- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Zé_Mester #20566 üzenetére
Ez a pénztalizmán mindent vitt... kicsit néztem még, had röhögjek. Olvasott a kártyákból, de az egyik betelefonálónál csak kiszórta, és rájuk sem nézett, mondta
...aztán egyszercsak elment az adás ott is, majd bejött egy másik... nevezzük egyénnek, aki nagymonológot nyomott a balesetéről, mert állítása szerint sokakat érdekel
...bár felmerült bennem, hogyha ezek ennyire látják a jövőt, akkor nem látták, hogy csúszni fog az adásuk?
Az elején lévő rinyálás.... mintha nem kapnának dollármilliókat azért, hogy körbemenjenek a pályán, ami igen, veszélyes, de ezt vállalta. Ha csúszik menjen lassabban... ha meg fél, akkor ne induljon, és keressen magának más állást, mondjuk vezessen azt az úttisztítót
Hamiltont nem bírom, de ő legalább versenyezni akart most is...
A medicar tényleg jó volt... itt már azon szurkoltunk, hogy ha már ezek a túlfizetett kényeskedők nem mennek, akkor nyomjanak egy futamot medicar vs. safety car
Node a futam legalább jó lett végül
-
lujó55
addikt
válasz
Zé_Mester #20566 üzenetére
315 forint egy hívás ebben a szégyenteljes elmét hülyítő showban. Azt mondja ez a szerencsétlenség, hogy csinál egy varázspénzt teliholdkor amivel hatalmas vagyonod lesz. Van aki már háromszor telefonált, mert a rokonságnak is kéne varázstallér. Iszapkárosultakért vajon mennyi SMSt küldött?
Jobban érdekelt volna ahogy Alonso beszól a RedBullnak, de méginkábba rendezőknek! -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Zé_Mester #20453 üzenetére
Az hát. Én nem tudom mi van az utóbbi évekbe. Ha webberéken múlna, akkor csak akkor lenne verseny,ha 23-26 fok lenne, enyhe szél és csont száraz pálya.
Mit össze nyávognak. Pont ez a jó szerintem,hogy változatos. Ha esik, tele van vízzel a pálya, akkor tessék lassan meni, ha leelőznek, akkor gyorsabban vagy védd az életed.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Zé_Mester #2615 üzenetére
Az elmúlt 7 évben amióta nézem a Forma 1-et mindig valaki bemákolt egy VB-t. Schumacher a Ferrari egyeduralommal, Alonso amikor a McLaren volt a leggyorsabb de egyben legmegbízhatatlanabb, aztán Kimi amikor Hamilton éppenhogy elbukta a vb-t, Hamilton amikor Massa versenyei csapathibák miatt mentek el, most meg Button a kezdeti Brawn GP fölény miatt. Természetesen ezek közül egyik pilóta sem érdemli meg a VB-t
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest