- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
aldebaran #7162 üzenetére
Még a nexus időben mintha tudtam volna használni valamilyen toggle-t erre, de már nem rémlik hogy és mit. Kicsit késői válasz szerk: sorry, de épp azt néztem, hogy a megszokottól eltérő módon itt nincs erre megoldás
Más: az időjárást csak akkor hajlandó frissíteni, ha a helymeghatározás be van kapcsolva? -
K82
őstag
válasz
aldebaran #7316 üzenetére
A non stand-alone (NSA) 5G a parasztvakítás mert az csak a 4G "kiterjesztése" és emlékeim szerint itthon és Európában még ez van többségben. P7-nél nem láttam értelmét előfizetni rá mert nem ad(ott) semmi pluszt. Aztán ahogy átértem a Pixel őshazájába, rögtön megtapasztalhattam az 5G előnyét rögtön a repülőtéren: az ingyen wifi lehalt, 4G fullon telítve, még jó h már előre be volt készítve az 5G-s travel eSIM és így meg tudtam rendelni a Lyftnél a fuvart.
-
-
dombila
őstag
válasz
aldebaran #7244 üzenetére
Bármikor kiléphetsz, csak be kell tartani a következőt:
- opt-out-al kilépsz
- ekkor a Google rád küldi az utolsó stabil verziót (jelenleg a sima Android 16 - QPR funkciók nélkül)
-ha ezt az OTA update-el elfogadod és installálod, akkor wipe, töröl mindent és megkapod az utolsó stabil verziót
- ha elutasítod az OTA-t, de opt-out maradsz, akkor a stabil QPR1-et majd megkapod (wipe nélkül), de addig semmilyen más OTA-t nem szabad felinstallálni.
- a stabil QPR1 szeptemberben fog kijönni, így addig kell várni
- viszont ezt a kilépést a QPR1 stabil előtt bármikor megteheted. Tehát a QPR1 Beta x-eket mind felteheted, a QPR2 Beta 1 előtt kell kiszállni, és csak a QPR1 stabilt feltenni. -
embe
nagyúr
válasz
aldebaran #6542 üzenetére
Köszi, de most ebben a pillanatban működik. Semmi extrát nem csináltam, csak a korábban említett lehetőségek között kapcsolgattam, és végül maradt a 2. lehetőség. Nem vitaindításnak, de ezek az alap dolgok legalább normálisan működtek ios-en. Viszont ezt a rendszert jobban szeretem.... így bénázok vele még.
-
bbendre
őstag
-
K82
őstag
válasz
aldebaran #1774 üzenetére
Pont hogy sokan nincsenek tisztában vele, megvenni meg szinte bárhol meg lehet. Ha egy Alza árulja, teljesen jogosan veszi meg az egység sugarú júzer aztán csak pislog mint hal a szatyorban h nem tud vele telefonálni vagy nincs 5G (most már van, kevesebb is az ilyen jellegű panasz). De elég csak itt beleolvasni a topikba h micsoda rácsodálkozás van arra mennyire puritán a rendszer - aztán ugye itt a "hozzáértőbb" emberek vannak.
Azt hiszem az átlag felhasználó szempontjából teljesen jogos elvárás ha vesz valamit, az működjön és ne neki kelljen utánajárnia.Mint írtam fentebb is, Neked, nekem nem gond a problémamegoldás mert ismerjük a telefont, de mi vagyunk a kisebbség kisebbsége akinek van lehetősége, akarata és tudása hozzá...
-
vacs
veterán
válasz
aldebaran #1774 üzenetére
Részben tévedsz, hiszen a Google 5G support oldalán is ott van Magyarország, tehát a Pixelek már támogatják a magyar hálózatokat!
-
K82
őstag
válasz
aldebaran #1768 üzenetére
Akkor nagyon is tisztában vagy a problémával. Neked, nekem akkor megoldás volt a root - mert meg tudjuk csinálni.
Oké h itt minden infó adott volt hozzá, de ki olvassa a mobilarénát? Ki tud egyáltalán róla hogy itt van rá megoldás? FB Pixel csoportjában több mint kétezer tag van, itt talán tizedannyian se. És az itt lévők jó része szintén nem tudna nekiállni a rootolásnak.
Másrészt van aki nem teheti meg h rootol: akinek munkahelyi profilja van.
Szóval szép és jó h mi meg tudjuk oldani, de a nagy többségnek nincs infója/tudása/lehetősége erre... -
tomboy0013
veterán
válasz
aldebaran #1768 üzenetére
Mert a root az olyan dolog amihez minden fórumozónak értenie kell? Vagy hogyan gondolod, ez szerinted egy természetes formája a probléma megoldásának?
Értem én, hogy megoldható volt, de nem mindenki mer nekiállni egy ilyen folyamatnak ami teljesen érthető, így ezt azért ne tekintsd már magától értetődőnek...
-
Mutsux
csendes tag
-
MC Pite
veterán
Ha Tensor néggyel lesz, átnevezzük, az is elfér
.
Hogy ontopik is legyek:
Friss bétával a Pixel 7eseken megjelent az 5G mindhárom szolgáltatónál, telekomnál a vowifi (nem tudjuk működik-e).
Pixel 6 topikból kevesebb a visszajelzés, de úgy tűnik a Tensor1-es modellek is megkapták ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest