-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
szabeska #5364 üzenetére
Köszi mindenkinek! Nem is orvosi mérésre gondoltam, csak hogy milyen egy dedikált mérőkhőz képest. Úgy látom azért használható.
Fotózás:
Nekem ugye S24, feleségemnek i15 Pro. Sokszor fotózunk kutyát macskát otthon, megmondom őszíntén, olyan nagy különbséget nem fedeztem fel. Talán bemozdulásnál néha jobb az iphone, de van, hogy az is vacak ebben.
S25 stutter lagja (gyerekfotozas miatt) mar elviekben kisebb mint az elodoke, nem tudom a pixelhez kepest most hol allhat, nem probaltam.
Ennek még nem néztem utána, tekintve, hogy ugyan azt a kamera szettett kapta az S25 ismét. Gondoltam az ugyan olyan lesz.
De lehet szoftveresen javítottak valamit.
Pixel az tudom, hogy patent ebben, volt pixel 7-em, szerettem.
Pixelnél egyedül a méret, ami kicsit vissza tart. S25 kompaktabb, meg azért a One UI jobban bejön mint a stock droid. Tudom arra vannak megoldások...
Pixelek egyébként működnek samsung órával? Vagy azt cserélnem kell?
-
válasz
szabeska #3794 üzenetére
nem. 2021 óta IOSS van, a nagyobb webshopokban 150€ alatt az áfás árat fizeted rendeléskor, magyarországra már vámkezelve jön be a cucc.
magáneladóknál ez nem igazán jellemző, így még rájön az áfa, meg a vámkezelési költség (ami futárcégeknél néha meglepően sok tud lenni). -
válasz
szabeska #3073 üzenetére
Ha már Pixel topic egy kis Gemini okosság a kamerákhoz:
"Bár papíron úgy tűnik, hogy a Pixel 9 Pro XL és a Pixel 8 Pro hasonló kamerarendszerekkel rendelkezik, mégis van néhány lényeges különbség:
Ultraszéles látószögű objektív: A Pixel 9 Pro XL új ultraszéles látószögű objektívvel rendelkezik, amely fényesebb f/1.7 rekesznyílással rendelkezik a Pixel 8 Pro f/2.2 rekesznyílásához képest. Ennek eredményeképpen jobb gyenge fényviszonyok mellett és jobb dinamikatartomány várható az ultraszéles felvételeknél. Azonban az érzékelő mérete kissé csökkent 1/2.0"-ról 1/2.55"-re.Szelfikamera: A Pixel 9 Pro XL jelentősen továbbfejlesztett 42MP szelfikamerával rendelkezik autofókusszal, szemben a Pixel 8 Pro 10.5MP fix fókuszú kamerájával. Ez lehetővé teszi az élesebb szelfiket jobb részletgazdagsággal, különösen kihívást jelentő fényviszonyok között.Szoftveres fejlesztések: Bár nem közvetlenül kapcsolódnak a hardverhez, a Pixel 9 Pro XL a legújabb Google Kamera szoftverből is profitál, amely valószínűleg további AI-alapú funkciókat és optimalizációkat tartalmaz a jobb képminőség és a feldolgozási sebesség érdekében.
Összességében a Pixel 9 Pro XL kamerarendszere néhány figyelemre méltó fejlesztést kínál a Pixel 8 Pro-hoz képest, különösen az ultraszéles és a szelfi fényképezés terén. Az alapvető kamera hardver azonban nagyrészt változatlan marad, így a felhasználók mindkét eszköztől kiváló képminőséget és teljesítményt várhatnak. A két készülék közötti választás végső soron az egyéni igényektől és preferenciáktól függ, a Pixel 9 Pro XL jobb választás azok számára, akik az ultraszéles és szelfi képességeket helyezik előtérbe."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest