-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tortug@
csendes tag
válasz
leslien #6954 üzenetére
Igaz nem Tcom kártyával használom, de se akku se melegedési rendellenességet nem tapasztaltam amiről mások írtak 8a-val kapcsolatban. Az üzemidő nagyszerű az én felhasználási igényemnek. Vezeték nélküli Android Auto közben csak akkor tapasztalatok némi melegedést, ha közben kábelről töltö (Mazda6). Előző telefonomnál is így volt, feltételezem ez másoknál is más is előfordul, így ez nálam nem rendellenesség.
-
-
rtrace
junior tag
válasz
leslien #5587 üzenetére
Specifikációk alapján ez ugyanaz az IMX787 lesz, ami a Fold-ban is van, ami meg ugyanazon a vakteszten kikapott az Isocelles 8 Pro-tól. 8x akkora pontkülönbséggel ráadásul, mint ami az első két helyezett között volt.
Ha már a teljes méretben összehasonlítható képeket ignorálod és helyette erre a végeredményre hivatkozva falmelsz állandóán az Isocellel kapcsolatban, akkor legaláb legyél következetes.
-
-
Inarus
addikt
válasz
leslien #4587 üzenetére
Ezzel kvázi azt feltételezed, feltételezitek, hogy a MediaTek csak szart gyárt, mert gyártott szart _is_. Mindegyik chipset gyártó adott már ki hulladékot, inkább várjuk meg a kész terméket és a teszteket.
Majd ha tényleg gyenge lesz ezen a téren, akkor lehet mondnai, hogy "Hah megmondtam!", addig az ilyesmi csak károgás. -
szkorhetz
őstag
válasz
leslien #4587 üzenetére
Teljesen elégedett vagyok a Tensorral, pedig S24U-ról jöttem, és ez a gyorsabb, smoothabb telefon.
Nekem P6P Volte frissítés óta tényleg semmi bajom, se modem, se CPU oldalon. De az, hogy minden tizedik hsz arról szól, hogy jajj, miért Tensor, miért nem Qualcomm, ipari fos a teljes Exynos család, elképesztően unalmas. Akinek nem kell, majd vesz mást... -
MC Pite
veterán
válasz
leslien #2801 üzenetére
Nekem 20 éve nem rémlik olyan, hogy szolgáltatónál olcsóbb let volna telefon, mint gsm boltban.
Ha volt már soktízezer hűségkedvezményem, úgy esetleg megérte, de az is rég volt.Sot: nálam P8 5-6 óra vegyesben, jellemzően gyenge térerős helyen meg napi 2 óra utazással.
Ha valaki otthon böngészget csak rajta, bőven többet megy el. -
törölt tag
-
-
MC Pite
veterán
Meg ami a puxel mellett szól a samu ellen a tiszta rendszer, smartlock, hibátlan AA, normálisan kinéző ui (ikoncsomaggal sem lehet a samut normálissá tenni, de azok is mindig felemásak), a normálisra hangolt kijelző (régebbi Snés mostani A modelleknél a fakó és a túlszaturált volt, más nem, hobbifotósként nagyon zavar!), normális google asszisztens, nem települnek maguktól appok, nincs tele szeméttel a rendszer (samu és gyári cuccok is a ramban). A széria laghalmaz, gondolom jobb az S, de autóban minden létező módon szívtunk a samukkal (AA, töltés, gps pontosság).
Öhm, kijelző dimmelést kültéren nyáron szintén ideveszem, és nagyon remélem a P8 nem olyan lesz mint a P7a, mert az elég samsungos lett.
"Az S23-ak maximuma ellenben 243 és 251 nitre csökkent"Plusz nem szeretem az asztalon billegős kamera designt.
-
szkorhetz
őstag
-
Integrale
veterán
-
Technoman
őstag
Korom okán vagyok annyira "öreg", hogy ne siessek el semmit. Az impulzusvásárlást meghagyom a tízen-/huszonéveseknek és az early adoptereknek.
A fentiek is engem igazolnak, mivelhogy -ha a "hivatalos" kereskedőtől, azaz az Alzától venném- a 8 Pro ára, a megjelenése szűk 1,5 hónapja óta, már közel 25%-ot csökkent.
Ráadásul a teló megvásárlásának oka, csak a jobb fotózási élmény miatt lenne. Fotózni (túrázni) viszont nem szoktam télen. Így hova is kéne sietnem? -
Technoman
őstag
Nézd, értem, hogy most téged dühít, hogy nem neked van igazad, s most játszod a sértett hercegnőt.
Ráadásul nem is jogosan, mert te voltál aki belém álltál, hogy a kommentemmel belekontárkodom, az írásodba, pedig csak a segítőszándék vezérelt, hogy ha vki a te írásodra, rapid módon ráüt a "Megrendelemre", akkor ne koppanjon egy nagyot, ha reklamál (miért csak egy év a gari/miért nem küldhetem vissza/miért van rajta karc, miért nem kaptam meg hozzá a dobozt/a kábelt/a Milka csokit, vagy mi a fenét....:).
Csak ez nálad valahogy nem ment át (gondolom a linkeket sem olvastad el)
Továbbá, hogy még mindig kevered a szezont (ebben az esetben, a felbontott terméket), a fazonnal (a használt termék eladásával)
Érvelésként belinkeltem az alza.hu linkeket. Erre te: "nem vagyok a barátod" féle óvodás választ dobtad rám. Most meg a "te csak találgatni tudtál" féle riposzt írod válaszul.
Ajaj, nagy ott a baj.
A fórumot a megjelenése óta olvasom (mivel pont mobilvásárlás előtt állok) és olvastam a te általad írt, itteni hsz-eket is, ami szakmailag segített.
Kár, hogy ehhez a szituhoz, így állsz hozzá.UI: látom, másoknál is népszerű vagy/lehetsz
-
Technoman
őstag
Barátom, szerintem meg te olvass jobban utána, mielőtt oktatnál. HASZNÁLT termékről írtam, nem 14 napos elállásban visszaküldött termékről!
Amúgy -csak tájékoztatásképpen- az Alzánál az új, bontatlan és az 14 napos visszaküldött termékek mellett még további kettő kategória van.
A felbontott (ez az amiról beszélsz, azaz a 14 napos, ez több cégnél -pld az MM-nél- Outletként szerepel)
Az újszerű (bár az Alza csak körülírja, de szerintem ez a 30 napos visszaküldött, de már kicsit karcos vonal lehet, aminél nem minden esetben kapod meg a teljes tartozékokat. A fenti, 14 napos változattal szemben, erre már csak 2 évet ad ártól függetlenül a cég. pld ennél már csak 21, az a 24 hónap.
És a használt, amit fentebb már tárgyaltam.
Amúgy meg itt van az infó
Ennyi. -
Technoman
őstag
Még mielőtt valaki túlságosan fellelkesülne -az amúgy BAROMIRA JÓ ártól- ez egy használt termék, amire:
1. - csak 12 hó gari jár.
2. - nem biztos, hogy a telón kívül mást is kapsz hozzá (ha csak müa. zacskózva kapnám meg, nekem már annyira nem lenne jó a feeling.
3. - bár nagyon nem találtam róla infót, de a 14 napos elállás is kérdéses, hisz nem új termékről beszélünk.
4. - ...és a kedvencem: " Ezek olyan kifogástalan vagy szervizelt termékek, amelyek a láthatóbb kopások ellenére se tartoznak a kidobásra itélt dolgok közé." (részlet Alza honlapjáról)
Mindazonáltal, aki hetente/havonta cserélgeti a telóját, annak persze istenes az ár (én már nem ebbe a kategóriába tartozom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest