Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
laca000
üzenetére
A GRID első része is csinált olyat, amit a többi játék nem, szóval ez a része annyira nem újdonság (tudom más motor van alatta, de akkor is)!
Kilépés: Nekem úgy lépett ki, h a racenet nem tudta létrehozni a soron következő menetet! Így azt mondanám, h a Steam-nek semmi köze a kilépéshez (amúgy is a CM Racenet-es szeróin folyik a game), ha jól tudom (?) a Steam csak a társakkal való kapcsolattartásért felelős, + amikor kilépsz a szinkronizálásért, h a legutolsó állapotod szerinti adatokkal folytathasd legközelebb (nem vagyok nagy Steam-es, de úgy gonsdolom, h a Steam csak 1 keret program, magához a játékhoz nem sok köze van)."És miért van tele a Steam fórum ugyanezzel a problémával, mint nekem, mikor ugyanitt senkinek nincs ilyen, max 1 embernek?"
Dehogyis nincs! Max. nem írják le!
Nekem mikor kilépett, visszaléptem és folytattam tovább oszt annyi (kilépéstől függetlenül, -gondolom a Steam- elmentette az állást)!
"Rakjak másik win-t?"
Miért most milyen van? Nekem Win7 64 bites Ultimate!
VGA Driver-t ezt használom: 320.49. nem nagyon van vele problémám!

(#2563) scampolo84: Biztos válaszol majd valaki, aki profi Steam-es, de én úgy gondolom, mivel a játékadataid a felhőben vannak tárolva, újratelepítés után felrakod a Steam-et, az adott játékot és bejelentkezel, szinkronizálsz és kész! Amennyiben nem így működik, akkor baromság az egész, mert ez lenne a logikus, mivel így is-úgy is ezt a szart kell használnod hozzá, ha tetszik, ha nem!

Ezt pedig csak azért, mert szép és kerek:

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Formula-1
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest