- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortel
senior tag
Tudom, ez nem a fejhallgató topic, de annyira jó ár-érték arányú fejhallgató, mint a Hifiman HE400SE, szerintem nincs.
Irgalmatlanul jól szól ennyiért.
Bocsánat... -
Mortel
senior tag
válasz
Malfroy #92988 üzenetére
Köszönöm Nektek!
Csak azt gondolnám, hogy egy neves Német cég évtizedes tapasztalattal, csak nem csal ennyit...
De nem vagyok ellene a távol keleti cuccoknak, ha azt mondjátok, hogy megéri hosszú távon. Amúgy is egy Fiio M6-os hoz lenne. Legalább családban marad...
A Kínai,Tajvani stb... cuccok pedig igenis lehetnek nagyon jók.
Most adtam el kényszerből egy Usher X-719-cet, az valami ékszer volt... -
Mortel
senior tag
A Sennheiser Momentum In-Ear vezetékes verziója megéri?
Elég jókat írnak róla... -
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Sennheiser MX400 fülesem, amit nagyon szeretek, de lassan eljár felette az idő, kontakthiba, miazmás.
Szeretnék hangban egy hozzá hasonló fülest venni, (talán "V" karakterűnek mondanám az MX400-zat, főleg szivaccsal, (anélkül meg kényelmetlen).Szóval valami hasonlót, illetve jobbat szeretnék, semmi extra, csak legyen kényelmes valamennyire.
Lehet earbud, vagy in-ear is, de max. kb 20-30k -ért.Köszönöm előre is!
Üdv:
M
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest