- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3701 üzenetére
Az első pár másodpercben nem igazán esett le hogy miért illik ide a Firestarter.
Az évet/versenyt pedig részemről jól jellemzi hogy a klip végén félig meglepetés ként ért az hogy Webber nyert.
Pompi jöhetne már egy linkkel a hóna alatt.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3701 üzenetére
Pont most néztem meg
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #3687 üzenetére
..ha tudja verje
, Én aztán senki versenyzőt nem erőltetek fel a másik fölé, csak azért mert neki szorítok, az egy dolog.
Félteni egyáltalán nem féltem Hamilton-t. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3664 üzenetére
Nem tudom hogy ezt honnan sikerült kiszűrni. Itt inkább a 2007es Alonso-ra célzott szerintem.
A Honda nem bánta meg a Forma-1-ből való távozást
Ezt hanyadjára nyilatkozzák már le ebbe az évben?
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #3652 üzenetére
és akkor gombos is megy a ferrariba? mert ugye már ő is bajnok...
-
AMD Power
titán
válasz
Ne is legyen... LH nem Ferkába való.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Motion_Blur #3657 üzenetére
Nem is értem, hogy gondolták.
Mod: Ez mennyire durva, hogy Norbinak nincs beleszólása a gumiválasztásba.
-
hunnylander
őstag
válasz
Szerintem Lewis úgy kötődik a McLarenhez, mint előtte soha senki (mivel gyerekkora óta ösztöndíja volt tőlük, látogatta a csapatot), továbbá emiatt 'régi szurkolója' is a csapatnak és mint ilyen nehezen tudna váltani. Ha a McLaren nem megy tönkre vagy tékozolja magát konstansan a béka feneke alá, Lewis itt fejezi be a karrierjét, sőt lehet, hogy még valamilyen poszttal itt is folytatja majd azt.
Ebben nincsen semmilyen Ferrari-ellenesség, csak egyszerűen így alakult, tiszteli ő a Ferrarit, és az egész McLaren a Ferrarit tartja a legnagyobb riválisnak. Ez már régóta így van és így is fog maradni.
Ami formailag nem flott, az a McLarenre ezüstként utalni, ami onnan jön, hogy németeknek nyilatkozott és jelenleg meglehetősen ezüst az autó. Ha a Mercedes teljesen áttolja szekerét a Brawnhoz, és egyedül az lesz csak ezüstnyíl, akkor a kijelentést elfelejthetik, mint érvénytelent, mert az ezüsttel a McLarenre utalt elsődlegesen.
-
Oliverda
titán
válasz
Hát ne is...
EU2 - ETCC
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3646 üzenetére
Senna pl. nem kötött náluk ki, sajnos.
-
Csepy
őstag
válasz
Motion_Blur #3646 üzenetére
csak 1 ellenpéldát, ha szabadna:
Häkkinen sem ment soha a Ferrarihoz és lehúzta a pályafutását a McLarennél (2 év Lotus után)...
Regards: Csepy
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3638 üzenetére
inkább a jövő évi Renualt-t. Mivel Francia ő is
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #3627 üzenetére
És mondjuk melyikük balf@szkodott többet, mint mondjuk tavaly Lajoska vagy Maszat?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3625 üzenetére
Hát azért elég gyenge eresztés lenne 10 autóval akármilyen csapatokról is lenne szó. Hattal sem rossz.[link]
Nekem ez az autó mennyiség jobban tetszik.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3627 üzenetére
A személyes kedvencem a 2007-es év volt. Imádtam a szoros küzdelmet, a McLaren feltámadását, természetesen Kimi vb címe (amit már rég megérdemelt) koronázta az egészet. Teljesen eufórikus állapotban voltam.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3625 üzenetére
Legalább lesz Ferrari és McLaren/Mercedes. A többi úgyis csak körítés, akik néha szóhoz jutnak, de mivel epizódszereplők, hanyagolhatók.
-
andy83
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3576 üzenetére
De a másik 25-t is Raikonnen kapná, nem?!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3572 üzenetére
Műzli hátszelével esélytelen?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3560 üzenetére
Brawn bajban van, a McLaren, a Red Bull és a Ferrari is bejelentkezett a személyzet néhány tagjáért
"Emellett kiderült, Jenson Button, 2009 világbajnoka idén amellett, hogy belement abba, csökkenti a fizetését, saját maga állta az utazásainak költségeit, valamint ő mosatta a versenyző overálját a futamok között."
Még mosóporra sem futotta?
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #3507 üzenetére
Számomra teljesen hihetetlen, hogy jönnek újoncok a F1-be évközben, és simán megverik a már régóta itt versenyző Fisichellát, Badoert még értettem, hogy ügyetlenkedett..., de Fisichella, ennyire nem lehet nehéz vezetni...
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3514 üzenetére
Elég érdekes írás... Majd írd le a véleményedet.
-
Oliverda
titán
válasz
Ezt elolvastad? Vagy már korábban találkoztál vele?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Egyébként érdekes, Kimi még ki sem tette a lábát a csapatból, már meg sem említik, csak, hogy szegény Fisico meg Badoer (hoppácska mindegyik olasz...) sorsa milyen nehéz. Kimiről szó sem esik, nyílván ő nem teljesít jól ezzel a talicskával
-
Chip
aktív tag
válasz
Megoldja hisz már most a fülével töri a diót. Ha mégsem boldogul elmehet Pamploná-ba bikanyakat tekergetni a'la Toldi.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mintha a Renaut-nél fenékig tejfel lenne az élet. Fel jönnek. Előbb vagy utóbb de odaérnek újra a csúcsra. Mondom ezt úgy mint anit-Ferrari drukker.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Azt hiszem, erről leginkább Fisichella tudna nyilatkozni
, persze inkább csendben van, örül, hogy piros kocsi van alatta. Azért nem lehet semmi, amikor az egyik hétvégén még Kimi mögött taposta az 1. helyért, a következő futamon pedig már teljesen más időzónába kerültek
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3488 üzenetére
Jaja.
Élvezze ki többször úgysem lesz VB, de még a pódium legtetején is ritkán fog vigyorogni szerintem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3473 üzenetére
Hát, talán még beleszólhat Kimi meg Vettel, valamint Maszatka, más nem nagyon hiszem, hogy képes lenne rá, így annyira talán nem is merész ez a jóslás.
Mondjuk vicces, hogy Kovalainenről leszedték a tankolócsövet, bezzeg anno Massánál mindenki csak ült és nézett. S így visszanézve ezen ment el a világbajnokság.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Motion_Blur #3387 üzenetére
Ha mostani szemmel nézzük, kb úgy megy Schumi, mintha már ő akkor tesztelte volna a KERS egyik régi változatát. És ez az ember képes volt ezek után otthagyni az egészet.
Jövőre azt hiszem nem lesz olyan bolond a csapat sorrend , mint idén. -
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #3393 üzenetére
Dehogy. Attól hogy a kis újonc japcsi aki a gp2-ben kicsit be is égett élete első f1-es futamán több körig tartotta úgy Buttont, hogy az a hosszú célegyenes szakaszon brutális módon gyorsabb volt. Azért ilyen produkciót én még egy világbajnoktól sem láttam. Ide még a tavalyi Kimit is beleértem, mert ennyivel közel nem volt gyorsabb sosem amikor beragadt. Neki az gyenge év, Buttonnak meg a még nagyobb égés karriere csúcspontja. Palikék meg még a japánból csináltak sztárt, aki nagyon szépen mutatkozott be, azonban pontot nem szerzett egy bivaly erős autóval. Kiminek pl ez ment a sauberrel, Hamilton dobogóval nyitott, Alonso első győzelme meg nem szorul magyarázatra, elemezve a mostani vb-ket.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3400 üzenetére
Szerintem ebben az esetben ő is látta, hogy hibázott Webber. Nem lehet annyira elfogult, hogy elsiklodjon e felett.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3391 üzenetére
Hát igen, Hungaroring óta Hami és Kimi megtáltosodtak
Kár, hogy Kimit kirúgták, remélem jövőre még marad az F1-ben. Egy Hami-Kimi /Alonso-Massa felállást két-két erős kocsival szívesen néznék. Bár nem tudom, jövőre mennyit fog süllyedni ismét a technikai színvonal
Pedig reménykedtem, hogy a nagy csapatok saját sorozatot indítanak.
-
tuskooo
addikt
válasz
Mindig összeszorul a szívem, amikor ilyen videót látok...akkor még értettem, miért nézek F1-et, volt olyan, aki miatt érdemes volt...
-
Oliverda
titán
válasz
Egy vicc (volt) ez az év az biztos. Örülök hogy lassan már vége. Remélhetőleg jövőre már normalizálódik a helyzet. Egy kiélezett Hamilton vs. Alonso csata kell majd ide.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Mai futamgyőztes?
Schumi nagyon jól ment azon a futamon, hihetetlen figura!Timyyy:
-
tibi666
senior tag
válasz
mennyivel szebbek voltak az akkori autók.
na meg a hangjuk! -
bajuszati
tag
válasz
Motion_Blur #3168 üzenetére
A Kimi helyezésével kapcsolatban tényleg jó lenne ha HAmi előtt maradna...lélektan
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #3177 üzenetére
Remélem a rajt száraz lesz.
Liuzzi váltócseréje miatt a hátsó régióban módosul a rajtrács
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3161 üzenetére
Jaaj, szegény!
-
rocket
nagyúr
válasz
Pedig meg a fuldugo is bent van a fuleben
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #3171 üzenetére
Na igen eddig a ferrari össze teheti a két kezét, mert száraz körülmények között most a két mclaren lenne benne a top 10-ben. Röhögnék ha innen megvédenék a jelenlegi helyüket a vb-n. Mármint Kimi, mi ez a többes szám...
múltkor már ki sem mondták a nevét, hanem úgy fogalmaztak hogy a "csapat" szeretné megvédeni a helyét.
Ferrari is fura egy banda, Kimi megdolgozik azért a pénzért akkor miért kell már most kívülállóként kezelni.
-
sekli
addikt
válasz
Motion_Blur #3168 üzenetére
elég rosszak a kilátások a száraz versenyre... [link]
-
proof88
addikt
válasz
milyen fejet vágott
biztos rossz a lelkiismerete
amúgy nem ez a csaj van itt is? -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #3105 üzenetére
megjavult a progi
-
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur #3076 üzenetére
Igen amikor csendesedett de ha megnézed a posztom idejét akkor láthatod mire gondoltam.
20.35: Felhőszakadásba ment át a zuhogó eső. Újabb pályaellenőrzés 10 perc múlva. -
tuskooo
addikt
válasz
Motion_Blur #3053 üzenetére
Nem fújták le elvileg, csak a BBC1-en nem megy már.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
...es akkor most mivan?
vege?
-
Pá
addikt
válasz
F1 live azt írja negyed óra múlva megint megnézik a pályát...
-
D@ni88
addikt
válasz
akkor vége? és kimi az második?
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #3032 üzenetére
nem tom, de ez így nem F1
v csak nevében
esküszöm több kört ment a medical car(?) a versenyautóknál
-
hossszú
őstag
válasz
Motion_Blur #3025 üzenetére
Igy haladunk akkor a retekklub élőben nyomja a Q3-at.
-
válasz
Motion_Blur #3009 üzenetére
Még bejöhet a száraz beállítás is. Mára 36mm esőt mondanak, holnapra pedig 2.5mm-ert.
-
Zoza24
senior tag
válasz
Motion_Blur #3001 üzenetére
ebben az a dühítő, hogy a mekik legalább pontokat vehettek volna el gombostól,de így hátulról rajtolva nem lesznek a közelében sajnos...
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #3001 üzenetére
ezt mondták a BBC adásban most? mert pont nem értettem... de a beállításával kapcsolatban mondtak valamit...
-
raczger
őstag
válasz
Motion_Blur #2985 üzenetére
Azért mert könnyen felúszik a vízen az autó, nézd már meg hogy folyik a pálya egyes részein, nemrég mutatták. Szerintem a medical car most megnézi milyen a pálya (vagy csak lemaradtam valamiről?
)
szerk: igen, akadozik egyszer-egyszer sajnos, de jobb mint más stream szerintem
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2967 üzenetére
Ne viccelj már, akkor hol menne a foci?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2959 üzenetére
Grosjean STOP
Aquaplaned, airborne, barriers, nose off = törte
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2957 üzenetére
Erről beszélek, a BBC oldaláról kell nézni a fincsi streamet, csak egy működő UK proxy kell hozzá. Így már néztem ott videókat, de a mai szabadedzésre már nem tudnám bekonfigurálni a dolgot. Néhány perc múlva vége az edzésnek.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2941 üzenetére
Délutánra nagy esőt jósoltak és úgy fest hogy ez most be is igazolódik.
-
LOTR
addikt
válasz
Motion_Blur #2923 üzenetére
ez nagyon jó
"Kérdés: Mivel töltötted az időt, míg felkészültél a szezonra?
Räikkönen: Azt általában az Önök újságjából szoktam megtudni.Kérdés: A pilóták számára a sisakjuk különleges jelentéssel bír. Számodra mit jelent a sajátod?
Räikkönen: Azt, hogy megvédi a fejemet.
K: Van bármilyen rituáléd a sisakkal kapcsolatban, ahogy a többi pilótának is?
K.R.: Igen, megtisztítom a plexijét, hogy jobban kilássak rajta.Kérdés: Mi a legizgalmasabb pillanat egy versenyhétvégén számodra?
Räikkönen: Azt hiszem a rajt, az mindig izgalmas.
K: És a legunalmasabb?
Räikkönen: Az most van." -
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #2917 üzenetére
Na ez már jó kép. Jövőre ilyenkor Massa-nek már ki lesz sírva a szeme, ha egyáltalán a Ferrarinál marad, szerintem szégyenében vissza fog vonulni.
-
Peat;)
veterán
válasz
Miért van az az érzésem hogy Massa órája többet ér mint az én éves fizetésem?
-
D@ni88
addikt
válasz
nem tűnik őszintének Massa mosolya
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #2866 üzenetére
nem is tudtam, hogy Rosbergnek ennyire szőrös a karja
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #2881 üzenetére
És a másik megtorpedózásának milyen sportértéke van számodra?
Tudom, hogy szerinted én csak egy Sumi-gyűlőlő vagyok. Mint szerinted mindenki, aki anélkül képes magömlésre, hogy közben Sumira gondolna. De mindegy...
Egyikük sem érdemli meg? Nos tavaly Lajoska és Maszat is többet balfékeskedett bármelyiküknél. De tudom, neked csak az lenne elfogadható, ha az idei címet is Suminak itélnék. -
!Overdose!
őstag
válasz
"Gyakorlatilag berendezkedett egy olyan második félidőre, amiben neki az is jó ha megverik, csak a végére legyen X, ami neki kedvez. Ez aztán a versenyzői szellem.."
Szerintem ez jóval összetettebb dolog. Brazília elvileg fekszik neki, majd meglátjuk mi lesz.
Mod:
"Soha nem volt az a célom, hogy a győzelem helyett csak biztos pontokat szerezzek, ez egyértelmű" - jelentette ki. - "Egész szezonban vezetettem a világbajnokságot, tehát eleve más helyzetben voltam, mint az üldözőim. Ez szükségszerű. Nekik rámenősebben kellett vezetniük, de arról szó sincs, hogy én beértem volna egyszerűen a pontszerzéssel."
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2887 üzenetére
-
atike
nagyúr
válasz
Nekem nem sikerült így megfogalmazni, de erre akartam én is célozni. (Utalva Hamilton vb címére is).
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2870 üzenetére
Kedves gesztus tőle mondhatom... Én annak örülnék igazán ha Button kiesne ezen a futamon, így az utolsó futam nagyon-nagyon izgalmas lenne!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2870 üzenetére
Webber: Jenson érdemelné meg a legjobban a bajnoki címet
Aztán nehogy jövőre a Torro Rosso-nál találja magát.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2866 üzenetére
-
horvathd
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2855 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ugyanúgy 3 szakaszos lesz jövőre mint idén, utolsóban marad tíz autó, a első kettőben kiesik 8 (vagy 9, ha lesz Sauber).
Annyi lesz a különbség, hogy a 3. szakaszban is üres tankkal fognak menni. -
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur #2812 üzenetére
Hmm, koltsegcsokkentes es elso gumi szelessegvaltozas? Erdekes...
-
dokar
addikt
válasz
Motion_Blur #2813 üzenetére
jó lenne ez vettelnek
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2805 üzenetére
Szerintem egyértelműen műszakilag.
Tibi: A legszebb nőkről is lehet csúnya fotókat készíteni. Ha Miss World-öt nem is nyerne, de szerintem esztétikailag rendben van a leányzó.
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták, Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem. Ki érti ezt, ki érti ezt?"
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2787 üzenetére
...na meg mit ki nem találnak.
Mondjuk ha az angol vagy a finn sajtó írná akkor talán még el is hinném.
Amúgy szerintem azért nem akarja mert jobban szeretné inkább Alonso-t.[link]
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Motion_Blur #2787 üzenetére
Szeretném ha nem lenne igaz, mert mégjobban ellenszenves lesz ez a hami.
-
Sub-S
senior tag
válasz
Motion_Blur #2761 üzenetére
"Kiderült, Massa nem ment át mindenen, már csak informális vizsgálatnak minősítették a péntekit, kiemelve, az igazit csak jövőre kell teljesítenie."...
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2769 üzenetére
Gokart óta szebb lett az arca
Örülök, h a "lehető legjobban" alakulnak a dolgok(kopp-kopp) -
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur #2769 üzenetére
Köszi!
Jó újra autóban látni
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2761 üzenetére
Így van. Fizikailag egészséges, akár el is indulhatna versenyen, csakhogy...
...az állóképessége és teljesítőképessége sokat visszaeshetett, még az izomzata is csökkenhetett, ergo, jó eséllyel gyengén teljesíthetne a futamon, ezek miatt.
Pont ezt nem akarja kockáztatni a Ferrari, hogy a hozzánemértő laikusok emiatt kikezdjék és megbélyegezzék, hogy már nem a régi.
Egy rendes tesztelőszezonnal ezek a problémák kiküszöbölhetők és top formában indulhat a visszatérés utáni első versenyén.
-
stangli
senior tag
válasz
Motion_Blur #2737 üzenetére
THX
-
RedWing
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2638 üzenetére
Jó lenne, ha raknának alá egy értelmesebb autót a Rönósok!
Sokkal többet érdemel, mint amit eddig kapott... -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #2638 üzenetére
Jó ez nekünk?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2527 üzenetére
Én elhiszem, hogy ez igaz. És azon sem csodálkoznék, ha Kimi emiatt otthagyná az egész F1-et a pcsába. De reménykedem, hogy a McLarennél köt ki, ha kilép, akkor szerintem én sem nézem tovább az F1-et
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tuti fix
Mindenkit lefizetnek
Már állítom is csörgőre az órát, reggel futam! Hajrá Ferrari
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Vagy csak a digó vér szólt belőle
-
marsu
veterán
válasz
Motion_Blur #2513 üzenetére
Mintha a tegnapi közvetítés alatt hangzott volna el, de lehet tévedtek, vagy lehet hogy én emlékszem rosszul.
Akkor bízzunk abban hogy napos verseny lesz, és nem lesz eső!
-
Peat;)
veterán
válasz
Motion_Blur #2489 üzenetére
Mert amikor látott valamit az első dolog a szárny volt amit kikerült, majd a srága zászló. Erre meg elvette a gázt és begurult a boxba. Hát nem logikus hogy ugyanazt a büntit kapja meg mint Button és Barichello, akik befejezték a kört gázelvétel nélkül?
Befejezi Alonso és javít 1-2 helyet már akkor is nyer, hiszen abból vonták volna büntit, csak annyit tudok hogy az adott szektorban gyorsabb volt, ezért esélye lett volna. No mindegy, már éreztetik vele hogy mi lesz a Ferrarinal
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #2505 üzenetére
RTL Klub is fogható már HD-ban!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #2505 üzenetére
Ideje már. Vicc hogy az összes kis picsameccset HD-ban adják már a sokkal látványosabb F1 meg még mindig csak SD.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #2497 üzenetére
Az 5. helyről is fel lehet ugrani az 1.-re egy jó KERS-launch-csal. Kimi és Lewis is mutatott már ekkora mértékű rajtokat idén.
Ráadásul a páratlan számú rajtrács a felgumizottabb oldal.
-
hunnylander
őstag
válasz
Még nem tudom, valószínűleg ő se vette el a gázt az elvárt módon és mértékben.
01 McLaren Mercedes Lewis Hamilton 656.0
02 McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 675.0
03 Ferrari Giancarlo Fisichella 661.5*
04 Ferrari Kimi Räikkönen 661.0
05 BMW Sauber Robert Kubica 686.0*
06 BMW Sauber Nick Heidfeld 660.0
07 Renault Fernando Alonso 689.5*
08 Renault Romain Grosjean 691.8*
09 Toyota Jarno Trulli 655.5
11 STR Ferrari Jaime Alguersuari 682.5*
12 STR Ferrari Sébastien Buemi 665.4*
15 RBR Renault Sebastian Vettel 658.5
16 Williams Toyota Nico Rosberg 684.5*
17 Williams Toyota Kazuki Nakajima 695.7*
20 Force India Mercedes Adrian Sutil 650.0
21 Force India Mercedes Vitantonio Liuzzi 682.5*
22 Brawn Mercedes Jenson Button 658.5
23 Brawn Mercedes Rubens Barrichello 660.5 -
Oliverda
titán
válasz
"Nem tudom, hogy a többiek mit csináltak, én csak azt tudom, hogy én lassítottam. Kicsit ugyan későn sajnos, de csak akkor láttam meg a sárga zászlót"- vallott színt Alonso, akinek egyébként a Q2-t követően jelenése volt a versenyfelügyelőknél, akik azért rendelték be, mert a sárga zászlós jelzés hatálya alatt előzte meg Sébastien Buemit.
-
proof88
addikt
válasz
biztos későn vette észre a sárgát, nem volt elég, amikor észrevette és lassított...
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #2477 üzenetére
Tiszta szégyen, hogy ennyire degradálódtak a szabályok miatt a kocsik... 1. szektorban 1,7 mp, 2. szektorban 0,5 mp, 3. szektorban 1,2 mp ...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #2471 üzenetére
Vagy +5 hely, és akkor 10. és 12. hely.
Vagy törlik a Q2-es időt, és bedobják 12. és 13. helyre.
Érdekes, hogy Button megint kikapott. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #2465 üzenetére
Raikkönen: Jelenleg ennyi van a Ferrariban
"Bosszantó, hogy nem maradt új szett lágy gumim a harmadik etapra, mivel azokat korábban már fel kellett használnunk, nehogy idő előtt kiessünk. Végeredményben egy eredményes, és jó időmérőn vagyunk túl."
"Holnap mindent beleadunk, hogy egy jó versenyt teljesítsünk: nehéz lesz harcba szállni az első helyekért, de megpróbáljuk, és úgy számolunk, hogy egy kiváló stratégiával kezdhetjük meg a futamot."
Remélem tényleg meg van tankolva, és holnap be tud jönni első 6-ba
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur #2473 üzenetére
szomorú látni, mivel mikor legutóbb itt volt a mezőny magasan a Ferrarinak feküdt legjobban a pálya [link], érdekes az is h hogyan változtak a szektoridők a szabályoknak köszönhetően
-
madstunt
addikt
válasz
Motion_Blur #2414 üzenetére
Nézett, mint egész, amely vezető véglegesen hajtott egy jobb szezonban, mint Button 2009-ben?
ez se utolsója és ami megadta a kegylemdöfést:
Bár Barrichello képzett ötödik szombaton ő adta a kötelező öt helyen...
Képzett ötödik
olyat hallottam hogy örök második de hogy képzett ötödik olyat sose...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest