- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
-
kiraly.andra
aktív tag
-
kiraly.andra
aktív tag
Itt van két képpár, az egyik 12MP, a másik 50MP, ami a JPG esetében igaz, a DNG fájloknál viszont mindkettőnél nagyjából a fele az oldalhosszúság. Én meg nem mondom, hogy a JPG nagyítással született-e, és szerintem ezt szemre senki nem tudja megállapítani. A furcsa az, hogy erről semmilyen hivatalos, megbízható információt nem találok, az ellenkezőjéről viszont igen. Az Android Police cikke szerint: "... you can shoot 50MP RAW macro photos from the Pixel 8 for greater flexibility in post-processing. Go into the Google Camera app settings, switch to the Pro tab, change the resolution to 50MP, and activate RAW capture.", és ha ez igaz a 8-ra, akkor bizonyára igaz a 8 Pro esetében is.
:a:
-
kiraly.andra
aktív tag
[8 Pro] Sziasztok! Nem találtam magyarázatot arra, makró módban miért kisebb a DNG fájlok felbontása, mint az ezzel egy időben születő JPG fájlé. Az utóbbi 3072x4080, míg a DNG csak 1490x1978. Ez csak makró esetén jelentkezik, egyébként (számomra logikusan) a két fájl felbontása megegyezik.[/8 Pro]
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz blendész #4249 üzenetére
A DND-nek nincs többféle módja, nem lehet beállítani, hogy néma legyen, de rezegjen. Ha ezt szeretnéd, akkor valamilyen automatizáló alkalmazást kell telepítened (pl.: Macrodroid).
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz slice14 #3721 üzenetére
Nem biztos, hogy ugyanarról beszélünk. Angolul ez "minimize", ami csak akkor jelenik meg, ha ki van választva a "silent" opció, és a leírás szerint (meg a gyakorlatban is) ez azt eredményezi, hogy az értesítés csak egy soros.
-
kiraly.andra
aktív tag
[Pixel 8 Pro] Ha a "Face Unlock" beállításainál az "Always require confirmation" ki van kapcsolva, miért jelenik meg mégis egyes alkalmazásoknál a jóváhagyási kérés? Nálatok ez hogy működik?
-
kiraly.andra
aktív tag
[Pixel 8 Pro] Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy az "Always show time and info" kapcsoló hatására aktivált felületen ne csak az értesítéseket küldő alkalmazások apró ikonja látszódjon, hanem maguk az értesítések? Én nem találtam erre opciót, megoldást, semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest