Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
kemcso #88927 üzenetére
Tehát egy nagymúltú, vagyont érő cégnek valótlan marketingadatokra van szüksége az eladásokhoz? Azért a Sony nem egy feltörekvő kínai brand. Te mi alapján vásárolsz olyan terméket, amit nincs lehetőség kipróbálni, visszaküldeni? De mindegy is, tulajdonképpen igazad van, mit várok így utólag, azt sem tudom, miért kérdeztem, semmin nem változtat. A bejáratás hozhat drámai javulást, vagy inkább a vájtfülüek érzékelik?
-
z123456z
őstag
válasz
kemcso #88925 üzenetére
Mondjuk azt, hogy papírforma szerint jobb készülék, mint amit ajánlottál, ez miért van? Előre tájékozódtam, nem gondolom, hogy a Sony valótlan adatokat közöl, akkor mégis mi alapján válasszon az ember, miután kipróbálni nem lehet? Az, hogy ki mit ajánl, nem garancia, hogy tetszeni fog.
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Jézuska hozott a gyerekeknek egy-egy Sony MDRXB55APB.CE7 típusú készüléket. Az előzőt egy nyaralás elött kapták az útra, a legegyszerűbb legolcsóbb ( ~3000 ) philipset akasztottam le, amit megláttam. Azt sosem hallgattam, már nem is fogom, mert tönkrementek 2 év alatt, nem tudom összehasonlítani, de a fiam azt mondja, sokkal jobban ( szabben és hangosabban ) szólt, mint ez a Sony ( ugyan arról a telefonról hajtva ). Pedig direkt úgy választottam, hogy nagy érzékenysége és alacsony impedanciája legyen, azt gondoltam, ez a könnyű meghajtás záloga. Az meg csak hab a tortán, hogy 12mm-es driver van benne. Meghallgattam hát az én telefonommal, és nem vágtam hanyatt tőle magam, valóban elbírtam volna viselni még egy kis hangerőt, melyet, magasat. Létezik, hogy be kell járódnia, javulhat? Nem nevezném rossznak, de az 5000 forintos legelső noname haylou gt1 tws jobbnak tűnik. Elég szomorú vagyok, hogy hiába vettem nem a legolcsóbb, ráadásul viszonylag jó nevű gyártótól, nem sikerült maradéktalanul örömet szerezni. Vagy a fülünkkel van baj?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest