- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
ricsik #31263 üzenetére
Ikeában vettem 2db "lack" konzolos, 30 cm-es fali polcot, arra kerültek 3-3 szilikon bogyón. Kicsit izgultam, mert a teherbírásra 3 kg-ot adtak meg, de simán, stabilan bírja a 4,5 kg-os C1-eket. Mondjuk brutál tipliket-csavarokat használtam, inkább attól tartottam, hogy a polcba épített rögzítés nyíródik el.
Még a fal-polc csatlakozó felületekre kéne valami öntapadós illesztő csík, hogy tökéletes legyen a rezgésmentesítés. Olyasmire gondoltam, mint amit a bútorra helyezhető mosdók alá szoktak tenni, felveszi az az apró felületi egyenetlenségeket és még tapad is. -
Brandys
tag
válasz
ricsik #29630 üzenetére
Persze ez egy nehéz műfaj, és nyilván aki teheti kivár, mert nem akar nevetséges áron óriásit bukni. Ilyen esetben a kategóriát és a márkát keresőnél a hivatalos garancia azért elgondolkodtató lehet -20%-ért. Az ismeretségi körömben többen jártak pórul a "jó áron" vett, már nem garis cuccal, mert a javítás pl. egy végfok esetében ... hát nem olcsó mulatság. Nyilván nem ez a jellemző.
-
python1
veterán
válasz
ricsik #29326 üzenetére
Egyszerű karnis tartó kampók az erősebb fajtából aminek menetes a vége,amit a falba tekertem 4-5 cm mélyen és kilóg 3cm-re,a fa hátlap aljára meg gumi talpakat szereltem ami eltartja a fa hátlapot 3-cm re a faltól.
A tv-t a falapra egyszerűen négy csavarral fogattam fel jó nagy alátétekkel,távtartókkal azok a fekete akármik üveglapok amik világítanak kéken(LED megvilágítással).
Leszerelem holnap és akkor lefényképezem az egészet hátulról,hogy jobban látható legyen minden és elküldöm priviben. -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #29221 üzenetére
Feldobtam hirdetés az avxre és az avforumra. és ott segítettek, Végül az http://www.audionl.hu/ tulajától vettem meg, 30 ért tudok olyat amit bajnokpityu vesz, feltéve ha nem azt vette amihez noti tápot adnak. Csak a srác későn írt vissza , addigra már ezt meg is rendeltem. 35 volt egyébként így használtan.
-
Mr Paris
tag
válasz
ricsik #28948 üzenetére
Nem keverem a mértékegységeket, max a video formátumok lejátszási adat menyiségével kapcsolatban nem vagyok teljesen képben.
Abból indultam ki, hogy ha egy tömörítetlen dvd anyagot akarok létrehozni 720x576os szabványos felbontásban az ugye 414720pixel. pl. RGB24 az 24 bit/pixel tehát 1 kép ~1,2MB ez mondjuk 24fps-el kb. 28,8MB/s, igaz hülységet mondtam ennek nincs köze a lejátszáshoz ez a video/film mérete, bár azért valami köze csak van.A 10MB/s meg maximálisan megadott adat annyit úgy se hoz ki belőle egy lejátszó
Viszont szerintem abban mindenki egyet ért, hogy egy pendrive nem épp a legalkalmasabb film lejátszásnál "tárhelynek". -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #28459 üzenetére
Milyen zenénél érzed, hogy kevés a mély?
Én még nem éreztem ezt a Dalinál, igaz mély ládám sincs, de így legalább most megtudok lepődni azon, hogy filmeknél is milyen mély tartományt ki tud engedni magából.
Persze majd kell egy mély láda a mozihoz, de szerintem sem kevés a mély, amit a Dali produkál. -
Dorian
félisten
válasz
ricsik #28459 üzenetére
Töltsd le (vagy oda tudom adni) a Bass Gangsters - Criminal Bass c. albumot. Nem vagyok oda a rap-ért, annak szoktam megmutatni, aki szerint kevés a C6 mélye. Brutális mélyek vannak a számokban, megmutatja, mit tud a C6. Ha valamelyik zenékben nem hallasz ilyeneket, akkor nem a C6 kevés, hanem a zenék vannak így keverve: nem akartak bele több mélyet.
-
BBéci
legenda
válasz
ricsik #28459 üzenetére
Akinek a Dali Concept 6 mélyei kevesek, annak leginkább a hallásával és az ízlésével lehet baj.
Bár offtopik, de autóhifiben a hangminőség-bajnoki címet elnyert rendszerek többségében 50 hertzen, vagy az alatt dolgozik a szubláda. Ott a menetzajok miatt (csaknem) nélkülözhetetlen.
-
BBéci
legenda
válasz
ricsik #28444 üzenetére
Azért kevesled a C6 mélyeit, mert a túlzott mélyhangokhoz vagy szokva.
Papíron 41 hertzig szól a C6, most nincs időm teszteket keresgélni, mennyi ez a valóságban, de fogadjuk el a gyári adatot. Melyik az a hangszer, amelyik 40 hertzen, és az alatt is szól, ezekből melyik hordoz a zene szempontjából lényeges információt?
Az igazi vájtfülűek egy része, olyan sokmilliós high-end láncon hallgat zenét, amikben pici monitorsugárzók, 13 centis membránjai szolgáltatják a mélyhangokat és úgy szól rajtuk a nagybőgő, hogy eldobom az agyamat. A lényeg, adataik szerint nem mennek 40 Hz alá.
Bár ez nem high-end, de eszement ötlet lenne mélynyomót illeszteni hozzá.
Nem nevezem szentségtörésnek a mélynyomó 2.1 használatát, de az esetek többségében felesleges és inkább ront a hangzáson, mint javít. -
python1
veterán
válasz
ricsik #28391 üzenetére
Én erre a célra ópiumot használok,inhalálás útján.
Gondolom még nincsen gyerek?
Nálam kettőnél LCD van de nem szeretem a képüket,lassan már sajnálom őket.A legkisebb meg itt gubbaszt a "nagy plazma" előtt egész nap kisajátítva a hifi és hm minden előnyét,a többiekkel szemben de száműzve lesz a szobájába,csak akkor újabb tv vásárlása esedékes. -
python1
veterán
válasz
ricsik #28388 üzenetére
Monitornak 80 cm-es ledes full hd-s tvt használtam 1 évig,ott sem láttam különbséget csak azt,hogy mennyivel szarabb a képe mint a plazmának,most az egyik gyereknél van "neki jó" az mondjuk megjegyezte,hogy faszályosabb a képe a plazmának,meg a csere lehetőségét is megemlítette.
Meg én is említettem neki valamit,de az nem ide tartozik,inkább az anal topik-ba. -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #28378 üzenetére
Ezt már megbeszéltük szerintem. Ki is lett próbálva nálam is, azért írtam, hogy majd én nézhetném fél méterről a 4K-t. Bár a képminőség és a részletesség nálam nem azonos. Mert ugye a minőséget jobban észre veszed , a részletek meg elvesznek, és ezeket a részleteket nem látja az emberi szem a nagy átlagnál.
Meg mondjuk a jó teszt akkor lenne ha mondjuk egy Pana Full hd tévén néznénk ahol tényleg minden sor változik és nem csak 900 egyszerre vagy mint a régebbi LCD tévéknél ahol még kevesebb sor mozog. -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #28361 üzenetére
Mvel nincs is olyan tévém még, meg filmeket sem nagyon látok meg jelenni így tényleg. MEg beszélgettem egy boltossal, mondta, hogy vagy 20-30DB 50colos 3D-s tévét adott már el, és kb megnéztek rajta egy filmet és utána nem is érdekelte őket. Most magamat győzködöm, hogy engem sem érdekel
-
python1
veterán
válasz
ricsik #28210 üzenetére
Igen sztereó "hátránya" még abban is rejlik,hogy egyszemélyes dolog inkább és elég elvetemültnek kell lenned hozzá,hogy tökéletesen beállítgasd. Ha nem a háromszög csúcsán ülsz akkor bukott a hangkép,ha meg 5.1-be építed be akkor meg más akadályokba ütközhetsz,hangfalak beforgatása más a filmeknél ill zenénél.
Megoldás két külön álló rendszer,szerintem.Nálam most ez a probléma,hogy műszaki áruházhoz hasonlatos a nappali,pedig úgy indult a dolog,hogy rejtve lesz minden és egy erősítő és kész.De ez már is vita téma lett.
Azt hiszem húzok is aludni míg..... -
Poplacsek
senior tag
válasz
ricsik #28196 üzenetére
Többek között azért olyan jó az ára, mert a gyártó közvetlenül árulja (és rendelés esetén szállíttatja a világon bárhová) kikerülvén, hogy sok-sok kézen átfutva megduplázódjon a termékük ára, mire a végfelhasználókhoz jut. Nincs rajta disztribútori, kisker, nagyker stb haszon.. Követendő példa szvsz!
Bár behozza a Streamaudio is ha rendelsz tőlük, de ők már nyilván ráteszik a hasznukat, garit meg nem hinném, hogy ők vállalnak ha gebasz van, max visszaküldik a feladónak.
Jó cucc az Emotiva, csak kár, hogy Kínában gyártatnak. Viszont a tesztek ill. tulajok véleménye alapján szuper kütyük! -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #27896 üzenetére
Én arra értem, hogy ezzel a grafikus felülettel tudják kompenzálni a minőségromlást, mert valakinek ez a csillogás fontosabb mint a minőség.
Viszont az is igaz, hogy mondjuk egy 10 évvel ezelőtti erősítőt nem azzal adtak el, hogy ipod dokkoló Ipod vezérelhető, plusz ilyen olyan beállítás hanem a hangjával. Most meg inkább fektetnek hangsúlyt a + ficsőrökre, ami megint csak plusz elektronika beépítése, és maga az alap koncepció sínyli meg ezt, mert akkor kevésbé minőségi dolgokat raknak bele, hogy árat tudjanak tartani. -
-
cekkk
veterán
válasz
ricsik #27765 üzenetére
Akkor neked jobb a szemed mint nekem. Én vak teszten nem tudtam meg mondatni, de ha tudtam, hogy mi ment akkor jobb volt a 1080p. De ettől függetlenül az emberek többsége bizonyos méretű tévénél bizonyos határtól nem tudja meg mondani, hogy az milyen felbontás, mert a szemnek vannak korlátai.
Mi úgy csináltuk, hogy ugyan az által készített filmnél ugyan azt a jelenetet vágtuk ki. Meg a többinél is olyan filmeket kerestünk ahol ugyan az volt a készítője neki.Sanci38
Akkor a Cd lejátszó sima NRZ kódolást használna? Mert az működik így, viszont annál a kódolásnál tudnak a legjobban elveszni az adatok. Mert itt már nem csak a kábel ronthat a minőségen, hanem maga a jelkódolás amivel tovább küldi sem hű de jó módszer.
-
cekkk
veterán
válasz
ricsik #27758 üzenetére
Ha nem egy pistike csinálta azt, és közel 3 méters vásznon nézed, olyan távolságból ahol az egész vásznat belátod akkor ott ez elképzelhető, pont úgy mint ahogy az 50 colos plazmánál sem látod 2m után, hogy az 720p vagy 1080p.
A BD vs WD meg szerintem nem össze hasonlítható, mert nekem a Dune előtt WD volt, ugyan az a chip dolgozik bennük, mégis a dunenek szebb a képe. Haverom 50es plazmáján amikor próbáltuk én nem tudtam meg mondani mi a 720p és 1080p. -
python1
veterán
válasz
ricsik #27747 üzenetére
Igen az ethernet kábeleknél nincsen akkora szórás árakban mint a hdmi-nél.
Akkor fog igazán ketté szakadni a különböző minőségi elveket képviselő emberek tábora.
Mert ugye akkor elengedhetetlen lesz a pc-vagy inkább valamilyen új pc-s (androidos) technológia,vagy is inkább most már lassan nem processzorok fognak muzsikálni gépekben hanem valamilyen nevű chippkészlet, lásd TABLET PC.Na már megint jól elkanyarodtunk a topik témájától.
-
cekkk
veterán
válasz
ricsik #27743 üzenetére
Szerintem ha vesz az ember Cat 7 kábelt, ami már elég tisztességesen szigetelve van páronként, és maga a kábel is tökéletesen megfelel. Ha az informatikában megfelel, ahol ezért elég sok adat mászkál, és sok helyen nem megengedett az adatvesztés, és ott tökéletesek, akkor ne a házimoziban ne legyen jó, bár tényleg vita lesz, látom a szemeim előtt az arany és ezüst Cat7 kábeleket
A kiegészítő gyártóknak is meg kell élni
-
kimi02
őstag
válasz
ricsik #27580 üzenetére
Nagy tudomány nem kell hozzá !
A gyári gagyi kondikat , ellenállásokat és tekercseket, ugyan olyan értékű minőségi alkatrészekre kell cserélni.
És sokkal jobb hangzást érsz el.
A frontokat és a centert én is úgy tuningoltattam , de a háttereket már saját magam végzem el, látva a tuningot.
Közben a frontoknál és a centernél is kicseréltem a tuningkor berakott ellenállásokat.
Most MOX ellenállásokat forrasztottam be, amit a High-End hangfalaknál is alkalmaznak.Ja ,és ezüst forrasz anyagot használok !!
Amúgy utánna is jártam a dolgoknak !!
Most pedig próba következik. -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #27564 üzenetére
Bocsi félre érthető voltam. http://lejatszo.hu/?oldal=webshop&termid=418 erre a lejátszóra gondoltam, és ez szerintem nem kezeli, amit meg a kolléga akar venni ennek az alapjaira épül. így jutottam erre a következtetésre.De aztán lehet, hogy kezeli, megoldották már frissítéssel. Fel kell hívni a forgalmazót, és megkérdezni
Az mit jelent, hogy butított menü?Mit lehet azon butítani?
-
cekkk
veterán
válasz
ricsik #27538 üzenetére
Szerintem is az a leggyengébb. De ő tudja mit csinálnál
Jah ha már 3dről beszélgetünk most olvasom ezt [link] Ezért ez már kezd alakulni, nem tudom milyen lehet a képe, igaz nem is full hd de alakul a vetítők ára isGál István
Tegnap meg nekem még azt mondta Marantz irányba akar keresgélni
Mondjuk azokkal a hangfalakkal úgysem találja meg az ideális hangzást. Én a Denon helyett inkább már a hangfalakat cserélném. -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #27502 üzenetére
Nem le degradáltam az 50 colos tévét, mert tévézni filmezni tökéletes, csak nekem az a véleményem alakult ki, hogy az igazán jó 3d-s élményhez inkább vetítő mint tévét a méret miatt.
Majd valamikor akarok másik tv venni az év vége fele, de tuti nem 3Dset fogok szerintem. Majd várok 1-2 évet és akkor már olcsóbb kategóriában is lesznek 3D vetítők, meg nagyon kevés film is van jelenleg hozzá. -
cekkk
veterán
válasz
ricsik #27490 üzenetére
Használtan akarom én is majd venni a következő erősítőmet, csak nekem a kell a HD hangzás, már ha a Dunem tudja, a 3D meg értelmetlennek tartom még tévén, vagy is egy jó kivetítőn imádnám, csak szerintem az 50 col kevés ahhoz hogy igazán kiadja magát, viszont egy 2.5-3 méter széles vászonról már tényleg lemászna. Csak még nekem baromi drága egy ilyen vetítő.
Kisapám
Miért nem mész elhallgatózni? Erre nem válaszoltál eddig.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ricsik #27284 üzenetére
az xfi tud DTSt bekodolni is.teljesen ügyesen teszi.
nekem is van,h 3-4 hangkari áll a gépben,sosem volt még baj ebből.nagyon régen volt,h a w98 nem tudta lekezelni,mert ott az sem volt mindegy,melyik PCIba került a kártya,más volt a hangja.
a héten tervleadás lesz,úgyhogy nem tudom kipróbálni a koakszos átvitelt. a 889 és az xfi esetében.majd...
-
KisApám
addikt
válasz
ricsik #27220 üzenetére
DE azért nagyjából visszakanyarodtunk a hangfalakhoz azért:
KELL hozzá hangfal is.
Az én hangfalaim (PolkAudio TSi 200, Polk Audio CSi 5, Magnat Monitor Supreme 1000) nem igazán tudják leadni azt a hangot, amit az ARCAM kiad magából...
Mivel a hangfalak megvannak, hozzájuk kellene egy erősítőt rakni, és sajnos nem fordítva
-
KisApám
addikt
válasz
ricsik #27173 üzenetére
Annyira nem vagyok vájt fülű egyrészt, másrészt kis koromban a bal fülemet meg"vájták" (felszúrták a dokinál), szóval ez egy kis hátrány abban, hogy
halljam az ORDÍTÓ különbséget pl. egy ONKYO TX-SR608 és egy ARCAM AVR-280 között.Ezért választottam az ONKYO TX-NR609-et, mert szolgáltatásokban sokat nyújt és FŐLEG talán zeneileg +5-10%-ban jobb lesz, mint a 608-as széria. Azért az sem volt túl rossz...
-
törölt tag
válasz
ricsik #27147 üzenetére
"Minél jobb a rendszer, annál jobban kijönnek a rendszer részletei és problémái."
... és előnyei. Mi a logika abban, hogy adott minőségű forrás egy jobb rendszeren gyengébben szól?
Persze hozzá kell tenni, MP3-ból is létezik sok. Egy tisztességesen tömörített, magas bitrátás MP3 egyáltalán nem a hallgathatatlan kategória. Sokkal nagyobb különbségek vannak a felvételek között, tehát attól, hogy valami tömörítetlen, nem törvényszerűen szól jól.
-
Dorian
félisten
válasz
ricsik #26844 üzenetére
Az enyém is laminált, de szerencsére elég jófajta, 36-os kopásállóságú. Nekem vannak valahol alátéteim, aminek az alsó fele lapos, a felső homorú, de nem használom, mert tologatni ugyanúgy nem lehet a hangfalakat. Viszont agyalok azon, mi lenne, ha kihegyeztetném a jelenlegi tüskéket (jobb lesz???), akkor jól jönnek majd.
-
Dorian
félisten
válasz
ricsik #26703 üzenetére
Megszűnt az a "bassreflexes" hang, ami a fő bajom volt vele, tisztább lett a hang, a hangszerek jobban elkülönülnek, térben jobban pozicionálhatóak. A mély megfogottabb lett, nem terjengős, emiatt kicsit kevesebb is, de nem telepszik rá a magasabb hangokra.
Több a részlet. Éneknél hallani az énekes "nyelvcsettintéseit" vagy hogy mondjam...Viszont a szoba hiányosságai is jobban kijönnek, csak kéne sötétítő az ablak elé...
-
Cobalt14
tag
válasz
ricsik #26537 üzenetére
Nyílván én se raknék be egy 1008-asat de még talán egy 8-asat se, de az említett 6-os sorozat szerintem nem feltétlenül lenne túlzás (606 mellé), ezt az összeállítást már hallottam, és elég jól összepasszoltak. Bár ha ő azt használja akkor biztos jobban tudja, én nem éltem együtt még ilyen felállással. Sajna.
-
törölt tag
válasz
ricsik #26427 üzenetére
Emlékszem volt ilyen Cd-jük és,DVD-re nem emlékszem,azt lehet kihagyták. Az ára is olyan lehet sajnos a Sonyt ismerve, hogy csak az engedheti meg magának,aki a 400 BD-lemezt is meg tudja venni.
Ettől függetlenül valóban nem rossz.csak kár hogy nincs rajta USB mert pl. háttértárnak is mehetne a BD Live 2.0 mellé.
-
Dorian
félisten
válasz
ricsik #26354 üzenetére
Az én Denonomat szívesen kölcsön adom, hogy kipróbáld. (Ha jól emlékszem, neked is Dali C6-od van) A Sony nem igazán érdekel, ezért úgy kéne összeszervezni, hogy csak 1-2 napig legyek erőlködő nélkül. Viszont arra készülj, hogy utána erős ingerenciád lesz erőlködővásárlásra
-
BBéci
legenda
válasz
ricsik #26226 üzenetére
Csúcskategóriás erősítő, a seggemet verdesném a földhöz, ha olyanom lehetne, de iszonyúan idegesítene, ha nem hallanám, mire képes. Mintha egy BMW M5 fordulatszámát valahol háromezernél lekorlátoznák.
Az 1:2 (erősítő ára : hangdobozszett ára) szabályt csak felfelé szabad megszegni.
Szerintem. -
maxika2004
őstag
-
maxika2004
őstag
válasz
ricsik #26176 üzenetére
Persze én is tudom hogy jót akartok, ezzel nem is vitatkozom egy percig se !
Csak valami viszonyitási és kiindulópontot keresek a régihez képest ,
csak sajna igy meg nem jutok előre !Most probálok eccerübben (máshogy a ti nyelveteken) kérdezni :
A PANA SA-HT535 egy bögreszett ????
ÉS HA mondjuk 1 - 100 ig értékelnétek akkor hány pontot adnátok erre a 4 ra :
1 - PANA SA-HT535 (persze ez abba a tartományba értékelni
, pl 5.1 be amit tudnak az alábbiak )
2 - Onkyo 3305
3 - Onkyo 5305
4 - Egy általatok összeállitott cuuc 150 000 ft ig !Lécci most konkrét választ és pontot adjatok :-)
elöre is köszi !
-
Gabor970
addikt
válasz
ricsik #26112 üzenetére
basszus, most értettem meg, hogy "végfok mód" Valaki pár napja is ezt papolta nekem, de nem értettem mit akar. Láttam régebbi erősítők hátulján előreősített kimenet és mellette végfok bemenet közt ilyen kis U alaku átkötést. Ezek olyan erősítpk voltak, aminél jelezték, hogy bontható elő és végfok. Vagyis nekem ilyen kell, ha nem akarok dugozgatni???
Ha sima integrált sztereó erősítőt veszek, és a line in-re az AVR preoutját kötöm, akkor a változó kimenő előerősített jellel együtt nem fog egyenes-arányosan változni a hangerő?NNa, nehezen esett le.
-
Rederik
tag
válasz
ricsik #25909 üzenetére
Teljesen igazatok van, de amikor az embert valamennyire köti a pénztárcája, akkor kompromisszumokat kell kötnie.
De bevallom abban igazam lett, hogy vannak emberek, akiknek egy bizonyos szint felett szinte tök egyforma minden hangfal
Szerencsére ez nálam ez a nagyjából belőtt szinten van.
Ja annyit elfelejtettem, hogy kíváncsiságból kipróbáltuk a KEF-et egy stereo Cambridge erősítővel is, s egy szám után kértük, hogy ne kínozzon minket tovább a kolléga (nem akarok még külön erősítőt venni zenére
Érezhetően szebb volt, még nagyobb tér, még több plusz...
-
Dorian
félisten
-
Gampa
aktív tag
válasz
ricsik #25686 üzenetére
Sajna most csak olyan 50-60 a keret én is szivesebben vennék fényévekel jobbat,de most csak erre fusssa
Igen jó lenne egy pár álló inkább ide,mert sokkal jobban mutatna a szobába!
Mindenképpen meghallgatom elötte,csak gondoltam hátha ismeri valaki,és tud véleményt mondani!
-
Gampa
aktív tag
-
BBéci
legenda
válasz
ricsik #25547 üzenetére
Minden lehetséges, Austria Lotto.
Próba nélkül semmilyen módosítást, vásárlást nem szoktam javasolni, mert nincs arra biztosíték, hogy valóban előrelépést fog jelenteni. Na jó, egy Pioneer VSX-520 helyett jöhet egy Susano.
A Soundcare dobozonként 4x12600 Ft, az összesen 100000 pénz egy pár alá, tehát számodra egyelőre felejtős.(#25565) Gampa
Kínaiaktól minden kitelik, de azért feltételezem, hogy több van bennük egy kondinál.
Legalább kettő.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest