- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fradipuma
tag
Valaki esetleg a #7064-re? Ezzel szívok az autóban. Amint csatlakozik a fejegysèghez, a telefonròl eltűnik a térerő és a mobilnet is, a térerő jelző mellett pedig megjelenik a műhold. Le kell csatlakoztatnom az autóról a telefont, makd újra csatlakoztatni, és akkor már faja minden. Mondjuk van, hogy csak 5. csatlakozásra nem dobja be ezt az üzenetet és már elég frusztráló kezd lenni.
-
Fradipuma
tag
Sziasztok. Ezt a funkciót hogy tudnám kikapcsolni?
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! A közös kép funkció nálam miért lehet inaktív? Bejön az elején a kis bemutató, és ha rámegyek, hogy kipròbálom, a kamera gomb amire rá kell nyomni sima szürke marad és nem csinálja meg valamiért a képet
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Pixel 9 pro-n esetleg van olyan lehetősèg, hogy a telefon rezzenjen egyet ha a másik fél felvette a hívást? Régen a huawei-n volt ilyen opció ezért kèrdezem! Köszi a válaszokat!
-
Fradipuma
tag
válasz
Hieronymus #5947 üzenetére
Nem enged ràkattintani, mert szürke marad és csak ezt a betöltést írja....
Sajnos a a tárhely törlése sem segített....
-
-
Fradipuma
tag
Bocsi kicsúsztam a szerkesztési időből viszont eszembe jutott, hogy egy kis segítség kellen. Hogy tudom megváltoztatni a hívószám elküldését, hogy ne ismeretlen számként jelenjek meg? Azt megtaláltam hogy a tárcsazòn belül a 3 pötty, majd beállítások, telefonos fiókok, telekom, tovabbi beállítások, hívásazonosítò. Na itt viszont csak annyit ír, hogy beállítások betöltése, és nem változik semmi, varhatok én akár meddig. Gondolom itt kéne megjelennie az opciònak hogy hívószám elküldése, de semmi nem történik!
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Ma jött meg a p9 pro-m és olyan ügyben szeretnék tanácsot kérni, hogy tufnátok-e rá már bevált uvegfòliát ajánlani? (Ami nem kavar be az ujjlenyomat olvasásba, és az esetleges esésektől is megvédi a kijelzőt!) Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Fradipuma
tag
Köszi a válaszokat, szerintem akkor majd egy pixel 9 pronlesz a befutó
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni olyanoktòl akiknek esetleg volt Honor magic 6 pro típusú telòjuk, illetve pixel 9 pro. A kettő készülék között vacilálok és nem igazán tudom eldönteni melyik is lenne ideális. Tudom itt a fórumon a Pixel 9-et fogjátok ajánlani, ha a másikba kérdezném ott a honort ajánlanák
ami fontos számomra az akksi idő, és a kamera. Iphone 12 pro-ròl váltanék (előtte is volt már androidos eszközöm, szóval nem lesz gond elhagyni az Ios-t) szóval ahoz képest mind a 2 nagy ugrás. Ako tudja írja le legyen szíves a tapasztalatait! Ezer köszönet
( nekem az eszem egy kicsit a pixel 9 felé húz)
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Valakinek b-tel-el vagy Coolmobile-al vannak tapasztalatai, mennyire megbízható boltok? Elég jó áron van náluk a pixel 8 pro. Garancia kérdés ilyenkor hogy van? Az üzletet kell keresni ha ne adj isten valami gond lenne a telòval, vagy imei alapján a google-t is lehet zaklatni?
-
Fradipuma
tag
válasz
Celithrandi #5169 üzenetére
Köszi nekem a telefon mérete annyira nem számít. Inkább itt a tudásra lennék kíváncsi, hogy tuf-e annyival többet a 9 hogy inkább azt vegyem.mint a 8 pro-t.
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Egy kis tanácsot szeretnék kérni, mert nem tudom eldönteni melyik lenne jobb választás számomra. Szóval pár évnyi Ios használat után gondolkodom azon, hogy visszaváltok androidra egy iphone 12 pro-ròl. Elkezdtem nézegetni a pixekelek és azt szeretném.kérdezni, tapasztalatotok szerint mennyire éri még meg most is megvenni egy 8pro-t mondjuk egy 9-el vagy egy 9 pro-val szemben. Akinek 8-pro-ja van megérné neki váltani sima 9-re( gondolom a 9 Pro-ra azért már igen)Nincsenek nagy igényeim, egy vállalható kamera, jó üzem és képernyő idő, és megbízhatòság amit úgymond elvárok. Egy szó mint száz szerintetek a 9 ad annyival többet hogy inkább koifizesse a felárat és ne egy régebbi 8 Pro-t vegyen? Remélem érthetően fogalmaztam.
Köszi a tanácsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged