- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
pinnacle #89224 üzenetére
Az én telefonjaimban tipikusan annyira laza az USB, hogy azt töltésnél nem veszem észre, de a rádugott DAC-nál meg tud szakadni a kapcsolat zsebben mozgásnál könnyedén, és megállítja a zenét jó esetben. Rosszabb esetben annyira rövid ideig szakad le, hogy csak beesik a feszültség, lefagy a DAC, és 100% hangerős statikus zajt vagy 4KHz-es sípolást tol ízlés szerint a fülembe. Mászkálós megoldásra BT, az nem törik olyan könnyen. Radsone ES100 pl nagyon jó, vagy még olcsóbban egy FiiO uBTR is elmegy.
-
Tulku
veterán
válasz
pinnacle #62058 üzenetére
Az számomra az igazi kérdés, hogy miként zajlik gyakorlatban ez a garancia?
Pl visszajuttatás költsége kit terhel, mi van, ha nem egyeznek a ténymegállapítások...stb...
Szerintem ez vagy úgy zajlik, hogy fénykép alapján küldenek újat, vagy (ha már elharapózott a garanciát ilyen úton érvényesíteni akarók nagy száma) egyszerűen visszaküldetik a vevő saját költségén...úgy sem éri meg neki...
-
-
szabacsik
őstag
válasz
pinnacle #61738 üzenetére
ÉN találkoztam vele . Véletlenül nem tisztogatás után lett halk? Nálam legalábbis mindig így kezdődött de szerencsére csak a fiók mélyére vágtam a rossz fülest aztán fél évre rá amikor a sima 3as is ugyan ezt művelte kiderült, hogy a zsír eltömíti a rácsot. Itt többen ajánlották, hogy azt a részt valamibe mártogatni (talán alkoholba) hogy megtisztuljon. Én speciel leszedtem a rácsocskát megtisztogattam és visszatettem. (persze nem olyan csudiszép de a célnak megfelel és végre megint jól szól )
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #54562 üzenetére
Megjött. Kipróbáltam, nagy különbséget nem hallottam a kettőt között. Nekem kicsit sok a basszus, igaz ez pár gyengébb kódolású .mp3-nál jól jöhet. S Advance tartozék, EHS64-nek "frissebb" a hangzása. Persze lehet, hogy ez a jó basszus, csak én már megszoktam a másikat. Majd valaki szakértő megmondja. Ahogy a videón látszódik, csak kínai felirat van. Remélem eredeti, Piston 3-ra ez jött be, Youth-t nem tudtam beolvasni. Mindkettő kialakítása, elég masszívnak tűnik. +3$-t vettem olyan lehetőséget, hogy Spanyolországba küldessem javításra. Youth gombjainak szerintem jobb a kialakítása. Ha kibírnak 1 évet, szerintem jó választás.
-
baluka26
veterán
válasz
pinnacle #31154 üzenetére
Maxell-t jobban szokták szeretni, de ennyiért nem tudom mennyiért várható el strapabírás.
Más téma, nagyon durva, hogy Shure mennyivel jobban szól szivaccsal, mint gumival. Magasai egyből megjönnek a szivaccsal, a gumival kategóriákkal rosszabb a hangja (Ses méret mindkettőből).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest