- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Vandit. #4177 üzenetére
Ugyan már, mert a honda olyan baromi nagy bajban volt mi, vagy a bmw....
a gyári csapatok rengeteget ártottak az f1-nek az utóbbi években amikor a költségszámok növeléséből már sportot űztek. Közben kikopott pár régi csapat mert nem bírta, most pár gyári és jöhetnek a senkiháziak. Mert 1-2 évig azok lesznek, ahogy a force india is az volt, de ma már hírnévnek örvend. De a közvélemény szerint máig az az álláspont hogy a gyári csapatok jók, szentek, semmiről sem tehetnek, az autók bár miattuk néznek így ki idén, de ezért sem ők a felelősek meg amúgy is az a kö*ög mózli bácsi a hülye költségcsökkentésével tehet mindenről. Az sem baj hogy miközben ezreket kirúgtak az utcára külön versenysorozattal fenyegetőztek élükön a bmw-vel és toyotával, milliárdos költségekkel dobálózva. Ők hibátlanok és kész. Bár már nincs sok belőlük. Bruhaha.
Magyarul: szerintem rendkívül jó hogy kikopnak a gyári csapatok, mivel teret nyer az ész és logika a mérhetetlen arrogancia és sértődöttség helyett. Az hogy az FIA marad az ami vagy más lesz, mindegy. A lényeg hogy legalább az egyik fél változik jó irányba.
-
-
törölt tag
válasz
Vandit. #1329 üzenetére
Meg sem fordul a felyetekben hogy ez akár igaz is lehet?
...csak jobban tudják akik ott vannak hogy mit ért Giancarlo teljesítménye.
Ahogy szerintem a nézők igen nagy része elkapálta volna Badoer-t, nem értve miért nem a szégyen pírjával néz a kamerába.
Giancarlo majdnem megnyerte Spa-t, valszeg nem lehet egyszerű átszokni, és talán a csapata jobban tudja milyen teljesítmény volt töle a 14. hely...a Q2-ben 5 tizedre volt Kimi-től. -
törölt tag
válasz
Vandit. #1324 üzenetére
Talán azért mégis elképzelhető hogy ezt gondolja...én kifejezetten szeretném azt hinni hogy ennek a felfogásnak még van létjogosultsága.
...bár elgondolkodtató hogy sokak szerint hülyeség volt, nem bonyolítom azzal hogy ki kedveli Hamilton-t és ki nem, remélem ezen mindenki felülemelkedik, de valhogy elterjedt az hogy a körök végén igenis tessék visszatekerni a motort annak az a rendje.De mindegy nem mondom hogy jobb vagy rosszabb, én nagyon remélem hogy nem változik benne semmi...
-
proof88
addikt
én is pont így vagyok vele...
sh4d0w: igen, de Kimi egyből meg is előzte, mikor visszatért, szerintem azért tudta ezt megtenni egyből, mert nagyobb ívben kanyarodott, most az egy dolog, hogy megcsúszott, de amit Kimi elvesztett a nagyobb íven a megcsúszással, kb annyit vesztett Heidfeld a kisebb íven azzal, hogy a fehér vonalon belül maradt, utána Kiminek továbbra is nagyobb ív állt rendelkezésére. A másik, hogy Heidfeld rátette a rázókőre az autót, az nem tudom mennyire befolyásolhatta a kigyorsításánál.
Engem csak ez zavar tulajdonképpen, hogy minek előzte meg már ott Heidfeldet. Tisztában vagyok azzal, hogy egyik csapat sem háborog és nem is vizsgálták az esetet (nem írták ki), és szeretem Kimit és örülök a győzelmének, de Eau Rouge-ig várhatott volna szerintem, mert így elég kétséges a dolog...
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest