Hirdetés
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Sziasztok
Nem nagyon pörög a topik, de hátha olvassa valaki.
Ha valakivel beszélgetek Instàn és visszavonok egy korábban küldött üzenetet, az csak nálam törlődik, vagy nála is? Hacsak nálam, akkor nem lenne sok értelme visszavonni. -
Gedeon31
addikt
Weboldalon több böngészőn is próbálva ,amikor egy posztot likeolni szeretnék Hiba történt. Kérjük, próbáld meg újra.üzenetet kapom. Ez vajon miért lehet?
-
-B-
senior tag
Hova tűnt el a szűrők nagy része?
Eddig volt egy rakat, most meg kb 10-15 db érhető el. -
-
ToBeY
nagyúr
Hali,töröltem az insta adatait telefonon mert valami fura volt..
Most hogy újra be akarok jelentkezni ugyanazon a telefonon ezt dobja fel
Ilyenkor mit kell csinálnomAsztali gépemen be vagyok jelentkezve instant! [kép]
-
Nem megy az Insta üzenetküldése kb dél óta.
Képeket átküldi, reakciókra lehet írni, de direkt üziket nem lehet küldeni. -
Az mitől lehet, hogy mások nem látják a postjaim kedveléseinek, megosztásának számait? A profilomban - és az egyes postoknál - nincs bekapcsolva az a funkció, hogy ezek el legyenek rejtve.
-
trialboj
őstag
Egy havernek hoztam létre egy új fiókot, az ő telefonján, külön tel szám és emailcím, erre mikor rányomtam a végső gombra, gondolkodott egy percet, aztán adott egy errort, és azóta egy örök frissítési körbe került, bármilyen eszközről jelentkezem be.
https://www.instagram.com/terms/unblock/?next=%2Fapi%2Fv1%2Fweb%2Fpush%2Fregister%2F
Ez a cím ugrál, semmit nem tudok csinálni, 1 mp után frissíti magát.
Találkozott már valaki ilyesmivel? -
törölt tag
Mióta beállítottam a 2 faktoros hitelesítést a profiljaimra azóta szívok a bejelentkezéssel. Ha be van kapcsolva nem enged belépni, tableten az appba nem enged belépni, stb. Supportot nyilván nem lehet sehogy elérni, vicc az egész Meta. Mi a fenét lehet ilyenkor csinálni? Fizessek elő és akkor foglalkoznak velem?
-
adp
őstag
Sziasztok!
Ha egy insta reels-em hangját letörölték valahogy tudok betenni alá új hangsávot? Hang nélkül elég gatya a vidi -
Viktor991
kezdő
Sziasztok! Van egy kis gondom, van egy régi instagram fiókom de nem tudok rá belépni. És sajnos a hozzá tartozó e-mail és telefonszám nem érvényes már . Van valakinek esetleg valami ötlete?
Vagy valami trükk amivel be tudok lépni ? -
Viktor991
kezdő
Sziasztok! Van egy kis gondom, van egy régi instagram fiókom de nem tudok rá belépni. És sajnos a hozzá tartozó e-mail és telefonszám nem érvényes már . Van valakinek esetleg valami ötlete?
Vagy valami trükk amivel be tudok lépni ? -
törölt tag
Threads app nektem sem érhető még el Google Play-en? Böngészőből már csináltam fiókot pedig
-
Norbi887
aktív tag
Másnál is rossz a bejelentkezés több eszközön?
Ha gépen jelentkezem be a profilomba, akkor kidob a telefonon, újra be kell lépjek, ha telefonon lépek be, akkor meg a gépen kell ismét.
Tegnap óta kezdte el csinálni ezt, hozzá van adva a Megbízható eszközök listájához minden pedig. -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Csak Instagram topikot nem találtam.
Esetleg ebben a topikban van aki tud segíteni.
Instàn a körüzenet csatornák napi értesítését hol lehet kikapcsolni?
Nem akarom őket követni mégis naponta jön az értesítés hogy lépjek be.
Köszi. -
Mauro812
tag
Hogy tudom a fotóimat töröltetni az Insta adminokkal olyan csoportbol ahol nem vagyok bent?
-
Weaver
senior tag
válasz
alex devil #2787 üzenetére
ezt így utólag már sehogy, írj neki hogy mi történt és kövessen be újra , mert elfogadod.
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Privát a profilom, valaki követési kérést küldött és véletlenül a törlésre nyomtam az engedélyezés helyett. Tudom valahol módosítani, hogy engedélyezzem a követést? -
ledgeri
nagyúr
Miben másabb a küldött üzi kék háttérrel és fehér betűvel, és a küldött üzi szűrke háttérrel és fekete betűvel. (Webfelület.)
Épp insta fiók törlőben, és elérhetőségeket ctrl+c, ctrl+v-ztem többeknek, és pár előbbi, pár utóbbi formátumban ment el. -
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a banális kérdésért, de ha profilképre kattintok, és megnézem valaki storyját, akkor az a valaki azt látja, hogy megnéztem. De mi van a highlightsokkal/összefoglalókkal? Azt is látják, ha megnézem? -
Valaki05
friss újonc
Sziasztok!
Egy „apróbb” instagram problémám kapcsán szeretném kikérni a véleményeteket.
Két nappal ezelőtt kaptam egy ideiglenes felfüggesztést, aminek nem igazán értem az okát. Tudomásom szerint nem tettem olyat, ami indokolhatná, de valami mégis zavart okozott az erőben. Van egy sejtésem, de lehetséges, hogy teljesen tévúton járok.
Tehát ezt a fiokot már legalább egy hónapja nem is használtam, most asztali gépen, mozilla segítségével léptem be (privát módban futtatva a böngészőt). Csak végiggörgettem az újdonságok egy részét, majd megnéztem néhány rendszer által ajánlott profilt. Nem annyit, hogy az gondot okozzon szerintem, maximum 10-15 darabot. Nem lájkoltam ész nélkül, nem követtem be őket, egyedül annyi történt, hogy ránéztem erre a néhány profilra és megnéztem néhány képüket is. Ezután egy nappal kiírta, hogy gyanús tevékenység miatt a profil átmeneti tiltást kapott. Ezután a levélben kapott kódot beírtam, be is engedett, de maximum 1 percre, még kattintani sem tudtam sehová, amikor is máris újra kirakott. Most azt kérte, hogy rendeljek hozzá mobil számot a felhasználói fiokhoz (eddig ez nem történt meg). Megtettem, a küldött kódot beírtam, elfogadta, de kiírta, hogy néhány napig biztonsági okokból bizonyos funkciókat nem tudok használni. Konkrétan nem enged belépni 😊
Régebben volt olyan, hogy amikor rövidebb időn belül túl sok profilt tekintett meg valaki, akkor kapott egy átmeneti tiltást, amit azonnal fel is tudott oldani, ha beírta az emailben kapott kódot, de most erről nem lehetett szó ennyi megtekintés mellett.
Az egyetlen, ami eszembe jutott: használok egy mozilla kiegészítőt (Instab: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/instab/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search)
amivel a képeket egy kattintással meg lehet nyitni teljes méretben egy új ablakban. Ez okozhat esetleg problémát? Régebben semmi gondom nem volt ilyen és hasonló addonok használatából, de lehet, hogy a közelmúltban szigorítottak valamit és ezeket már nem engedélyezik az instán?
Egyik ismerősöm szinte kísértetiesen hasonlót élt át a nyáron, neki fel is függesztették a fiokját, amit szelfis biztonsági eljárás után sikerült visszakapnia. Akkor ő a tiltáskor valami olyasféle részletezést kapott, hogy esetleg a szabályzatban foglaltak szerint tiltottnak számító dolgot tett, például felsorolták, hogy nem engedélyezett adatok gyűjtése a rendszer segítségével. Ő is használt olyan kiegészítőt, mint én, de adatokat egészen biztosan nem gyűjtött senkiről 😊
Mi a véleményetek? A kiegészítő lehet a ludas, vagy valami egészen más okozhatja ezeket a furcsa, régen nem tapasztalt tiltásokat? Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Weaver
senior tag
igen, ez a legújabb újítás. ezzel gyakorlatilag értelmetlenné tették a hashtageket. ha eleve nem volt több ezer követőd, és kaptál friss feltöltés után többszáz lájkot, akkor az adott hashtagen belül csak a legnépszeűbbek után jelenik meg valahol szépen jól hátul az átlag user feltöltése. a "kicsik" feltöltése jelenleg akkor is láthatatlan marad, ha kihasználod a max 30 db-ot, úgy nincs értelme.
-
Beldar
tag
Sziasztok! Bár én is úgy látom, egy nagy bug-halmaz ez az egész Insta, hátha más is belefutott... Szóval próbálok TAG-gelés alapján keresni, ami pár hónapja még működött, azaz pl. beírtam keresőbe, teszemazt: #sigma105mm, mert kivi vok az összes eme obival készült fotóra. Régebben kihozta a találatokat, kedvemre böngészhettem a sok tíz- vagy százezer kép között. Node! Most már csak annyit válaszol, h kiad 9 képet "A legnépszerűbbek" megjelöléssel, aztán a többi néma csend, kirak még egy "követem" gombot (mi az istent kövessek egy keresésen, könyörgöm!), de ennyi, semmi több találatot nem tudok meglesni.... Őrület....
-
degec
senior tag
Tiszteletem, Valami ötletet kérnék szépen... köszönöm előre is.!
Reggeltam asztali pcről instára, de valszeg az ublock origin valamit bekavarhatott mert bár sikerült a reg, valamiért erorrba futott a végső utolsó lépés, visszaléptem visszanyillal böngészőben ...kétszeri azonosító kód emailben, majd telóra is egy új kód megadása után asztali gépen tökéeltesen be tudok lépni jelszó gmail párossal, de telefonra felrakva, és ott belépve tottál error.. haccor átnéztem kis nagy betűt, de semmi, nem enged be rossz usernév pass párosra hivatkozva.. Ilyenkor mit tudok tenni.. ? Köszönöm..Köszönöm ! -
BéHGT
senior tag
Üdv!
Egy gyors offos kérdés: mivel tudom tű pontosan egy percenként megvágni a pl koncerten készült felvételeket insta storyba? Mikor csatolom a hosszú felvételt, ott is lehet vágni, de nem tudom pontosan ott kezdeni, ahol a legelső végződött. -
tylerddd
veterán
Üdv! Világos/sötét téma másnál is bugos?! Tehát alapból sötét nálam, de rendre világosként indul el.
-
Atish19
őstag
Másnak is akadt problémája mostanában a beléptető SMS-el? Ma gondoltam változtatok jelszót, mert már elég régi volt. Miután megtettem minden eszközről kiléptetett és nem tudtam visszalépni, mert nem jön meg az SMS. A telefonszám ami meg van adva helyes. Nagy nehezen előturtam az egyszeri beléptető kódokat és sikerült belépnem. Majd amikor hozzá akarok adni egy tartalék hitelesítést megint SMS-t kunyerál ami szintén nem jön meg
1 hete cseréltem telefont akkor még simán megérkezett.
-
Krystal_s
addikt
válasz
tylerddd #2775 üzenetére
Inkább bug. Bughalmaz az egész. Miért, annak mi értelme, hogy valaki beállítja, hogy csak azok írhatnak neki, akiket ő követ. De ez kívülálló nem tudja, hogy kinek hogyan van beállítva főleg egy zárt fiók. Ilyen esetben te írhatsz 1000x is valakinek, de ez a hülye oldal nem fogja jelezni, hogy ne tedd, mert úgysem kapja meg senki.
De az is kellemes, amikor engedélyezed, hogy írjanak neked, de te sosem kapod meg.
Az is nagyon értelmes, amikor megnézek egy sztorit, olyanét, akit követek, mégis sokszor feljön az ablak, hogy megtekintés mint: az én nevem és engedélyezem-e. Hát hogy akarnám máshogy? Nincs is más választásom. Más az, akinek több fiókja van, de nekem 1 db van. Á ilyen.
Van, akiknél az élő ragad be. Egyik ismerősnél hetekig jelezte, hogy élőzik, de csak a profilképnél volt körbe a pinkes szín, miközben nem is élőzött már hetek óta. -
tylerddd
veterán
Üdv! Amikor rányomok egy történetre és azt írja "A történet nem érhető el.", olyankor mi van? Törölték? Akkor minek látszik? Csak közeli ismerősöknek beállítást kapott esetleg a poszt? Akkor megint minek látom? Hogy az arcomba dörgölje, az adott embernek nem vagyok közeli ismerőse? Esetleg ez valami bug? Köszönöm!
-
akyyy
senior tag
Sziasztok. Már másodjára kapok ilyen zárolást az instagrammtól, és kérik készítsek képet magamról, névvel, felhasználónévvel meg valami számkóddal.
Csak néhány képem van fent, kommentelni nem szoktam, sőt, DM-et se használok, csak néha felnézek ismerősök képei után, illetve különböző oldalak miatt. Nem is értem hogy ez miért van, de még email se jön, csak mondom megnézem a frissítéseket, új képeket, és jön az üzenet hogy ki vagyok tiltva -
törölt tag
Mindjárt megőrülök, ki akartam emelni egy posztom, erre visszadobták valami idióta indokkal! Tuti hogy valami AI nézegeti megfelel-e a szöveg mert élő ember nem kötne bele. De azt sem tudom mit kéne átírnom. Vicc az egész komolyan, ha sokat lájkolok az a baj, ha fizetnék akkor ott is találnak bajt......
Ráadásul semmi nincs szinkronban egymással, beállítottam telefonon egy célcsoportot, laptopon weben megnyitja nekem ezt a totálisan átláthatatlan Meta profilkezelőt és ott meg egy 5 éve használt Facebook oldalamnak a hirdetési célcsoportját látja csak. Hogy nem őrül meg az összes social marketinges ettől?
-
Simivok
senior tag
Sziasztok
Ha valakivel egymást kölcsönösen követtük insta de én kikövetem akkor fogok nála látszódni a javaslatoknal? Remélem igen
És facebookon ha törlöm ismerősök közül akkor is fel fog nála dobni mint javaslat? Egyébként messengeren benne vagyunk egy chat csoportban is.Köszi
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Van egy insra fiókom, amit vagy 2 éve nem használok.
Szerettem volna belépni, de a jelszavam nem jó.
Kértem emlékeztetőt, de azt egy .ru végződésű email címre küldi ki amit nem ismerek.
A fiókot szeretném törölni, de előtte belépni.
Van valami ötlet? -
zolnagy
őstag
Szerettem volna regisztrálni az instagrammra, mert egyre többször van olyan, hogy valaki megoszt onnan vmit, amit nem tudok megnézni, mert nincs regisztrációm. Facebookom van, tehát azt tűnt a legegyszerűbbnek, hogy a "Bejelentkezés Facebook fiókkal" gombot választom. De ekkor egy végtelen ciklusba fut. Íme: [link] Nem tudok sehova se kattintani. Edge, firefox, opera és telón safariban is próbáltam, ugyanez.
Mi a megoldás? -
aprokaroka87
nagyúr
Jelenleg vannak gondok az instával...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
2 napja nem tudok belépni PC-ről a fiókomba a következőt írja ki: "Probléma volt az Instagramba való bejelentkeztetéskor. Kérjük, próbáld meg hamarosan újból."
- Felhasználói nevem/jelszóm jó, telefonról betudok lépni.
- Más oldalakon nincs ilyen hiba pl facebookon sem.
- Előzményeket, cookiekat töröltem már
- Microsoft Edge-t és Chorme-t használok, mind2 böngészőből ugyan ez a helyzet.
- Intsagram app-ot PC-re letöltöttem, ugyan ez a helyzet...ötlet?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Telón, a memóriakártyán lévő képeket nem tudja megnyitni az alkalmazás, ha posztolnám őket. Tapasztalt már ilyet valaki vagy ez ilyen? Az alkalmazás hozzáféréseinél nincs engedélylehetőség a memóriakártyát illetően. Köszi!
-
Simivok
senior tag
Sziasztok,
Milyen oldalon lehet insta profilképeket eredetiben megnézni?
-
Krystal_s
addikt
Engem az jobban zavar, ha a főoldalról nyitom meg valakinek a Sztoriját, akkor automatikusan átvált egy másik ember (aki nem érdekel) Sztorijára és persze annak már úgy jelzi, mintha én azt megnéztem volna. :\
FB-on is ilyen.
ui: Tudom lehet tiltani, de akkor is hülyén van ez "is". -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Azt szeretném megkerdezni, hogy ha egy nyilvános profilon bármit megnezek bejelentkezve, de nem követek, lajkolok stb semmit.. azt látja az adott illető?
Illetve a másik kérdés ha valakinel véletlenül rakattintok az üzenet gombra, de nem írok neki semmit, az "nyit" chatet a másik félnek?Köszi
-
Simivok
senior tag
Sziasztok,
és olyan oldalt tudtok, ahol a fókuszban levő sztorikat tudom megnyitni? Instadp.com ilyen volt csak megszűnt. Most instadp.io oldalt látok google-ben de nem merem megnyitni.
Egyébként ha simán megnyitom valakinek a fókuszát, azt ő látja hogy megnéztem?
Egyébként teljes méretű képek megnyitására ezt az oldalt használom: [link]
-
Boeing737
tag
válasz
tirszin #2742 üzenetére
Fogalmam sincs miért jó ez az instának
én is csak véletlenül vettem észre, hogy le lehet tölteni 1080x1080-as felbontásban is a profilképeket. Feltételezem, hogy nemigazán tetszik ez az instának, mivel jópár site-on ez a funkció már nem vagy csak korlátozottan működik, pl csak 320x320-as fotót enged letölteni.
-
Boeing737
tag
Sziasztok! Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol insta profil fotókat lehet letölteni eredeti felbontásban? Korábban az izoomyou pont net és aloinstagram pont net oldalakat használtam, de már azok sem működnek. Google kidob legalább egy tucat hasonló oldalt, de vagy nem működnek, vagy csak kb 320x320-as felbontásban tölthető le az IG profilkép.
Korábban a fent említett oldalakról 1080x1080-as felbontásban is tudtam letölteni. Az aloinstagram oldal még pár napja működött :-/ Ismertek más ilyen oldalt? Köszönöm -
tirszin
senior tag
válasz
sherlock82 #2736 üzenetére
Pl. kapcsold szét a két fiókot. De nylván ki is lehet valahogy kapcsolni, de annak már utána kellene keresgélni.
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok, emlékeim szerint az instagrammon semmilyen beállítást nem változtattam, egy ideje mégis azt teszi az alkalmazás, hogy a instagrammon megosztott képet ( sztorit is ) autómatikusan a facebbokon is megosztja, ezt ki lehet kapcsolni valahogy?
-
Sziasztok!
Hetek óta nem tudom megnyitni az Instagramot. Elindítom és fekete képernyő fogad.
nem találok megoldást, uninstall, telo update semmi sem segít.
valaki találkozott már hasonlóval?
-
Üdv!
Tegnap az Instagram weboldal kidobott, és azóta nem enged vissza az alábbi hibaüzenettel: "There was a problem logging you into Instagram. Please try again soon."
Ha be van kapcsolva a kétfaktoros, akkor a kód beírása után, ha nincs, akkor meg egyből a jelszó elfogadásakor.Több eszközzel is ez a helyzet, süti törlés volt, a mobil appban még bent vagyok. Ötlet?
-
törölt tag
köszi megnézem
-
tirszin
senior tag
-
tirszin
senior tag
válasz
#33802016 #2727 üzenetére
Az insta és fb fiókokat össze kellett kapcsolnom, hiába u.az a mail. Ha össze van kapcsolva, akkor a biznice site-juk elve fel is adja, hogy egyszerre posztolhatsz mindkettőre.
Persze az insta kötött képarányai bekavarnak a fb-nak, mert nem lehet eltérő a felkerülő kép. Olyan fapad az algoritmusuk, hogy átméretezi a platformnak megfelelően és u. az a kép kerül fel a másik platformra is. -
törölt tag
Miért van az, hogy instagramon nem tudok fiókot létrehozni az ellenőrző kód után "sajnáljuk hiba történt". Majd kiderül, hogy a regg ment, de instant tiltották (??).
A másik kérdés, ha a fb és az insta ugyan az a mail, külön külön regg. Az bármit is átnyom fb-re? van kapcsolat? vagy amíg nem kapcsolsz össze valamit addig nincs hatása pl nem fog fb-n megjelenni abból bármi is. (?)
-
tirszin
senior tag
Nekem sok bosszúságot okoz, hogy a fotógépeim szabvány képaránya nem felel meg az Instának, wide-osabbra vágja, vagy ugyebár az agyament négyzetesre.
A Fb-al együtt, egyszerre töltöm fel a Meta Biznice Site-al.
Lehet ennek csinálni valamit, vagy várható szabad képarányú fejlesztésük? -
Weaver
senior tag
válasz
ebéd elek #2724 üzenetére
ez nem csak ifonon, hanem minden telón így van. azért menti le, mert a feltöltés után a kép / videó paraméterei (méretezése, nagysága) is megváltozik, így új képként értelmeződik. a méretet szabványra vágja, a méretét csökkenti. nézd meg feltöltés előtt a kép adatait, majd nézd meg annak a képnek az adatait, amit újként lement.
-
ebéd elek
csendes tag
Sziasztok! A kérdésem a következő: ha iPhonon feltöltök bármely képet és videót az Instagramra akkor azt miért menti autómatikusan le a telefonra is ? Hol lehet ezt a funkciót kikapcsolni ?
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #2722 üzenetére
Btw, ő látja hetekre visszamenőleg, csak én nem.
-
csababarca
őstag
Miért van az hogy egyes esetekben automatikusan törlődnek üzenetek, míg mással látom akár a hónapokkal ezelőtti üzenetvàltásokat is?
Adott felhasznàlói beállítástól függ?Nem tiltottuk egymást, most is beszélünk, de pl csak a ma délelőtti üzeneteket làtom, a tegnapiakat már nem.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nem tudom más tapasztalta-e, de néhány napja egyes videók brutál gagyi minőségben mennek. Olyan oldalaknál is, ahol penge volt eddig minden. Tehát nem a videó maga tűnik alacsony felbontásúnak, hanem mintha nem tudná betölteni rendesen, mintha lassú lenne a net...pedig ugye nem az.
-
rushty
őstag
válasz
alex devil #2719 üzenetére
ő ugyanezt kérdezte storyban, nem tudom megválasztolták-e neki, kérdezd meg esetleg tőle
-
alex devil
senior tag
Sziasztok, lehet hogy baromira béna vagyok de hogy a túróba lehet megnézni a már látott bejegyzéseket azoktól akiket követek? Csak a hülye ajánlások vannak ha lefelé görgetek.
-
HunBade
csendes tag
Sziasztok!
Üzleti instagram fiókomnál sikerült életkor azonosításnál a vállalkozásom szülinapját beállítani, természetesen annak rendje és módja szerint rögtön tiltottak is. (13 év alatti felhasználó)
Így bejelentkezéskor azonnal csak az életkor ellenőrzés űrlap jelenik meg.Viszont hiába adom meg az adatokat+személyi fotó, elküldéskor az alábbi hibát dobja:
"Az adataidat nem sikerült továbbítani.Jelentkezz be a fiókodba, ha szeretnél visszajutni a Facebookra, illetve a további útmutatás megjelenítéséhez."
Bejelentkezni ugye a fenti probléma miatt nem tudok.Volt valakinek hasonló problémája, hogyan oldódott meg?
Semmi közvetlen kontakt nincs az ügyfélszolgálathoz -
HollyBoni
veterán
Eddig sem voltak nagyok a képek asztalin sem, teljesen jól néztek ki (meg ma már minden sz*r telefon tök vállalható képeket csinál), szerintem ekkora kicsinyítés akkor is túlzás. Meg nem csak a képek lettek picik, de még az UI is láthatóan homályosabb. Oké hogy mobil app, de feleslegesen elk*rni az egy teljesen jól működő asztali felületet nem értem mire volt jó.
De mindegy, ez mind szvsz, igazából csak arra voltam kíváncsi hogy nálam van e a hiba, mert tényleg olyan volt elsőre mintha valami gebasz lenne. -
Weaver
senior tag
válasz
HollyBoni #2715 üzenetére
azért jobb így, mert a képek többsége vagy mobillal, vagy nem túl minőségi fényképezőgéppel készül. ezek kicsiben jól néznek ki (kinéznek valahogy), de normál, asztali méretben már vannak problémák. nem győzöm hangsúlyozni, hogy az insta elsősorban egy mobil app, aminek van asztali felülete is.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Nektek is megváltozott PC-n az instagram kinézete? Kb. ugyanúgy néz ki mint mobilon az app, a képek sokkal kisebbek.
-
rushty
őstag
217303 kedvelés egy képre (Instagram suggested), hogyan? [link]
-
aelod
veterán
Sziasztok! Nem találom a történet archivumom. Ha rámegyek ahol volt ott bejegyzések archivumát hozza fel....
-
Weaver
senior tag
válasz
tirszin #2705 üzenetére
én ezeket egyesével törölni szoktam. kivédeni sajnos nem lehet.
sharp4: nem elvéve tirszin érdemeit, de a kép minőségétől függetlenül ezeket a hozzászólásokat mindenhova írják. a lényege: nem érdeklik őket a kepeink, egy bizonyos másik (legtöbb esetben több ezer vagy tízezer KAMUkövetővel felturbózott) oldalra töltenék fel a képeinket némi pénzért cserébe, ahol minket, mint a kép készítőjét megjelölnek rajta.
-
tirszin
senior tag
Sziasztok, nem lehet valahogyan üzenet-értesítést szűrni ezen a platformon?
Ha kiteszek egy képet, sok Send me pic üzenetet kapok,
ami elég fárasztó, jó lenne figyelmen kívűl hagyni őket. -
buci30
addikt
Igaz a hír valaki tapasztalta, hogy ha valaki screenshot-ot csinál a storydról azt jelzi neked? (Állítólag nem mindenkinél működik még ez a funkció)
-
Weaver
senior tag
tartalomtól függetlenül ennek (elvileg) az általad leírtak alapján nem szabadna megtörténnie. az, hogy a fiókodon belül milyen jellegű képeket töltesz fel (persze a szabályokon belül), az totál lényegtelen, fiók az fiók, egyre megy. a fiókokat csak az különbözteti meg, hogy nyithatsz privát, vagy üzleti fiókot. a miértre nem tudok válaszolni, de lenne pár tanácsom:
add meg az igazi telefonszámod (bár úgy emlékszem ez kötelező is?), az igazi emailed, vagy akár kösd össze az insta fiókodat a facebook profiloddal. tehát a lényeg, hogy legyen minnél inkább személyre szabott, valós adatokkal. -
Weaver
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #2699 üzenetére
nem. ez az insta velejárója... mindenképpen ömlik a reklám, ha akarjuk, ha nem. ha elrejted őket, csak idődet vesztegeted, mert amit elrejtettél lehet nem jön vissza egy ideig, de lesz helyette más. meg lehet szokni, én már észre sem veszem ezeket a tartalmakat, semminek, levegőnek nézem és tekerek tovább arra, ami érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- Minőségi ès nagyon jól bővíthető ház, táppal!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700G 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest