-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
emitter #5837 üzenetére
Nekem a random üvegfóliával is működik az újlenyomatolvasás a 7a-n, de a Pixel 8 topikban biztos lesz infó, vagy már van, csak meg kell keresni.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
emitter #5802 üzenetére
A Pro egy jobb tulajdonságokkal rendelkező teló, én kérdés nélkül azt választanám, ha kicsit drágább lenne is. Én speciel sokat használom a zoom kamerát a 7 Pro-mon, így ez nálam elengedhetetlen lenne, plusz az üzemidő is jobb. A Pixel hibát én a sima 8 esetében láttam több esetben is, a Pro-nál nem. De nyilván bármelyik termék lehet hibás, ha van normális garancia akkor igazából lényegtelen a dolog.
-
manokaki
addikt
válasz
emitter #5748 üzenetére
Szia
Én vettem , mondjuk azt csak felbontotnak hirdették az tökéletes volt , csak a kijelzőfolia hiányzott rola de 100%-os volt. De olvastam olyat is aki az újszerüt vette hibátlánnak. Megnézni nem lehetett fizetés előtt , én kézpénzel fizettem az üzletben igy azt mondta az eladó ,ha nem tetszik azonnal visszaszámláza és visszafizeti , igy kifizettem de nem volt vele gond.
-
K82
őstag
válasz
emitter #5748 üzenetére
Konkrét használt eszközről eddig csak az Allegronál láttam fotókat, és azok is úgy készültek hogy látszódjon is ha valami nem kerek. Ez pl. egy 8 Pro amivel nem bánhattak túl szépen ("használt"), míg ez a sima 8 úgy néz ki mintha új lenne és csak a tokban hordás látszódna rajta ("korábban kiállított darab"). 14 napod itt is van a visszaküldésre.
-
s4tch
veterán
válasz
emitter #4968 üzenetére
Miután nem volt itthon épp normális árú eredeti tok, ideiglenesen vettem 3 tokot ~1e körül aliról, elég jól bírják a strapát. A piros és a világoskék élőben is qrvajó színek, a sárga kicsit sápadt a képhez képest. A borítás le fog róluk kopni, nem örök darabok, de ennyiért nem is vártam, hogy évekig bírják. Ha elfáradnak, veszek 3 másikat.
-
Puresz
csendes tag
válasz
emitter #4968 üzenetére
Nekem ez van a telón
https://bluedigital.hu/MYSCREEN-DIAMOND-GLASS-LITE-EDGE-kepernyovedo-uveg-2-5D-full-glue-0-33mm-9H-FEKETE-Google-Pixel-8-GIT-5996591608754
Tökéletesen működik az ujjlenyomat olvasó is vele.
Tokokat is találsz hozzá ebben a webáruházban.
Egyébként kínából is lehet hozzá rendelni fillérekért tokot és fóliát, tartaléknak én is rendeltem, semmivel nem rosszabb mint amit itthon kapsz. Szerintem. -
K82
őstag
válasz
emitter #4926 üzenetére
Nincs hazai Google. Magyarországról, magyar felületen azt a készüléket tudod gariztatni ami bekerült a magyar Google Store kínálatába - jelen esetben ez a 8a és a 9-es széria. Ez egyben azt is jelenti hogy a felsorolt telefonokat mindegy hol veszed (értem ezalatt a boltot vagy országot, csak EU régiós legyen), a Google által adott garancia él Európában. Pl. a saját 9XL-em Ausztriában vettem, de ha baja van, intézhetem Magyarországról is, ellentétben mondjuk a P7-tel amit legközelebb a németeknél lehet.
Ha P8-at szeretnél az Amazon a legjobb választás garancia szempontjából amennyiben az eladó is maga az Amazon, mert akkor a garanciát is velük kell intézned. Ha itthon találsz belőle újat, a garanciát a kereskedő fogja adni aki baj esetén megoldja valahogyan. Ha ki akarod kerülni a kereskedőt, a Google garancia ebben az esetben is megvan, csak épp itthonról nem fog menni - csomagtovábbító cég, külföldi ismerős aki segíthet.
Amazonról a végső árat akkor fogod látni ha megadod a szállítási címet, mert mindig a célország áfáját fizeted. Ha német oldalról rendelsz, a 499€-s ár (19% áfa) 532,55€ lesz (419,33*1,27) mire ideér.
USA nem játszik garancia szempontjából: hardveresen lehet/van eltérés, így a nem az adott régióba szánt telefonnal nem tudnak mit kezdeni. Plusz az EU-ban minimum 2 év a garancia, a túloldalon ez csak 1 év. Ilyen árfolyam mellett már abszolút nem éri meg zsebben sem: augusztusban hozhattam volna magammal 9XL-t kintről, de nem lett volna olcsóbb. -
s4tch
veterán
válasz
emitter #4926 üzenetére
Ez becsült összeg, és lehet benne áfa, vám, vámkezelési díj.
Ahogy K82 javasolta, EU-n belüli amazonokon nézz szét. Már vettem vagy 6-8 telefont tőlük, az olasz és francia oldalon is lehetnek jó akciók. Érdemes a warehouse-t nézni, a very good (ha nincs karc a telefonon, és csak tartozék hiányzik) és like new állapot gyakorlatilag új telefonokat takar. Árfigyelésre jó a keepa. Hajrá.
-
K82
őstag
válasz
emitter #4923 üzenetére
Ebben mi a meglepő? Az USA-ból csak zsebben érte meg behozni, de az utóbbi egy-két évben már úgy sem hála a szárnyaló Forintnak...
Ha külföldi Amazonról kell, pillants rá inkább a spanyolra vagy a németre, ki lehet fogni jó akciókat. Egy dologra figyelj: a kiírt ár fizetéskor magasabb lesz mert abban már az áfa különbözet is szerepelni fog ha Magyarországra rendeled. -
grizlisandor
veterán
válasz
emitter #4517 üzenetére
A napokban jelentették be, hogy "Felminősítettek több Pixel telefont", így a Pixel 7 széria megkapja az Android 18-at, nem kell félni a későbbiekben sem, mert a LineageOS elég jól áll Pixel telefonok utókövetésével.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
emitter #4272 üzenetére
Emlékeim szerint a sima 8 picit kissebb nála, így (és amúgy is) egészen biztosan csak hozzá való tok a megfelelő.
Én mindig használok fóliát, és nem üvegfóliát, félek a karcoktól, utána azt nézném és nem a kijelzőt.
MAtt fóliát alig találtam erre, de most vettem pld ezt, paperscreen, matt, nagyon könnyű jól felrakni, semmi ujjlenyomat nemlátszik a kijelzőn, és én szeretem hogy olyan plasztikus így minden. De ez persze egyéni periféria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged