- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #18786 üzenetére
Azért nem. Webber még mindig jobb mint Vettel... Monza még nehéz lesz az RBR -nek, utána szerintem rendeződnek az erőviszonyok, és megint nagy RBr fölény lesz. Viszont Vettel -nek már Webber -t segítenie kellene, mivel már inkább csak matematikai esélye van a VB-re. Ha Horner most is Vettel -nek kedvez, akkor megérdemli az RBR...
Remélem Barrichellonak ez itt az utcsó éve, már unom a duzzogását, meg ezeket a csodálatos manővereit.
Egyébként Hamilton megint nagyot ment, de Kubica és Webber is. Hami az ilyen körülmények között majdnem vehetetlen, ezt már többször bizonyította.
-
popp
aktív tag
válasz
Motion_Blur #18720 üzenetére
Azért valaki maradjon már még képben a vb-i címért.
-
hodostamas
addikt
válasz
Motion_Blur #18720 üzenetére
Akár adhatna egy puszit a másik mekinek is
Na akkor szép lenne, két rb kiüti a két mekit -
blazsey2
senior tag
válasz
Motion_Blur #18696 üzenetére
Emlékezetessé tette.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #18679 üzenetére
1. Barrichello
2. Button
3. Hamilton"No rain for the next 30 minutes."
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #18675 üzenetére
14:15 GMT helyi idő szerint 15:15.
-
válasz
Motion_Blur #18672 üzenetére
Süt a nap jelenleg.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #18672 üzenetére
Már nem. Süt a nap.
-
D.Orion
veterán
válasz
Motion_Blur #18658 üzenetére
Ezt melyik oldalon láttad?
Én egy másik időjárás előrejelző honlapon néztem a tegnapit ami be is jött teljesen. Leszámítva persze azt az első 5 percet.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #18656 üzenetére
Na pont ezek azok amik megzavarhatják de rendesen a sorrendet.
Gp3-ban leesett az eső Tambay kint maradt a slick-n, és csak a közvetítőnek nem kattant be mikor elállt az eső, hogy innen minden kör neki kedvez...amíg nem kezd újra esni.
elvette szóban a dobogót is, pedig már száradt a pálya....és ha van még 10 kör azaz nem sprint a verseny akkor az Tambay-nek még 25mp előny, azon túl hogy ő a slick-n egyre gyorsabb míg mások a köztes gumi melegedése miatt egyre rosszabbak.Ilyenek simán lehetnek az F1-ben és akkor olyanok mint Kubica, akinek nincs vesztenivalója, simán bemegy a partiba rulettezni,...és simán meg is nyerheti a futamot ezen, de akár Sutil is.
Az élmenők egymásra fognak figyelni szvsz. -
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #18647 üzenetére
Thx. Kerestem nagyobban de nem találtam.
Elég hülye helyen van az a speed trap. A Les Combes elé kellett volna rakni inkább. Mintha régebben még ott lett volna.
A GP3 2. versenye most kezdődik és ott éppen nem esik csak kissé még nedves az aszfalt.
-
popp
aktív tag
válasz
Motion_Blur #18647 üzenetére
Nagyon király kép!
-
SzalaiG
addikt
válasz
Motion_Blur #18560 üzenetére
Az jó lenne, mert akkor MS könnyebben jutna az élre.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #18549 üzenetére
Ausztráliában már nem lenne jogsija.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur #18545 üzenetére
Inkább legyen agresszívabb, de ő legalább az ellenfél kiütése nélkül is tud előzni.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Motion_Blur #18545 üzenetére
Pedig a mester eddig még csak ebben bizonyult a legjobbnak idén...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #18534 üzenetére
Olyan gumikat fejleszt [magának], amivel jövőre világbajnok lesz a HRT-vel.
Azért a HRT-vel mert a Pirelli is Toyotát használ, meg jövőre a HRT is (Toyota örökséget).
Plusz a Pirelli az új Dallarával is tesztel, ami kiköpött HRT újfent. Szóval ezek az abroncsok csakis a HRToy-hoz fognak passzolni.
-
Oliverda
titán
válasz
Hülye lesz visszamenni tesztpilótának ha jövőre már akár versenyzői ülést is kaphat. Renault, Force India, Sauber... vagy legrosszabb esetben ott lesz valamelyik újonc csapat.
Persze lehet hogy visszamegy a Mercihez... versenyzőnek.
-
P00By
nagyúr
válasz
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #18525 üzenetére
A második félidőben 'ráült az eredményre' és 'beállt védekezni'.
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #18525 üzenetére
voltak olyan pillanatok
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #18523 üzenetére
nem, sztem arra amit az első felében
-
válasz
Motion_Blur #18430 üzenetére
Egyszerűen az alkalmazott tesztmódszer túl kezdetleges egy valóban jól kifejlesztett és csak versenykörülmények között hajló flexiszárny kiszűrésére.
Jelenleg az autó középvonalától számítva két meghatározott ponton 100kg-al terhelik az első szárnyat és mérik az elhajlását. (max. 2cm)
De mi van ha a gyakorlatban a Red Bull olyan merevítéseket használ, amelyek optimalizálva vannak a mérőpontokra? Emellett lehet, hogy jóval nagyobb leszorítóerőt tudnak generálni a kritikus pontokon, így biztosítva a szükséges elhajlást úgy, hogy egyben megfelelnek a mérőpontokon végzett terheléses tesztnek is.
A teszt nem szűri ki a nem lineáris mértékben hajló szárnyakat sem.
Ettől függetlenül, a szabályrendszer nem tenné lehetővé, a 6-8cm-es szárnyelhajlást, így majd ismét változtatnak a tesztmódszereken is. Persze a RedBullnak már az is bőven jó, ha a két gyors pályát (Spa+Monza) túlélik a jelenlegi szárnyaik.
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Motion_Blur #18437 üzenetére
Mintha ez a videó most hosszabb lenne mint a többi.
Amúgy szépen összevágtákVettelt b*szta az ideg elég sokszor a futamon
-
válasz
Motion_Blur #18430 üzenetére
Ha ez igy lesz, akkor nem tudom hova fognak gyorsulni meg a bullok a mezonyhoz kepest. Mondjuk ez nekunk sem valami jo, bekovetkezhet akar olyan erofoleny is, mint pl 2004-ben a ferrarikkal.
-
P00By
nagyúr
válasz
Motion_Blur #18420 üzenetére
-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur #18350 üzenetére
Teljesen egyetértek veled
, csak én még nem is sajnálom kicsit sem ezt a férget. pfujj, de utálom, ha elkezdenék írni róla őszinte hangnemben, azonnali ban lenne a vége
-
lenox
veterán
válasz
Motion_Blur #18321 üzenetére
Tizenpar eve a gold 4 helyen meg erdo volt, ott ultunk fent a fakon, onnan kb. 70%-a latszott a palyanak (persze a fak magasabban voltak). Utana par evig supergoldoztam, de az kifejezetten csalodas a farol nezes utan.
-
blazsey2
senior tag
válasz
Motion_Blur #18318 üzenetére
Én már 1992-es taszári repülőnap óta ott vagyok mindegyiken
-
Petya25
őstag
válasz
Motion_Blur #18315 üzenetére
De becsukják, percenként többször is.
Amúgy próbáltad már a lelátót? Rezeg alattad a szék mikor előtted elmegy egy F1-es.
Na a dobhártyád is ezt teszi és nem túl egészséges, nekem pl fáj is. -
válasz
Motion_Blur #18258 üzenetére
Ezt a videót néztem: [link]
Szerintem amikor Felipe mögéért Webbernek, akkor a pálya szélét jelző fehér csíkhoz számítva már nem volt meg az 1 autó szélesség a belső íven. Lehet, hogy a mostani Barrichello esetnél sem.
De szerintem egyik sem volt olyan vészes eset, Barrichello is kevésbé panaszkodott volna ha nem MS-el történik ez az eset.
Inkább a boxkijárat meg az ilyen előzések viszonyát kéne szabályozni, vagy valami biztonsági elemmel megoldani, hogy ne lehessen ütközés hasonló eseteknél.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Motion_Blur #18258 üzenetére
Pontosan ezt irtam Én is.
Nem vagyok MS fan,de az tisztán látszik,hogy nem ez volt az elsö ilyen elözés és nem is az utolso,de mig MS-t megbüntették,addig sokkan meguszták büntetlennül. -
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #17946 üzenetére
felhős időben még erősebb sugárzást is kaphatsz, mintha nem lenne felhő, szóval lehet még jobban jársz ha direktben süt a Nap
-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur #17723 üzenetére
Most hallottam egy öreg fotós rókától, hogy Schumi a Four Seasons-ben van a Greshamben. Nem 100%, de csak nem hazudott.
-
Dumb
senior tag
válasz
Motion_Blur #17723 üzenetére
Sajnos nincs, én a Williamsre vagyok kíváncsi, Barrichellora konkrétan. Kempinski esetleg?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #17777 üzenetére
nemtom, de őt inkább dolgozzák
de valakinek ez is munka, mármint hivatás, szval ebből a megközelítésből nézve
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #17752 üzenetére
hogy emlékeznél?
-
-Mike-
addikt
válasz
Motion_Blur #17239 üzenetére
A porschék konkrétan az első kanyar belső lebetonozott területén vannak sátrak alatt leparkírozva, a T1 utáni szervízkapun mennek ki-be.
grabber: mind a gp2, porschek, stb kategóriák csak gumikat, első/hátsó légterelőket és egyéb szükséges alkatrészeket húznak fel a csapat quadjával az f1esek boxaik elé mikor ők mennek. -
válasz
Motion_Blur #17228 üzenetére
Azt megtudnád mondani,hogy ilyenkor vannak más futamok is az F1 előtt ha jól tudom.Hogyan oldják meg a box utcát,mert gondolom az F1 nem pakol ki-be,viszont a Porsche kocsiknak is kell box utca.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #17215 üzenetére
Ezt több okból is így kellett tenni és szerintem így helyes.
Először is; illegálisan használva lenne a régi aszfalt. Ez veszélyes is lenne. Egy legális használhatóság fenntartása is horribilis költség lenne, 'amatőrök' számára biztonságosan pedig szinte lehetetlen.
A másik, hogy így 'illik', vissza lett adva a természetnek a terület.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #17215 üzenetére
felszedték az aszfaltot? azt hittem hogy az legalább megmaradt ha más nem emléknek
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #17152 üzenetére
Melyik keverékkel?
...és mennyi üzemanyaggal?
Szvsz sima Red Bull pole lenne amúgy is.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #17147 üzenetére
ilyet ne mondjál, Hamilton egy talicskával, és a benne lévő sóder leszorítóerejével körbeautózza a mezőnyt
Az elvakultak szerint
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #17147 üzenetére
Ezt miből lehet látni?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #17132 üzenetére
2ig ötször felszárad.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Alakul a Schumi győzelem.
-
AMD Power
titán
válasz
Ne mondod...?
-
SG3rg0
őstag
válasz
Motion_Blur #17127 üzenetére
A riválisok, biztos örülnek ennek a képnek!
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #17127 üzenetére
és egy fél diffuzor
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #17108 üzenetére
Ettől függetlenül nem volt elégedett a fejlesztésekkel, a fújt diffúzorral sem.
Hát mert ekkora méretű upgrade-nek gyenge is mint a harmat.
Szépen kiglancolták fémekkel, most már nem olvad, de az egész nem igazán klappol az autó eredeti koncepciójához.
Pl. ezidáig nagyon komolyan hajtva volt (a kipufogóval és a köré kialakított hűtőlevegő-kiáramlással) a diffúzor felső része, a beam wing felett, ami bele van simítva a diffúzorba. Ezt és ennek hasznát eldobta a McLaren egy járatlan, bizonytalan út kedvéért. Kardinális fejlesztési döntéssé válhat retrospektíven, amelyen elúszhatnak a bajnoki címek.
Véleményem szerint a McLaren jelenleg gödörben van. Azt, hogy mekkora a gödör, nem tudom. Lehet, hogy túl nagy ahhoz, hogy a Red Bullnak ne legyen ziccer.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Motion_Blur #17072 üzenetére
Igazság szerint nekem még mindig felfoghatatlan, hogy miért kell kétféle gumit használniuk ahelyett, hogy kapnának egyfélét aztán hadd szóljon (ne adj isten még a csapatok választhatnák ki, hogy melyik keverék legyen az...)
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #17042 üzenetére
Nekem a Rallye uncsi, bár tény hogy ezek se 100-asak.
-
válasz
Motion_Blur #16926 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, csak vannak szabalyok, amiket be kell(ene) tartani minden versenyzonek. Ha ott fal van, akkor fekez es elfordul kubica mogott. Kodosit a csavo rendesen.
-
DigitXT
félisten
válasz
Motion_Blur #16890 üzenetére
Ja, magyaráztak itt hevesen a rázókövekről, amikor
első blikkre eléggé úgy tűnt, hogy ezek összeértek. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #16926 üzenetére
Majd megint elnézést kér..
-
válasz
-
shev7
veterán
válasz
ha valaki talal videot az elso korrol linkelje pls. Kerestem youtube-on de meg nincs
-
AMD Power
titán
válasz
Palik sokszor a Pro7-t nézi.
-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur #16832 üzenetére
Heh, majd elmegy Fernando is rallyzni. Button, Hamilton és Vettel bármit is tesz rosszul idén, jól jönnek ki belőle. Idézve a prohardver egyik moderátorát: A szerencse egy ribanc.
Alonso helyzete: legegyszerűbb lett volna maga elé visszaengedni Kubicát, de a Ferrari csapatvezetését is jellemzi, hogy senkinek nem volt annyi esze, hogy ezt az utasítást adja a pilótának. Az év végére tán autó is lesz, de taktikai hozzáértés és gyors futamvezetői döntések terén a Ferrari kb. a Red Bull szintjén van.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #16832 üzenetére
"Picit átlátszó már ez a dolog, én Alonso helyében beállnék a boxba, Montezemolo helyében meg nem indítanám több futamon a Ferrarit."
Ámen
Amúgy ennek az esetnek mi köze van a McLarehez?
Btw amikor Kimi rakta ki LH-t spaban mindenki milyen boldog volt most meg jön.... -
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur #16795 üzenetére
Ez így jó is lenne nekem!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16741 üzenetére
Szerintem inkább ne kezdjünk el azon vitázni, hogy Bari és Rózsi miért végeztek MS előtt...
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #16741 üzenetére
hát most mindenki tisztán játszott
Alonso ideje jobb lett volna a feltartásos körében. 2 tizedre volt az elsőtől. Míg Massa akkor már majd 7 tizedre volt. De végülis mind1, úgy se változott volna semmi -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Motion_Blur #16726 üzenetére
Nem nagyon tehetet róla, szemre jó féktávot vett. Úgy csúszott le az útról, mintha az jeges lenne...
Fő, hogy személyi sérülés nem volt.
PS: Jó az aláírásod!
Bár kicsit elszomorító...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #16723 üzenetére
Az elmúlt napokban, mikor a csapatok elkezdtek beszélni a saját szimulációikról, már egyértelmű lett, hogy nem lesz meg a 'Monza tempó'.
Retrospektíven nézve marketing szövegnek jó volt, de a pálya építőinek korai adatokra alapozva nehezebb is volt pontos szimulációkat végezni és nem is lehetett olyan komoly szimulációs 'felszereltségük' és törekvésük.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #16718 üzenetére
na azóta felkerült a másik oldalra is a kopoltyú
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur #16717 üzenetére
ezt ki kiáltotta ki monza után a 2. leggyorsabb pályának? se az új se a régi vonalvezetéssel nem lehet 2. szerintem, ott van spa és szuzuka ... lassúbbak lennének silverstone-nál?
szerk.: igaz, spa-ban és szuzukában is vannak elég lassú kanyarok, de a többség eszméletlen gyors és hosszú egyenesek is vannak mindkettőnél
-
decibel
aktív tag
válasz
Motion_Blur #16605 üzenetére
Ez mesteri volt. Kár, hogy ídy elcseszték a versenyét.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Szegényen nagyon látszik, hogy ki van már öregedve...
-
SzalaiG
addikt
válasz
Mintha csak bójákat kerülgetne...
-
DigitXT
félisten
válasz
Tolta neki rendesen.
-
törölt tag
válasz
de szép volt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #16610 üzenetére
Azért Koba se vett gyenge féktávot.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Ott linkelték Alonso vs Koba [link]
-
JJános
addikt
válasz
Ez nagyon nagy!
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16429 üzenetére
Ne mindegy hogy hány éves ha precedens?
Amit most linkeltem az pedig még 10 éves sincs. Alig 8 éve történt.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Motion_Blur #16339 üzenetére
Enyhén szólva sem volt arányban a büntetése a szabálytalanság miatti előnyszerzésével. Egy 10-es Stop & Go talán megfelelőbb lett volna.
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #16339 üzenetére
Ő se vágja meg magát borotválkozás közben.....
Van rendesen bőr az orcáján.....Nem baj Hami, én egyáltalán nem csalódtam benned, csak hoztad a formádat, nincs ezen semmi meglepő.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16330 üzenetére
Azért mert Hamilton nem volt köztük.
PazsitZ: Webber valahogy szeret elbambulni ha közel kerül az autók hátuljához... biztos hipnotizálják ezek a spec. diffúzorok...
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #16287 üzenetére
fatality
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #16300 üzenetére
Hát, van benne valami..
De kétlem, hogy ebből bármi is lesz. Mivel ugye Ő kapott büntetést, és kétlem, hogy megint megbüntetnék...
@Oliverda:
@bambano: Hát semmi sem lehet tökéletes.
Vajon rajtuk is mérnek "vastagságot"?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #16292 üzenetére
Németeknek szurkolok, de nem tetszik az, hogy nem adták meg a jogosan szerzett gólt. Hülyék a partjelző és a sportbírók is.
-
mrlujoak
veterán
válasz
ááááááááááááááá
itt meg egy ilyen gólt nem adnak meg áááááááááááááá
vakok.éljen az emberi szem a lassított videófelvétellel szemben
-
Oliverda
titán
válasz
Melyik meccsről beszélsz?
-
Viktor77
titán
válasz
Ja, a bírók.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Motion_Blur #16277 üzenetére
Jaj, dehogy!
Félreértés ne essen én mindezt mosolyogva írom.Felőlem hibás lehet Webber is, mert minden miatta lett...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Motion_Blur #16269 üzenetére
Nem. (ez viszont a verseny szituációja dönti el)
De látod?
Te is a bírák döntését vitatod. Akkor Te se Hamiltont támadd!Hamiltonnak épp akkora mákja volt a büntetéssel, mint Vettelnek, hogy ő meg épp el tudott menni a SC előtt.
BMW001:
"És akkor Alonso az első helyre jött vissza? Jah, hogy azzal el is úszott a versenye...."
Nem. De ez nem is az a verseny. Alonso hibázott, a bírák lefülelték, kapott egy általános büntit.
Itt is ua ez a helyzet. Hamilton hibázott. A bírák lefülelték, és kapott egy általános büntit.Lehet tovább vinni a fonalat.
Múltkor Schumit megbüntették, versenyen kívül. Pontszerző helyről került hátra.
Most (jelen állás szerint) a sok versenyzőt is megbüntetik, szintén futam utáni büntetéssel, de a többségük ua ott fejezi be a versenyt.Nincs igazság mi?
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16219 üzenetére
Ez nem mák inkább csak gyorsak. Csak a kiépített előnyüknek köszönhetik hogy nem érintette őket hátrányosabban a büntetés.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16174 üzenetére
Azért a "főmumust" ilyen szempontból is nehéz lesz utolérnie.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16166 üzenetére
Az csak a legnagyobbaknak jár.[link]
darál0w: Szerintem ő csak azért alszik nyugodtan mert az FIA-nal nem a topik önjelölt bíráskodó "szakemberei" ülnek.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #16166 üzenetére
egy "black fag" van minden futamon...
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Motion_Blur #16149 üzenetére
Miért? Ha a rönyö-nak engedték a motor "tuningot", akkor ők miért nem kaphatnak 2-3 tesztnapot?Ami szvsz hozna ~1 mp,már jobb lenne.
-
qestion
aktív tag
válasz
Motion_Blur #16145 üzenetére
103% is elég lenne
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16100 üzenetére
Ja, persze...
PazsitZ: Igen, arra.
-
Oliverda
titán
válasz
Motion_Blur #16083 üzenetére
Asszem 3 körön belül kell letölteni. Mondjuk ugye van aki ezt a trükköt kihasználva versenyt is nyert...bő 10 éve... csak már nem jut eszembe hogy ki volt...
Mondjuk az persze egy zseniális húzásnak lett kikiáltva ez meg disznóságnak... ugye...
-
JColee
őstag
válasz
Motion_Blur #16070 üzenetére
Szemétségnek tartom ezt így
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #16070 üzenetére
Ez az........undorító!!!!
-
shteer
titán
válasz
Motion_Blur #16056 üzenetére
hami bünti!!!
ezt felírom nagy betűkkel
-
Pitterix
őstag
válasz
Motion_Blur #16050 üzenetére
Angolul sem tudok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur #16050 üzenetére
Sumit is utólag büntették meg, bár ugye az utolsó körben történt.
Én nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest