Aktív témák
-
-Mike-
addikt
válasz
proof88 #27342 üzenetére
Skysport 2 de gp2
Pár perce, rajtbaleset
-
manutdzoli
senior tag
-
Male
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
proof88 #23856 üzenetére
Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de hiszünk benne, hogy a lényegre törő, hiteles, pontos és gyors tájékoztatás, ami az elmúlt években is legfőbb jellemzőnk volt - és ami oly sok olvasót vonzott -, továbbra is értéket képvisel.
A PC-Guru egykori szerkesztősége is repült, mikor a vogel-burda megvette az újságot. Ők is indítottak egy új lapot PC-Gamer, vagy Gamer néven. Egy év után már sehol se voltak, Guru meg még mindig van...
Tudom, hogy az OffLine média, de akkor is. Az F1hirek.hu népszerűségét nem tudják magukkal vinni. -
puttputt
őstag
-
PazsitZ
addikt
válasz
proof88 #20854 üzenetére
Micsoda meglepetés
Tényleg 2 lehetőség lenne.
Vagy nem kellett volna behozni csapatokat. Ez nem feltétlenül jó, mert viszont így max felvásárolni lehetne csapatot.
Vagy tesztlehetőséget adni az újoncoknak, hogy legyen valami esélyük reális fejlődésre.
Mert újoncként, kisebb költségvetéssel vesztésre vannak ítélve a régi nagytőkés csapatokkal szemben. -
Gyusz
őstag
válasz
proof88 #20158 üzenetére
Ha valakit érdekelne a videóból a zene: The Wombats - Tokyo (Vampires & Wolves)
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
proof88 #19880 üzenetére
Én olyan sok pénzt nem tennék rá. Nem tudom, hogy hány embert cseréltek le, és hogy kik dolgoznak a kocsin de ha többnyire ugyanaz a tervező gárda, akkor a Hondák, a Brawn GP, valamint az idei Mercedes a referenciájuk. Ebből egyedül a Brawn GP volt VB autó, de azt 2 szezon alatt építették. A Mercedes pedig ha jól emlékszem a Mclarennél ki volt zárva az autó építéséből, viszont ettől függetlenül lehetnek jó szakembereik.
-
törölt tag
válasz
proof88 #19202 üzenetére
Gyula sem rossz, de akkora bulvár mint ház
Itt is elkezdte taglalni hogy Hamilton vajon miért mérges...hogy esetleg Massa....hát vzz tök nyílvánvaló volt hogy Lewis ezt elbaltázta, és be van rágva magára.
Ott volt a helyzet,..nagyon nehéz, Massa bepróbálkozott Alonso-nak, ezáltal kicsit vesztettek...Egyből behúzott oda ahonnan a legjobb szelet remélte,...csak hát Alonso sem kispályás, lefogta a támadást, és aztán pont akkorát fékezett amekkorát kell hogy biztos legyen Massa...ha mélyebben fékez akkor Hamilton esik vele, így pont jó volt,..el kellett volna venni. Ez van.Jó futam volt...Vettel a végén vazze ez vagy partizán akció volt, de akkor briliáns, vagy a tköm tudja
-
Oliverda
titán
válasz
proof88 #19202 üzenetére
Annyi hogy nem kommentátornak való. Vontatott, monoton beszédstílus és még a mondatszerkesztéssel is eléggé hadilábon áll. Az hogy képben van csak egy dolog. Azt elő és kéne adni normálisan. Nem véletlenül oktatják ezt évekig csak ma már szinte sajnos bárki bekerülhet a mikrofon mögé.
Amúgy alapból olyan hangja van mint Maksa Zoltánnak amikor parodizál.
-
törölt tag
válasz
proof88 #18561 üzenetére
én megint 318km/h-ra tenném...szárazon term.
Alonso 24 körre tankolva a q3-ban futott 313km/h-t akkor most ideálisabb súllyal sztem meg kell legyen a 318km/h.
A McLaren lehet behúzza a féket a Pouhon miatt végsebben, de a Renault és a Force India jó kell legyen.
A Red Bull meg mindenhol jó, talán ők is lehetnek a legsebesebbek között. -
rocket
nagyúr
válasz
proof88 #17953 üzenetére
Azert eleg gaz, hogy tobb evtizedes tapasztalattal rendelkezo mernokok nem tudnak rajonni lassan 11 verseny ota a Red-Bull titkara.
Mostanaban nem nagyon lattunk ilyen folenyt, igaz a McLaren/Ferrari duo hasonlo helyzetben sokkal tobbet tudott volna kihozni, es mar 30-40 ponttal mennenek elol, de nagy valoszinuseggel mindezzel egyutt siman megfogja nyerni mindket VB-t a Red-Bull.Hamilton egyetlen eselye, ha a kovetkezo nagydijra elohuzzak neki is a hajlekony elso szarnyat, de lehet ez se fogja megvaltani a vilagot, mert a ket csapat kozott akiknek van ilyen szarnyuk 1.2 masodperc volt a kulonbseg az idomeron (versenyen varhatoan joval kisebb lesz a kulonbseg, de sok palyan a jo rajthely nagy fontos, mert elozni szinte lehetetlen), raadasul ugye allitolag a Red-Bull altal is hasznalt Renault motor 20-30 loero hatranyban van teljesitmenyben.
Az nem eleg a McLaren csapatnak, hogy ha a Ferrarit befogjak, futamokat kell nyerniuk ha VB cimeket akarnak, mert az uj pontrendszerben a gyozelem sokkal tobbet er mint az elozo szezonokban.
A Magyar nagydij utan lesz 4 hetuk, hogy elohuzzanak valamit a cilinderbol, es ha sikerul az se biztos eleg lesz, mert a Red-Bull se fog aludni. -
Male
nagyúr
válasz
proof88 #17947 üzenetére
Bizony, és annyira meleged sincs ilyen időben... így lehet a legjobban leégni. (nekem tenisztornán sikerült az első napon a lelátón... másnap reggel amint nyitottak a boltok, vásároltam mindent ami jónak tűnt, és kentem magamra már a pénztárnál mert mozdulni is alig bírtam
)
-
pottyantós
aktív tag
válasz
proof88 #17932 üzenetére
És mi van azzal a hispánia autóval a ki feltartotta őt?
Dumb: Azt kifelejtettem, de nem hiszem, hogy a ferrarit, meg a red bullt érintené, elég megbízható kocsik! Ha a nézőszám meg a szórakoztatás lenne a cél, akkor kivenném az ilyen gyenge pályákat és beraknék sokkal jobb pályákat, amin sok előzési pont lenne
-
PazsitZ
addikt
válasz
proof88 #17065 üzenetére
Gáz, hogy még az öregeknek sem jelentenek semmit a pályák csak, hogy minnél több pénz tömhessenek a zsebükbe.
Legyen mit elköltenie a maradék talán 5-10 évére...Ezek a Webberes cikkek meg csak tovább hergelnek. Jó persze, ha legalább még idén végig akarja futni a szezont nagyon nem tehet mást, de gáz, hogy ilyet kell lenyilatkoznia.
De sajnos ez már inkább show biznisz, mint versenysport. -
törölt tag
válasz
proof88 #16975 üzenetére
Köszi erre gondoltam.
hunnylander
Jó neked nem tetszik nekem meg igen az hogy egyen autók vannak. Egy ilyen vitát felesleges elindítani mert az F1 imádók (és itt senkit nem akarok megsérteni de a mániákusokat értem) ezzel jönnek hogy mert itt megy a harc a fejlesztés stb stb... még aki nem annyira F1 párti az azt mondja hogy pl a NASCARBA ott van 42 egyforma autó nyerj ha tudsz (és nem az dönt ki mit fejlesztett ki).
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
proof88 #16719 üzenetére
Ebben a cikkben 250km/h fölötti átlagsebességet vártak, ami kb. Monzáéval lett volna egyenlő. Persze ehhez 7-8mp-el jobb köridő kéne
-
Daweee
őstag
válasz
proof88 #15558 üzenetére
Igazából szerintem nem is az a gáz hogy a középmezőnyben lavírozik, ok ennyit bír as kocsi, hanem hogy Rosberg folyamatosan jobb nála. A csúcson kell abbahagyni, meg is tette, de hát nem bírt megülni a fenekén, így már nem biztos hogy Úgy fogunk rá emlékezni, mint ahogy megérdemelné...
Azért remélem hogy jövőre összeszedi magát -
legiaap
félisten
válasz
proof88 #15547 üzenetére
Attól félek, mire eljön már mankóval fog járni.
Nem az igazi már.All:
Azért fura, hogy a Mercinél mekkora különbség van a két kocsi/sofőr közt és ugyanez a Ferrárinál. Massa nem igen találja magát. Szerintem ez a balesete miatt van.
A többi csapatnál ennyire szerintem nincsenek nagy különbségek. -
skylaner
senior tag
válasz
proof88 #15340 üzenetére
Már engem is eléggé bosszant, hogy Hamilton állandóan csak figyelmeztetéseket kap.
Ennyi figyelmeztetés után már rég "kijárna" egy komolyabb büntetés is.Amúgy szerintem nem az időt kell nézni, hogy -x kg benzin miatt nyerte meg, hanem azt, hogy direkt nem ment el a boxig.
Én úgy olvastam, hogy lett volna még elég üzemanyaga arra, hogy bemenjen a boxba.
Viszont akkor csutkára elfogyott volna és előfordulhatott volna az, hogy nincs meg a kocsinak a minimális súlya, ami persze büntetést vont volna maga után.
Ezt játszották ki, ami miatt igenis, hogy járna a büntetés.
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest