- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
veterán
válasz
Fradipuma #5942 üzenetére
Hívd fel a szolgáltatódat és kérd, hogy tegyék alapértelmezetté a hívószám elküldését!
Ez a 100%-os megoldás, ami készülék cserekor is hasznos lesz.Telekomnál egy sms-el is megoldható, a másik kettőt nem tudom.
-
Misogi
aktív tag
válasz
Fradipuma #5919 üzenetére
Rendelj aliexpress-ről, én is ezt tettem és kb. 99%-ban ugyanazt kapod mint amit itthon 3-4-5 ezer forintért. Azért tudom, mert összehasonlítottam..
Alin megkapsz 5 db. üvegfóliát, 1-2 ezer forintért, maximum. Ugyanazokkal a kellékkel mint amit az itthoni boltokban megkapnál.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fradipuma #5610 üzenetére
A rendszer miatt a Honor ismerősebb lenne iPhone után. Mindkettő jó, Pixel kamerája inkább "bolondbiztosabb" - kevesebbet hibázik. Nálunk van Magic 6 Pro, 200 Pro és volt rengeteg Pixelem, 8 Pro is, 9 már nem. Ha a szemem bírná jobban a pwm-es pixel kijelzőket, akkor amúgy a Pixelt venném, így viszont marad a Honor és remélem a 10-es szériába már jobb kijelzőt raknak ilyen szempontból.
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
Fradipuma #5262 üzenetére
Szürkeimportos készülékek lesznek azok, IMEI szám alapján lehet rá Google garancia(kivéve ha nem EU piacos telefonok), hiba esetén lehet postázgatni németbe vagy a bolti garanciát érvényesíteni.
Ha nem kifejezetten Pixel 8 Pro kell neked, akkor érdemes megnézni a Pixel 9 szériát, mert azt már lehet MO-ról javíttatni.
-
K82
őstag
válasz
Fradipuma #5177 üzenetére
Ami miatt én nem gondolkoztam a váltáson az az új modem és az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó. A 7-es és 8-as szériában ugyanaz a modem van ami nem mondom h rossz, de azonos évjáratú Qualcomm modemhez hasonlítva azért gyengébben muzsikál. Van akinek ez nem számít vagy nem veszi észre, nekem sem volt gondom vele (illetve tisztában voltam a korlátaival, nyűgjeivel). Egy dolog viszont nagyon is észrevehető: a 9-nek már mindegy h 4G vagy 5G hálózaton van, míg a korábbi szériánál ugyanez üzemidőben sokkal jobban megmutatkozott.
-
bbendre
őstag
válasz
Fradipuma #5177 üzenetére
Két adat:
- A Pixel 9 Pro XL és 8Pro között alig van tudásban különbség és kb ugyan annyi volt a nyitó áruk
- A Pixelek egy év alatt az értékük majdnem felét elveszitikTehát most a Pixel 8 Pro kb 40% olcsóbb annyi mint a 9 Pro XL de nem tud ennyivel többet a 9es széria (szerintem) Sőt nem triviális megmondani miben tud többet mindennapi használatban. (Tudod promtolni a Google képszerkesztőt
) De sok funkció az EU-ban még nem érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest