- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
-
Superman
nagyúr
válasz
Oliverda #32474 üzenetére
Látom nem értesz meg. Lehet, hogy így lenne, lehet, hogy nem. Mindenképpen fognak találni valakit, akire rákenhetik, mert a két versenyző nem béna és nem felejtett el vezetni.
Esetleg még héberül leírhatom, ha nem világos....mire gondoltam.
Más dolog az, hogy W. szerintem egy béna kacsa, de ez magánvélemény.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Oliverda #32447 üzenetére
Ja igen, mert annyira nem fog menni az autó alattuk, hogy idegességükben egymást ki is fogják ütni, hogy még véletlenül se jussanak el a Q2-ig!
Pedig azt hittem, hogy a Mclaren-eknek a hideg fog klappolni, de nem úgy tűnik, hogy ez valamit is segített volna rajtuk, a Ferrarik meg meglepően jól mentek a hideg ellenére.
(#32450)Superman: Whitmarsh a F1-ben a legnagyobb/legjobb Hanta Boy.
-
Superman
nagyúr
válasz
Oliverda #32424 üzenetére
Nem az általad felsorolt évekhez hasonlítgatom a mostanit, hanem a beígért fejlesztések függvényében egyre rosszabb autót kap Button és Hamilton.
Egyre távolabb kerülnek a Red Bull-tól, de most már a Ferraritól is. Ha ez nem visszalépés, nem tudom, mi. Hamilton nem hogy második sorba, de lassan a harmadikba sem lesz képes beférni, ha ez így folytatódik....
Nyilván te sem úgy gondolod, hogy Button és Hamilton elfelejtett autót vezetni és emiatt kerülnek egyre hátrébb, versenyről-versenyre....
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #32075 üzenetére
Persze, ezzel tisztában vagyok. De az elején az inter gumik elég gyorsan elérhették az ideális hőfokot, mivel volt elég sok csont száraz rész, ahol akár egy kör alatt is simán túlmelegszik egy ilyen keverék. A Ferrari akkor kezdett gyorsulni interen, amikor már majdnem vállalható volt a slick. Az más kérdés, hogy a slick bizony lassabban melegszik, és kell neki pár kör.
Egyébként megjegyezném, hogy Alonso autóján tovább is bírta a gumi, amikor Hamilton és Webber kijött cserélni, Alonso és Vettel még kint maradt. Akkor Alonso megfutotta a leggyorsabb kört.
-
DigitXT
félisten
válasz
Oliverda #32039 üzenetére
Nekem sincs problémám az esettel - "kilökdösték" egymást,
azaz ne vedd szó szerint. Nem túraautók ezek, hogy egy kis
test-test elleni küzdelem még belefér: seperc alatt vége lehet
a versenyüknek egy-egy ilyen "összeérés" miatt, ezért az én
véleményem az, hogy ez nem frankó dolog.Csupán ennyi.
Btw. Massának gondolom azért nincs problémája az esettel,
mert ő is hunyó volt ebben az összeérésben: egyik becsukja
a kaput, a másik meg nekimegy, mert ő sem adja fel. (Ebből
most "jól jöttek ki", mert mindketten be tudtak futni végül.)
-
Male
nagyúr
válasz
Oliverda #31986 üzenetére
Igen... se MS-t, se Kobayashit nem büntetem volna meg... és igen, akkor Hamiltont sem.
Sajnos nem újdonság... ettől még nem tetszik.
Pedig nem kéne azért a versenyzőt büntetni... ők is látják, hogy magától indul el rosszkor, vagy a csapat engedi ki veszélyesen.
Na jó, így nem csoda, hogy nincs semmi komolyabb.
-
Brent
aktív tag
válasz
Oliverda #31899 üzenetére
Persze, ez nem is volt kérdés.
Az autó: önmagát vezeti !
Mert olyan jó!
Newey olyan f@szagyerek, hogy egy önműködő autót tervezett.Vettel, Webber csak dísznek van ott, nehogy lebukjanak.
Ekkora baromságot is rég hallottam, hogy csak azért vannak elől, mert jó az autó.
Mellesleg tavaly, ha megnézed az eredményt elég szoros volt. Tavaly nem volt ekkora különbség a Red Bull és a többi csapat között és még is Vettel lett a bajnok.
Szánalmas itt egy-két ember. Elhiszem, ha valakinek a képét sokat látjuk az első helyen, akkor megunjuk vagy elkezdünk irigykedni, de azt azért ismerjük már be, hogy tud vezetni illetve előzni, pláne úgy, hogy már nyert egy vb címet.
Ráadásul ahogy látom, Te Alonso fan vagy.
[link]
[link]
Bocsi!
Ha jól emlékszem itt bukta el a címet alonso ugye ?
Ahogy látom, nem tudott előzni.
Egy sokkal lassabb autót.Na, akkor erről ennyit.
-
rocket
nagyúr
válasz
Oliverda #31857 üzenetére
Szanalmas volt ami Vettel a mezony leggyorsabb autojaval a nala jelentosen lassabb Hamilton mogott muvelt, ki is kellett hivjak
Arra jo volt ez az eset, hogy megint kiderult Vettel mekkora tehetseg ha mezonyben kell autozni, es nem elol legures terben autozni#31872: Horner megtanult mar folyekonyan, szemrebbenes nelkul hazudni.
Annyira atlatszo a Red-Bull, hogy tagadniuk is felesleges, csak magukbol csinalnak hulyet -
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #31857 üzenetére
"Az előzés nem nagyon megy neki, még a jóval lassabbak ellen sem."
Kik azok a jóval lassabbak?
"Hamilton-t pedig még mindig büntetni kéne amiért valaha is az F1 közelébe engedték."
Nem, Hamilton azért kellene büntetni amiért MS-t kiintették 10mp-re. Sőt, itt száraz volt az aszfalt, és veszett helyzetből visszaszúrt (rátámaszkodott) Massa-ra. De legyen boldog a 4. helyével
-
emerico2004
aktív tag
válasz
Oliverda #31685 üzenetére
kit érdekel... tanuljanak meg vezetni az nyer aki el tud fordulni....
tényleg nem értem ezekben az autókban már sok bajod nem lehet ... monacóban mi volt ha abba nem sérült meg senki... akkor sehol se fog-.--
Használd a szerkesztés gombot légy szíves. Köszi!
[ Módosította: Oliverda ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #31616 üzenetére
Vajon hogy bukhatott ennyi tempót a McLaren?
Red Bull-tól eddig voltak időmérőn mondjuk max. 0,5-1mp-re most meg kapnak 1.5-ötRed Bull - Ferrari kezd más szintet képviselni. Mondjuk Vettel akkor hátra is dőlhet ha Alonso lesz a legfőbb riválisa a maga 87 pontjával és a jelenlegi Ferrari stratégákkal.
Azért Whitmarsh nyilatkozatára kíváncsi vagyok
-
Male
nagyúr
válasz
Oliverda #31549 üzenetére
Az csak az elektronika, attól még a program nem ugyan az, azt már lehet módosítgatni. Ugyebár cserélgették azt az időmérő és a futam között is.
Az előzővel arra céloztam, hogy ha akkor bírta enélkül a motor, és azóta elvileg nem fejleszthettek, akkor hogyhogy hirtelen megbízhatósági gondokat okozna a megszüntetése egy elvileg ugyan olyan motoron?
Azthiszem még senki nem írta: Ma Hamilton feltette a slick gumit a vizes pályán, és kinyitotta a hátsó szárnyat... amitől egyenes útja vezetett a felügyelőkhöz... Eredmény: szigorítják a szabályt a köv. futamtól, hogy ilyen ne lehessen. (Csak tudnám mi a francnak még ezt is előírni.)
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Oliverda #31385 üzenetére
Tavaj voltam kint utoljara. A celegyenes felett van egy feluljaro. A celegyenes lelatorol vezet oda egy beton lepcso sor. Vegig le van torve a betonlepcso éle a elejetol a vegeig, latszik mijen minosegi munka volt, mert a kavicsok is allnak ki belole. Kb minden egyes alkalommal volt par vki aki seggretanyazott rajta, es nem azert mert mattreszeg volt, hanem mert olyan allapotu volt a lepcso. A palya sajat bizt szolgalata adta mindig a felugyletet, de le se szartak, pedig tobben is szoltak miatta (mi is), hogy ez mikor lesz mar megcsinalva? Kerdeztek ezt azert, mert akkor mar nem egy es nem ketto eve volt ugyanolyan. Kiba' balesetveszelyes. A feluljaron evekig nem volt egy qrva armatura sem vilagitani, gyakorlatilag este -amikor drag volt- a vaksotetben botorkaltal at rajta, mert oldalt es felul fedett, fem lemezzel. Volt rajta szep gyalogos forgalom, parszor egymasra is estek ez emberek a sotetben, mert szo szerint semmit nem lehetett latni.
A box-kban itt-ott a felazott vakolat hullott le vagy mar pokhaloszeruen vegig volt repedezve, 1-2 konnektor kijart a falbol, ahol a kamionok allnak F1-nel, 2 evig ott volt egy repedt fektarcsa a falnak tamasztva halal rozsdasan. Senkit nem zavart. Jóazott, elfér. A box mogotti WC-ben olyan hugyszag volt, hogy majdnem beokadtam, amikor 1x bementem oda. Es nem azert, mert 10-20 emberke mellehugyozott, mivel kapunyitas utan ahogy fel lehetett menni a box moge, letettem ott a kocsit a sorba es egybol nyomas egy brunyara, szoval 1 max 2 emberke mehett be addig elottem. MÁV palyaudvari klozetek kb viragillat.
Aztan ezert kertek akkor egy estére netto 2M-t. Rohej. Nem mehettel korbe a palyan, csak celegyenesben forditott iranyban, meg a box kijaro volt a visszateresre, aztan hello, minden mas lezarva. -
Motion_Blur
félisten
-
Male
nagyúr
válasz
Oliverda #31280 üzenetére
Ezt sajnos máshol is megteszik... még Origó fórumon is törölgetnek minden nélkül, csak mert éppen nem szimpatikus nekik egy hozzászólás. Miután három hozzászólásomat törölte a kedves moderátor, írtam neki... nem válaszolt. Remélem ez a stílus ide nem férkőzik be soha.
Vicc tényleg. (kivéve ha erre valami retekklubos szerződés kényszeríti, de akkor meg elég hülye volt amikor aláírta)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #31280 üzenetére
Úgy látszik kell az egójának az F1-es közvetítés. Biztos élvezni hogy több százezer embernek az ő baromságait kell hallgatni.
Szomorú hogy ilyen haveri alapon megy a kommentátorkodás, hozzáértés és tehetség már rég nem számít semmit.. azt kell mondjam, még a szerencsétlen Gyulát is jobb hallgatni mint ezt a f*szt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda #31246 üzenetére
"Mindenesetre a Ferrari-t sehol nem említették, így ők lehetnek talán a legnagyobb nyertesei az egésznek, és ha mondjuk fél másodpercet nyernek vele az RB-hez képest, akkor már érdekes lehet a dolog."
Akkor jól tettük hogy még 'óccsóé' megvettük őket a ligában
Szép lenne ha azok lennének a VB dobogósai, akik tavaly is.
-
Male
nagyúr
válasz
Oliverda #31078 üzenetére
"A dolgok lényege, hogy a gyorsabb versenyző legyen előrébb. Ha a lassabb visszatámadhat, akkor csak feleslegesen elhúzódik a manőver."
Heidfeld... gondolom szerinte akkor igazából a lassabbnak el kéne engednie a gyorsabbat, hiszen ez a lényeg... aztán jöhet, hogy nem is kéne egyszerre versenyezni, hiszen még feltartják egymást, mindenki fussa le a versenytávot egyedül, és aki előbb végzett, az a győztes.
Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest