Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wolf88 #39192 üzenetére
Semmi baj.
Nos,az a helyzet amit sejtettem/ünk: 160 Watt névleges fogyasztással soha nem fog leadni 1000 wattot és 86 dB/W érzékenységgel és max.6 centis hangdobozoktól semmiféle dübörgést ne várj.
Hackeeee: ha még meg is emeli a dB értékeket, csak az erösitési szint megy fel,se dübörgés, nem lesz, se dinamika nem nő meg,szvsz. 86 dB/W az kevés,(pioneer és Sony szokott lenni álló,esetleg satellitek vannak,pl.JBL SCS178). Ha 89 dB/W-ra emeled,(Mission MV) akkor azonos erősités (hangeröszabályozó azonos szintre emelése) mellet duplájára emelkedik a hangerő.. -
Peak
addikt
válasz
wolf88 #31219 üzenetére
Javaslom a Media Player Classic Home Cinema Edition szoftvert, ingyenesen letölthető, használható.
Van még a VLC Player is, ami népszerű, de nekem pl. elbukott ott, hogy a 8 csatornás TrueHD tesztvideon nem keverte be a REAR csatornákat Stereo jelfolyamba, tehát némák maradtak, ellenben a MPC-vel. A BSplayer is szépen vette ezt az akadályt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
wolf88 #29767 üzenetére
nincs alaplapidon koaksz digitális kimenet?kifejezetten használható a 889em erre a célra.
nemtom ez a kártya mennyibe kerül,de a mindenképp optikait akarsz,akkor a cmedia USB 8csatornása nekem bejött.kijön rajta az AC3 optikain,stabilan jól működik.br 5700Ftért vettem a laptophoz.
ha gépről akarsz filmezni,és ennek hangját akarod kitenni a HM erősitőbe,akkor az ac3 filterben be kell ikszelned az AC3 passthrut.mixer,és minden egyéb funkció megszűnik,de kulturált minőségben kijön a hang a gépből,akármilyen spdifen.akár koaksz,akár optikai.
ezeknél komolyabb eszközt csak sokkal többért ismerek.többieknél a labda
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest