- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
widi
tag
válasz
Bobrooney #22532 üzenetére
Itt biztosan kapsz, én itt szoktam háztartási gépekhez cuccokat venni.
-
Dorien
veterán
válasz
Bobrooney #22395 üzenetére
Esetleg Hangszerdiszkont a Bartók Béla elején a Szexshop mellett.
Media Markt ill. Euronics csak a rendkívül márkás Hama termékeket forgalmazza. Múltkor vettem egy jack átalakítót náluk, ami pár hét után szétesett és bennragadt a jack aljzatban... Öröm és bódottá volt kiszedni. -
zsigee
aktív tag
válasz
Bobrooney #19681 üzenetére
Nos igen, igazatok van!
Egy SSD sokat dob egy átlagos rendszeren. 4mag untig elég 8Gb rammal, meg egy értelmes vga-val. Nekem az utóbbi hiányzik, "csak" egy 240GT van a gépben 512Mb DDR5-tel. Nekem pont elég. Ha egyszer lesz fölös pénzem, talán veszek egy izmosabbat.
De, hogy ellenetek is beszéljek, ha SATA3-as a HDD, az is sokat segít egy jó alaplappal! Ez pedig tapasztalat. -
Balinov
titán
válasz
Bobrooney #18812 üzenetére
aki ismer, az tudja, en sem az alacsony fogyasztasrol vagyok hires.
mas:
ma megellett a Ciscso GW, mar 1-2 hete eszrevettem, este iszonyatosan melegszik, akadozik a kapcsolat (foleg wifi, lan-on a tv-t nem dobja el), pedig nincs 25C-nel tobb a lakasba (es meg lehet,sokat mondtam)
Ma netezek, egyszercsak nyekk. megfogom, volt vagy 40+ fokos...lekapcs,kihuz, borito levesz, a soc-nak a bordaja qrva meleg, az az egyseg, ahova az antenna megy be, szinten mint a barom.
Namondom fasza. Meg jo, hogy mikor lett tv is, az stb melle kuldtek veletlen megegy sziszkot. nosza beuzemel, pikkpakk okes minden, N only modban a laposon a speetest 65/9,5-t, a Nexus 7 30/8-at, az One-on meg 45/9-et mert a speedtest. Azt hiszem, jo baratsagban leszunk.
Eloszor azt hittem, hogy esetleges por, szosz miatt melegszik a regi, de leszedve a boritast majdnemhogy patyolat tiszta.
Ki erti ezt?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Bobrooney #18091 üzenetére
Ami vicces hogy hivatalosah a fish and chips itt "nemzeti" eledel de en meg nem ettem itt
Viszont nem hinnem hogy ezekben a bufekben normalis halat lehetne kapni. A masik dolog meg hogy szerintem a legjobbak talan megfelelnenek az otthoni ANTSZ vizsgalatnak, a tobbi 90% bukna az biztos.
Szerk.:
Balinov: Vinegar-os csipsz se jon be? Nalam az mindent visz -
Coyot
őstag
válasz
Bobrooney #17885 üzenetére
Mi nem nagy munka? Ha én a cégemet akarom futtatni elindítok 3-4-5 kampányt ezeket managelni kell foglalkozni velük, és ez a kulimunka része a dolognak, nyilván nem akarok ezzel időt pocsékolni, még akkor is ha csak 2 órás munka/kampány.
Arról nem is beszélve hogy ezekkel folyamatosan foglalkozni kell nap mint nap.
-
-
alitak
senior tag
válasz
Bobrooney #17688 üzenetére
Nem, sajnos ez sem az. Szerintem ez office beállítás, mert ugye a böngésző is egy ablakon belül működik, de ha új ablakot nyitok, akkor már tudom egymástól függetlenül rakni az ablakokat. Tudom, hogy ha az excelt külön megnyitom és abban aztán a külön állományokat, akkor működik, csak úgy volna jó, hogy ha az xls állományra kattint, akkor új ablakban nyitja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest