Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak kérdezem: Szerinted miért 71 a rajtszámom (szinte évek óta)?
Am. igen én! 
(#1986) Csapoati válasza - = Zk = - (#1985) üzenetére: Így van, annak egyenes következnénye!

(#1989) r0 válasza Syrius XIX (#1982) üzenetére: Nem venném a lelkemre, ha emiatt kielégítetlen lenne a fantáziád, ezért elárulom: Azokban a feles poharakban "Eredeti"
60°-os Házi szilva pálinka volt! 
(#1990) Enton válasza Syrius XIX (#1982) üzenetére: Valahogy úgy! Én a GRID 1 +jelenését mindig 2008. 06. 01-jétől számoltam, mert (a "Dedicated servers R closed!" felíratot) 2011. 06. 01-jén zártak a hivatalos szerók! Azt tegnap tudtam meg a kisebbik fiamtól, h a GRID hivatalos +jelenése kis hazánkban 2008. 06. 18.-a volt! A szerók zárása pedig (a 3 év letelte után) 01.-jén zártak, mert az Angliai (vagy amerikai +jelenéstől ketyegett a 3 év)!
Én + 19.-ei vagyok!
- Nagyobbik fiam Május 30.-án született! -Vagy csak találtad a képet valahol?
-
, a torta eredeti, nekem készült 19.-ére! 
(#1991) Enton: Lehet eddig félreértés volt közöttünk!
Nem azt mondtam, h nem szép grafikailag (vagy szebb, mint az 1, naná, még jó hogy, elvégre 5 évvel frissebb), tényleg szép! Igazából arra lettem volna kíváncsi, a GRID 1 hogy nézne ki ma, ha mondjuk kiadnának hozzá 1.4-es patch-et grafikai stb.... javítással! szerintem 1szerűbb lett volna felhúzni a mai követelményeknek és kornak +felelően feljavítani azt, ami már +van, mintsem kiadni 1 új részt (szerintem simán mehetett volna bele a tőbb pálya, autó, stb...., stb....)!
Am. az, h részletgazdagabb a környezet, recésebb az aszfalt, + máshogy jönnek a fények és árnyékok, ez ok (sőt talán természetes is 2013.-ban)!
Csak ezek annyira nem izgatnak! Az viszont abszolút +, h a nap pl. ott van ahol van és ha úgy jön ki, akkor igenis belevilágít a szemedbe!
Az + csak 1 +jegyzés, h a GRID 1-ben pl. nem voltak ilyen fények, árnyékok stb...., stb...., hát istenem! És akkor mi van? Ezt most nem rosszallásként írtam, csak "mi lett volna ha +jelenik 1.4-es patch a GRID 1-hez?"
alapon! 

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az a rajtszám.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Am. igen én! 

Én + 19.-ei vagyok!
-
Nem azt mondtam, h nem szép grafikailag (vagy szebb, mint az 1, naná, még jó hogy, elvégre 5 évvel frissebb), tényleg szép! Igazából arra lettem volna kíváncsi, a GRID 1 hogy nézne ki ma, ha mondjuk kiadnának hozzá 1.4-es patch-et grafikai stb.... javítással! szerintem 1szerűbb lett volna felhúzni a mai követelményeknek és kornak +felelően feljavítani azt, ami már +van, mintsem kiadni 1 új részt (szerintem simán mehetett volna bele a tőbb pálya, autó, stb...., stb....)!