Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
cekkk
veterán
válasz
hackeeeee #39994 üzenetére
Mivel nálam ki van kapcsolva a sub, így nem is jelenik meg a listában, így nem tudom, de majd mindjárt bekapcsolom, és megnézem, hogy benne lesz-e a listában
Annyit lehet hogy LFE vagy L/R + LFE és majd hogy mekkora az átmérője.
Gondolom akkor a vágási frekit a sub-on kell beállítani. -
BBéci
legenda
válasz
hackeeeee #39878 üzenetére
Nem szabadonválasztott gyakorlat a magyar nyelv szabatos alkalmazása.
A parketta szó jelentése: keményfa lécekből, lapokból, mintásan összerakott padló.
Valóban rengetegen, tévesen, helytelenül parkettának nevezik a préselt törmelékből készült, fóliával borított, laminált padlóburkolót. Ezzel az erővel az ekhós szekérre azt mondhatnánk, hogy teherautó. Négy kereke van és tele lehet pakolni.
Ne haragudj, nem Téged akarlak piszkálni, ez a megnevezés minduntalan kihoz a sodromból. -
BBéci
legenda
válasz
hackeeeee #39875 üzenetére
Bocs, de a laminált padlóburkoló nem parketta!
Létezik az említett csaphornyos és a szalag. Már a hajó- és a svédpadló sem parketta.
Sajnos nem kedvez a hangzásnak, mert kong, visszhangot kelt, ezt több helyen tapasztaltam.
Sokféle hangdobozlábat lehet kapni, nézz körül KáCsáéknál. -
eviktor
tag
válasz
hackeeeee #39566 üzenetére
Nagyon drága hobbi ez, nekem már 190-nél tart, és a szub még mindig nem világos juhar színű, a kábeleket meg ingyért kaptam. Ráadásul olyan dobozok, amelyikét sem külön, sem egyben nem ajánlaná itt senki.
És még egy bögrét se tudtam meghallgatni sehol, hogy tudjam megérte-e...most meg már....veszett fejsze! -
andras511
csendes tag
válasz
hackeeeee #39562 üzenetére
köszi.
amiről továbbra is ellentétes információkat találok, az az hogy a ps3, amiben elvileg 1.3-as csatlakozó van tudja-e ezt. sok helyen írják hogy igen. valamint a Kácsa Expert Line HDMI-jére is azt írják a honlapon hogy 1.3-as, de 'HIGH SPEED HDMI cable WITH ETHERNET'.
mi igaz akkor? -
-
Bomber23
csendes tag
válasz
hackeeeee #39245 üzenetére
Kb. 18 m2 a szoba, 5,2x3,5 méter, és a hosszú falon van a TV.
Frontoknak praktikusabb lenne az álló, de egy kis barkácsolás nem gond nálam.
Csináltam már egy-két egyedi polcrendszert, nem lenne gond két állvány legyártásaAz is egy szempont, hogy sőtét bútorokkal van a szoba berendezve, és eléggé elütne a világos JBL. Én még sötét színű JBl178-at nem láttam.
Hogy a szubláda kell vagy sem, ez még egy eldöntendő kérdés számomra.
De ha hiányozna, akkor azt még mindig beszerezhetem külön is. -
Bomber23
csendes tag
válasz
hackeeeee #39241 üzenetére
Úgy látom a 309-es erösítő és a JBL SCS178 megállna úgy 140k körül, ez még talán bele férne
Kábeleket is adnak hozzá. ahogy látom.A Sanci38 által javasolt Proson Event szett 1 is jónak tűnik.
Benézek az MM-be és a Saturnba előtte, hogy lássam élőben őket, mielőtt megrendelem,
és hátha látok valami jó kis akciós alternatívát is.
Az MM-ben voltam nemrég, úgy emlékszem ott is 70k volt a JBL178Köszi!
-
Bomber23
csendes tag
válasz
hackeeeee #39229 üzenetére
Köszi Hackeeeee!
Aközött vacilálok, hogy egy Onkyo TX-NR309 erősítőt vegyek és használjam sztereóban egy darabig, majd később veszek hozzá egy normálisabb hangfal szettet, vagy most vegyek egy HT-S5405 komplett szettet és később lecseréljem legalább a frontokat valami ütősebbre.
Nem látok különbséget a TX-NR309 és a HT-R548 erősítő között, emiatt estem gondolkodóba.
Jelenleg nem tudnák 120 ezernél többet szánni rá, de később fejleszteném a rendszert.
Üdv!
B.
-
törölt tag
-
robi0604
őstag
válasz
hackeeeee #39168 üzenetére
Nekem az öcsém amikor még kicsi volt, mindig szóltak, hogy halkítsam lejjebb, mert alszik.
Mondtam nekik, hogy figyeljék meg, addig fog nyugodtan aludni, amíg megy a zene.
Hát így is lett...Mielőtt csodálkoznátok, 17 év a korkülönbség.
Remélem később is értékelni fogja, bár sok érdeklődést még nem mutatott, maximum pár rock zenére.
-
Patice
nagyúr
válasz
hackeeeee #39164 üzenetére
Az igazsághoz még hozzá tartozik, hogy csak azért jött el, mert előtte (szombaton) elmentem vele egy orchidea kiállításra
Aztán másnap (vasárnap) Házimozi és HiFi show.
Mondjuk amikor 4,5 hónapos terhesen beült velem a JBL Project Array demó szobába, azért megmozdult párszor a gyermekünk a hangok hatására.
Utána inkább már mentünk haza...
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #39101 üzenetére
Igen akkor kell,ha több csatornt küldesz..
Ilyen beállitással szerintem PCM (kikódolt, pulzuskód-modulált jel) sztereó jel megy ki.. De nem teljesen értek hozzá. Oda RAW vagy bitstream kimenetnek kell lennie, hogy kódolatlan eredeti jelfolyam menjen ki.
Ezzel a beállitással, amit mutattál, Dac-ra vagy sztereó erősitőre küldenék jelet. -
KatonaT
aktív tag
válasz
hackeeeee #39096 üzenetére
Asszem azért nem cserélem le a nemrég összetett gépemet
Mondjuk tervezek még bele egy 560 Ti-t (ezt már tervezem pár hónapja csak amíg jó idő van felesleges
)
De most már kilőttem mindent hogy mim nincs a BD filmekhez HD hanggal való lejátszásához! (Még a gépem sem elég hozzá nemhogy a házimozim) -
Caldera1
tag
válasz
hackeeeee #39077 üzenetére
Tisztelet a kivételnek, de... megbízható, jó mestert, vállalkozót találni manapság...
Komolyan, mintha a vásárlónak tennének szívességet, hogy megkeresik egy megbízással.
(Nem ide tartozik, de a kerítésem befejezésére például már múlt hét elejére ígérték az árajánlatot... persze azóta sem jött meg az email.) -
Caldera1
tag
válasz
hackeeeee #39039 üzenetére
Sajna múlt héten elvitték a korábbi Onkyomat, így nem tudom megnézni az vajon mennyire volt meleg, de tuti nem,mert amikor kinyitottam a hifi állványt egy filmnézés végén, akkor biztos megcsapta volna a kezem a meleg levegő, feltéve, ha melegedett volna. Itt is csak azért vettem észre, mert az erősítő gombjait használtam az állítgatásoknál.
Na de holnap hagyok neki teret, meglátjuk mi lesz. Remélem ő is rászolgál az Onkyo hírnevére, ha már másodszor is mellette tettem le a voksom. -
Johnny Cage
addikt
-
KatonaT
aktív tag
válasz
hackeeeee #39011 üzenetére
Nem tudom hogy tudják-e! (pont most olvasok utána)
Nem azért töltöttem le hogy fussak a szomszédhoz hogy azta nekem ilyet lejátszik a cucc igaz ugyanúgy szól mint egy DTS mert nem költöttem házimozira fél millát de azért lejátsza
Csak kíváncsiságrossz emberi szokás de hát ez legalább ingyen van
-
-
Winne
nagyúr
válasz
hackeeeee #38971 üzenetére
Igen, film/zene megy, játékon belül meg nem lehet kimenetet választani, elvileg az alapértelmezettet használja. Stereótól a 7.1-ig minden beállításban ugyanúgy nem szól, több játékon is próbálva.
@(#38959) BBéci: nekem 10 méteres coax van, ez éri körbe a szobát, de teljesen jó, nem is zajos üresjáratban sem még nagyobb hangerőnél sem. "Épített" coax kábel minőségi csatival átlagminőségű kábellel.
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #38963 üzenetére
Ez bulicélra oké,hm. célra szvsz alkalmatlan.
Akkor lenne jó,ha pl. lenne hozá center+háttér.
A szöveg tényleg tulzás,de jó marketinges lehet a srác,a villámár ajánlását is figyelembe véve.Tetszik a Watt is,270-et felvesz s 150-et lead.
30 centi és magashang.. Nem is kicsit loudnesses.. Magas és nagyon mély van, és a kettő közötti sáv?
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #38956 üzenetére
Erre megint csak Bécit idézném: egy dolog az elmélet,más a gyakorlat,tapasztalat.
Egyébként az áram vezetést Maxwell már XIX század elején lefektette, Edison és más mérnökök hosszú évek alatt tökéletesitették. A fényyel való adattovábbítást Einstein vetette fel előszőr,Gábor Dénes találta fel hozzá a lézert,üvegszáloptikát pedig csak nemrég használnak ilyen célra. tehát az áramvezetésnek több és nagyobb múltja vanjobban elterjedt az alkalmazásatechnológiája,így ha nem is ezért,viszont a kétszeri konverzió miatt lehet jobb a koax. Ja és a fény fajlagosan jobban vezet: közeg kérdése az egész.De az alkalmazott technológia előnye, és az átvihető frekvencia és információ variálhatóságának előnye az elektromosságé. Sebesség itt nem kérdés.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest