- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
steewcv65 #94232 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, én idén a CHU-n felbuzdulva, tervezem 2-3 IEM beszerzését.
Ugye te kb. egy 70$-os budget adtál meg. Moondropnál ennyiért pont nincs IEM, mert olcsóbban van a LAN ($40) és drágábban az Aria2 ($100+). Szerintem a LAN nem sokkal jobb a CHU-nál, persze ki kellene próbálni.
Én tavaly a reviewek alapján ezeket néztem ki:~$20:
Moondrop CHU2
Tangzu WAN ER SG Jade Green$50-$60:
ARRTI T10 (planár)
TRUTHEAR x Crinacle ZERO:RED$100-$150:
HIDIZS MP145 (planár)
Moondrop Starfield 2
Moondrop ARIA 2
DUNU Titan S2Ebből a CHU-t vettem meg, márciusban jönni fog egy ARRTI T10. Nyáron jó lenne beszerezni egy DUNU Titan S2-t, karácsonyra pedig egy MP145-t. Ezenkívül a Monk Mastert is szívesen kiprobálnám.
Közben meg kellene vásárolni DAC-ot is, különböző eartipet meg egy-két kábelt is (NiceHCK IcyMoon meg a Yongse Venom nagyon tetszik).
-
-NoVa-
veterán
válasz
steewcv65 #94232 üzenetére
Anno a MoonDrop Aria időszakában inkább a Tripowin Mele jött be kényelmi és esztétikai okokból, és nem bántam meg, nagyon jó füles volt.
Aztán kicsit drágább kategóriából a MoonDrop Starfield helyett nekem a Tanchjim Oxygen volt a befutó, és a Periodic Audio Beryllium. Aztán ebből az árkategóriából mégis a Mangird Tea-t tartottam meg, ideális forma a fülemben.
Feljebb meg a Variations-ról is jókat hallottam, de a Shuoer EJ07 mellett megintcsak versenyképtelen. Annál is feljebb meg már kiestek a kínaiak. Szóval vegyed bátran, végtelen nagy a választék, mindig minden helyett van ezerféle másik is.
-
-NoVa-
veterán
-
törölt tag
válasz
steewcv65 #94229 üzenetére
Még soha nem volt "jó minőségű" kábelem és ki akartam próbálni a réz/ezüstözött kábeleket. Mondjuk nem igazán értem teljesen specifikációkat (még).. Borzasztó rugalmas, könnyed de nem könnyű (érezhető súlya van). Mivel csíptetőm nincs hozzá (a fonott kábelekhez nem igazán találok az Alin), az utcán nem hordanám.
Meg itt tényleg spóroltak mindenen, hogy maga az IEM jó minőségű legyen és beleférjen az árba (20 dollár körül van az alapára, én ennél olcsóbban vettem). -
törölt tag
válasz
steewcv65 #94227 üzenetére
Nekem van CHU 2-m, KBEAR ST16 kábellel. A hangzás ennyiért szerintem egészen jó. Fém ház, cserélhető filter, a kábel semmi különös, a hozzáadott gumiharang átlagos, mindenféleképpen kell venni hozzá újat (Moondrop Spring, DUNU S&S, Tangzu Sancai stb.). Én TRN T-t használok és javult a hangzás. A waifus csomagolás nem jön be.
Itt van egy részletesebb tesztféleség: [link] -
stellaz
veterán
válasz
steewcv65 #94003 üzenetére
Tavaly a Simgot EA500-ról mondtak jókat, abból amúgy van usb-c-is, de én továbbra is a külön adaptert javaslom.
Illetve amazonon 82 dollár az Etymotic er2xr, nekem a 3-as és 4-es széria van, profi cuccok, nagyon jó zajszigeteléssel. A kettes szériát nem hallottam, de jókat írtak róla. Talán avx fórumon is árulnak egyet. Mélyre megy a fülbe, ezzel meg kell barátkozni, de ha okés, akkor teljesen kényelmes, könnyű cucc.30-40 dolláros ársávban volt nekem még Blon Bl03, igazán nem sikerül megszeretnem, pedig népszerű darab.
A Tracelesst is teljesen komolyan mondtam, a hangja alapján, ne az árából ítélj.
-
stellaz
veterán
válasz
steewcv65 #93998 üzenetére
Nekem volt, 1500 forintért vettem valami 90+%-os telecom akcióban. Nem szerettem a hangját, de legalább 2-3 hét alatt beadta a kulcsot a meghajtása, így tettem rá egy 3,5-es csatit, amit aztán végül elhagytam. Az anyagminősége kicsit gagyi.
USB-c füles helyett inkább valami adaptert ajánlanék + egy fülest. Legolcsóbbnak az apple adapterét szokták ajánlani, ami jó is. A SM E80 jobban is szól, jobban is meg van építve, ha már, de igazán azt sem tudom jó szívvel ajánlani. De egyébként ebben a kategóriában nem tudom mi szólhat jól a felhozatalból, IEM esetén szerintem magasabb árban kezdődnek az igazán jók. Ha nincs szükséged feltételen iemre, akkor az adapter mellé egy 1-2 ezer forintos NiceHCK Traceless fülest ajánlanék, mert szerintem az E11 szintjét simán hozza és bagatell ára van, még egy próbának is simán megéri az árát.
-
-NoVa-
veterán
válasz
steewcv65 #89554 üzenetére
Ránéztem, ezt láttam Danucd fülében többször, de inkább a fizetett promo miatt, nem a hangjáért. Erősen mélyemelt, belecsúszva az alsó középtartományba, más baja nincs. Jellemzően casual játékra azt szeretik, kompetitív profik kevésbé, ott már gond ha a sok bumm elnyomja a finom lépéshangokat. Elmegy, de inkább a mikrofonja miatt jó, a hangja... Inkább egy SoundMagic.
-
gianni85
veterán
válasz
steewcv65 #89554 üzenetére
Az, hogy fejhallgató és nem fülhallgató, szóval rossz topikba írtál. De a gamer cuccoknak van külön topikja is
-
válasz
steewcv65 #89531 üzenetére
Ez a vezetékes fülhallgató topik, így a vezeték nélküli nem tartozik ide. Játékra szerintem a zenére való vezeték nélküli BT-s nem lesz jó, mert van vmennyi késleltetése. Én a gamer cuccoknál nézelődnék és ott is nagyon utánanézve, hogy ne legyen késleltetése (használnak wireless fejest esportolók is, szal létezik megoldás rá)
-
gianni85
veterán
válasz
steewcv65 #89531 üzenetére
Nem hiszem, hogy manapság lenne ilyen, annyira rétegigény. Vagy fejhallgató/headset, vagy wireless earbud irányba ment a szcéna. Előbbieknél találsz usb bluetooth vevővel termékeket, utóbbinál ki kellene még egészíteni egy külön bluetooth egységgel, ha nincs az alaplapodon.
aztán lehet mégis van valamilyen termék, de érdemesebb a vezeték nélküli topikban megkérdezni (lehet nincs kiemelve, de van külön topikja)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen routert?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eredeti Xbox One játékok
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eredeti Xbox 360 játékok
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest