- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Én itt lakom, de már találkoztam érdekes emberekkel érdekes helyeken. Vettem már eredeti Xbox kontrollert olyan épületben ahova a SWAT is csak katonai támogatással megy be és simaszkban adták át dobozt
De az esetek 100% minden tökéletesen rendben volt és minden pont úgy volt ahogy le volt írva. Még a simaszkos ember is adott "garanciát". Mondjuk sohasem mennék vissza
De a fold ha még rendben is van nem lehet tudni meddig bírja, hogyan használták előtte. Itt 1 év gari van (esetleg kettő). A reddit tele van random belső képernyő törésekkel. Szóval vagy új, új garival vagy cserélt, bontatlan darab
-
bbendre
őstag
Most van 500€ kedvezmény a Fold 9 Pro-ra ha fülessel veszed:
https://store.google.com/at/config/pixel_9_pro_fold?hl=de&selections=eyJwcm9kdWN0RmFtaWx5IjoiY0dsNFpXeGZPVjl3Y205ZlptOXNaQT09In0%3D499 € Rabatt beim Kauf Pixel 9 Pro Fold und Pixel Buds Pro 2.^ Angebot endet am 07.05.
De így is 1.649 € a csomag ... Még nem vettem rá magam. Ráadásul kb eladhatatlan utána a fold.
Esetleg willhaben.at -n lehet találni pár jó ajánlatot pl: [link] (1050€ használt Fold 9 Pro)
-
K82
őstag
Hardveresen is van/lehet eltérés a különböző régiós Pixelek között (pl. mmWave) így alkatrész nem biztos hogy van hozzá eltérő régióban.
Anno a 2XL-t kellett gariztatnom (eddig az első és egyetlen telefonom aminek beégett a kijelzője - mondjuk hírhedten ratyi is volt a P-OLED ebből a szempontból), Európában nem nyúltak hozzá. Odaát írtam nekik, itt adjam le és majd küldenek másikat. -
K82
őstag
Az h nincs egy év garanciád a Google által, csak az USA-ban.
Ettől eltekintve nagyjából mindegy, a fő(bb) frekvenciákat tudták már évekkel ezelőtt is; a 2XL-t pl. az USA-ban vettem ahogy a P3-at is és itthon használtam őket, EU régiós P7-tel meg kétszer jártam végig az USA egy részét. Annyi különbséggel h ott volt 5G, itthon meg nem. -
slice14
veterán
Amig aktív csomagod van, addig nem ajánlja fel. Nekem legalábbis így volt.
Ha lejárat után nem ajánlja fel az app megnyitása után, akkor ajánlott a Google One app-nál egy adatok törlése.Amúgy ez nálad hogy állt össze?
Volt egy P9P-d amivel aktíváltad az egy évet, majd lecserélted a P9-re? -
Halványan látszik, hol kezdődik a tekercs, lehet a gombokhoz képest tájékozódni
:
Közben Amazonról berendeltem egy 5 fontra akciózott dzsunka töltőlapkát, kísérletezgetéshez jó lesz
-
Enclave
aktív tag
Mobilarénás tesztben az jött ki, hogy 10% előnye biztosan van az LTPO kijelzőnek üzemidőben. A jelenlegi telefonom 5,5-6 éves (nem is váltanék ha jönne ki rá security update még), a következőt is 5-6 évre venném legalább (ezért néztem Pixel 9-et mert erre jár 7 évnyi support amiből már kb. fél év le is telt 9-esek esetén) és maximum 6,3-as a kijelzője + Androidos. Youtube-on láttam pár tesztet ahol 9 Pro-t hozták ki üzemidőben győztesnek, 0,5 - 1 órával is akár (most nem találom a videót). Ha LTPO lenne a kijelzője a mezei 9-esnek, akkor biztosan azt választanám. Újabb update-ekkel úgyis romlani fog az üzemidő (reddit tele van ilyen témával Pixelek esetén), igyekezném kimaxolni, ha már ismét 5-6 évre keresek telefont legalább. (ha évente cserélnék telefont nem érdekelne)
Mezei S25-öt már használtam 1 hétig de óriási csalódás volt üzemidőben a Snapdragon Elite, csak 7 óra SOT jött ki nálam, sokkal többet vártam tőle úgy, hogy még a wifit, mobilnetet is kikapcsoltam éjszakára.#5694 vacs: Jogos amit írsz, ugyanakkor hardveraprón most láttam megint 2-3 eladó telefont (múltkor egy darabot sem) és Alzán is akciós most a 9 Pro március 17-ig, az előző akcióról lecsúsztam november-decemberben. Gondoltam hátha van olyan fórumozó itt aki próbált mondjuk 9 Pro XL-t (ugyan nagyobb kijelző de az akku közel áll az 5100-hoz) mezei 9-es után és érezte a különbséget (vagy sem) üzemidőben, esetleg Pixelt használ már évek óta + rendszeresen cserél telefont így van tapasztalata ilyen téren. 9A elvileg március 19-től jelenik meg, amikor az akciónak vége de ez már az én problémám
-
Én a következő módon jártam el a ring helyének pontosításában.
Van néhány szétszedős videó a YT-on. Az egyiknél amelyiknél pontosan felülről látható a tekercs és az elhelyezkedése, csináltam egy képernyő mentést. A képet az eredeti telefonhoz méreteztem.
Kikalkuláltam az optimális pozíciót.A hatásfok tesztelése egyszerű. Felrakod a ringet a tokra. belülről.
Az elméletileg optimális pozícióba. Elkezded tölteni a telefont. Egy idő múlva megmondja mikorra van kész.
Átrakod fél milliméterrel feljebb. Ha gyorsabb a töltés, akkor még feljebb. Ha romlik, akkor két lépéssel lejjebb.
Ha ügyes voltál a videó használatával, akkor minden irányban romlik a töltés. Ha nem akkor korrigálod a pozíciót. (Tényleg csak tized milliméterekkel szabad tesztelni a végén.
A végén amikor már teljesen precíz volt a felhelyezés, rájöttem túl jó hőszigetelő a tok.
Megvettem a Pitaka legvékonyabb tokját, gyárilag felhelyezett karikával. -
vacs
veterán
Google hangvezérelt írás legyen telepítve és nekem simán megy SwiftKey-el is a diktálás.
Rendszer, billentyűzet, képernyő billentyűzet, itt Gboard ki, a Google hangvezérelt írás és a SwiftKey legyen bekapcsolva -
mrszitya
senior tag
Ugyanannyira, mint a többi manapság. Mohs-skála szerinti 6-os értékű tesztszerszám enyhén, a 7-es már mélyen karcolja. Az S25 pont így, bár papíron fejlődött. (Valójában a tükröződésgátló réteg csak a kiemelendő esetében).
Azaz kulcs mellett a zsebben nem ajánlott tartani ezt sem, azt sem.
-
bbendre
őstag
-
japunk
aktív tag
Végül megrendeltem magánszemélyként mert le akarok adni nekik egy régi telefont is pluszban. Ezzel is volt egy kis mizéria, telefonáltam, chaten érdeklődtem hogy akkor ez most hogy is lenne kivitelezhető, hogy még meg sem jelent a telefon de már az IMEI szám kellene róla? A vége az lett, hogy töltsem ki mindenképp a formot, aztán majd lesz valami (személyesen veszem majd át a telefont ha megérkezett).
Olvasva pár hsz-t a végén nem a Huawei P20 Pro-t viszem be hanem valami ezer éves HTC-t.
-
morfondőr
addikt
Egyébként a telefon maga angol nyelvre van állítva, csak így is kínosan érzem magam, hogy a telefonnal beszélgetek, nemhogy ha még angolul kellene!
De láthatóan értette, hogy mit akarok, csak gyakorlatilag semmit nem csinált. De angolul is elmondatm neki és ez lett az eredmény:Szerk: ha az egész appot átállítom angolra (vagy a google segéd által támogatott nyelvre, amiben magyar nincs), akkor tényleg megcsinálja.
Akkor ezek szerint tényleg a magyar nyelvvel van baja! -
vacs
veterán
Első indításkor megadod neki a Kisegítő lehetőségek engedélyt (képed alapján ez megvan), után a főképernyőn hosszan nyomsz majd kiválasztod a widgetek közül a Lock screen nevűt. Itt két féle van, látható és láthatatlan, amelyik tetszik azt kihúzod a főképernyőre és kész, működik!
-
vacs
veterán
Én is válaszolok!
One Click Lock Screen
Dupla koppos lezárás, akár a gyári Pixel indítóban is!
Akár "láthatatlan" widget is van benne, ezt kiteszed a főképernyő egy üres helyére és kész!
A kereső helyezéséhez és ikon cseréhez is másik launcher kell!
Pl Nova Launcher.Gallery by Google appot próbáld ki.
Egy alap kis egyszerű galéria app, de pont ez benne a jó! -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi! A bt. codec támogatás impozáns, bár a képernyő alján lévő szöveg alapján simán lehet, hogy csak SBC-t tud
"Gray-out means not supported by phone or headset" ← ezt már más topic-ba is bedobtam, de még ember nem tudott rá válaszolni, hogy ebben mi a logika. Egyébként vannak gyártók, akiknél nincs ott ez a szöveg (de soknál ott van)"Telefon beszélgetést nem tudom (...) idáig meg nem jutottam el."
Ha, megtörténne, légy szíves jelezz majd vissza!"Novat próbáltam és minden működött viszont úgy elvesztette a lényeget a dolog ... "
Ha minden működött, akkor miért hiányzik annyira a stock? Pláne, hogy ikonokat szeretnék cserélni (ha jól értem), és képernyőt szeretnél lezárni. Mindkettőre jó megoldás a Nova. Én nagy Nova-s vagyok, így szeretném majd azt tovább használni, ha váltok ..." ... ha ki van kapcsolva viszont vagy rá koppintasz egyet vagy pedig megemeled a telefont ... "
Ez nem túl jó hír. Ez a "megemeled a telefont és feléled", ki-be kapcsolható? És a koppintás? Azt ugyanis nem szeretném, hogy bármilyen / minden mozdulatra "ébredjen" a kijelző. Viszont a koppintás majd ujjlenyomat kombót – fogcsikorgatva – talán meg tudnám szokni."Úgy tudom mindegyik Pro modell 3.1." – én is ettől tartottam. Azért gyász, hogy az árba nem fért bele a 4.0
→ Melyik szolgáltatónál vagy? VoLTE van?
-
*RLaci*
addikt
Dupla koppal csak nyitás van, zárás nincs. Záráshoz találsz appot a playen, én ezt használom régóta. [link]
A kereső sáv fix, nem áthelyezhető.
Ikon pack csak másik launcherrel. Illetve háttérkép-stílusnál tudsz beállítani tematikus ikonokat.
Bármilyen gallery appot telepíthetsz. -
<Adamsky>
nagyúr
"Tegnapi napon csatlakoztam ... " – hol, ill. hogyan szerezted be?
Meg tudnád nekem nézni / tesztelni:
• milyen bt. codec-eket támogat (dev. options ...)?
• lehetséges a telefonbeszélgetések felvétele? – tudom, GDPR, de nem ez érdekel ...
• 3rd party launcher mennyire támogatott (ezt főleg a gesture vezérlés miatt kérdem)?
• tényleg csak akkor lehet ujjlenyomattal bekapcsolni, ha aktív az AOD? (egyébként power gomb → ujjlenyomat)Köszi előre is!
ui: Mindegyik készülékben – tárolómérettől függetlenül – UFS 3.1 van? Vagy egyáltalán az van benne? Erről nem nagyon láttam infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest