- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra #19649 üzenetére
Te néző vagy, én elfogult néző, ez ugyebár nem ugyanaz
A köcsögözést sem kell komolyan venni, ettől nem fogom megutálni Webbert, mert fordítva is simán el tudom képzelni. De a szankciókkal nem értek egyet, ami már tényleg az én bajom
Meg Hamié
És ebben az egyben kitartok amellett, hogy nem fair, mert mondom, hogy 110% hogy Hamiltont büntették volna.
-
törölt tag
válasz
Integra #19636 üzenetére
Hamilton nem látta ez ziher...Webber egy autóval mellette volt és közel szal Hamilton tükrében nem volt benne, Hamilton érzésből tette valahova (nincs kizárva hogy rossz helyre) Webber-t, viszont Webber látta, látóterében volt már akkor amikor mellément.
Mark úgy ítélte meg hogy be tud kanyarodni, ki tudja fékezni Hamilton-t...rossz megítélés volt. Nem tudta kifékezni és ezért nem tudott bekanyarodni...mivel ő ment neki Hamilton-nak ez tiszta sor.
Tudta hogy necces lesz, az ziher és mégis megpróbált visszatámadni....és az ő döntése könnyebb volt:
-mert az ő helyzetében mi a legrosszabb ami történhet?
-A pozíciót már megtámadta Hamilton, és itt csak visszatámadni lehet, azaz ha nem teszi Hamilton elé kerül, pontot hoz rajta.
-..ha visszatámad, és sikerül, hurrá.
-...ha visszatámad és összeütköznek akkor nagy valszeg mindketten kiesnek...nagy ügy, marad minden a régiben, és ők vannak élesben a tabella elején.ezek mind nem fordultak meg Webber fejében akkor, és ezeket nem gondolta végig, de ebben a szituban döntött.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra #19638 üzenetére
Ezzel nem szállok vitába
Tény, hogy a rúd mindenkinél ott van, de McLaren vonatkozásban elég gyakran látjuk. Amikor még volt a leglustább F1 pilóta, és McLaren színekben ment, mindig lerohadt a kocsija, hiába volt ő a leggyorsabb. Itt máshogy üt be a krach. De az elmúlt 8 futamból vagy 3x volt ilyen nullázása, ez bosszant csupán. Ez van. Sprite.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra #19623 üzenetére
Ez szerintem nekem jött
De Webber akkor is egy k*cs*g
Persze mindegy, van ilyen, már a következő futamot várom
Még mindig inkább ez, mintsem az első futam például. Inkább legyen fogszívás, mintsem unalmas meccsek. Majd az utolsó 3 futam lesz körömrágós, alig várom.
amúgy most jövök moziból, majd írom is a kellő helyre, jó hulladék vót
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Integra #19562 üzenetére
Szerintem az, hogy valaki felé húz a szíve a nézőnek, és kicsit veszít is az objektivitásból, az nem egy rossz dolog, ha ezzel tisztában van. Emellett is vannak helyzetek, amik egyértelműek. Tube-on még nincs fent a videó, már 10 perce keresem. Vissza fogom nézni, csak azért is vagy 10-szer.
shteer: Megbeszéltük
-
aesir
veterán
válasz
Integra #18398 üzenetére
Lehet hogy ettől a túlliberalizált maszlagtól valaki nagy sportoló lesz, de a bajnokokat nem így csinálják. Bajnok abból lesz, aki individualista, kellőképpen erőszakos, mindemellett természetesen magasan műveli a sportágát.
Ezért lehet még nagy bajnok Alonso, ezért lehet még nagy bajnok Hamilton, mert ők ilyenek. Hogy ez emberileg kinek szimpatikus kinek nem, názd meg a mostani mezőnyt... Ők hárman Schumival a legmegosztóbb személyiségek, szépen látszik ez ezen a fórumon is-
-
dudika10
veterán
válasz
Integra #18393 üzenetére
Vagy az is lehet, hogy rájött, hogy megkérdőjelezhető tett volt és most még jobban rászáll a sajtó. Zavart viselkedést és nem túl összeszedett nyilatkozatot elég sok minden kiválthat az emberből.
Egyébként egy szóval nem mondtam, hogy szép dolog volt tőle, még mindig azért tépem itt a szám, mert csak S. a hibás mindenki szemében aki ezért fel van háborodva.
B. mert pályán kívül előzött? Ügyes fiú. B. mert nem fékezett? Ügyes fiú. B. mert nem a másik oldalt próbálta? Ügyes fiú.Csak az elvakult emberekkel van a bajom, két versenyző értelmetlenül veszélyes szituációba került. Autóverseny megtörténhet. De hogy az egyik szemétláda a másik meg ügyes fiú az no comment. Na meg az emberek akik azért sírnak mert veszélyes volt az is no comment.
Na de én abbahagyom itt a felesleges szájtépést. A B. hívő vagy S. ellenes emberek úgyis elvakultan lehülyéznek engem is, aki meg nem elvakult az meg felfogja miről beszélek, felesleges leírnom még 2x.
-
törölt tag
válasz
Integra #18228 üzenetére
sztem is mindkettőnél van igazság. ...bár meg kell mondjam nekem MS oldala szimatikusabb.
De nem azért mert nyomta Rubinho-t a falnak, hanem mert Rubinho baltával faragta ezt a próbálkozást, annyira piszkosul ragaszkodott a belső oldalhoz mintha kívülről nem lehetne megpróbálni...ezért aztán csínybe ment.
Mellé mehetett volna balról is, és nem engedi hogy MS visszajöjjön a felgumizott részre, hanem fékezzen, forduljon szűken és a poron, ő pedig a jobb gumikon, jobb szögből megelőzi...nincs rá garancia, de illet volna megpróbálni,...és nem baltaarc módra ragaszkodni a belső ívhez, ha MS nem szorítja ennyire falnak akkor is necces a pit kihajtó miatt.MS védekezése meg túl kemény volt, hamarabb kellett volna bemenni a falra, hogy Rubinho ne is próbálhassa meg ezt a hülyeséget.
Így most MS-nek kell elvinnie a balhét, és Rubens a szenvedő halálraijesztett.
Pedig sztem sem volt ez egy nagy történés, az utcsó pontszerző helyet (sem) adják ingyen, és az előzéshez elvárható egy kis finesz, nem az hogy a legtapasztaltabb versenyző, 2 mp-vel jobb tapadáson behunyt szemmel, fejjel megy a legegyszerűbb megoldásnak amit az első alkalommal gokartozó pistike is tud. -
törölt tag
válasz
Integra #18228 üzenetére
Ez az AUTÓVERSENY!!!! bakker milliókat kapnak fizetésként arany életük van. Szerintem ők is tisztábavannak vele hogy ez 1 vewszélyes játék. (NASCAR-bamár láttam pilótáktól nyilatkozatot ahol ezt ki is jelentették hogy tudják mi az az autóverseny és hogy az mivel jár)
Szerinted tegyenek ki 1 30-as stop táblát esetleg ki se menjen a biztonsági autó ?
Az mögött szépen biztonságosan lehet haladni.
Kezdem érteni mért utálod a NASCAR-t mert az nem az unatkozó nagypapák sportja,,,,
#18235) Talán azért ott mert nem jó a merci... és ezt már Nico is nyilatkozta hogy ez a kocsi versenyzésre alkalmatlan.
-
dudika10
veterán
válasz
Integra #18228 üzenetére
Életekkel játszottak, ez tény, de mindketten ugyan úgy hibásak lettek volna ha történik valami szvsz. S. szépen feltolta a falra, ez is tény, de szabályosan tette, B. meg ráléphetett volna a gázra, S. háta mögött volt még amikor már alig fért volna el S. mellett egy autó, nem kellett volna megkezdeni az előzést hanem rálépni a fékre.
Jó, S. nyilatkozata bicskanyitogató volt, de nekem ugyan úgy nem tetszett B. elképzelése az autóversenyről.
Mit gondolt, hogy majd simán elengedi mert gyorsabb? Ha ez így működne akkor mi értelme lenne a versenynek? Az időmérőt megnyerő autó a leggyorsabb, akkor adjuk oda neki egyből a győzelmet.Maga a tett szerintem egyáltalán nem volt unfair és nem értem a büntetést. A nyilatkozat utána az valóban bicskanyitogató.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Integra #17744 üzenetére
alonsoban is annyi a gerinc mint egy gilisztában, na de mindegy is.
Szerinted mit kellett volna mondania? Miközben mindenki a csapatnál menti ami menthető, próbálják megúszni komolyabb büntetés nélkül, neki be kellett volna nyögnie hogy mennyire sajnálja hogy a csapat utasította Felipét?
Amúgy olvastad az eredeti nyilatkozatot a Ferrari honlapján? Csak mert ezekből a sajtó azt hoz ki amit akar, ha éppen fikázni szeretnének vkit akkor azt, ha az egekbe magasztalni akkor azt.
Igen, elégedett, de nem azzal ahogy megnyerte azt a nagydíjat, hanem azzal amit a csapat elért a hétvégén, szerintem teljes joggal, mert jobbak voltak mindenkinél. -
válasz
Integra #17744 üzenetére
Szerintem meg nyilttá kéne tenni a dolgot de máshogy.
1, Amíg egy versenyzőnek matematikailag esélye van a VB. címre, addig nem alkalmazható csapatsorrend. Ha ennek az ellenkezője kiderül, a média is figyelné, telemetria stb. akkor azt a pilótát aki elengedi a csapattársát -1 szuperlicenszel kell jutalmazni. (ezt már komolyabban vennék mint a pénzbüntetést)
2, Ha már nincs az adott pilótának matematikailag sem esélye a VB címre, akkor már a szurkolókat is kevésbé érdekli a téma, lehet akár nyílt csapatsorrend is, rádiózhatnak is róla amit akarnak. -
aesir
veterán
válasz
Integra #16756 üzenetére
Mindegyik csapatfőnök nyomatja az egyenlőség-dumát, de csakis azért, mert a liberálisnak átvert "fejlett" országokbeli nagyközönség nagy százaléka ezt el is várja.
Minden józan ember számára világos, hogy ilyen természetesen nincs és nem is lehet olyan sportban, ahol két fős csapatok vannak, de csak egy világbajnoki cím. Ha nincs egy esélyes csapatban első pilóta kinevezve, akkor abból a csapatból legfeljebb véletlenül kerül ki a világbajnok. Viszont egy ilyen sokmillió eurós üzletben ezzel nem állhatsz a szponzorok elé, ez nem stratégia, kizárólag az ezt benyelő tömegnek szól.Szóval Horner emiatt nem feltétlenül gerinctelen, ezt kell mondania mert különben az "elfogulatlan" sajtó darabokra szedi, ezzel szemben mint menedzsernek meg az a feladata hogy a lehető legoptimálisabb megoldást válassza annak ez egyszerű célnak az eléréséhez, hogy az EGYIK pilótája világbajnok legyen. Ez viszont mindig valamennyire a másiknak a kárára kell legyen. Ez van, ezt kell szeretni. Mellesleg akármennyire is nem tetszik, Vettel sokkal nagyobb üzlet mint Webber, ezért nyomják. És most ne tessék jönni azzal, hogy "ez már nem sport hanem üzlet", mert minden élvonalbeli technikai sportban (bármelyikben) ez már minimum 30 éve így van. És az ugye kézenfekvő, hogy eszetlen sokba kerül.
(példa: egy, a magyar gyorsasági OB-ben nagytúra kategóriában szereplő BMW cca 200M Ft. És a TV-sem közvetíti, néző meg alig van. De a kocsi már önmagában is drága)
-
venember83
nagyúr
-
wildrain
addikt
válasz
Integra #15007 üzenetére
Most még arra leszek kíváncsi, hogy elindul-e egy kicsinálási fázis Webber ellen, mint annak idején Trullival a Renaultnál. Eleinte ott is úgy tűnt, hogy csak Trulli nyafog, hogy valami nem okés az autójával, de azóta inkább az a nyilvánvaló, hogy ő volt túl gyors, és valahogyan szabotálták.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Integra #14879 üzenetére
Látom megint nagy a vita. Szerintem Vettel alapjaiban óriásit hibázott, mivel féktávon kezdett irányt váltani, ami ugye tilos. Webber hagyott neki egy folyosót, volt elég helye. Érdekes a vita tárgya, nem tudom miért middenki Webber-nek esett neki, főleg ennek a fényében megkérdőjelezhető a csapat felelőssége.
Vettel azt hitte, hogy Webber jó csapattárshoz mérten elengedi csak úgy. És bizony a mozdulata, hogy terelni próbálta Webber-t is ezt bizonyította. Csak hát egyedül Webber nem gondolta így a dolgokat. Vettel meg ideges, hogyne lenne az, a csapattársa az előző futamokon begyalázta, és most a saját ökörsége miatt innen is 0 ponttal távozik. Ha az RBR ezek után is Vettel-t támogatja, akkor úgy kell nekik.
Egyébként szeretem Vettel-t, Webber-t nem csipázom, ennek fényében írtam ezt is.D@ni88: Ez így elég hülyén hangzott, nem látom a valóság alapját a dolognak.
-
eXodus
őstag
válasz
Integra #14881 üzenetére
Te szerencsétlen te.... te meg szegény webberezel, az mivel jobb? Amikor még csapaton belül is elismerik h bár mind2en hibáztak, webber balfaszkodta el.
Vagy a korábban linkelt szakértők véleménye sem az h vettel hibázott csak...De leehtne linkelgetni h webber hány embert szorított le. PL. célegyenesben, vagy éppen kimit amikor kijött a szélárnyékból... [link]
De csak elég visszaolvasni. Érdekes akkor a leszorításoknál nem ilyen népszerű webber.
Rá lehet keresni a topikban ha valakit érdekel h kitől az idézet:
"volt már olyan, hogy webber nem a falig/fűbe szorítja le azt aki meg akarja előzni? "
"Remélem, nem sértődik meg senki, de kapja be a ph@szt Webber!"
[link]Oliverdát idézve:
"Magadra különösen büszke lehetsz a mai menetrendszerű sportszerűtlenkedésedért is márk."
Menetrendszerű?? hmm érdekes...Na ezért különösen érdekes most is h pont ő kerül ilyen helyzetbe. Persze most h csúnya vettel van terítéken mindenki elfelejti webber előéletét. Oliverdától nem vártam mást de azért elég sokan vannak a topikban akiknek igen szelektív a memóriájuk.
Eh f@s youtube az "érdekesebb" videókat leszedette....
Pedig van még bőven webberről.
Megjegyzem a topikban ezt a részt ha majd ha valaki kedvenc pilótájával ütközik (amire igen nagy az esély idén) akkor hogyan változnak ezek a magasröptű vélemények.
(Még mielőtt valaki belekötne, mások is hibázhatnak párévente 1x, de "valakinél" ez gyakoribb...)És a végére:
Hamilton nagyot hibázott! -
eXodus
őstag
válasz
Integra #14879 üzenetére
" vettel volt a ludas elsődlegesen"
Persze az fel sem merül benned h nem ő volt a ludas... Tipikus mindenki hülye csak én vagyok helikopter esete. ( najó itt nem mindenki hanem sokan pl.: RB-nál is! )"ettől függetlenül pont ott mondták meg elsőnek kerek perec, hogy bizony vettel ökörséget csinált."
Amit a TV-ben mondanak az mind igaz, szakmailag teljes mértékben alátámasztott. hahahahaha
-
JJános
addikt
válasz
Integra #14705 üzenetére
Én számítógépen, és a GRID nevű játékkal nyomom, versenyzek. Nekünk ugyanilyen vitáink vannak, de mi hagyunk helyet a másiknak. Ha gyorsabb menjen, ha megfogható, kitolom még a fagyállót is a Lacettiből. Még az ablakmosót is.
Én nem mondok, mondtam Webberre rosszat, de nagyon sajnálom Vettelt.
-
Peat;)
veterán
válasz
Integra #14705 üzenetére
Webbert rühelli a fórum nagy része, nem tudom mit vársz. Egy kiégett eszement nyugdíjasnak tartja itt nem egy ember. Egyébként meg Horner Vettel fenekét nyalja, most is amikor odament paskolgatták a vállát a srácnak, szóval Webbernek van esze inkább csöndben marad, bármi is történt.
-
JColee
őstag
válasz
Integra #14664 üzenetére
nézz tükörbe, te is csak fröcsögsz
webber ment egyenesen, vettel meg azt gondolta, kihúzódnak az ideális ívre (vettel ekkor már webber előtt volt). elkezdett jobbra húzódni (nem ráhúzta), webber még mindig egyenesen ment. összeért a két kerék és bumm, így lett a chocapic
kár ebbe mindenféle mást belemagyarázni (hogy így hülye ez, úgy hülye az stb.) -
-
[CS]Blade2
addikt
-
Oliverda
titán
válasz
Integra #10240 üzenetére
Szerintem meg mindent tudnak és azt is tudják hogy mit kéne tenni. Csak hogy én is mondjak erre valami okosat.
Nowhereman:
Nem állt módomban belekeverni Vettel-t. Ennek a harmadik pontjából indult az egész. Szvsz az semmit sem szépít az öreg Webbo produkcióján, hogy az akkor még újonc csapattársa csinált 1-2 buta hibát az első évében.
Nem kérdés hogy ez jó a Renault-nak. Ez nem is volt kérdés.
-
Peat;)
veterán
válasz
Integra #9649 üzenetére
"ennek annyi a lényege, hogy kevesebbet lássa a néző az autót kőrözni és többet lássa a boxot, a szerelőket, a technikát"
valahova be kellett rakni a reklámokat a szegény tv-knek, különben nem lenne új reality show és akkor jajj az emberiségnek, mert megáll a negatív meredekségű hülyülési görbén. (sportadót nézek tv-n, lehet kiérződik miért..)
-
törölt tag
válasz
Integra #7035 üzenetére
komolytalan ez a hátsó szárny...én spec. képtelen vagyok megbarátkozni ezekkel az autókkal.
bírok minden célgépet, és persze egy versenyautót nem lehet utálni, de ...nem tud tetszeni.Brawn biztos hogy jó gépet csinál, és ez a hátsó motorborítás pl. nem hinném hogy végleges.
...de legalább a dísztárcsák lekerültek...ezért egy kicsit hálás vagyok.
De nem gáz,...majd ha jó kocsikat akarok látni nézem a Superleague-t -
hunnylander
őstag
válasz
Integra #6333 üzenetére
Az MTC-ben több, mint 1000 ember dolgozik (de közelebb lehet az 1500-hoz, természetesen nem mind a Racing részlegnek). A 4WD autós alkalmazottak segítették ki a munkatársaikat, erről szól a cikk eleje. A 'gyár' külterületen van, ezért jobban sújtotta a rossz időjárás, mint ha városban lenne.
-
Oliverda
titán
válasz
Integra #5625 üzenetére
A személyeskedésben valamint (finoman fogalmazva) nyers stílusban továbbra is verhetetlen vagy.
"az eszedbe sem jut hogy sumi közel egy évtizeden keresztül nyomta el az egész f1-et, hathatós támogatással minden oldalról.. hogy mennyien nyőgtek ez alatt. és most teljesen jogosan megy a kétkedés, hogy ugyanilyen pár év következik."
Ahogy mondod, teljesen jogosan.
"akik most vannak nem akarnak ilyen éveket. a többi csak csontig nyalós, nyőgve nyelős nyilatkozat, amit úgy kell kipköpniük, mert kénytelenek."
Ez kissé primitív gondolkodást mutat szerintem.
Bár te biztos bennfentes csapat pszichológus vagy úgyhogy jobb ha mindenki azonnal fenntartások nélkül elhiszi amit mondasz.
-
válasz
Integra #5621 üzenetére
Nem tudom mit vársz.Alonso jóban van MS-el,ő ilyet nem fog nyilatkozni.
Hamilton mindig azt nyilatkozta,szívesen megmérkőzne MS-el.Most nem fogja az ellenkezőjét állítani,még ha nem is lenne igaz.
Button is versenyzett már MS-el és ROC-on is.Ha jól emlékszem ki is kapott,ő jobban teszi a ha csendben marad.VB lett,nem véletlenül,de talán mások többet tettek Button-nál.Jó ha tudjuk,de ez technikai sport.
A többiek meg nem akarom leszólni,de MS-he képest sehol sincsenek.7X világbajnok és neki mondják megy,húzz a p*****a.
Ha ezt gondolod el vagy tájolódva.A többiek vagy azt kamuzzák,hogy öröm újra látni,vagy fülüket és farkukat behúzzák.Ez így van rendjén.Phelps-nek mond személyesen,hogy hagyja abba az úszást,mert te nem tudsz nyerni miatta.Akkorát kapnál tőle,hogy átrepít egy másik dimenzióban,ahol te lehetsz Phelps.
-
Oliverda
titán
válasz
Integra #5604 üzenetére
Hagyjuk már ezt a szokásos cinikus és szkeptikus hozzáállást.
"sumi visszajön aztán elkeni a szájukat, elveszi a pontjaikat, a lehetőséget, a rivaldafényt, mi marad nekik??"
Ezzel meg inkább várjuk meg az első 3 versenyt. Kétlem hogy olyan könnyű dolga lesz. Egyrészt elég régen ült autóban, versenyezni meg már több mint három éve nem versenyzett. Ezzel szemben a várható fő ellenfelek már mind több éve folyamatosan versenyben vannak. Valamint én abban sem vagyok biztos hogy jövőre olyan előnye lesz Brawn-nak mint idén volt.
"egyiknek sincsen vér a pucájában, hogy kiálljon és azt mondja, hogy maradjon otthon és hagyja őket menni, másnak is esélyt hagyni, hagy jöjjön az új generáció. mert fosnak hogy a sajtó majd hogy hozza le amit mondanak. píár...
a világ már csak ilyen.
de azért csak posztolgasd bőszen.."Ez meg már a no comment kategória.
-
hunnylander
őstag
válasz
Integra #5604 üzenetére
Minden ember magából indul ki. Hamilton nem úgy akarja Schumachert legyőzni, hogy hazaküldi és eltanácsolja a versenyzéstől.
Én nem voltam MS-fan soha, nem is vagyok önbizalomtól és egótól duzzadó F1-es versenyző [alap, hogy egy Alonso, Hamilton, Schumacher magát tartja a világ legjobbjának, de ezt nem a lepénylesőjükkel kell szajkózniuk nap, mint nap, mint egy ripacs bokszoló a mérlegelésnél, hanem ezt csak a pályán tudják bizonyítani], de pont ugyanazt mondanám, mint Lewis és nem PR-ból, hanem mert így érzek. Schumi sokat fog dobni az F1 értékén és hangulatán.
Egy ilyen ünnepélyes visszatérésre illik tiszteletteljesen reagálni. 'A lenyomlak, mint a bélyeget' meg 'öreg vagy te már ehhez' 'megjegyzéseket' a fiatal versenyzőknek a pályán kell 'elmondaniuk' MS felé, ha képesek lesznek rá. Ha a szájukat jártatnák a tettek helyett, akkor meg azzal lenne bajod. Shut up and drive, a tettek hangosabbak a szavaknál, csak egy hülye hencegne előre azzal, hogy biztos legyőzlek. Azt a leggyengébb értelmi szintű versenyző is tudja, hogy ez egy technikai sport, hiába érezné is valaki magát a legjobbnak, ahhoz vas is kell, hogy ez az eredményein is meglátszódjon.
-
lenox
veterán
válasz
Integra #4859 üzenetére
Hat igen, ez gaz. De volt olyan is, amikor tulsagosan ki volt konnyitve az auto, es kisebb utkozestol is szettort, megsem tiltottak el senkit. Vagy akar azt is mondhatnam, hogy amikor azt mondjak a csavoknak, hogy nyomjad-nyomjad, netan esoben, az is veszelyes. De lenyeg a lenyeg, szerintem az, hogy brios veszelyeztette a pilotajat az nem sportszerusegi kerdes, ami alapjan eltilthatjak az f1-tol, hanem inkabb buncselekmeny gyanu, fel kell jelenteni, birosag jarjon el, ha kell, zarjak be, de a sportszerutlensegi vonatkozasa az egy kategoria egy keresztbeallassal a masik elott.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest