Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz laca000 #2560 üzenetére

A GRID első része is csinált olyat, amit a többi játék nem, szóval ez a része annyira nem újdonság (tudom más motor van alatta, de akkor is)!
    Kilépés: Nekem úgy lépett ki, h a racenet nem tudta létrehozni a soron következő menetet! Így azt mondanám, h a Steam-nek semmi köze a kilépéshez (amúgy is a CM Racenet-es szeróin folyik a game), ha jól tudom (?) a Steam csak a társakkal való kapcsolattartásért felelős, + amikor kilépsz a szinkronizálásért, h a legutolsó állapotod szerinti adatokkal folytathasd legközelebb (nem vagyok nagy Steam-es, de úgy gonsdolom, h a Steam csak 1 keret program, magához a játékhoz nem sok köze van).

"És miért van tele a Steam fórum ugyanezzel a problémával, mint nekem, mikor ugyanitt senkinek nincs ilyen, max 1 embernek?"
    Dehogyis nincs! Max. nem írják le!
    Nekem mikor kilépett, visszaléptem és folytattam tovább oszt annyi (kilépéstől függetlenül, -gondolom a Steam- elmentette az állást)! ;)

"Rakjak másik win-t?"
    Miért most milyen van? Nekem Win7 64 bites Ultimate! :F

VGA Driver-t ezt használom: 320.49. nem nagyon van vele problémám! ;)

(#2563) scampolo84: Biztos válaszol majd valaki, aki profi Steam-es, de én úgy gondolom, mivel a játékadataid a felhőben vannak tárolva, újratelepítés után felrakod a Steam-et, az adott játékot és bejelentkezel, szinkronizálsz és kész! Amennyiben nem így működik, akkor baromság az egész, mert ez lenne a logikus, mivel így is-úgy is ezt a szart kell használnod hozzá, ha tetszik, ha nem! :K

Ezt pedig csak azért, mert szép és kerek:

:R

Új hozzászólás Aktív témák