- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
andras511
csendes tag
válasz
hackeeeee #39562 üzenetére
köszi.
amiről továbbra is ellentétes információkat találok, az az hogy a ps3, amiben elvileg 1.3-as csatlakozó van tudja-e ezt. sok helyen írják hogy igen. valamint a Kácsa Expert Line HDMI-jére is azt írják a honlapon hogy 1.3-as, de 'HIGH SPEED HDMI cable WITH ETHERNET'.
mi igaz akkor? -
andras511
csendes tag
sziasztok,
az 1.4-es HDMI-s szabványról tudnátok nekem kis magyarázatot adni? jól értelmezen hogy a 3d mellett az ethernet a kábel másik előnye?
a tv-m és az erősítőm 1.4-esek, az erősítőbe kötött ps3 és médialejátszó pedig 1.3-asok. kábelezés szempontjából ez azt jelenti hogy a két 1.4-es közül elég az egyikbe ethernet-et kötni (melyikbe? működik ha ki van kapcsolva?) viszont a ps-nek és a lejátszónak ugyanúgy külön kell?
a kérdés azért aktuális mert új hdmi kábeleket vennék. ezek szerint ha a 3d nálam nem játszik, akkor ha az erősítő és a tv közé 1.4-es kábelt veszek, akkor egy utp-t megspórolok? vagy van ennél még egyszerűbb megoldás, vagy teljesen hülyeséget mondtam? -
andras511
csendes tag
sziasztok,
banán aljzatokkal, dugókkal kapcsolatban tudnátok nekem tapasztalatokat megosztani?
az erősítő ha nem is sokszor, de azért lenne ide-oda hurcolászva, ezért gondolkodtam el ezen a megoldáson. mennyit érdemes erre költeni (mondjuk az erősítő értékéhez arányosítva)? ha van ebben a témában hosszabb leírás, akár angolul amit linkelni tudnátok azt megköszönném!
üdv, András
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest