- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
simonzé #34341 üzenetére
A legjobb pilóta, akarva akaratlanul is Vettel, de se tőle, és még jó pár embertől nem láttam ilyen érdekes dolgokat mint Hami-tól, így nekem ő nagyon nem szimpatikus !
Schumira azért fognak emlékezni 50 év múlva, mert egy legenda, Hami-ra meg a balhéi miatt, na most akkor melyik a jobb ?
Én nem panaszkodom, így se, de jobban örülnék, Ferrai 1, 2-nek ! -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
simonzé #31737 üzenetére
Egyetértek veled, az előbb leírtakkal, de ezeket azért szokták csinálni hogy izgalmasabb legyen a Forma1. Mert úgy mint most ha a szezon felét 1 csapat nyeri mint pl most a RedBull elég unalmassá válik a szezon másik fele ha nem csinálnak valamit...
szerk: Vettel box kiállását szépen el kurták...
-
Oliverda
titán
válasz
simonzé #8648 üzenetére
A Lotus és a Virgin (és esetleg még a másik két új csapat) első éve olyan lesz kb. mint a Super Aguri 2006-os idénye. Az év első felében szerintem a célba érést célozzák meg. Talán az idény végére már odaérhetnek a középmezőny végére némi szerencsével.
7Heads Drago:
Még el sem kezdődött az idény...
-
puttputt
őstag
válasz
simonzé #2031 üzenetére
Sosem értettem én sem, miért nem Wéber vagy Baumgartner vezeti őket olyankor...
Még Szujót is...
Vagy Dávid Sanyi bácsit?
Egyébként, tényleg ez lehet benne... ő a F1 (és általában az autósport) legfőbb magyar reklámarca.Elengedett a pillanatragasztó Vettel kocsiján?
Azért ez is kemény... Algersuari kocsiját összekeverni Raikkönenével és/vagy Fisichelláéval - Paliknak sikerült.
-
7Heads Drago
veterán
Tutti hogy neked van igazad. Már csak azt kell hogy a pályabírókat, majd a csapatokat is meggyőzed.
Te hallod amit mondasz? Szerintem a szél visszafújta rád az egészet.(széllel szemben nehéz hugyozni)
Tavaly Hami rövidített, Kimi itt hosszabbított. Tényleg ugyanaz...
Tavaly Hami ezt verseny közben csinálta, amikor csak ketten voltak, itt Kimi ezt a rajt utáni tumultusban, amikor egy indokolatlan fékezéssel több embert és autót is veszélybe sodorhat. Ez is ugyanaz... szerinted?
A videót pedig azért raktam be, (szövegtől függetlenül) mert be van lassítva, és akkor én még csak ezt az egyet találtam róla.
Illetve ajánlom figyelmedbe ezt: [link] S mint látszik tavaly ugyanitt sokkal többen mentek el. Szóval nem egyedi az eset és nem kell dramatizálni. Lehetne persze büntetni a pályaelhagyást, de akkor ezt már tavaly is kellett volna meg előtte is. -
hobizoli
nagyúr
Jajdeszarez, savanyu a szolo, mi?
Barics is ugyanott fordult, akkor pont ennyi erovel ot is elo lehetne venni ugyanezert, miatta megsem tepi a kis arcat senki. Oooo, miertis?
KR 3.kent fordult es 3.kent jott vissza, semmi elonye nem lett belole, hogy kint ment, evek ota mennek ott kint, csak most eppen voros poszto ment kint es nem az ezust ongyujtohobizoli
-
hunnylander
őstag
Igazad van teljes mértékben.
A ferrarisoknak most visszanyalt a fagyi a tavalyi eset kapcsán; eldönthetik, hogy mindkettő szabályos szép győzelem volt vagy egyik sem. Jó szórakozást hozzá!
Akármelyik válasz megfelelő, csupán a részrehajló következetlenség visszatetsző. Lewis legalább visszaadta a pozíciót, Charlie Whiting el is fogadta elegendőnek, Kiminek esze ágában sem volt.
-
-
7Heads Drago
veterán
Fékezd már le magadat!
Legjobb esetben is csak 1 helyet nyert az egészen. [Részletes videó az esetről!]
Heidfeld és Trulli viszont szinte semmi helyett nem hagyott neki. Persze vitatható az eset. Én csak azt a 4 helyett nem látom amit nyert vele. Viszont a videó hátterében jól látszik hogy rajta kivül még legalább ketten ugyanott jöttek elé. -
stvnppp
senior tag
Hamiltont tavaly kanyarlevágásért büntették meg, most meg Raikkönen ütközés elkerülése miatt került a bukótérbe (kanyarlevágáshoz köze nem volt, mert így hosszabb távot tett meg), mert nem volt helye a BMW-k miatt. És nézd meg tényleg PH érték hozzászólásában a linkelt videót.
Ezért kár lenne büntetni, főleg így, hogy semmi köze nincs a vb-hez. -
BBC-n nézem az interjúkat, Coulthard, Eddie Jordan, Vijay Mallya, force india versenymérnök, Domenicali, Fisichella senki nem beszélt csalásról, vagy jogosulatlan előnyszerzésről. Szerintem hihetünk nekik, van valami közük a témához.
Ha mindenáron erőltetjük akkor Kimi a safety carnak és a KERS-nek köszönheti a győzelmét.
##
Visszajátszották 5-6 pilóta startját Coulthard kommenttel. Button teljesen jól eljött a rajttól, hátulról Grosjean egyszerűen felöklelte, rookie error. Nem tehetett semmit ellene, igaz a kvalifikációt illett volna megcsinálni jobban, és akkor talán megúszta volna. -
ChromeX
addikt
ha figyelmesen megnéztétek a kb 100 lassítást akkor azt is nyilván láttátok hogy ugye elvileg heifeld elé ment vissza, én néztem és mielött elhagyta a pályát még heifeld elött volt, tehát gyakorlatilag az történt hogy feladta a helyét mikor kiment a pályán kívülre és akkor a ugye aki a pályán ment az beleőzte mert a kimi nagyobb ívben fordult aztán amikor jött vissza akkor pontosan ugyan oda érkezett meg ahonnan elhagyta a pályát valamivel heifeld elé ott a kersel megelőzte. ne csak azt figyeljétek már amikor visszajött hanem amikor elhagyta mert ugye ugy van a szabály hogy előnyt nem szerezhet vele, nem is szerzett, de ha netén roszul láttam valamit és rossz autot figyeltem akkor bocsi, ja az nem nagyon lehet mert a másik ferrari a mezöny végén volt, ja és ha kimi mögött figyelted még 2 auto csinálta ugyanezt azon nem háborog senki?
barthezz pontosan jol mondja
-
Sanya595
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest