Hirdetés
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Én max.-ra állítottam mindent, videót is készítettem, majd kirakom (pedig nem mai a proci)!

Futásbeli különbséget nem fedeztem fel Karrier és Online között!

(#1731) intercooler válasza Syrius XIX (#1715) üzenetére: Na nem viccelek!
Irányít6óság szempontjából ugyanolyan szar, mint a szimulátorok beállítás előtt, csak ebből még a beállít6óságot is kifelejtették!
Ne legyen igazam, de fognak javítani rajta, de természetesen fizetni fogunk azért is (és nem is keveset, már akinek még így is kell)! 
(#1732) beefjeez válasza Syrius XIX (#1715) üzenetére: Nem azért szarozom le, mert nem szimulátor! Pont azért szarozom le, mert utálom a szimulátort, ezért GRID-ezem és nem valami szimulátor szarral kínlódok! Ez + pont a szimulátor szar irányít6ósága felé ment el! Fentebb már leírtam am.!

(#1738) Brian_GT válasza intercooler (#1737) üzenetére: Coll: OFF-ba jobb csatákat???
Na ne röhögtess már!
Hol van ott a csata, amikor Coll: OFF!!!
Mész ahogy tudsz, ennyi a Coll: OFF és pont! 
Coll: OFF-ról már ismeritek a véleményemet, de aki esetleg nem, csak az olvassa el a következő 5-6 sort!
CoLL: OFF: Minek? Ahhoz nem kell Online kapcsolat, még csak karrier rész sem! Sima TesztVezetésben körözgetsz magadban a szellem verdával oszt annyi! Teljesen értelmetlen!
Most el lehet kezdeni, h "De igenis van értelme, mert fű, + hűha és különben is", de ne ragozzátok, mert abszolút semmi értelme!
+jegyzem: Úgyis lesz aki ezen felháborodik és akkor is elkezdi taglalni, h mi az értelme, de felesleges, nem érdekel! 
(#1739) - = Zk = - válasza Brian_GT (#1738) üzenetére: A very big THX & my all RESPECT for Your!
ez nagyon odabasz, grat! 
(#1747) dragonfx válasza Syrius XIX (#1726) üzenetére: Én igen, az első métertől kezdve! Szerintem csak úgy van értelme!

(#1748) Doomgiver válasza Csapoati (#1745) üzenetére: Dehogy! Szerintem többen úgy vannak vele mint én! Drift-es autó drifteljen ez ok, de könyörgöm a többi ne már!!!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- OLED monitor topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó SK Hynix PC801 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen4x4 SSD (HFS002TEJ9X125N)
- Eladó kártyafüggetlen Google Pixel 8a 128 GB okostelefon, fekete (Obsidian) színben
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Irányít6óság szempontjából ugyanolyan szar, mint a szimulátorok beállítás előtt, csak ebből még a beállít6óságot is kifelejtették!
Ne legyen igazam, de fognak javítani rajta, de természetesen fizetni fogunk azért is (és nem is keveset, már akinek még így is kell)!
Na ne röhögtess már!
ez nagyon odabasz, grat!