Hirdetés
- Fülbemászó belépővel készül a ChatGPT a hardverpiacon
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nyugodtan lehet jönni multizni, ha playlisten mész ott úgy kell hozzáállni lesz ami lesz. Én most jöttem le róla, 9es szinten kezdtem és 12 és felen jöttem el. Ez kb másfél óra versenyzés alatt.
Voltak nagyon jó futamok, meg rosszak is amikor bőven előlrébb értem volna be, de kiforgattak vagy kilöktek.
Legjobb az egy touge verseny volt én RS5 tuning nélkül ő merci s63 vagy melyik van itt tuninggal és nem tudott lerázni. Elején úgy megindult azt hittem meglóg és felfut +5re az előnye és akkor vége, de aztán látta gond lesz és kezdett rosszul menni...végén nem volt 1sec köztünk
Szerintem megizzadt ő is
Level29es csávó volt, szóval tuning nélkül, megveregettem a hátam

Scampolo: Én bevállalom mindig, ha nagyon kivárok akkor nem érem utol az elsőket, mert aki jól vezet és megtud lógni soha nem érem utol. Én megyek a sűrűjébe és lesz ami lesz. Persze nem mondom, olyan reflex hadmozdulatok kellenek, de megy...az esetek 80%-ban..maradékban meg könnyítek a kocsi karosszériáján
és megyek tovább. 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 Radeon 860M 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szerintem megizzadt ő is
és megyek tovább.