- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Sanya595 #39721 üzenetére
ez egy nem végleges verzió, a lincenszért kérnek pénzt, ami elvileg 1 helyett másfél éves ha most veszed meg. Lesz demó, az ingyenes lesz. Most inkább azt várják, hogy olyanok vegyék meg akik úgyis megvennék később, pl modderek, stb, akik jobb visszajelzést is tudnak nyújtani a játékról mint a csak játékos userek.
-
Pompi
nagyúr
válasz
"A végleges meg 84,99 USD???"
Eurora átszámolva: ~66 euro. Egy F1 2012 steamen 40 euro, egy Cod:MW3 pedig 60 euro, az új aktuális hype játékok is ekörül 40-60 euro között mennek és akkor a további DLC-kről nem is beszéltem. Szóval én annyira nem tartom vészesnek, főleg annak fényében amint TESCO-Zsömle is írt, ez nem egy pár óra/nap alatt kipörgethető game.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Azt is vedd bele, hogy ez nem egy játék, amit egyszer kipörgetsz. Ez egy szimulátor. Sokkal időtállóbb.
Az rFactor-t 2005-ben adták ki, szóval 7 évet kellett várni a következőre. Itt nem számít a grafika, nem számít, hogy trendi legyen. Még szórakoztatónak se kell lennie, csak valósághűnek.
Más kategória...
Noch dazu egy átlagos CE is simán kerül ennyibe, és attól a játék még nem lesz időtállóbb, csak kapsz pár vackot, amit a vitrinbe lehet rakni...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Sanya595 #33608 üzenetére
Én ugyan így gondolom engem ez ugyan úgy zavar,viszont annak semmi értelme hogy van egy rendszer amit nem tudsz használni mert pöcs helyre rakták. Ez még nagyobb marhaság mint maga a rendszer.
Oliverda: Annak mi értelme lenne?Egy sikánbol fordulnak, ki mire érdemben számítana, valamit már bőven fékezniük kell, túl rövid az az egyenes.
-
joi29
őstag
válasz
Sanya595 #32785 üzenetére
Mondjuk rémlik egy úriember neve aki szintén úgy lett egy párszor Világbajnok,
hogy az volt a dolga, hogy megnyerje az időmérőket és utána a versenyen
zavartalanul körözgessen a csapattárs hátvéd -(inkább kicsit lemaradok
csapat utasításra, hogy ne tűnjön fel, hogy ugyanolyan kocsival ugyanarra
vagyokképes, de a 1. számú pilóta mégis jobb reklám arc így inkább ha kell
el is engedem néha magam mellett) védelme alatt.
Aztán jött valami Alázó meg Raikikukkimukki és amint nem indult az első helyről
és előzni kellett hirtelen vége szakadt a nagy VB gyűjtögetős diadal menetnek,
miután dicsőségben távozott motorozással elütve az idejét, hogy nem is olyan
rég visszatérjen és bebizonyítsa, hogy hát bizony hiába az a sok vb cím ha szar
a kocsi és nem indulhatsz az első helyről bizony még a dobogó is csak álom.
Hogy is hívták mindjárt megvan, valami Suhámér? -
JJános
addikt
válasz
Sanya595 #29151 üzenetére
Sztem nem pontosan így. Az egyik versenybaleset. Kimié.
Hamié meg öklelés.
Tönkretette Sutil versenyét, elhiszem. De nem mindegy hogyan.
Az előbbi érthető, az utóbbi nem. Sztem.
De ebbe a témába már nem kívánok tovább vitázni.Leírtam a véleményem, hogy hogyan látom, és azt is, hogy mit kell nézni.
Hami sztem tanulni fog belőle, ha szurkolói nem is. -
JJános
addikt
válasz
Sanya595 #29145 üzenetére
"Bezzeg anno ment itt a fikázás,amikor Rai megcsuszott a féktávon és kiütötte Sutilt,hogy tönkretette a versenyét"
Nem igazán értem, hogy ez hogy jön ide. Mennyiben hasonlít erre az esetre?
Hacsak abban nem, hogy Hami is tönkretette két versenyzőnek a Monacoi nagydíjat? -
werszomjas
addikt
válasz
Sanya595 #26470 üzenetére
Én sem szeretem félre értés ne essék, nem fényezem, csak a miért nem nyertet próbáltam megmagyarázni, hogy azért, mert 2. számú pilóta volt mindig, erről persze ő is tehet, de azért pech is, sajnos vannak néhányan akiknek valahogy nem jön ki a lépés soha.
Most meg már sztem nem is akar VB lenni, elautózgat, felveszi a pénzt és ennyi.
Mindenesetre remélem holnap a McLaren elveri a RB-t
Illetve kíváncsi leszek a Renault-ra is, ha ebből is kihoznak vmi jó pontszerző helyeket az szép teljesítmény lenne.
-
stvnppp
senior tag
válasz
Sanya595 #26406 üzenetére
A Santander csak Alonso miatt támogatta a Mclarent, és azt hiszem 2007-ben több évre írtak alá, csak ugye Alonso ment tovább, a Santander maradt, hogy teljesítse a szerződést, de most már csak a Ferrarit támogatja, A Mclaren nem is sorolja fel a partnerei között a hiv honlapon.
A piros Mclaren overall Hugo Boss, 30 éve támogatja a Mclarent, és ezzel ünnepelnek, hogy minden nagydíjra terveznek valami új mintát a ruházatra, és az évadzáróra pedig választanak egyet azok közül, amit az online konfigurátorukban lehet megcsinálni.[link]
-
shteer
titán
válasz
Sanya595 #26406 üzenetére
pedig a santander is piros - árnyalatot nem vizsgáltam
-
szőröscica
addikt
válasz
Sanya595 #26265 üzenetére
Vettel hülyére veri így is a többieket, minek kellene Webber beállítása neki?
Barrichello a kedvenc pilótám, de azért nézem a futamot, vannak mások is rajta kívül.Most egy a lényeg a Rat Bullnál, hogy ez a tejfölösszájú minél nagyobb előnyt kiépítsen Webberhez képest, így a későbbi futamokon már csak hátvédként fog üzemelni. Meglátjátok, hogyha szorul a hurok a Rat Bull nyaka körül, akkor hirtelen Webber is csak 1-2 tizedet fog kapni Vetteltől. Pont annyira cseszik majd el az autóját, hogy szebike megelőzze, de a többi versenyzőt már foghassa Webber.
-
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Sanya595 #24593 üzenetére
Szerintem azonos üzemanyagszint mellett van annyi a két autó között, hogy nélküle is megelőzze élesben. Erre rásegít a szárny, így elsőre meglesz egy STR egy top autóval, de komolyabb gépet nem hiszem, hogy le lehet tolni a segítségével.
Szerintem az időmérőn a kicsik hátrányát tovább fogja növelni, hogy egy jó autónak alapból jobb az általános tapadása, így hamarabb tudja aktiválni a kanyarkijáratnál, és a gyors íveken is használja, ahol a kicsit csak elszállnának.
-
cyberkind
félisten
válasz
Sanya595 #22181 üzenetére
A Renault egy jó középszintű csapat, ennyi, semmi több !
Az hogy Hülkenberg-nek nincs csapata, az azért van mert kell a pénz a Wiliams-nek, ezt olvastam !
Azt tudom hogy Petrov GP2-ből jött ide mint Hülkenberg !
Azért az is sokat segített abban hogy ott legyen !
Nem engedtem volna el Alonso-t, ha tud megelőz, ha nem, akkor nem !
"mindenki azt irta,hogy versenyzést szeretne látni"
Na én meg azt szeretném látni, mint régen volt, Ferrari 1-2 hely, a többi mindegy, ezek voltak a szép idők !(#22182) Sanya595
De a Ferrari nem hagyja itt, ennyi nekem elég ! -
Sanya595
senior tag
válasz
Sanya595 #22181 üzenetére
Lejárt a szerk idö,bocs.
Az általad emlitett "Hülkenberg" melyik csapatnál lesz jövöre?
Jahh,hogy még nincs csapata,mert a williems-töl elküldték.Szal hagyjuk ezt.
Amúgy ha Petrov nem jött volna,már lehet,hogy a renault sem lenne az f1-ben.
Aminnek ugye biztos örülsz,mert milyen jó,hogy a gyártók mind itthagyják a sorozatott. -
cyberkind
félisten
válasz
Sanya595 #22163 üzenetére
Itt van példának Hamilton, 2007-ben jött, látott, és 1 pont-tal maradt le a címről !
"Amitt eddig elért,az nem is az ö teljesitménye?Te csak szeretnél fele olyan jó lenni,mint ö."
Inkább negyed olyan jó lennék mint Alonso (bár nem akarok), mert ez is bőven több mint amit Petrov tud (jelenleg) !
"Az f1 a pénzröl szól,de nehogy azt hidd már,hogy Te milliomos vagy és akkor mész és beülsz egy f1-es csapathoz,persze van kivétel,de akik itt versenyeznek azok töbnyire más kategoriákban is mutattak már valamit."
Azért ennek is köszönheti hogy ott van, mert Hülkenberg mindent megnyert, de nem fizetős !
-
Pá
addikt
válasz
Sanya595 #20781 üzenetére
Akkor nyerne Lonzi, ha mindkétszer Vettel az első, Webber a második, Lonzi a harmadik.
Ha legalább 1x behoznák Webbert az élre, akkor már Ő nyerne. Csak a nyilatkozatok alapján egyelőre ezt nem áll szándékukban megtenni.Persze ha a végén ezen fog múlni, akkor úgyis meglépik, épp ezért nem tudom mire jó ez a sok felesleges szájtépés.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Sanya595 #20582 üzenetére
"F*sz meklárenesek hogy örültek már. Nem érdemelte meg Vettel. Nem baj, a szerencse forgandó
. Remélem hogy csoki is mutat még vmi crash test-et idén.
"
ugye a kolléga itt szidta a "mekláreneseket" amiért örültek ezek után én:
"mert a ferrarinal nem örültek....
"
ha ezt írta volna h a "F*asz "meklárenesek és ferrarisok hogy örültek már..." nem szóltam volna
Te meg akkor szólj ha megy az értelmezés
-
Male
nagyúr
-
válasz
Sanya595 #17733 üzenetére
Maradjunk a tényeknél inkább.
Átadott egy második helyet, az utolsó előtti versenyen (addig ő is harcban volt a VB címért) és abban a szezonban pl. a McLaren kezdte hamarabb ezt a témát.1, Germany 2008: Heikki Kovalainen lets McLaren team-mate Hamilton through so he can win the race following an error in team tactics
2, Singapore 2008: Renault order Nelson Piquet to crash to cause a safety car period that helps Alonso win
3, China 2008: Raikkonen hands Massa second place behind Hamilton so he is in a better championship position heading into the final race
Akkor miről is beszélek: Arról, hogy Kovalainen némileg gyengébb csapattársnak mint Kimi erről, meg hogy maradjunk a témánal Kimi VB 3. lett abban az évben úgy, hogy 75 pontot gyűjtött az első 98 pontjához képest, Kova meg 7. lett a pontversenyben....
-
Sundesz
addikt
válasz
Sanya595 #17707 üzenetére
Én az idei meki-re gondoltam, a 2006-os USA nagydíjra emlékszem, amikor Montoya kilökte Kimit, vagy ott van a 2001-es(?) osztrák nagydíj, ahol Coulthard az 1. helyen autózó Hakkinen-t kilökte a második kanyarban. Nem is beszéltek egymással elég sokáig. Dennis lehet, hogy engedte a pilótáit egymással harcolni, bár erre a 2007-es Monaco is lehetne ellenpélda, ahol Lewis-nak mondták, hogy szakadjon le Alonso-ról, amúgy szerintem helyesen is, mert jobb volt anno 18 pont mint 0.
-
Oliverda
titán
válasz
Sanya595 #14144 üzenetére
Vagy olyan versenyzők kellenének akik sosem versenyeztek együtt jelenleg aktív pilótákkal. Tehát csak 1991 előtt visszavonult pilóták jöhetnek szóba jelenleg.
"Számomra azért is volt különösen kényelmetlen a helyzet, mert olyan esetben kellett döntenem, ahol Michael is érintett volt. Teljes mértékben pártatlanul jártam el, de már kaptam gyűlölködő e-maileket, amiben részrehajlással vádolnak"- tette hozzá Hill.
Mondjuk azt nem gondoltam volna hogy ennyi idióta van a szurkolók között. Gondolom a fele még pelenkában szaladgált amikor Hill visszavonult.
Azért annak örülök hogy a Mercedes ha nem is nyilvánosan de gyakorlatilag elismerte hogy hibázott. Csak van ott egy normális ember aki képes a realitás talaján maradni... Haug személyében.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Sanya595 #10656 üzenetére
Shumi 1-el többször volt aszem a boxban és igy nem helytálló Lonzi-t és öt összehasonlitani.
Ez szerintem semmit nem számít. Az elején volt a boxban, de az SC miatt nem veszett ezzel semmit Alonsohoz képest. Mikor MS kiment a boxba, akkor jött be a SC. Alonso volt a 15. és MS a 17. Volt közöttük 50méter és egy lassú autó, és ebből lett 53másodperc különbség. Az autója sem volt annyival lassabb, Rosberg 0,3-el Alonso mögött ért be. A leggyorsabb körök listáján még Alonso volt a lassabb 0,5sec-el.
-
-
!Overdose!
őstag
válasz
Sanya595 #919 üzenetére
Az a legfőbb bajom vele, hogy közelebb áll az arcade-hoz, mint a szimulátorhoz.
Ha valaki igazán szimulátorozni akar, az próbálja ki az F1C + F1-Mania Mod 2008 vagy 2009-et. Persze nulla, azaz nulla segítséggel. Már a 2008-as mod-ban is nagyon jól volt szimulálva a kipörgésgátló hiánya, a 2009-esben pedig a slick gumik sikerültek nagyon jól. Anno nagyon sok mod-ot kipróbáltam, de ez az egyetlen ami rászolgál a nevére: Real Physics.
Másrészről nem vagyok rFactor ellenes, nagyon jó mod-ok vannak hozzá, de jó F1 mod nincs egyelőre. Ráadásul nekem az eső is nagyon hiányozna.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Sanya595 #582 üzenetére
Ezen a videón jól látszik hogy Button ugyanúgy ment át az ominózus kanyaron mint Kimi. Viszont Hamit Webber feltartotta és Button azért ment el mellette így. És Barchi elég rendesen elhagyta a pályát hogy kikerülje a balesetet. ---> Büntit neki.
(nem komoly)
Nagyon jó videó. -
hunnylander
őstag
válasz
Sanya595 #582 üzenetére
A videón kormányzást tekintve nincs semmi meglepő. A La Source egy hajtűkanyar, ott így kellett volna tekernie, de nagyon hamar meggondolja magát, mint aki ráun várni a sorára. És továbbra sem az a probléma, hogy kirándult a bukótérbe, hogy koppig ne üsse azt a szegény kormányt amit később is minden körben koppig kellett ütnie, sőt, ennél hosszabban, mint ahogy az elsőben kedve volt, hanem csakis amiatt vitázik erről világszerte az egész F1 közösség, mert nem amögé a srác mögé jött vissza a kirándulás után, aki mögött megunta a várakozást. Sőt, azok leelőzése céljából őrizte meg és gyűjtötte fel a tempóját a bukótérben.
De az a gól amit a bíró megad, csak az a nevetséges, hogy nem esik le egyeseknek, hogy miért támadható a manőver.
Nekem azzal a kimissel, ferrarissal nincs semmi problémám, aki úgy áll hozzá, hogy oké, nem volt a legkóserebb megoldás, de szerencsére nem büntették. Azok viselkedése a bicskanyitogató, akik úgy képzelik, hogy a manőver vitathatatlanul és teljesen szabályos.
-
hunnylander
őstag
válasz
Sanya595 #579 üzenetére
Buemit még a pályán előzte, a másik kettő meg Button és Grosjean.
A tömegbaleset miatt indokoltan hagyta el a pályát, az a két fickó meg kiesett a versenyből, nem kellett semmit sem visszaadni. Ha Buemi előzése nem tetszik neked, amiatt sem szólhattak és büntethették, mert még ugyanabban a körben Barrichello bement a boxba. Mit kért volna vissza Buemii? Semmit! Büntethették Barrichellot? Nem! Barrichello zavart vizet a győzelemért? Nem. Nagyítóval kellett elemezniük az esetét a stewardoknak, mikor utolsóként körözött az SC mögött, akkor amikor a stewardok nézegették a felvételeket? Nem, azt mondták, 'lapozzunk, Barrichellot felesleges és indokolatlan büntetni, lássuk Kimit, Grosjeant, stb.'
Nagggyon gyenge próbálkozás volt ez a Barrichellos.
Ezek a stewardok már következetességből sem büntethették volna, még ha ugyanannyit is előz, mint Kimi, ez méginkább hangsúlyba hozta volna Kimi büntethetőségét.
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone-t használók OFF topikja
- Házimozi haladó szinten
- Hobby rádiós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest