- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz venember83 #12698 üzenetére
Szerintem meg pont ezért objektív. Ismeri a Sauberes időkből, és már elmondhatja róla a véleményét, akár akkor is, ha negatív. De azt hiszem, ezen nem érdemes rágódni, hogy igaza lehet-e, mert Massa idei két versenye megadja erre a kérdésre a választ. Ha úgy vesszük, ez az egész már akkor sejthető volt, amikor még a téli tesztek alatt végig arról nyafogott, hogy mennyire nehéz vezetni így az autót, Kimi meg azt mondta, hogy nem probléma. És mindketten ugyanazt az autót vezetik...
Viszont ezek után Massán óriási súly van. Nemcsak a pontversenyben van lemaradva (igaz, az még nem olyan jelentős), még a csapat sem áll 100%-ig mellette, és még be is kell bizonyítania a nézőknek, hogy tudja ő vezetni azt az autót hibátlanul. Mindeközben ott van Kimi, aki a rá jellemző lazasággal döngöli a földbe (legalábbis ahogy a rajtnál nagyvonalúan elengedte, majd a kerékcserénél egyetlen plusz körrel megelőzte, később pedig otthagyta őt, az valami olyasmi). Szóval nem hiszem, hogy kellemes napok jönnek Massának.
-
néha
aktív tag
válasz hunnylander #12694 üzenetére
az jó de! Alonso tudod mit fog elérni!! egy nagy semmit mert egy pocsék pilóta(bocsánat a rajongóktól!)
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
wildrain
addikt
válasz Oliverda #12696 üzenetére
Ajajj...
Pedig azt hittem, a Ferrari kiáll majd mellette, mint ahogy tavaly Kimi nürburgringi boxutcás hibájánál is azt kamuzták, hogy szándékosan nem ment be.Sauber pedig alátámasztotta azt, amit jó sokan mondanak, hogy Massa csak az élről tud nyerni, a küzdelem nem megy neki...
-
Oliverda
félisten
Massa spin not caused by Ferrari defect
"If things are not running well for him, Felipe loses concentration quickly," the Swiss said.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
laci666
senior tag
válasz hunnylander #12691 üzenetére
Hát pont ez történ hogy Hami gyerek Alonsotol rabolta a pontokat, és így úszott el a vb aminek én csak örülni tudtam Csak azt nem értem hogy akkor minek igazolták le a mecisek Alonsot, mindegy ez már örök rejtély marad.
[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
hunnylander
őstag
-
néha
aktív tag
Lenne egy kérdésem! Mi van most a renault-sokkal? elég gyatrán megy az a kocsi!!!
-
hunnylander
őstag
válasz D@ni88 #12689 üzenetére
A Meki a hídszárnyat találta ki, nem a ragasztott szárnyat.
A konspirációd meg sántít, szárnyak koppintásához nem kell lopott papír. Továbbá a 2007-es McLarent 2005-ben kezdték el tervezni. És az FIA több hónapos nyomozása is azzal zárult, hogy a 2007-es autó Ferrari adatok befolyásától mentes tervezés volt végig. A 2008-as autó tervezésénél merült fel gyanú, 3 területen (quickshift, fast fill, tyre gas), és ezeken a területeken a McLaren felajánlotta a fejlesztések befagyasztását és moratóriumot kért az FIA-tól. Ez mindenkinek tetszett, az ügy ezzel le is zárult. Elvileg nincs a Ferrarisoknak okuk a nyafogásra.
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #12686 üzenetére
Utólag már könnyű okosnak lenni.
Ez igaz.
Sőt addigra már , ha jól emlékszem Alonsonak is fent volt egy ujjabb szet.
30 körös intermediate gumik nem csoda hogy szétmentek szárazon.
Én a kicsúszások után biztos behoztam volna(amig első volt).[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
D@ni88
addikt
malájföld sem arról híres hogy hideg van szval az is teszt volt és elég jó...
Amúgy meg ne mondják már hogy a Mclarentől lopta el a ferrari az első szárnyat...
Ferkáéknak már 2006ban is ilyen volt a szárnyállás, most még finomítottak rejta esztétikailag.
Jah és hogy most a Meki is megcsinálta? ki is lopott papírokat? és mikor? évelején. És mikor lett a Mclarennek új első légterelője? Évközben... ha ebből nem esik le hogy ki lopott kitől akkor valaki nagyon hülye -
Enjoy
addikt
válasz hunnylander #12670 üzenetére
Köszi az infókat!
Bahrein egy teszt lesz a ferrariknak, h megtudták-e oldani a melegedési problémákat...
(ha egyáltalán az volt a bajuk)► més que un club ◄
-
hunnylander
őstag
válasz 7Heads Drago #12683 üzenetére
Hamiltont a McLaren és a Mercedes ösztöndíjjal támogatta, miután felfedezték mert már gokartban is a nála idősebb korosztályt gyepálta. De a támogatást bármikor megszüntethették volna, ha nem hozza az eredményeket, nem ő volt az egyetlen támogatott.
Nem hozták be mert még lógott az eső lába, de viszont már szárazra való gumit akartak rátenni, hogy a végéig már ne kelljen újra bejönnie. Utólag már könnyű okosnak lenni.
www.HunnyF1.com
-
gV
őstag
válasz hunnylander #12680 üzenetére
[link] ez a 2006 os 248 F1, a szárny kialakitása már olyan
Egyébként ez mit számít?
Te jöttél azzal h a Ferrari is csorta a hídszárnyat csak ők az orrhoz kötötték
Az idei Ferrarinak eléggé forradalmi kinézete van
az idei és az F2007 majdnem egyenlő ami leginkább más az a felfüggesztés uis tavaly azzal volt a gond (és nem a hosszu tengelytávval -az tévhit- max Monacoban volt hátrány)
nem uazok a kamera szögek viszont remekül összelehet hasonlitani a két autót
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #12677 üzenetére
Sőt állitólag Hamilton McLaren saját nevelése. De mégis: az eredmények csak azután jelentkeztek igazán , miután Alonsó is a csapat tagja lett.
És igazából szerintem a csapat saját maga vesztette el a vb címet. Nem kellett hozzá senki. Hamilton kavicságyas storyjánál is már legalább 2 körrel hamarabb is kihozhaták volna. Csúnyán benézte azt a csapat.
Én pártatlan vagyok és nem támadok senkit se.[ Szerkesztve ]
-
PazsitZ
addikt
F2008-nál amúgy azt figyelem, hogy elég magasnak tünik már az orrrész. Lassan már félúton lesz a hagyományos és a BMW foka/rozmár vagy milyen orr megoldása között .
Legalább is nekem elég magasnak tünik - míg másoknál jobban előrebukik az orrkúp- , vagy csak olyan a hatása ?
[link][ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
hunnylander
őstag
-
hunnylander
őstag
Nem értek egyet. Az idei Ferrarinak eléggé forradalmi kinézete van. Nem az F2007-re utalsz? Ott már kezdtek koppintani, persze ügyeltek arra, hogy ne olyan nyilvánvaló legyen, mint a többiek öszinte koppintása.
Egyébként ez mit számít? Lehet másolni egymást vizuális megfigyelések alapján.
www.HunnyF1.com
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #12674 üzenetére
Nem lazulhat, mert akkor rögtön orvul hátba támadják a vörösök!
-
30z.Samu
félisten
válasz hunnylander #12662 üzenetére
hunnylander: Nincs ezzel semmi gond hogy kicsivel írtad, nyelvtanilag így jó.
laci666: Igen, ez benne a parádés, olyan szinten tudott menni hideg gumival is, hogy az eszméletlen. Nem voltam/vagyok egy nagy Schumi fan, de az tény, hogy hatalmas versenyző volt. De most is vannak nagy tehetségek, példának okáért ott van Vettel, Kubica és Bourdais. De amit Nakayima művelt hétvégén az sem volt semmi!Sic Parvis Magna
-
hunnylander
őstag
válasz 7Heads Drago #12669 üzenetére
Hamilton is tesztelte a McLarent a 2007-es szezon előtt. Továbbá a GP2-ből jött, ott is be kellett állítania az autóját. Sőt Formula 3-ban is be kellett állítani az autóját. Sőt még egy gokártnál is be kell állítani paramétereket, a pilóta visszajelzései alapján.
www.HunnyF1.com
-
JColee
őstag
megint megelőztek
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #12662 üzenetére
Lazulj már egy kicsit
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
gV
őstag
válasz hunnylander #12670 üzenetére
A McLaren hídszárnyát is koppintották mások rendesen, még a Ferrari is, csak ők hozzáragasztották az orrhoz, de funkcióban a Meki ötlete.
már 2006ban igy volt megoldva a Ferrarik első szárnya
-
hossszú
őstag
válasz hunnylander #12667 üzenetére
Az általad felsorolt pilóták közül szerinted ki tudott volna VB nyerni a Ferrarival, Irvinenek meg volt a lehetősége rá de elbénázta, Massa viszont tavaly szurta el
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hunnylander
őstag
1. Április 6.-án lesz a következő futam Bahreinben.
2. Jól látod és van ilyen más csapat autóján is, az ilyet nem lehet levédetni. A McLaren hídszárnyát is koppintották mások rendesen, még a Ferrari is, csak ők hozzáragasztották az orrhoz, de funkcióban a Meki ötlete.A kerékcserébe a kerékanya biztosítéka szólt bele.
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #12667 üzenetére
Szerintem meg kellet hozzá Alonso is. Mármint a Mercik hirtelen javulásához.
Nyilván az ő keze is bene volt volt néhány változásban ami az autón történt(Alonso).
Nem hiszem hogy Hamilton élete első versenyén magától ilyen jól belőtte volna az autó beállításait. (ha mégis tévednék akkor az még az idén ki fog derülni)
A fegyverhordozónak meg itt van most Kova. Kiváncsi leszek az idei eredményekre.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Két kérdésem lenne:
1, Most két vagy három hét pihi van F1 nélkül?
2, Jól látom, hogy a mclareneken is van a felninél aerodinamikai elem? Pedig úgy tudtam, hogy levédte a ferrari, nah mind1... Lehet, hogy a hétvégi Hami kerékcserébe az is közbe szólt...► més que un club ◄
-
Enjoy
addikt
Jaajjj, csak most látom, hogy van ilyen topik is
Először is Forza Ferrari, másodjára pedig Go Kimi Go!
Továbbá csípem még Kova srácot, meg a Heifeld-Kubica párost is► més que un club ◄
-
-
laci666
senior tag
válasz JColee #12655 üzenetére
csak az hogy hideg gumival mekkora kört ment.
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
hunnylander
őstag
Most miért baj hogy mesternek hívtam? A Schumi már szerepelt a hsz-ben, nem akartam szóismétléshez folyamodni egyből a következő mondatban.
Most mi a probléma, az, hogy mesternek hívtam, vagy elvárjátok, hogy nagy betűvel írjam? Nem fogom, mert én nem becenévként használtam ezt a szót, hanem jelzőként, és az kisbetű. De ezt ne vegyétek tiszteletlenségnek, mert nem az a részemről, hanem csak a helyesírás szabályainak alkalmazása. De ti nyugodtan írjátok olyan betűvel, amilyennel akarjátok.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
válasz hunnylander #12654 üzenetére
De különben a Mercinek a kerékcserék a mumusuk nem?
-
néha
aktív tag
Amugy mi történt a vasárnapi futamon Massával? mert pont lemardtam róla csak arra értem vissza, hogy má nincs versenybe!!!
-
30z.Samu
félisten
válasz hunnylander #12649 üzenetére
Linkelhetnél, de azt se felejtsük el hogy egy 7X-es világbajnokról beszélünk. Fisichella meg akkor sem tudott olyan jó teljesítményt nyújtani, amikor még a jó Renault-ban volt Alonso mellett, azért tart ott, ahol.
Sic Parvis Magna
-
hunnylander
őstag
válasz venember83 #12650 üzenetére
Jelzőnek és rangnak írtam, nem személynévnek, elnézést.
Motion_Blur: Abban nincs is videó, és nem is fikáztam vele senkit. Továbbá irónikus is voltam vele. (Egyébként beleköthetnél abba a hsz-be, de viszonylag objektív voltam, nem?) Az egy hiba volt Hamilton részéről, de attól még van a hibának körülménye és háttere. Hibátlan pilóta még nem született.
Hami bénázik: 'ennyit tud, béna'.
Kimi bénázik: 'kicsit figyelmetlen volt, de csak mert vitte előre a szive, ennél ő sokkal jobb'.[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
7Heads Drago
veterán
válasz D@ni88 #12587 üzenetére
Régebben én se szeretem Alonsot, de a tavalyi év után egy kicsit sajnálom.
Rendesen kiszúrtak vele és persze Hamiltonnal is. Hol az egyiket részeítették előnyben(monza) hol a másikat. Nem értem az egészet miért nem hagyták , hogy a pályán dőljön el.
És amiért Alonsót elkeztem tisztelni pont itt van elásva.
Ő leszállt a magas lóról, míg Hamiltonnál nem látom ugyanezt. Csak az érdekes , hogy Hamiltonnak és a Mercinek is lenne mit megköszönni Alonsonak. Mert hirtelen elég sokat javultak a Mercik.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
gV
őstag
-
Motion_Blur
félisten
#12638 hsz - ez is elég dedós volt nem? Fogadatlan prókátor?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
venember83
nagyúr
Kis betűvel írtad a Mestert???
-
laci666
senior tag
-
gV
őstag
válasz hunnylander #12638 üzenetére
remélem azota Hamika látta ezt és most már tudja h kell bevenni a box elötti kanyart [link]
-
laci666
senior tag
válasz JColee #12645 üzenetére
Nem akarok bele menni ebbe,de nekem Sumi volt/van a legjobb pilota.
Kimi is jó meg Massa is,de csak azért drukolok nekik, mert a Ferrariban ülnek.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
JColee
őstag
válasz laci666 #12644 üzenetére
akkor hamilton meg "bénább" mint kimi?
mert neki nincs egy vb cime sem...és időmérőn kikapott kovalainentöl pedig kovalainennek volt nehezebb a kocsija... ezzel az erővel kovalainen a leggizdább és hamilton is "béna" mint kimi
és előfordult olyan is h massa jobb volt időmérőn schuminál[ Szerkesztve ]
-
laci666
senior tag
válasz lacafaca #12633 üzenetére
Nem csak a VB számokat kell nézni bár azis számit, hanem hogy ki nyert és ki indult az elről többször.Bár Kimi nem is tudja meg nem is akarja e téren behozni a Sumit de ez is mérvadó.
Na meg az még,hogy a Sumák idökbe nem emlékszek olyanra hogy az idömérön 4 tizedet is kapott e a csapatársától (álltalába ő adott mindig ) ,mint ahogy most Kimi.Úgy hogy Kiminek van még mit fejlödni az időmérön,hogy Sumi szintjét elérje.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
shev7
veterán
Lauda:
"A korábbi Forma-1-es világbajnok szerint nem kell csodálkozni azon, hogy Malajziában a McLarenek csak szenvedtek, hiszen a szepangi sosem tartozott a kedvenc pályájuk közé. Ellentétben a Ferrarival, amely hagyományosan jól teljesít itt. "''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
JColee
őstag
válasz hunnylander #12638 üzenetére
hát igen Hamilton sem mindig szerencsés a mclarenben(~kimi )
kimi is vt peches a gumikkal annó a nürbunringen (v nemtom h irják de remélem tudjátok mire gondolok ) uccsó körben kiesni...ott is bevállalták de nem jött be[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz JColee #12631 üzenetére
Török GP: Anyaghiba, a Bridgestone sara, elismerték.
Europa GP: Rögzítési hiba (csavarkulcs hibája miatt). A McLaren sara.
Maláj GP: Csavaranya, a McLaren sara.Kínai GP: Hamilton ÉS a McLaren csapat sara.
1. Hamilton nem jól ismerte a pályát, főként a boxbehajtót.
2. Nagyon elkoptak a gumik.
3. A pálya versenyíve már fel volt száradva, a boxbehajtó még nem.
4. A boxbehajtó kanyarja túl éles, és pont egy huplin van.
5. Tilke feleslegesen és rossz helyre tervezett egy kavicságyat.
6. A kavicságy vizes volt, a kínai pálymunkások meg gyengék.www.HunnyF1.com
-
Peat;)
veterán
válasz venember83 #12601 üzenetére
Ralf Schumi occsó lett volna, mivel Schumi dőlne a szponzorpénz (csak le kellett volna takarni a Ralf tagot), versenyen meg egyenletes teljesítményt nyújt, Trullival szemben versenyen egyenlítette ki az időmérős bénázásait általában. Időmérőn gyenge, mivel Kimi sem ász ott pillanatnyilag így tökéletes lett volna mellé. Ez csak egy példa volt persze.
-
lacafaca
addikt
én tudok egyet...alonso
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
-
soulcube
aktív tag
válasz hunnylander #12624 üzenetére
Hamiltonnak nincs szerencséje valamiért a jobb elsővel. Lásd Török GP (2007), Európa GP (2007), Maláj GP (2008).
-
hunnylander
őstag
válasz JColee #12627 üzenetére
Igen, a problémát relative gyorsan megoldották, de az egész kerékfedő és kerékanyabiztosíték technikájukat felül kell vizsgálniuk és javítaniuk kell rajta, hogy ne legyen a jövőben hasonló problémájuk.
Még a tesztek alatt elemezték, hogy hol a legjobb elhelyezni a kerékfedő nyílást, és annak fixen ott is kell maradnia minden kerékcsere után. (Teszteken kipróbálták a jobbfelső pozíciót, de a jobbalsó az ideális hely, szóval nem jó, ha átkeveredik a baloldalra, mégha abbahagyja is a forgást.)
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
JColee
őstag
télleg forgott?
volt egy cikk amiben mondták h milyen ügyes volt a szerelő gyorsan megoldotta azzal h elnyirta a két biztosítotsz@rságot -
wildrain
addikt
Igen, én is láttam, hogy forgott, de szerintem az az első féktávnál tehetetlenségénél fogva rászorult.
-
shev7
veterán
en is neztem, de csak egy ideig forgott... sztem van benne valami onmeghuzo mechanika... legalabbis par korrel kesobb mar nem lattam forogni.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
hunnylander
őstag
válasz soulcube #12623 üzenetére
Ez legyen a legnagyobb problémájuk. Összességében nagyon megbízhatóan működik az idei McLaren.
A kerékanya biztosíték megoldását viszont felül kell vizsgálniuk, amit meg is tesznek. Ez egy másfajta megoldás mint eddig volt, a kerékfedő aero elem miatt.
De észrevettétek, hogy a jobbelső kerékfedő forgott az első kerékcsere után? Pedig annak fixen kell maradnia, ha jól van rögzítve. Arra számítottam, hogy a második kerékcserénél kukázni is fogják, de nem tették. Pedig forgó állapotában zavarhatja a fékek hűtését.
www.HunnyF1.com
-
soulcube
aktív tag
válasz hunnylander #12621 üzenetére
Kezdődnek a gondok ?
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #12621 üzenetére
Ez nem Lewis hétvégéje volt. A beállítást sem találták, a boxban is bakiztak, az itóka adagoló is befuccsolt. Ennek ellenére én továbbra is azt mondom hogy jó az a 4 pont.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
soulcube
aktív tag
Ha nem megy a kerékcsere, igyatok inkább jó sok sört. [link]
Van humora ennek a Lewisnak.
-
Rick4
félisten
figyeld a kép alatt a szöveget. ez a mai délmagyarban jelent így meg. (szegedi újság) minimum szánalmas stílus egy újságírótól, nem is merte a nevét odaírni...[link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
D@ni88
addikt
Massa engem fullra arra a Prison Break-es kosaras gyerekre emlékeztet (Season03)
külsőre is és a forma1ben mutatott síránkozásai alapján -
Oliverda
félisten
Tudom hogy egér benne van a tanácsban, de nem hiszem hogy vétó joga lenne. Sőt én azt gyanítom hogy ez a tagság már csak amolyan tiszteletbeli dolog. Valszeg az lesz amit Montezemolo akar. Montezemolo meg jól picsánbillenti ha tovább "újonckodik" a szezon további részében is.
laci666:
"ha Sumi mellet jó volt akkor Kimi mellett is jó"
Hát lehet ha ügyesebb lett volna és abban az évben több pontot tud rabolni Alonso-tól (és a Renault-tól) akkor VB-k lehettek volna. Persze ott a ha.
Ez pont ide vág:
Ralf Schumacher: Massának nincs könnyű dolga
Az elmúlt napokban felreppent a hír, miszerint a Ferrari már az évad közepén lecseréli Massát, és helyére Sebastian Vettelt ültetik. A csütörtöki sajtótájékoztatón egyik pilóta sem akarta megerősíteni a hírt. "Nyugodtam alszom. A szerződésem három évre szól." – jelentette ki Felipe Massa.
"Sokan meglepődtek, hogy a Ferrari szerződést hosszabbított vele. De úgy hallottam, hogy a Ferrari a más csapatnál akarta elhelyezni Massát." – folytatta Schumacher.[ Szerkesztve ]
-
laci666
senior tag
válasz Oliverda #12593 üzenetére
Szerintem meg bele illik a Ferrari képbe,ha Sumi mellet jó volt akkor Kimi mellett is jó .De valljuk be Kimi nem egy Sumi,már mint Sumi sokkal jobb volt.
Annyiban igazad van hogy nem vallja be ha hibázik, de melyik pilóta vallja be na jó Kimi meg mondja a frankot de Kimi ilyen.ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
gV
őstag
ha már szerződés felbontás és Ferrari akkor Rubens esete ugrik be, neki 2006 végig volt szerződése, de ezt ő maga bontatta fel mert Schumi megelőzte Monacoban az utolsó körben Ferrari mikor mindenki követelte Schumi kirugását 1997-ben nem tette meg v mikor Irvint 1999-ben -miután Schumi balesetet szenvedett- ráépítették a csapatot, ezenkivül megjegyezném h Jean a Ferrari igazgatótanács tagja szal h ki van ott és ki nincs utána kéne járni egyeseknek
-
JColee
őstag
válasz Oliverda #12600 üzenetére
mért kár velem vitázni?
mert te pl hülyeséget mondasz/irsz?
én csak azon akadtam fenn h ennyire kritizáljátok Massat ok elsz@rta ezt a futamot is, de pl Kimi se volt topon tavaly a szezon első felében.
És miaz h eddig úgy fest?1-2 futam nem számít
mondjuk 1 futamot megnyeri vki akkor rögtön temetni kell mindenki mást mert nem ők nyertek? csak egy ember nyerhet, csak egy ember lehet 2. stb stb
szval két futam után nem kéne rögtön ilyeneket mondani h ugy fest h elúszott a konstruktöri cim[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Liuzzi?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Micro Four Thirds
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest