- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneiros
tag
válasz
Hunork #89214 üzenetére
Szerintem egy Pioneer SE-CH3T-hez képest a Final E3000 nem éri meg a felárat. A Pio kiegyenlített hangzású, van tere is, ami VR-hoz nem árt.
Mélykiemelt fülhallgatónak még ott van 10k alatt a kerámiaházas Energy sistem 5 ceramic. Nem hallottam, de felépítését tekintve hasonló a Rock Zircon-hoz, ami erősen V alakú, csak az Energy-nek rosszabb a kábele. Egy kiegyenlített hangzású fülhallgatót is mélykiemeltté lehet tenni Windows-ból EQ-val. Fordítva ez már nem teljesen igaz. A többi említett fülhallgatóról sajnos nem tudok nyilatkozni. -
válasz
Hunork #89203 üzenetére
A SM-nél a betűjelzések arra utalnak, hogy mikrofonos, mikrofon nélküli illetve a mikrofonos különböző variációi. Az E11 elvileg az újabb változat, nem hallottam még.
Nem ismerem azt a Skullcandy-t, de jó eséllyel az egy basszusbomba, és abból is mennyiség van nem minőség, a többi tartomány meg háttérbe szorul. Ehhez képest a E10-11 basszusban gyengébb (de ami van az minőségi, nem a mennyiségre megy). Mo-ról minőségi és mennyiségi basszust talán a Sony XB szériája ad, de azt is lényegesen drágábban, mint Kínából vmi. Vagy barátkozz meg az Ali-s rendeléssel és laleeee fog tudni ajánlani olyat, ami minőségi basszust ad mennyiséggel együtt, jó áron.
Ui: a Creative Outlier Air V3-t nem ismerem.
-
-
Hunork
veterán
válasz
Hunork #89197 üzenetére
Közben egy kicsit tágítottam az árkategóriát és tovább nézelődtem, a választék jelenleg a következőkre alakult:
Soundmagic E11(E11C miben más?)
Sony MDR-EX650AP
Logitech G333 VR(ez kifejezetten a Quest 2-höz alakított kábelezés miatt tetszik)Ezek közül melyik a legjobb? Más jó vezetékes in-ear ajánlat van ~12-13k-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest