Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syrius XIX

addikt

válasz drr #1722 üzenetére

Én max.-ra állítottam mindent, videót is készítettem, majd kirakom (pedig nem mai a proci)! :N

Futásbeli különbséget nem fedeztem fel Karrier és Online között! :N

(#1731) intercooler válasza Syrius XIX (#1715) üzenetére: Na nem viccelek! ;) Irányít6óság szempontjából ugyanolyan szar, mint a szimulátorok beállítás előtt, csak ebből még a beállít6óságot is kifelejtették! :K Ne legyen igazam, de fognak javítani rajta, de természetesen fizetni fogunk azért is (és nem is keveset, már akinek még így is kell)! :N

(#1732) beefjeez válasza Syrius XIX (#1715) üzenetére: Nem azért szarozom le, mert nem szimulátor! Pont azért szarozom le, mert utálom a szimulátort, ezért GRID-ezem és nem valami szimulátor szarral kínlódok! Ez + pont a szimulátor szar irányít6ósága felé ment el! Fentebb már leírtam am.! ;)

(#1738) Brian_GT válasza intercooler (#1737) üzenetére: Coll: OFF-ba jobb csatákat??? :F Na ne röhögtess már! :N Hol van ott a csata, amikor Coll: OFF!!! :F :F :F Mész ahogy tudsz, ennyi a Coll: OFF és pont! ;)
    Coll: OFF-ról már ismeritek a véleményemet, de aki esetleg nem, csak az olvassa el a következő 5-6 sort! ;)
    CoLL: OFF: Minek? Ahhoz nem kell Online kapcsolat, még csak karrier rész sem! Sima TesztVezetésben körözgetsz magadban a szellem verdával oszt annyi! Teljesen értelmetlen! :N
    Most el lehet kezdeni, h "De igenis van értelme, mert fű, + hűha és különben is", de ne ragozzátok, mert abszolút semmi értelme! ;) +jegyzem: Úgyis lesz aki ezen felháborodik és akkor is elkezdi taglalni, h mi az értelme, de felesleges, nem érdekel! :N

(#1739) - = Zk = - válasza Brian_GT (#1738) üzenetére: A very big THX & my all RESPECT for Your! :C ez nagyon odabasz, grat! ;)

(#1747) dragonfx válasza Syrius XIX (#1726) üzenetére: Én igen, az első métertől kezdve! Szerintem csak úgy van értelme! ;)

(#1748) Doomgiver válasza Csapoati (#1745) üzenetére: Dehogy! Szerintem többen úgy vannak vele mint én! Drift-es autó drifteljen ez ok, de könyörgöm a többi ne már!!! :(((

Új hozzászólás Aktív témák