- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
greenmukk
tag
Esküszöm azért néztem föl megint hogy megnézzem hogy az a fórumos tag aki mindig olyan mocskos módon jó lóra tesz, annak vajon megint öösszejött-e a dolog. De mondom áá lóf*szt tuti nem sikerült most, erre meg most nézem,hogy 2K Perezre 26szoros szorzóval baaaazmeg
Ezt nagyon durván elszúrta a Ferrari
-
szeva000
addikt
Számomra csk a McLaren a király,de én is bekockáztattam kemény 500ft-ot
...nekem csak 23X-os szorzó volt,de bejött
Gyakorlatilag pontosan a kiszámíthatatlan pályaviszonyok miatt mertem fogadni,amúgy még az 500ft-ot is sajnáltam Alonsora
De a lényeg...Massa mehet a p*csába....,akármilyen körülmények is voltak....A ferka szurkolók meg ne szálljanak el.... -
-
Xirtam
veterán
Nem akkora király?
Akkor itt Vettel-ről is beszélhetünk. 96 óta azért lényegesen számít a technika is ami az ember alatt van. De azt se értem, hogy lehet valakit utálni pedig nem is ismered. Közölnek róla valamit a médiában te meg megeszed.
Inkább el kéne ismerni ha valamelyik pilóta ügyes. Sőt az összes pilótát elkel. Mert mindegyik egytől egyig tehetség. De ez hogy ujjal mutogatok vagy más csapatot ócsárolok. Ez nem foci.
A Marussia tesztpilóta csaja meg egy vinnyogó picsa. Aki töri az angolt. Remélem többé nem hallom a hangját.
Valaki említette itt nemrég a ROC-ot. érdekes egyforma autókban nem körözgették MSC-t? Jééé. Se Timo-val nem ez lenne és sorolhatnám. Akár mekkora sumák az öreg Briatore megmondta a frankót. 6 VB-t GP2-es autóba és hadd menjenek.
-
shteer
titán
hulladék az oldal de van link
-
TESCO-Zsömle
titán
Nah... Pont Barichello dobálja a répát a levesbe... Ő legfeljedd tologatja maga elött úszás közben, mert már évek óta megfőtt...
Én csak magamat tudom idézni:
"Hét világbajnoki cím és egy olyan karrier után, amit maga mögött tudhat nem érdemli meg, hogy ott körözgessen, ha neki jólesik?"
Emellett lelátókat tölt meg, szóval kell a F1-nek...
-
törölt tag
Azt látom, hogy utálod. Meg azt is, hogy képtelen vagy megérteni, hogy mások meg nem utálják. Részemről pl. nem az a lényeg, hogy Sumacher hányadik helyen van. Hanem az, hogy ott van és versenyzik. Képes vagyok felfogni, hogy már nem ő a legjobb és nem is a legjobb autóban ül. Ha minden olyan pilótát kiszednének az F1-ből akit utálnak, akkor lenne csak igazán "szürke" a verseny. Attól meg nem kell tartani, hogy "megy a levesbe", amig ő az egyetlen hétszeres világbajnok...
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest