- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Jazzos #21252 üzenetére
Amish mafia, mi? Ki tudja hany ember van elasva a T&S alatt a kazamatakban
-
Dorien
veterán
válasz
Jazzos #21228 üzenetére
Sokba kerül?
Eddig éppen hogy ingyenes volt a bankkártyás fizetés, míg az ATM-ből való pénzkivétel nem. De ugye jövőre változik minden a tranzakciós illeték miatt. Meg ha egy bankkártyát ellopnak, PIN kód nélkül nem sokra megy vele a tolvaj és gyorsan le lehet tiltani - a kp-t nem tudod letiltani.Felhívtam a BB Telebankot. Az ügyintéző csaj felvette az adatokat és azt mondta, hogy 24 órán belül visszahívnak.
MrJoe: Kaptam mobilbankos értesítőt az egyenlegről + a netbank is mutatja, hogy duplán hiányzik az összeg.
-
G@ben
addikt
válasz
Jazzos #20960 üzenetére
Az első kettő rendben is van, de az utolsót is jó lenne biztosra, hogy melyik is jó. Elég sok albumot konvertálnék, aztán esetleges tévedésnél nem szeretném újracsinálni az egészet.
A mintákban lévő különbséget az itthoni hangszórón tuti nem hallom meg, amin hallanám, az meg nincs itt.
Az infókat meg köszi! -
G@ben
addikt
válasz
Jazzos #20958 üzenetére
Gugliztam már, de ahány oldal, annyiféle leírás.
A lényeg, hogy 320 kbit/s-os mp3-at szeretnék csinálni a lehető legjobb minőséggel, viszont nem tudom, hogy CBR, VBR vagy ABR legyen. A CBR és ABR tud 320-ast, a VBR csak ~260-ast.
Aztán ott van a Samplerate, ami nem tudom, hogy mi és milyen értéket kéne neki beállítani.
Illetve a Channels Automatic, Stereo vagy Joint stereo legyen? -
viktor82
őstag
válasz
Jazzos #20495 üzenetére
15k-ra gondoltam,de kis alku belefér természetesen
Ezek a modulok -
Balinov
titán
válasz
Jazzos #20431 üzenetére
Aki drága paleosnak hirdetett cuccokat vesz, az meg is érdemli. Kb. annyit ér, mint a Norbi update szutyok. Itt fejben kell eldőlni jó irányban, ahhoz meg csak elhatározás kell
csak 1-et tudok erteni. Itt halistennek nem nyomjak a paleo-t, csak ilyen weight watcher's-es cuccok vannak, ugy nagyatlagba 20-30%-al dragabban.
Hozzaallas kerdese. Nekem ugye nyar elejen diagnosztizaltak a 2-es tipusu diabeteszt, 3 hete voltam 3 honapos kontroll vervetelen, csak a normalis dieta, meg heti 2-3x 40-60 perc setaval lement a cukrom, koleszterin szint is tobb, mint 1 egyseggel kevesebb es nem kellett emelni a glukofazs gyogyi dozist. Ja, es eszek rendesen, de esszel, naponta tobbszor, keveset, joval kevesebbet, figyelek, hogy kb 160g szenhidratnal ne keruljon be tobb a szervezetbe. Neha egy kis kajabunozes is belefer, mar jobban erzem magam, tobb, mint 10kg mar le is ment es vegig tudok egy 10km-es hegyi turat csinalni anelkul, hogy kikopnem a tudomet es 1 hetig lenne izomlazam.
A paleolit,stb dietak koncepcioja sztem alapvetoen nem hulyeseg, csak a megvalositaskor eljutottak egy jollehuzos buzi szintre.
-
Dryman
őstag
válasz
Jazzos #20425 üzenetére
Igen-igen ez így van, de lehet mégsem ez a paleonak mondott divatos néphülyítés a megoldás a problémákra....
pláne nem annyiért amennyit elkérnek ezekért a dolgokért....
pl paleo divatbetegségben jólfelárazott paleo akácméz...ugyanmár királylány, biztos ezeket paleo méhecskék hordták össze....
hasonlóan pro és kontra érvek a vegáknál is....akkor mi is van azzal a húsfogyasztással????
Bocs oroszlán, te most a vega felfogás szerint éhendöglésre vagy ítélve....vagy beállsz paleoba mézet nyalogatni....
Az index meg csak felkarolta egy olyan ember megosztását akinek bizonyos körök elismerik a szaktudását...nekem nincs bajom az indexel.... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest