- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Már nem látható a videó, de gondolom Alonsoról van szó.
Hát, Alonso autója a 4.-5. helyre volt jó (Webber ugye kiesett), csak idő kérdése volt, hogy Vettel mikor hagyja ott, még csak nem is kellett volna ott erőltetnie.Tökös előzés kell? Csak Spa-ig menj vissza, amit Webber csinált Alonsoval az tökös volt (mindkettejük részéről).
-
Peterbilt379
csendes tag
Vicces volt nagyon. De ugyanakkor veszélyes!
-
Pompi
nagyúr
"Szilasligeten is az emelkedő 1/4-énél állt a sor 12 körül."
Én a 15. kerületből közelítettem volna meg a pályát Fót felől, olyan 10:30 körül Fót előtt beállt a sor, jó fél órát araszoltunk, aztán bent Fóton visszafordultam miután havertől aki kint volt már megtudtam, hogy mi a helyzet a pálya körül. Mikor visszafele jöttem, már a fóti cora magasságában állt a sor, ami azért nem semmi, mert onnan még ~10km a pálya.
-
rocket
nagyúr
Gyula valami 75000 nezorol dumalt
Voltak arany kopesei megint, neha elveszett a szavak eredelyeben
RTL Klub meg mondjon le, kepteleten voltak a verseny utolso 3 percet megmutatni, annyira fontos a Doktor Addison cimu sorozat. (reklamokat kellett volna felaldozni ha mar a sorozatot nem voltak kepesek.)
3 percet siman ki lehetett volna hozni, egy reklam blokkot torolni kellett volna, de persze azt nem lehet, inkabb maradjon felbe.Reality vackaikkal persze siman csusznak barmennyit.
#29243: Akkor jo, azt hittem nagy sardagonya lesz a foldeken amiket autoparkoloknak hasznalnak
-
törölt tag
A kettő közt van különbség...én leveszem a kipufogó rendszerem, és csak leömlőn megyek akkor persze hogy qva hangos vagyok
Igaz hogy beégnek a szelepeim, illetve nulla gázlengésem van,...de azért akár egy nascar akár egy F1-s autónak szüksége van még arra a motorra hogy sok kört menjen.Nem tudom melyik verné meg a másikat, a Nascar vagy az F1, előbbi javára szól a katlan kialakítás egy oválon, beleértve a hang, és a rezgést is ami mind hozzájárul ahhoz hogy brutális élmény legyen.
Az F1 viszont nagyon rugalmasan mozog egészen a plafonig, és kétségtelen hogy sokkal magasabban szól -
proof88
addikt
hmm... nyáron néztem de mintha akkor nem ez lett volna... viszont érdekes, mert ahol ez évben Massa a gumikba csapódott, ott a képen sóder van, márpedig már beton van ott, régebben volt sóder. Mert hogy a beton biztonságosabb... mondjuk ezt nem értem, a sóder miért nem az? Simán megállította volna Massát vagy legalábbis sokkal jobban lelassította volna, nem? Igaz nem is az volt a szívás, hogy belement a falba...
Egyébként én pont formula autókat vélek felfedezni a képen.Szép napos idő van, tehát tuti nem ez év szombatja, mert akkor borongós volt, ill. ha már sütött a nap, akkor sokkal több néző volt... emlékeim szerint pont pénteken még jó meleg volt, tehát elképzelhető lenne, hogy pénteki edzés volt, de mondom sóder van beton helyett, tehát tuti nem ez évi a kép. Gondolom tavalyi (nem tudom mióta van beton sóder helyett abban a bukótérben).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest