- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Aktív témák
-
prmcsk
addikt
Annál is inkább, hogy nem rajta múlt, hanem alfonzon...
Azt mindenki tudta, hogy első lesz, ez nem volt nehéz, de nem ettől lett VB., hanem a ferka ökörségén múlt. Alfonznak elég lett volna negyedikként beérnie és csinálhatott volna bárki, bármit...
Annyira erre koncentráltak (véreb alfonz mögött), hogy csakis vérebet figyelték és egy óvodás trükkel (véreb az új gumikon ment egy alfonzhoz képest gyorsabb kört majd forgalomba ér). Ezt a ferka lekövette és...Taktikailag egyszerűen megszívatták a ferkát...
-
törölt tag
Persze elnézést kért mert világra szóló botrányt csinált belőle pár ember.... és menti magát és a becsületét mindenki más ezt tenné .
LOL kicsit sem fura hogy autó versenyről beszélünk???
Még egyszer autóverseny!!!! és nem pl sakkverseny ahol biztos semmi baj nem lesz. Kezd ez már nevetséges lenni. Figy szólj börninek a kövi versenyen ki se menjen a felvezető kocsi a pályáról ....
De szerintem ezt a hisztit is csak az F1-be lehet levágni, sehol máshol.
-
dudika10
veterán
B.-nak nem volt létfontosságú kérdés az előzés, pláne nem azon az oldalon, pláne nem a pályán kívül. De ezt már annyiszor leírtam...
Ráléphetett volna a fékre és megpróbálja a következő körben, vagy mehetett volna a másik oldalra. De Ő nagyfiú volt és bevállalta onnan, ezek után ne hisztizzen.
Egyébként teljesen szépen, kormányrángatás nélkül vezetett S. egyenletesen haladt a fal felé, még csak azt se lehet mondani, hogy rárántotta a kormányt B.-re, B. meg lemászott a pályáról... -
Motion_Blur
félisten
Gusztustalan? Az a gusztustalan, amit ez az örök vesztes kis pondró művelt. Kezdve a black flag-es ordibálással + az interjúkban megütött hangnemért, ahol folyamatosan szidta, pocskondiázta Schumit. Ilyet azért nem nagyon látni mástól. Biztos ebből is könyv fog készülni. Ha csak addig valaki fel nem keni a falra, ha már Schumi nem volt rá képes.. látszik, hogy ez az ember mennyire nincsen kibékülve önmagával és hogy mekkora gyűlölet van benne. Valahol sajnálom is szerencsétlent..
-
törölt tag
Mindenképpen, nem hiszek abban, hogy valakit be tudnak támogatni azzal hogy másként büntetik mint a szabályban benne van, illetve ha nem büntetik akkor tuti jelenti a rivális csapat, vagy versenyző mint Alonso a Hamilton-SC esetnél.
...bármikor lehet kérni, és kapni is egy büntetést, akár a következő versenyre a rajtrácson, akár időhozzáírást az elmúlt futamhoz, ...nem hinném hogy a riválisok tapsolnának ahhoz hogy az ellenfelüket a szabályok ellenében segítség. -
törölt tag
Ezt azok tudják aki mást kevéssé.
3 dolog generálja, szabályok ismeretének hiánya (sem igény rá), egyéni elfogultság, és bulvárhírek full benyelése...azaz irányítottság.
Mert egyébként ez tévhit.
Csak egyenlő mérce lehet, mert ha nem sikerült alátámasztani egy döntést, akkor azt a riválisok biztos hogy megtámadják. -
hobizoli
nagyúr
Tudod mas is csinalt mar ijet es akkor nem volt belole semmi, se penzbunti, se 10 rajthely, se blekkfleg, se semmi. Bocsanat keres meg utana aztan foleg nem volt.
Webber is ugyanigy a feher vonalon kivulre szoritotta le Massa-t a betonfalhoz a celegynesben, na volt vmi bunti? Vagy akkor a szabalyok voltak masok vagy a nezopontok a szereplok miatt?
-
törölt tag
Addig amég ő Michael Schumaher 7 szeres VB győztes. NÉMET egy NÉMET csapatba.
Amúgy neki azért vissza kell ám rázódni.... plussz a merdzsó sem valami jó.
Xirtam Egy félig meddig RedBull-ost győzködsz szóval teljesen hiába....
És igen kit érdekelnek a n agyok tessék nekiállni és dolgozni, jó hogy nem abból áll az F1 hogy 50 évet nosztalgiázunk."
JAJJ TE FERRÁRIS VAGY DE JÓ TI MÁR KEZDETEKTŐL FOGVA ITT VAGYTOK 1 RONCS MOST A KOCSITOK A MIÉNK JOBB DE SEBAJ 50 ÉVE JÓK VAGYTOK NA NOSZA ELENGEDLEK !"
Mi a hülyeség ? Az hogy változik a sport ?
-
Nowhereman
őstag
-
Qorthral
őstag
Igen és ez örömteli azzal együtt, hogy a Ferrari is igen jó szemlátomást! Már kezdtem ugyanis aggódni, hogy a Mclaren pár futamon belül (lényegében) behúzza a 2 VB címet és ezzel érdektelenné teszi az év utolsó harmadát. Szerencsére úgy néz ki, hogy egész sokáig 3 szereplős maradhat a küzdelem csapatok terén, 4-5 szereplős a versenyzők terén.
-
picur220
veterán
Szerintem a kolléga neve mindent elárul!
És szerintem is játékszer az M6 az SLS-hez képest! Csak néhány adat:
M6: 4999 ccm, 373 kW, 520 Nm, 1785 kg, 250 km/h, 4,6s (0-100 km/h).
SLS: 6208 ccm, 420 kW, 650 Nm, 1695 kg, 317 km/h, 3,8s (0-100km/h).
Az M6 egy utcai sportautó, míg az SLS egy versenyautónak is elmehetne (kis túlzásal).
Én személy szerint ferrarit raknék safety car-nak! Mondjuk egy 458 Italia vagy egy 599 GTB elmenne, de akár egy FXX is! -
TESCO-Zsömle
titán
Ahogy én sem mondtam egy szóval se, hogy te szidtad. Én is nagy Schumi rajongó vagyok és sajnálom, hogy mindent megmagyaráznak, de ez azok miatt van, amim folyton támadják.
A jegyzőkönyv kedvéért játszuk végig.
Tételezzük fel, hogy a kritikusoknak igaza van. A Mester kiöregedett, és sohasem lesz már jobb a mostaninál.
De ha csak emberi oldalról nézzük. Hát nem érdemli meg 7 VB-cím után, hogy újra itt autókázzon, ha neki ez jól esik? Hát nem jó újra neki szurkolni még így is?A Forma 1-ben számtalan gyatra pilóta jön-megy az évek folyamán, így még azt sem lehet mondani, hogy kell a hely másnak. Nem mellékesen hatalmas reklámértéke van, és jó fejlesztő.
-
MPowerPH
félisten
Igen, ez így szokott lenni. Így volt idén az összes Hamilton esetnél. Őt még nem, a következő már kapja a büntit.
Misi 007: Massaval szemben érthető is, nem volt toppon. Viszont Alonsora nem lehet semmilyen panasz, az hogy hátracsúszott nem az ő hibája, köszönd meg a GP2-es csapatoknak...
Oliverda: Értem.
Akkor meg is van, azon ment el a futam sajnos.
De tetszett, hogy nem hagyta magát.
-
-
proof88
addikt
Pedig ezt a Ferrari is elmondta, mekkora szar a mostani autó és rohadtul labilis, a pilóták nem bíznak benne kigyorsításnál, stb... úgyhogy Massa és Kimi képesek csak vezetni, mert ők már hozzászoktak. X futam hétvége nem elég, hogy hozzászokj egy ilyen autóhoz, max annyira hogy szektoronként kapjál tizedeket a többiektől.
-
LOTR
addikt
4en vezették a jelenlegi ferrarit (versenyeken), abból 2 elég régóta nyúzta, kettőnek meg teljesen új volt, de azt, hogy a ferrari jelenlegi package-e jó lenne, hát erősen kétlem
amit írsz az kb annyit mutat, hogy lehet vele gyorsan is menni, de attól még nem könnyű vezetni, és nem hinném, hogy olyan jó autó lenne
-
hunnylander
őstag
-
Al_Bundy_v2
csendes tag
Nem pont rád értettem, de nem véletlen van félkövérbeszedve az a pár mondat az 1. hszben.
Jcoole:
Itt sebességbeli előnyről van szó, amit avval ért el, hogy nem fordította be a kocsiját a kanyarba teljesen, hanem úgy ahogy van a kanyar közepétől, nyomta neki a pályát kiszélesítve, amivel előnyhöz jutott azokkal szemben akik a pályán megtették az az x fokos kanyart.Ennél érthetőbben nem lehet magyarázni, aki nem fogja az vagy elvakult fan, vagy a gond fejben keresendő.
Bibby: Viszont már az is fejlődés, hogy a látványosan többet fogyasztó Ferrari motorhoz, most nem jöttek számolni kis kémcsövekkel a SHELL übermérnökei.
vagamo:Köszönöm a személyeskedő észrevételt (másképp már nem megy) a fizikai tanulmányaim 3. os létemre egy év mulva fejezem, azonban úgy gondolom a kevesebb tapadás illetve a sebesség amit nyert nincsenek rációban.
-
Al_Bundy_v2
csendes tag
Igen, minden esetben felháborodás van, mivel a Ferrarit nem büntetik, én nem tudom mi volt régen, én azt tudom, hogy most azért nem büntettek meg embereket, amiért Hamiltont tavaly igen. Sutil illetve Kimi is előnyt szerzett avval, hogy elhagyta a pályát, az mindegy, hogy levágta, vagy kiegyenesítette.
Lauda: Ti voltatok az elsők, akik majmozták, niggerezték, meg már nem is tudom miket írtatok. Arról , nem beszélve hogy ő azért büntetéseket kapott, gondolom most a Glockos esetre gondoltál mivel más nem igen volt, az elég gané dolog volt, dehát nem abban a kanyarban kell próbálkozni, ahol 250 el a vizes fű mellett centikre mennek el.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest