Hirdetés
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
hova tűnt a légterelő az orrkúpról ?
így elég idétlenül néz ki, kb mint egy négykerekes pinokkió
-
Motion_Blur
félisten
Jól sikerült a müncheni bemutató:

-
Oliverda
félisten
Hűvös idő várható Barcelonában
Weather forecast Spain: Rain on Saturday and Sunday
Remélem az utóbbi lesz igaz, különben ismét egy elalvós versenyt látnánk majd. A Barcelona-ban rendezett versenyek alapból a bazi unlmas kategóriába tartoznak sajnos.
-
Integra
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
határozottan jobban áll neki a fehér szín, mint a vörös

-
Oliverda
félisten
Ez a nyilatkozat arra volt jó hogy Fülöpke egy darabig ne riadjon fel éjjel többet izzadtan abból a rémálomból hogy Alonso-n van a piros overál.
Nyilván azt nyilatkozza hogy nekik van a legjobb versenyzőpárosuk, Ron Dennis is pont ezt nyilatkozta valamikor korábban, de még Mark Webber is mondott hasonlót pár hete. Tehát sokat érnek az ilyen nyilatkozatok. Melyik csapatfőnök nyilatkozta már az ellenkezőjét?
Mellesleg ezt nem csak az NS írta meg már ha számít valamit líp öhed.
-
gV
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
ns mehet a levesbe hulyeseg minden mondatuk, legalabbis a bevezetoben levok, tovabb mar nem is olvastam
jo vicc
elobb azt irod h hanyszor fordult mar elo az h amirol kijelentettek h nem ugy lesz aztan kesobb megis ugy lett, most mikor felevre ra h Montezemolo azt mondta h Kimi es Felipe a legjobb versenyzoparos ezt megint megerositette azzal jossz h terelni kell a semmirol 
-
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
"Előzz meg rendesen, vagy ne dugd oda orrod!"
hát ez kajak egy vadparaszt. értem én hogy holttér meg minden, de az a többi pilótának is van, és előzni nem csak dávid szokott a futamokon.
remélem ezen a hétvégén is lesz majd valaki aki kiteszi, aztán csak leesik annak a marha agyának hogy el kellene engedni a kedves versenyzőt, ha már betette magát a belső ívre
úgy látszik Alonso visszavett, de Dávid nagyon rágyúrt az arcára

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nemvitatkozom.

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ebben az évben eddig nagyon gyenge amit művelt.
-
AMD Power
titán
Coulthardnak elege van idei ütközéseiből
Van benne egy pár érdekes dolog.
-
AMD Power
titán
Már lehetne hétvége.

-
venember83
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ugyan, ki fog erre emlékezni az idény végén? Max Oliverda.

-
Rick4
félisten
válasz
Adrián29
üzenetére
nem olvasod mire válaszolsz? azt írtam, hiába jó a pilóta, ez technikai sport, azzal is lehet nyerni, hogy a másik gyors versenyző alól kiesik a kocsi, nekimennek, elrontják a tankolást, stbstb. azt mondtam, jó a srác, de az is biztos, hogy abban az autóban amiben ő ült, más is lenne ugyanolyan gyors. ennyi és nem több. ha a kedvenced olyan jó fej, amilyennek képzeled, mostanában miért nem szerez pontot? megmondom, azért, mert ez egy technikai sport, most a jobb autóban más ül. ennyi.
emmelett úgy gondolom nem én égetem magam itt rendszeresen az alonzós jóreggelttel folyamatosan..

-
soulcube
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Abszolút logikus Montezemolo gondolkodása. Gondolom ő is követte azért valamennyire a 2007-es eseményeket. Na azt a Ferrari nagyon el akarja kerülni...
Alonso-nak akkor lesz esélye a Ferrarinál ha Massa marad 2010-ig, Kimi viszont 2009 után elmegy WRC-zni.

-
Adrián29
aktív tag
-
Adrián29
aktív tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Gondolom most nagyon berezelt...

Remélem lehet mindenkinek lehet egy saját véleménye...
És tiszteletbe kéne tartani ki kinek drukkol khm... -
Rick4
félisten
válasz
Zé_Mester
üzenetére
ok, hogy van, de láttad, utána mi volt, nem azért nem jött össze, mert elfelejtett vezetni. a technikai sport a vezető mellett elég sok dologtól is függ. nem azt mondtam, hogy rossz sofőr, azt, hogy ha ugyanolyan jó autóban ülnek mások, szerintem lehet, hogy jobbat is produkálnak. mint ahogy erre már van példa elég.

-
gV
őstag
-
manutdzoli
senior tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Remélem hasonló eredményei lesznek mint az apjának

-
Adrián29
aktív tag
Szép Alonsos napot kivánok mindenkinek!
Na Lonzi,remélem egy kicsit fejlesztettek a Renaulton,és talán pontszerző leszel.

Legalább látnám,hogy az élen csatázik,sajnálom.
Remélem jövőre megy a Ferrarihoz,sokak örömére.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
-
30z.Samu
titán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Remélem lesz olyan pályafutása, mint az apjának.

-
gV
őstag
válasz
!Overdose!
üzenetére
akkor 10 év mulva a Ferrariban, de legalábbis kivánom neki h többre vigye -már ha ezt komolyan csinálni fogja- mint lauda fia
Danica jó csaj, grat neki, Mouton után biztos Ő a legismertebb/sikeresebb női autóversenyző
-
!Overdose!
őstag
-
!Overdose!
őstag
-
soulcube
aktív tag
válasz
proof88
üzenetére
Ha jól tudom ez annak az átka, hogy az autók folyamatosan küldik az adatokat a boxba.
Jól megfigyelhető, hogy a legtöbb ilyen "beszaggatás" a célegyenesben van. Valahol olvastam, hogy az FIA tervezte, hogy külön sávot tart fenn a csapatoknak és külön sávot a közvetítésnek. Úgy tűnik ez azóta is csak terv maradt.
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose!
üzenetére
Ismétlésről már nem olyan.
Egyébként én azt gyűlölöm, mikor belső nézetből látjuk az egyik kamerát a kocsiban, és nem tudom átélni a gyönyört, mert szaggat a hang. Most már minden futamon, pedig tavaly volt, mikor folyamatosan lehetett hallani a kocsi hangját. Ez miért van? Miért nem oldják meg?
-
Integra
titán
féloff
danica történelmet írt

-
Vistaboy
veterán
Á, ilyen az én szerencsém. Jövő héten verseny, és pont most kell a Május 2.-át ledolgozni szombaton. Mikor is lesz pontosan az edzés? Bár nem hiszem hogy ledolgozásnál elengednének egy órakor.

-
lenox
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Olyan, hogy valami kesz van, elonyt jelent, le van tesztelve, megbizhatoan mukodik, es nem vetik be, olyan sztem nincs. Ez business. Olyan lehet, hogy meg nincs letesztelve, vagy azt hiszik, hogy x palyan elonyt jelent, y palyan nem, es ezert y palyan nem hasznaljak, de eleg hulyen venne ki magat, amikor eloadna magat a csapat egy szponzornak, hogy igen, lehettunk volna gyorsabbak koronkent 0.2 mp-cel, de nem akartuk meg felrakni, igy leszoptuk, de azert jovore is adjatok mar penzt.
-
Rick4
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
azért csak beleszólok, gondolom ha valaki kérdez valamit, otthonról nem olyan egyszerű képben lenni, hol mikor ki mit csinált, mondott. ezért is kell, hogy ott legyen mindenhol az ember..

-
Rick4
félisten
válasz
manutdzoli
üzenetére
gondolom az utolsó mondatot már nem olvastad el:
A béren kívül természetesen a szállás- és utazási költségeket is Alonso fedezi....namost e-mailt írni otthon is lehet, bárhol a világban, nyilvánvaló, hogy nem erről volt szó..ezt meg át kellene gondolni még egyszer:
Semmi köze nem lenne a versenyzésnek annak aki válaszol az e-mailekre
-
manutdzoli
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Ez teljesen más lenne.Semmi köze nem lenne a versenyzésnek annak aki válaszol az e-mailekre.Na de mind1,ennyi pénzért egész nap írnám az e-maileket

-
venember83
nagyúr
válasz
manutdzoli
üzenetére
Alonsoval együtt dolgozni legjobb élet? Szerintem érdeklődj a McLaren szerelőknél, illetve a Renault istállónál, mennyire jó is volt vele dolgozni, mikor hisztizett s mindenért a csapat volt a hibás.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Király dolga lenne annak akit felvenne alonso.Menne vele mindenhova,minden futamra,kap havi 750000ft-ot.Legjobb élet.
-
stangli
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
nem bír az email özönökre válaszolni?

habár az a 3000Euró mindenkinek jól jönne
-
Fortissimus
őstag
-
30z.Samu
titán
-
Jofi81
őstag
Feltöltöttem 458 db képet a barcelonai tesztről ide, ha valakit érdekel.

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Végül is konkrétan nem tudjuk mennyi időt és energiát fektettek bele. Szerintem, mivel már januárban beszámolt egy újság az ötletről, régóta kész lehet, csak az első futamokon illetve a szezon előtti teszteken nem akarták még bemutatni, főleg, mert e nélkül is Ferrari dominanciára lehetett számolni a tesztek alapján, és ez be is igazolódott. Valószínüleg ezt az európai nagy updatere tartogatták. Szerintem Massa és a szóvivő nem hazudott, hogy annyit jelent mint egy új kis szárny, és hogy "az orr-rész valamint más új elemek együtt jelentenek előnyt".
Úgy gondolom, hogy koppintva is lesz az ötlet, Toyota, Renault. A McLarennek ott eléggé keskeny az orra (vagyis kevesebb levegő marad alul a szárnyról távozva, vagyis az ő konstrukciójuk nem annyira könyörög egy ilyen megoldásért), meg csak lejáratnák magukat vele. De, ahogy a Renault e heti updatejét elnézem, nekik ez nem lesz probléma.
-
gV
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
törés teszt azért még hátra van, de az már csak formalitás

-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ámen

-
Motion_Blur
félisten
Nuovo muso bucato per la Ferrari
Ha nem lenne jelentős fejlesztés, akkor szerintem nem fektettek volna bele ennyi időt és energiát, remélem meghozza az áttörést, és a Ferrari egyértelműen egyeduralkodó lesz a mezőnyben

-
Jofi81
őstag
Most akkor egy hétig megint nem történik semmi?
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem, az kötelező elvárás! Irgum-burgum.

-
-
30z.Samu
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát most a BMW-nek lenne nagy villanás, ha elverné a McLaren-t szerintem.

-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére

Amúgy ettől a 2 lyuktól elől nő a gumifogyasztás is. Majd meglássuk mi lesz. Kíváncsi leszek, hogy bevetik -e.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"Én úgy érzem, hogy a McLarenben benne van a villantás lehetősége"
Ha megverik a BMW-ket, az már villantásnak fog számítani?

-
hunnylander
őstag
válasz
D@ni88
üzenetére
Hát ez az ötlet nem fogja jobban kímélni a gumikat, épp ellenkezőleg.
A Ferrari legfőképpen ezzel ért el némi javulást, a többi csapat meg mással. A kérdés az, hogy ki mekkorát lépett előre.
Én úgy érzem, hogy a McLarenben benne van a villantás lehetősége, egyszerűen azért mert az utóbbi két futam alatt közel sem mutatták a valós formájukat és maguk alatt teljesítettek, úgyanúgy mint a Ferrari Melbourneben.
Vagyis előbb vagy utóbb eljön majd az a futam is amikor mindkét csapat kihozza majd magából a képességeit, és remélhetőleg ez nagy csatákat eredményez majd.
-
D@ni88
addikt
válasz
Fortissimus
üzenetére
ha már 1-1,5 tized már az is sok
meg hát lehet hogy ezt sem egy körre tervezik, hanem így jobban kíméli a gumika a kocsi. sok minden szerepet játszhat 
meg hát ez csak teszt... várjuk ki az időmérőt és a futamot
-
Fortissimus
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Massa szerint: [Csekély előrelépés a Ferrari "cápaorra"]
majd meglassuk...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Az utóirat smiley-jai nem véletlenül voltak ott.

-
Motion_Blur
félisten
.jpg)
Itt is "át van ütve" az orrkúp
Szerintem már a spanyol versenyen használni fogják.Times at 17:15:
1. M. Webber Red Bull Racing RB4 1:21.953 26 pit
2. N. Piquet Jr. Renault R28 1:28.323 +6.370 51 pit
3. K. Räikkönen Ferrari F2008 1:29.583 +7.630 25 pit
4. J. Trulli Toyota TF108 1:32.150 +10.197 14 pit
5. R. Kubica BMW Sauber F1.08 1:32.789 +10.836 24 pit
6. H. Kovalainen McLaren MP4-23 1:33.127 +11.174 26 pit
7. J. Button Honda RA108 1:33.917 +11.964 27 pit
8. K. Nakajima Williams FW30 1:34.030 +12.077 49 pit -
hunnylander
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Webber még reggel az eső előtt érte el azt az időt. És csakis neki van száraz pályás ideje, jelenleg még vizes a pálya.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már nem lepődök meg.Persze ő semmibe nem hibás.Mindenki más igen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)