- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fatallerror #22889 üzenetére
Quantumechanika: ki kell használnod a részecske-hulllám dualizmust.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22855 üzenetére
Kombináltfogóval.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #22878 üzenetére
Már,hogy ne kellene nem is akármit találtam ki oda neked.de előbb mindenképp kellenek rólad infók kor, érdeklődési kör,berendezési stílusformák iránti hajlam stb.Meg hosszas megbeszélések stílus jegyekről és,hogy mire fogod leginkább használni az adott helyiséget.
De majd privátban mert szerintem már így is szúrja pár ember szemét.
Én is lentről kezdtem .ezért szerettek segíteni azokon akiken tudok!
De ezt kimi02-nek címeztem.Bocs! -
kimi02
őstag
válasz
fatallerror #22878 üzenetére
Gipszkarton mert tetőtér.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22874 üzenetére
Inkább csak a 0-ról kezdtem. De nincs ezzel semmi baj.
A hangfal méretéről meg leírtam a véleményem. -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22866 üzenetére
8 évig egy 2,5 x 2,5-es fáskamrában éltem albérletben. Az a 15 nm egy palota.
-
Warter
addikt
válasz
fatallerror #22866 üzenetére
Kérdés, hogy mennyi mindent kell elviselned benne.
-
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #22855 üzenetére
Már megírta: basszus csapdával
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22832 üzenetére
Ne próbálkozz kistáska !
-
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #22817 üzenetére
Egy 35nm-es amerikai konyhás nappali (kb.3,5 x 10 m), aminek a felében van keresztben a "HM sziget". Balra az étkező, konyha, előszoba, jobbra végig ablak-erkélyajtó. Egy szekrénysor a front oldalon, szemben kanapé (leegyszerűsítve). Az ablakok felől pl. már sokat javít a függöny-sötétítő behúzása is (faltól-falig). Szóval van még min törnöm a fejem, pedig így sem rossz. Legtöbbet emiatt aggódtam a rendszer megvásárlása kapcsán.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #22810 üzenetére
Onkyo608
Denon1911
A H/K 255 választottam! -
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #22809 üzenetére
Ez én vagyok.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #22805 üzenetére
Pedig meddig filóztam,hogy melyik legyen Onkyo,Denon vagy H/K.
Természetesen meg is hallgattam őket. -
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #22805 üzenetére
Ezt szerintem sokan tudnák cáfolni. Egy időben szinte csak róluk volt szó. Az meg egy dolog, hogy én sem azt vettem.
K!$$rác: Nyugodtan csavard csak fel fél hangerőig az erősítőd! Hadd élvezd mid van! Nem lesz semmi bajuk, csak a "teljes" meghajtás nem javasolt egy darabig.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22759 üzenetére
Én meg gondoltam, hogy nem a 90 ezrest fogod kiszúrni...
-
xtremetuning
addikt
válasz
Ezt a nyulat nem tudod kiugrasztani a bokorból...
-
BBéci
legenda
válasz
Ár/érték arányban verhetetlenek az AVA elosztók.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22756 üzenetére
Előbb legyen meg a rendszered
Addig jobb, ha nem is tudsz róla.De egy példa : Furutech
Lehet csinálni házilag is, sőt van egy magyar srác, aki egész jókat szokott készíteni, nagyon jó kivitelezéssel.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22752 üzenetére
Mennyit számít ? Nagyon sokat.
Rendszer esetén az összes komponens hangjára, teljesítményére hatással van. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22710 üzenetére
Azokban bizonyára nem ugyanaz a panel van, mint a többi HDMI 1.3 csatlakozósban.
"In order to meet the requirements for HDMI ver1.4a it is true that a combination of hardware and software specs must be met. The underlying hardware architecture of these models is configured in a way that does not require any change. Thus, only updated software is required. The issue is different from one type of product to another (e.g. AVR vs. Blu ray vs. TV) as well as from one brand or model to another. In some cases a hardware change is needed and a software upgrade is not sufficient, but in the case of these models (as well as some other products in the market)”
NAD-nál így működik : [link] -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22653 üzenetére
PC-ről valóban nem hallgatok zenét, mert laptopom van, HP Pavilion, amit "entertainment PC"-nek neveznek.
Külső DAC nélkül csak háttérzenélésre alkalmas.
Dunére kötött merevlemezről egész jól szól a FLAC, de be kell kapcsrolni hozzá a tévét, ezért inkább CD-re írom. -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22559 üzenetére
"nem rakhatsz be mondjuk mentor 8ast frontnak h a 2 csatornás zene is ütős legyen, leviszi a basszusa a fejed, vagy nem?"
Nem. Ha megőrzi az erősítő a linearitását, és jó a kebelezés balansza, tökéletes hangot fogsz kapni. Se a magas, se a közép, se a mély nem lehet sok.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22559 üzenetére
Egy jó rendszer fél hangerőn pont olyan jól kell, hogy szóljon. Én pont nem tartanék attól, hogy kis szobába nagy a cucc. Az erősítőn múlik, hogy mit kezd a hangfalakkal.
Jobban szeretem a túl-,mint az alulméretezést.
-
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22539 üzenetére
Ha a 2 csatornának tér kell, mekkora kellhet 5.1-nek ???
Hibátlanul megfér a kettő egymás mellett.
Kellenek kompromisszumok, de semmi sem lehetetlen.
Nekem az egyetlen problémám a frontok kábelének átdugdosása a monoblokkok és a hm végfok közt.... -
KTTech
veterán
válasz
fatallerror #22552 üzenetére
Nem este volt... hanem délután 3 körül
Egyébként ha azt nézzük, hogy az erősítő (Marantz NR1501) max. 50W@8Ohm csatornánként (specifikáció szerint 2 ch-t egyszerre meghajtva), és a Mission Mv-8 azok 91dB/W/m-ot tudnak, akkor kb. 16W-nál olyan 102dB/1m hangnyomás körül járhattam... tehát hallgatási távolságnál (2,5m) olyan 95dB volt, ami pont kellemes. Mélyeknél nem tudom belőni, mennyi lehetett, de a mélynyomó az csak 55Hz alatt szólal meg és ha a gyári max. 108dB-s specifikációt veszem alapul, ami 200W-nál jelentkezik, akkor jó, ha ez is 100dB körül járhatott 1m távolságról nézve.
Remélem nem számoltam el, mert már késő van...
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22546 üzenetére
Ne akassz ki, ha lehet!
Az a lényeg, hogy a szoba méretéhez és a nézési távolsághoz illeszkedjen az összes alkotóelem. Ha csak 20 négyzetméteres a helyiség, akkor elegendő egy 2-2,4 méter széles vászon. A hallgatói pozícióban tökéletes lehet az 5.1, a 7.1 és a 2.0 is.
Nem értem az aggályaidat. -
Warter
addikt
válasz
fatallerror #22548 üzenetére
Én a mai napig elcsodálkozom, hogy az alsó szomszéd még nem tette a tiszteletét. Mondjuk felül csak tető van, oldalt meg az egyik lakás üres a másik meg nem kapja direktbe a dolgokat. Pedig 1-2x volt, hogy éjszakába nyúlóan ment a filmnézés
-
KTTech
veterán
válasz
fatallerror #22548 üzenetére
Kb. 50% volt, amikor lejött
(de 35% fölé nem szoktam menni, és pánikszerűen nyúlok a távirányítóért ha este nagyobb dinamikájú jelenet jön
)
-
BBéci
legenda
válasz
A nappalinak mennyivel jobb az akusztikája, mint a moziszobáé? Szerintem semennyivel.
Megférnek egy helyen, nekem elhiheted.
Arról elfeledkeztél, hogy igazi házimozi csak vetítővel és vászonnal képzelhető el. 3 méter széles vásznat 4-5 méter távolságból jó nézni, úgy a full HD minden előnyét élvezheted. -
cekkk
veterán
válasz
Ezt BBécitől kérdezd, ő ért ehhez, hülyeséget meg nem akarok mondani.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22535 üzenetére
A legalsó azért nem olyan vészes, sőt!
-
sirfer
aktív tag
válasz
fatallerror #22519 üzenetére
Vele már ezt megbeszéltük korábban.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #22513 üzenetére
Egyszerre... aztán sirfer ötleteit megvalósítva jó kis csapatot,sirfernek pedig újabb cuccokra valót hozunk össze.
-
sirfer
aktív tag
válasz
fatallerror #22513 üzenetére
Jó áron adnám a sört és a rövidet, az asszony meg a kerti grillen sütne cuccokat.
A bevételből újabb fejlesztések lennének, azokból újabb nyílt nap és így tovább. -
törölt tag
válasz
fatallerror #22504 üzenetére
Csak fotókat??? Élő bemutatót akarunk!
Vagy a hangja téged nem érdekel?Bocsi,sirfer,csak humor!
-
sirfer
aktív tag
válasz
fatallerror #22504 üzenetére
Igen, ráadásul jó áron. Csak az Ikon cener és surround hangfalait számítattam be az Ikon 6 maradt.
Még egy hét az új állvány, utána fotók. -
sirfer
aktív tag
válasz
fatallerror #22501 üzenetére
Háát ez akkora ugrás volt, mint az Ikon- Mentor váltás a hangfalaknál. Megdöbbentő volt tényleg az első élmény, annyira más a hangzás, tér. A HK sztereo módjával már nem lehet összehasonlítani. A CD és a HK irányába lecseréltem az interconnect kábeleket, VdH Thunderline helyett VdH Orchid interconnect kábelt használok.
Ráadásul tegnap megjött a Dali Mentor Vokal és Dali Mentor 2 surround is....
-
kimi02
őstag
válasz
fatallerror #22496 üzenetére
Hát valahol itt kezdődik szerintem a "Házimozi"
Ezt már lehet így hivni. -
Ti4x
aktív tag
válasz
fatallerror #22487 üzenetére
Nem fake hidd el... 28 éves vagyok és az elmúlt 8 évemről ha azt mondom, hogy a pokol mélye volt, akkor pontosan fogalmazok. Nagyon sokat kaptam az élettől és a körülményeim nem engedhették meg, hogy barátnőm legyen. Beteg voltam és még mindíg nem jöttem helyre teljesen, de már szerencsére a végét járom. Egy csaj nem volt, akivel lehettem volna, nagyon hiányzott a szex évekig és igen... heti 10 rongyot (+utazás) költöttem nőre úgy, hogy a dobom nem fejlesztettem. Így van. Ha hosszú évekig nem tudsz nővel lenni a problémád miatt, akkor költesz rá egy idő után, hidd el...
Dunaújvárosba jártam főiskolára, utaztam eleget... A hölgyeket meg Fehérvártól Veszprémen, Várpalotán át, itt a környező kb 100km-en belül mindenfele látogattam. Nem voltam "helyhez kötött kocka" sem. -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #22488 üzenetére
Nem erről (is) szól a kockaság ???
-
skoos
őstag
válasz
fatallerror #22444 üzenetére
Nyugi. Senki sem a nap ellensége, csak "mint ahogyan az várható volt" a segítőkész emberekben is elszakad egy idő után a 3000 ugyanolyan elmondott válasz után a cérna. Senki nem utál senkit, de az igaz, hogy jobb kicsit puhatolózni, mielőtt az ember kérdez.
Nekem nagy gondom, hogy nincs olyan hely, ahol TÉNYLEG nagy választékban tudnám próbálgatni a szetteket. Még a legnagyobb MM ben is olyan hangszórók vannak az 607-re téve, hogy sírni tudnék, segíteni nem jön senki, a levegőből meg nehéz döltést hozni. Canton, Wharfedale, JBL. Kb ez a 3 van ott hasonló mint amit én keresek, de ezek mind 3 lépcsőfokkal lejjebb vannak, mint amit az 508 igényelne.
-
Gál István
senior tag
válasz
Hát ismét közel jártál hozzá
Csak hallkan súgom meg hogy a hónap végén, de legkésőbb február elején vendégem lesz egy Denon AVR-3805
A Vardusok kb majd fejreállnak tőle
-
xtremetuning
addikt
válasz
Az majd én leszek, de ha a felét megérti annak, amit írok, megérte.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
fatallerror #22441 üzenetére
Semmi baj, köszönöm.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
fatallerror #22438 üzenetére
Ez helyén is volt, csak még mikor írtam, nem láttam a hszed, mert túlzottan felpörögtek az események.
xtremetuning pedig amennyire látom, egy olyan ember, aki inkább kinlódik a másikkal, minthogy megtegye azt, amire kérik, hogy segítsen a másiknak. Inkább leszek ilyen, meg olyan fasza gyerek, dobálózok hogy 100 ezernél kezdődik a játék, visszatartom, amit tudok, stb., minthogy átadjam a tudásom. Inkább mond azt, hogy nem akarom megosztani veled és menj tovább, add át a helyet azoknak, akik megtennék. Az adás pedig alázatot jelent, a diák a vak...
A HD hangokat nem játssza le az 50ezres szett. Mi az a HD hang?, ez pl benne van a +50ezerben.
-
skoos
őstag
válasz
fatallerror #22433 üzenetére
Igazat adok, hogy érdemes min 50-100 hsz-t visszalapozni, sok infót le lehet szűrni. Az alap gond az, hogy mindenki Skoda árban szeretne érezhetően Merci technikát. Én is így vagyok ezzel. És a sok 100. hsz után már hajlok az okyo 508 és a KEF C7 felé, de mindig ott ül a vállamon a kicsi spúr énem, hogy "KELL EZ?"
xtremetuning: egyetértek.
-
cekkk
veterán
válasz
fatallerror #22415 üzenetére
Jaj de utálom ezt a bmw-s és mercis példálózást
-
Ti4x
aktív tag
válasz
fatallerror #22415 üzenetére
Természetesen hallom ezek közt a különbséget, csak azt nem értem, hogy egy 50ezres rendszer miben különbözik egy 120ezes között. A fülhallgató, otthoni rendszer és a mozi teljesen más... Józsi bácsi a falu végén is képes megkülönböztetni őket, de több ismerősömnek is van márkátlan, 20 ezer forintos házimoziszettje, ami szól, amit már hallottam. Én arra lennék kíváncsi, ez mennyiben különbözik mondjuk egy 50ezer forintostól, az pedig egy 120ezer forintostól. A különbséget kellene hallani és ezt egy hozzáértő megközelítőleg szavakkal is le tudja írni. Hogy miben más, miért éri meg. Aki így viszonyul egy "vevőhöz", mint most te hozzám, az egy dolgát nem értő eladó, már bocsánat...
A mozihoz meg azért nem hasonlítom, mert teljesen más kategória. A moziban van hangerő rendesen, itthon pedig nem akarom annyira "üvöltetni" és a hangerőt leadja az 50ezres is. Tisztán szóljon, mert halottam már olyan hangszettet, ami azért kásás volt a többihez képest és mint egy átlagfelhasználó, aki nem ért az hangtechnikához, ezt is meg tudja különböztetni. Filmet szeretnék nézni kellemes hangerőn, meg ha berakok egy jófajta rallyt, vagy fpst, akkor érezzem, hogy szól az a motor, vagy hogy szólnak a gépfegyverek, de üvöltetni sem zenével, sem mással nem fogom.
"Ha nem akarsz költeni, akkor ne költs"... Még mindíg nem tudom, hogy mire költöm azt a +50ezret az 50főlé és ahelyett, hogy leszólnál, inkább válaszolhatnál erre. Ha gondolod, segítek egy kis illusztrációval az autós példádhoz hasonlóan : A trabant hátsó ülésén ketten alig férnek el, a csomagtartó olyan kicsi, hogy csak egy "fél bakancsot vagy képes" beletenni, a motorja borzalmasan hangos, és rázkódik az egész kocsi, miközben vezetik. A BMWt szinte nem is érzed, mikor megy az úton, mert annyira jó az autó kiépítése, a csomagtartójába egy fél szekrényt is betehetsz, a hátsó ülésen pedig kényelmesen elfér 3 ember és a motor hangját is alig hallani, sokkal kellemesebb. Valami ilyesmire gondoltam.Egyébként megnéztem az a JBL 178ast, amit az előbb ajánlottat Dorian, ha jól emlékszem. Nekem például tetszik, és 70ezerbe kerül, annyira nem is sok.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
fatallerror #22404 üzenetére
A HDMI oldalán ezt találtam: [link]
Ha nem tudsz angolul, a képek alapján is egyértelmű lesz szerintem mit csinál. A felső kép az Ethernet HDMI szabvány nélküli hálózatot, az alsó pedig az Ethernetes hálózatot mutatja be. -
skoos
őstag
válasz
fatallerror #22404 üzenetére
szerintem az ethernet a TV-netes funkcióit elérni van, de majd megcáfolnak az okosabbak.
-
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #22371 üzenetére
Én szoktam Dream Theater-t, Amorphist vagy éppen Marilyn Manson-t is hallgatni, nyugi
Más: Elképesztő, és álmomban nem gondoltam volna, hogy egy sz...ros dvdplayeren (Pio DV490) is simán meghallatszik a tápkábel forgatás
Lehet kölcsön kérem haverom NAD CD playerét, azzal mit tud a rendszer.
-
Ati 666
tag
válasz
fatallerror #22312 üzenetére
Üdv.
-Szerintem azért mert a 608-as talán újabb táppal megy aminek jobb a tekercselése és kevesebb az áram felvétele szerintem.
-Amúgy a 708-as és a 608-as között zenei watt teljesítményében van eltérés valamelyik javára?
-A 7x170 watt amiből a valóságban 7x50 lesz az szerintem kb olyan mint a mobilnál a gyárilag mért vagy megadott készenléti és a beszélgetési idők. -
hello28
aktív tag
válasz
fatallerror #22291 üzenetére
Értem neked lesz igazad..sokak szerint ehez a dalihoz inkább feljebb kell nézegetnem..köszönök mindent mindenkinek!!
-
hello28
aktív tag
válasz
fatallerror #22289 üzenetére
tudom sajna...csak hát 116..
-
hello28
aktív tag
válasz
fatallerror #22286 üzenetére
Igen..mondjuk mérőmicrofon nincs..és Audyssey sincs ezek lényeges nem?1611-be van..nézegetem a denon oldalt nemtom hogy van e plusz 45 50ezer különbség megéri e..??
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22271 üzenetére
Amikor meghallja, hogy valami nagyon jól szól, leül mellém, kitúr a sweet pointból és élvezi a zenét.
A nappaliban szétterített 24 autóhifis komponens szettnek nem örült. -
törölt tag
válasz
fatallerror #22262 üzenetére
Magamnak se találtam jobbat,,
-
törölt tag
válasz
fatallerror #22255 üzenetére
De avatarban rokonok vagytok.
Tessék őt követni!
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22252 üzenetére
Az állatok királyának érzem magam.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22250 üzenetére
Az arcberendezésem és néha a hajam oroszlánhoz tesznek hasonlatossá, ezt többen megállapították, azért választottam ezt az avatart.
-
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #22228 üzenetére
Nálam (kb. 20m2) a C6 mélye bőven elég, de nem sok. Nem tolakodó, de amikor kell, akkor nagyon meg tud szólalni. Van egy CD-m egy "Bass Gangstars" nevű társaságtól azt meg szoktam mutatni annak, aki hitetlenkedik, hogy sub nélkül is elég a mély zenehallgatásra.
-
Gál István
senior tag
válasz
fatallerror #22225 üzenetére
Én könnyen elviseleg a 3x15ös membránokat egy 15m3-es szobában. De még egy kicsit nagyobbat is elbírnék.
-
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #22225 üzenetére
Szerintem 16-os membrán simán kell. Most is olyanom van, korábban is volt Tannoy M3-am 1 db 16-os membránnal, az meg főleg nem volt sok. C8-at csak 1x hallottam (de régen volt, nemigazán emlékszem, és jóval nagyobb helyiségben hallgattam) ezért kérdeztem, hogy kevesli-e a C6 mélyét esetleg, azért C8.
-
Vidala
senior tag
válasz
fatallerror #22156 üzenetére
Már többször hoztam fel a saját példámat (is), de hátha te még lemaradtál:
Hasonlóan éreztem magam az elején, mert szerencsére van jó választék. Viszont azzal beljebb voltam már akkor, hogy volt szerencsém egy-két jobb rendszert - köztük hi-end-et is - többször is hallani. Emiatt kialakult egyfajta elképzelés bennem az elvárt hangzásról. Erre jött a szintén elgondolt költségkeret. Aztán vittem a CD-DVD-imet, és ami csak szóba jöhetett árban, igyekeztem meghallgatni, amiből elég sok sikeredett is, meg persze olyan is, amiről nemigen mertem álmodozni. Ebből igen sok gyorsan kiesett, akár 5 perc is elég néha, akárcsak nálad pl. a Tsi. Végül a tervezett költségkeretet meghaladva sikerült kiválaszatnom a jelenlegi rendszert, mivel ez állt legközelebb az általam elképzelt ideához. Ez nem volt rövid folymat, ezért is futotta többre, meg persze gyűjtöttem közben, ha már muszály ugye.
Bizonyos tekintetben mindenkinek más az elvárása, ezért is a sok "ellentmondó" vélemény. Meg azért is, mert ezek közül már egyik sem valami silány vacak, tehát nem fogjuk lepocskondiázni, t meg nagyon nem nyúlhatsz mellé.Még egy: majd idővel tapasztalod, ha már a saját rendszered hallgatod otthon sokat, hogy mennyi apró nüansz fog tetszeni, ill. nem annyira tetszeni abban, amid lesz. Sajnos kompromisszumokat kell kötni. Ide pedig be is másolhatnám xtremetuning aláírását, ha a szerzői jogok miatt nem aggódnék.
Én sem csak jazzt hallgatok, az csak egy kis része a spektrumnak.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #22153 üzenetére
Nem a reg teszi az embert.
Kérdéseidről könnyen rád ismernénk.
-
törölt tag
válasz
fatallerror #22135 üzenetére
Azért vannak itt rock és technó és musical kedvelők is,pl szerény személyem..
De diszkósok nemigen vannak... -
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #22101 üzenetére
JBL ES90 már jó zúzásra... 20as tányérokkal...
-
hocsa
csendes tag
válasz
fatallerror #22101 üzenetére
BBéci az Asus O!Play Mini képes HD hangok és videók kezelésére is.
# Video formátumok: MPEG1/2/4, H.264, VC-1, RM/RMVB 720p and 1080p
# Video állomány kiterjesztések: MP4, MOV, XVID AVI, ASF, WMV, MKV, FLV, TS, M2TS, DAT, MPG, VOB, MTS, ISO, IFO, TP,TRP, M1V, M2V, M4V, AVS 1080p
# Hang formátumok: MP3, WAV, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF, Dolby Digital AC3, DTS 2.0+ Digital Out, Dolby TrueHD, DTS-HD, ID3Tag, PCM/LPCMCsak azért gondolkozok ezen,mert egész jó árban van,több formátumot tud lejátszani mint az Lg és mostanában még nem fogok blu-ray filmeket nézni.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
fatallerror #22094 üzenetére
Ha zúzós zene akkor oda tényleg álló kell, de nem a 13-14cm -es mély hangszoróval. Ezért még a 714V-ét is kizárnám. Maradjunk a 716-nál, és akkor hátsónak vegyél 705-öst hózzá a cc700v-ét. Aztán majd megveszed később a sub-ot is.
716v 270e, a 705v 105e, a cc700v meg 95e ft-ért a tiéd lehet. Inkább várd meg a 4.-5. fizut is, mint, hogy elkapkodva bevásárolj és utána szomorú legyen a dal vége.
Aztán szét lehet nézni a használt piacon is, az adott pénzből komolyabb rendszert is lehetne így vásárolni. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22094 üzenetére
Akkor fogod megvenni, de konkrétumokról már lehet beszélni az első hónap után is.
(#22095) hocsa
Meg lennék lepve, ha találnál itt olyan embert, aki összehasonlította ezeket.
Egy biztos, az ad jobb hangot, amelyik képes a HD formátumok kiküldésére, márpedig a Mini nem olyan. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22088 üzenetére
Térjünk erre vissza, amikor a kezedben tartod az első fizetésedet!
(#22092) cekkk
Szerintem az a forgalmazóváltás előtti extra akciós ár volt, ahhoz felesleges viszonyítani. Nézd meg a német és osztrák árakat!
Szerintem a Concept 6 szett megér 209900 forintot. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22081 üzenetére
Még nem tettem le arról, hogy állódobozokra beszéljelek rá.
Az A3 és a 706 két teljesen különböző hangkarakter, más világ. Számomra egy pillanatig nem kétséges, hogy a Focalt választanám, de neked kell dönteni.(#22083) muzsikpeti
Inkább álló frontokkal, mert szereti a zúzós zenét is. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
Mi lenne ha focal 706-osból vennél 4db-ot, és hozzá a cc700v-ét és a sw700v-ét.
Az elég komoly szett lenne. -
cekkk
veterán
válasz
Szia!
Valhalla készít állványokat, egyedi méretre. kb 40 ezer forintból jön ki egy nála és sokkal jobb minőségűek, mint a boltiak ilyen árkategóriában.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22045 üzenetére
Szerintem az A3 jobb, de végre eldönthetnéd, mennyi lesz az anyagi keret, mert nemrég még Focal Chorust is nézegettél, ami bőven ezek fölött helyezkedik el a ranglétrán.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22034 üzenetére
Majd körülnézek az állványok között. Az enyémet úgságban olvasott teszt alapján választottam ki, márkája Pro-Ject.
A radiátorok elsősorban felfelé áraóltatják a meleg levegőt, a 40 centi elfogadható távolság.
Ne ragadj le a KEF-nél! -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22029 üzenetére
Félreértettük egymást. Furnérból készült hangdobozállványra gondoltam, nem polcos szekrényre, 20-30000 forintért egy pár állványt lehet kapni, használtan még olcsóbban és csak a frontokhoz elengedhetetlenül fontos.
A KEF IQ50 pici állódoboz, 15 nm-es szobában is használható. -
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #22029 üzenetére
Elégséges, ha a két front van állványon, zene esetén úgyis csak azok szólnak. A többi hangdobozt nagyon kevesen teszik állványra, ha stabil polcot csinálsz nekik, jó lesz úgy is.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #22023 üzenetére
Százezer forintos hangdobozokat nem tehetsz akármire, mert agyonvághatod a hangzásukat. Bármennyire hihetetlen, egy jó állvány szinte csodákra képes. Készíttess kevésbé széles polcot és vegyél állódobozokat, ha sajnálsz kiadni állványra 30000 forintot!
-
dz1
tag
válasz
fatallerror #22019 üzenetére
140 centi helyet igényelnek, ezért kb 160 centi széles lesz
Ez így szerintem szűkös lesz, a frontokat egymástól szerintem 2-3méter távolságra ideális elhelyezni.
-
BBéci
legenda
válasz
Polchoz képest sokkal jobban szólnak állványon a kisdobozok, ezt már többször leírtam.
Ha viszont van hely állványnak, akkor érdemes állódobozt venni. Kivéve azokat a hangdobozcsaládokat, amelyekben az állványos és a legkisebb álló ára között sokszázezer forint a különbség. -
Vidala
senior tag
válasz
Szoktuk mondogatni, hogy pusztán a technikai adatokból nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Akkor pl. a Magnat a legjobbak közé tartozna a 20Hz-es alsó tartományával.
Inkább menj hallgatózni, amíg van rá időd, és pl. vigyél valami olyan zenét/filmet aminek jó basszusa van. Marcus Miller-hez mit szólsz? Könnyen megállapíthatod meddig hallod a basszergitárját? Persze az sem mindegy, hogyan...
Nagyon sok audiofil inkább az állványos dobozokat ("polcsugárzó") részesíti előnyben, tehát ne aggódj, lehet elég mélyük. -
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #22015 üzenetére
Nem polc kérdés, de gondoltam ajánlok még egy polcsugárzót, szerintem érdemes lenne megnézned ha már a KEF Q árában nézelődsz. Persze, még csak elméleti szinten....
Szóval Focal Chorus 706V!Ha tehetném én most erre ruháznék be, vagy az álló testvérére...
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #22015 üzenetére
Hali
Mekkora polcot szeretnél készíteni? -
simi762
tag
válasz
fatallerror #22005 üzenetére
Na ja!
Ezt benéztem! -
simi762
tag
válasz
fatallerror #21995 üzenetére
Halihó!
Te melyik Dalira gondoltál, mert Én nem látok olyat, ami ne lenne árnyékolt!
Az enyém is a tv mellett van, de nincs vele gond. (még)
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #21986 üzenetére
Furnérból (rétegelt lemezből) még jobb lenne az a polc.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #21986 üzenetére
A bútorlap kezdésnek jó lesz.Később majd váltasz valami másra,üveg,gránit vagy éppen valami vastagabb természetes fából.Itt inkább az számít,hogy milyen konzollal,polctartóval szereled fel.
[/P]Foglalkozom szabadidőmben Designerkedésel.
extremetuning:nem arra céloztam.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #21963 üzenetére
Miből lesz a szekrény?
Már mint anyagból.
-
Palapo
aktív tag
válasz
fatallerror #21867 üzenetére
Nem rossz a Sony S470 lejátszó... A feleségem amúgyis nagyon SONY párti. Karácsonyra SONY mikro hifit kellett vennem neki a konyhába...
Nekem is lesznek eredeti BD lemezeim. Többnyire filmek meg néhány zene. -
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #21912 üzenetére
Szerintem oldalt és felül is elég 10-10 centi, ha a polc hátulja nyitott.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #21914 üzenetére
Igen az jó lesz neki!
bőven tud szellőzni.
Tényleg srácok valaki szeretne igényes moziszobát építeni?[link]mondjuk ilyeneket is.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
fatallerror #21912 üzenetére
Szerintem minkét rész szórakoztató, nekem tetszenek.
Elég az erősítő körül 10-10cm is, főleg, hogy hátul nyitott lesz.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
fatallerror #21904 üzenetére
Mondasz valamit, kár, hogy a 3. részben már nem fog szerepelni.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #21905 üzenetére
Én pedig az ÉLET című film alkotást élvezem a legjobban!
Ennél jobb élethűbb ,magasabb felbontású, szélesebb vásznú flm nincsen. -
xtremetuning
addikt
válasz
fatallerror #21904 üzenetére
Ugráló cici + Megan Fox - .............. abszolút HD
-
Dorian
félisten
válasz
fatallerror #21898 üzenetére
Nem ezen múlik. Én nagyon élveztem annakidején a 80-as évek alter zenéit (Balaton, Európa Kiadó, stb.) 10xmásolt kazettákon hallgatva is, mert nem a hangminőség határoz meg mindent, főleg ennél a stílusnál.
-
python1
veterán
válasz
fatallerror #21896 üzenetére
Érdekes dolgok ám ezek,ha akarsz és odafigyelsz akkor hallasz,ha pedig nem érdekel csak barátokkal iszogatsz vagy éppen más dolgot csinálsz ami nem éppen meghitt zenehallgatás.
Természetesen azért írtam ,hogy egy csomó tényező van.
Ha igazából meghitt zenei élményre vágyok akkor jó ital mellett kényelmesen,letisztult,kiegyensúlyozott idegi állapotban teszem.
-
modflow
veterán
válasz
fatallerror #21887 üzenetére
Ezért nem akarok aprót, mert az a helyzet, hogy akciósan vettem.
De oly nyomik voltak a boltban, hogy nem tudták megmondani, hogy az ár az 1 db-ra, vagy 1 párra vonatkozik.
Így 2 db -ot vettem, ami ma jött meg és ez 2 garnitúra, szóval az egyik felesleges nekem.Azt mondták, ha több jön, akkor visszaveszik. Szóval hétfőn én vissza is vetetem velük.
-
BBéci
legenda
válasz
fatallerror #21867 üzenetére
CD lejátszására semmi szín alatt nem ajánlom a 100000 forint alatti BD-játszókat.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest