- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
válasz
Csabee. #2647 üzenetére
Ez a Palikék szövege volt.
Valójában annyi történt, hogy már a futam megkezdése előtt átálltak egy elnyújtott kétkiállásos taktikára, úgy hogy Rosberg folyamatosan rótta a köröket és ment át a boxutcán, hogy elfogyassza a felesleges üzemanyagot, majd ezután állt ki a rajtrácsra.
-
hunnylander
őstag
válasz
Csabee. #2404 üzenetére
2006 november:
Hamilton not afraid of Alonso challenge
Újoncként se tojt be Alonsotól, ezidáig is versenyzett a ferraris Massa ellen, ugyan miért félne tőlük?
-
D@ni88
addikt
válasz
Csabee. #1800 üzenetére
Divatdrukker az az, hogy tavaly Hamiltonnak/Massénak szurkolt, most pedig Buttonnak.
Pedig nem egy ilyen van. Nekem első sauberes versenye óta Kimi az etalon, és végig kísérem pályafutását akár melyik csapathoz megy.
Vannak viszont olyan emberek, akik az éppen adott helyzetben legjobban állónak szurkolnak. Akár versenyről versenyre is változhat. Na az a divatdrukker, nem az aki évekig szurkol valakinek, akárhol van. -
hunnylander
őstag
válasz
Csabee. #1800 üzenetére
???
Divatdrukker az aki cserélgeti a kedvenceit, attól függően, hogy melyik a sikeres. Én feltételezem, hogy Kimi szurkolóinak jelentős/legnagyobb része olyan, aki neki szurkol, csapattól függetlenül, ergo nem divatdrukker, ha 'átmegy' vele, akármelyik csapathoz is megy.
A Ferrarihoz átmenő alonsosok is divatdrukkerek lesznek?
-
Kraptor
őstag
válasz
Csabee. #1586 üzenetére
NASCAR nem tagja a FIA-nak és csak FIA bajnokságoktól tiltották el.
Más, ezt tényleg hülyeség elemezni, hogy emiatt Massa VB lett volna, ennyi erővel arra is lehet fogni, hogy rosszul fingott egy kanyarban és azért nem lett. Singaporban a Ferka kúrta el a nyalókával (pontosabban annak hiányával
Az F1 meg tényleg egy szégyen, sok köcsög van ott akiknek kéne már egy kis verés.
-
hunnylander
őstag
válasz
Csabee. #1533 üzenetére
mi van ha nem úgy fog teljesíteni ahogy eddig?
Alonsonak annál jobb.
Akkor buktak egy VB pilótát Raikonnen személyében?
Alonso fizetése mellett ez nem fér be a keretbe.
Értsükmár meg, hogy Massa (Ferrari-)családtag, a kimis ferrarisoknak marad a frusztrációs tudathasadás. Az őskimisek úgyis a McLarent kedvelték/kedvelik jobban, Kimi a Ferrarinál nem épült be családtagnak, Massa-szinten, ezért könnyű szívvel meg is tudnak válni tőle, mert a teljesítményével és a nem teljesen tökéletes vízhordói munkájával sem voltak mindig elégedettek (Kimi csak a legutolsó pillanatban volt hajlandó segíteni Massának és azt is a csapatot leégető módon; 08 Kína).
-
-
JJános
addikt
válasz
Csabee. #1533 üzenetére
Igazat adok neked. Bizony Massa kérdéses. Viszont Kimiért meg kapva kapnak. Ferrari kitolja neki a 30 millát, valamennyit a Meki is ad neki. Kimi csak jól járhat. Pláne egy jó autóval. haminak meggyűlik a baja?
Remélem Massa jó lesz, és akkor én 2010-ben Ferrarinak fogok szurkolni.
Lonzi+Massa nem lesz rosz pár. Lonzi kapaszkodhat. -
Leeza
tag
válasz
Csabee. #1506 üzenetére
Ez mondjuk durva. De Alonso szerintem mindenképp ment volna év végén, ha lett volna hova. Csakhogy nem nagyon adódott jobb lehetőség. Mclarent már kilőtte (azaz őt lőtték ki belőle), ferrarinál pedig még nem volt hely. Máshova meg nem is akart, jobb volt neki, hogy akkor még kicsit sztárolják a renaultnál. Ennyi.
-
Kraptor
őstag
válasz
Csabee. #1353 üzenetére
Szerintem nem, fiatal srác rengeteg (fiatalabb) csajokat tud megkapni és szinte bárkit, azért elég nagy a szakadék egy 31 éves nő és egy 24 "srác" között
"According to the same source, the main reason why the two decided to part ways last week was because the pop star kept pushing the McLaren driver to get married. Probably inspired by the Jenson Button – Jessica Michibata story (the two announcing they want to get married after the Brawn GP driver will have become champion) the Pussycat Dolls lead singer wanted a fairy tale of her own. "
Ugye-Ugye
-
DaveNo1
veterán
Szerintem ezt ő sem gondolta komolyan
Ferrarinál már gondolkoznak...remélem kirakják mert ez nagyon égő amit csinál. -
D@ni88
addikt
hát igen, főleg hogy hideg van. akkor sose megy jól button
De mind1, ő a világ valaha legjobb pilótája, ő megmondta
(ezt nyilatkozta)
lehet rossz lett a súlyelosztása a nagy arcától. Most idén ezzel a mezőny fölé nőtt sztem. Hamilton meg Alonso mostanra azért visszavett az arcukból -
ChromeX
addikt
egyébbként tudod mi a vicc, hogy akarják ezt az:"az nyeri a vb-t akinek a legtöbb gyözelme van" na most ha már ebben az évben ez lenne akkor ugyan így állna a dolog mint most, a button nyert sokat az elején és vezet msot meg mindig más nyer, kb ugyan az a szitu, mondjuk elég fura
Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- HBO Max
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest