Hirdetés
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
Tudod, ha maszat vagy lajoska megnyei a vb-t akkor ugyanerre a kérdésre csak annyit mondhat: mert az ellenfeleink nálunk is többet balfékeskedtek...
a másik meg, hogy a szezon második felében melyik futam volt olyan papírformát hozó "normális" futam? Egy Kubica duplázás a végére szerintem már fel sem tűnne...
-
Integra
titán
-
!Overdose!
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Naplementekor, mi? Na ekkorát már rég röhögtem!

-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
arra egyszer sem gondoltál, hogy az alacsonyan álló nap esetleg a pilóták szemébe világít mi? hiába no, csak előjönnek a szakmai hiányosságok.. kicsit forgatni kellene a kerekeket, mielőtt telehányod megint a topicot..
.ha megint fogadtam volna 5ezerben, hogy a tied lesz az uccsó hozzászólás, már lenne vagy 40-45 rugóm... 
-
hunnylander
őstag
En a kovetkezo szingapuri nagydijat naplementekor rendeznem.
Naplemente elott kezdodne, de csak azutan erne veget, igy lenne a leglatvanyosabb es megis esti, ejszakaban veget ero futam. Es igy meg a pilotaknak es a csapatoknak sem kellene szo szerint szenvedni az anti-aklimatizalodassal. Hidd el nekik nem volt olyan kellemes kuzdeni a napfeny ritmusat felvenni akaro bioritmusukkal. Volt egy cikk errol az egyik portalon, hogy kinek milyen nehezsegeket okozott. -
"B"
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
ok értem.
nekem tetszett az ide első és maga az ötlet is..én támogatnék többet is,de elfogadom a véleményed.

-
"B"
tag
ha a trendet követné az F1 akkor még mindig schumi nyerne mindent.(de értettem amúgy a szösszenetet..)
-
hunnylander
őstag
Lattal mar koraesti vagy nappali kepeket a szingapuri hetvegerol? Na azok nagyon szepek! Egyszeruen sokkal szebb szamomra egy napfenyes vagy naplementes futam kepi vilaga. Nekem nem tetszik az ejszakai verseny kepi vilaga, feelingje. Persze van nehany olyan kamerabeallitas vagy legifelvetel ami latvanyos, de a futam nagyreszenek kepi vilaga nyomaszto es unalmas. Pl. a fekete egbolt stb. Vagy ugy altalaban, szamomra a napfeny altali kivilagitas sokkal hangulatosabb atmoszferat jelent.
-
"B"
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
mi bajod az éjszakai futammal?
szted nem volt jó..? -
soulcube
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ez igen ! Remek pályával gazdagodik majd az F1 !
-
-
hunnylander
őstag
válasz
JColee
üzenetére
Hamiltont mindenert rendesen megbuntettek, meg azert is amiert mast nem szoktak. Ezzel le is tudta a (gyakorta felnagyitott) 'buneit'. [A legnagyobb bune, hogy utjaban van az iden ugyetlenkedo Ferrarinak, es az hogy mer versenyezni, mint hajdanan volt szokas. Rosszkor van rossz helyen.] Tovabba o nem kapott ajandekpontokat sem, vagyis tobbszorosen is hatrany erte pusztan mert ora neznek a legszigorubb szemekkel es ora utaznak a leginkabb.
Vagyis, ha ilyen ellenszelben is gyozni fog, meg szep hogy nagyon is meg fogja erdemelni. Ugyanannyira, mit a szelcsendben es surranopalyan lavirozo Kubica. A hatszeles sracrol nem nyilatkozom...
-
-
Hamilton vagy Massa lesz a világbajnok, nehezen tudom elképzelni, hogy mindkét csapat/pilóta elbaltázza annyira, hogy Kubica lehessen a nevető harmadik..... Mindkét visszalévő futamon meg kéne előznie a két előtte állót pedig az autója gyengébb. Sőt még önmagában az sem elég.
Hamilton: Azt kell mondanom, hogy ha az idei évet is el tudja szúrni akkor már meg sem érdemli, hogy bajnok legyen. A hétvégén az első kanyarban történtek bizonyítják, egyszerűen nem tud higgadtan gondolkodni, ennyire kiélezett szituációban Ez főleg szomorú ha tudjuk, hogy egész hétvégén hangoztatta, tudja mit kell tennie, higgadtan csak a pontszerzésre koncentrálva versenyez. Amit tett az ennek az ellenkezője.....
Ami versenyben tartja (az agresszív gyorsaságán kívül) az az autója hihetetlen megbízhatósága. Még mindig ő a favorit, de tényleg azt kéne tennie amiről beszélt…..Massa: Ha nem lesz világbajnok azt a csapatának köszönheti vastagon. Ha csak a három körrel a befejezés (és biztos győzelem) előtt leálló autót vesszük, vagy azt mikor a csapata megpróbálta vele felgyújtatni a boxutcát az -20 pontocska. Az ő helyzete a nehezebb, hisz ha riválisát mindkét futamon megelőzi az önmagában még kevés…..
A csapat VB, egyértelműen a ferkának áll, ha Kimi a japán formáját hozza. Kovalainen nem méltó a mercihez.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
JColee
üzenetére
"mennyire szép lenne ha úgy mint tavaly nevető harmadikként kubica nyerné a vb-t (ő legalább egész évben tiszta volt, nem úgy mint massa v hamilton)"
Nekem végül is majdnem mindegy már, hogy ki nyeri. Ferrarinak drukk, hogy legyen meg a csapat VB, meg persze Massa-nak is, de ő annyira nem érdekel..
-
törölt tag
válasz
JColee
üzenetére
Tavaly legalább Kimi megnyerte az utolsó két futamot. Egyenlőre a Bmw, és így Kubica, sem nyert erőből futamot...nem tudják megverni erőből a Ferrari-t és a McLaren-t.
Akkor miért is lenne jó?
Egy VB-t meg kell nyerni, nem jó válasz a klaszikus kérdésre:
-Robert, hogy nyerted meg a VB -t?
-mert ott voltam.Ez nem megnyerés....nem is harcolt érte, ki állítja az ellenkezőjét? Ennyi erővel Trulli-nak is leeshet, ha egy napvilágra került botrány kapcsán kizárják az összes előtte végzett versenyzőt.
Akkor leesik neki a VB,...de nem harcolt érte egy percig sem,..ahogy Kubica sem, egy az egybe nem tudja megverni az ellenfeleket.A motorosoknál Alzamora bírt így VB-t nyerni..nem volt futamgyőzelme (szerencsés sem), viszont egész évben dobogón állt.
-
JColee
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
"Mikor Spa-ban volt az emlékezetes Hami-Kimi ütközet 3 körrel a vége előtt, akkor minden felkent ferrari rajongó azért szidta (többek között) Hamiltont, hogy miért nem fékezett inkább, a kanyarlevágás helyett? Nos a hétvégi eset kapcsán ezt egyáltalán nem hallom.".....
pont azért nem hallod, mert ferrari rajongók
de hogy massa egy marha volt akkor az teljesen igaz
most a mekisek hördülnek fel ezért teljesen jogosan
mennyire szép lenne ha úgy mint tavaly nevető harmadikként kubica nyerné a vb-t (ő legalább egész évben tiszta volt, nem úgy mint massa v hamilton) -
Hát barátom, lehet, hogy a leírt szavakat el tudod olvasni, de értelmezni, na az már nehéz......
Hol vontam én párhuzamot a két eset között? Csak azt írtam, hogy ha akkor abban a szituációban sokan arról beszéltek, hogy Hami egy agresszív álat aki inkább fékezett volna, a sikán átvágás helyett, akkor ebben a más, de hasonló helyzetben is igaz az, (az ütközés miatt még sokkal inkább)hogy Massa miért nem fékezett?
Ferdítés? szemellenző? nem tudom miről beszélsz de szerintem te sem......amúgy olvass vissza ha már nem emlékszel, sokan a sikánlevágás tényét is szabálytalannak vélték és előtte hiányolták a fékezést. Én erről beszéltem nem a visszaengedési szituációról.....
-
hunnylander
őstag
Yas Marina Circuit unveiled by Abu Dhabi
A jovoevi versenyhelyszin, CG kepek. Remelem, hogy nem csinalnak belole ejszakai versenyt, nekem egy ejszakai verseny boven eleg.

-
Motion_Blur
félisten
-
IreN!CuS
őstag
a sikán levágásával került olyan pozicióba h elönyt szerezen(LH Spaban) azaz ha Massa nem megy le a pályáról(tök mind1 h hány kerékkel) ő sem kerül olyan közel LH-hoz h kiüsse,én ezért vontam párhuzamot a két esett között

Nha mind1 ez már elmúltmod:ha én nem irok olyan dolog ami a te tudásodat jelzni.te se tedd,lehetne más hangnemben is beszélgetni hidd el
. A tévedés jogát én mindig fenntartom 
-
lenox
veterán
válasz
IreN!CuS
üzenetére
LH eleget tett az addigi szabálynak
Marmint szerinted, a birok szerint meg nem. Nem kell belemenni, en nem is akarok egyik mellett sem ervelni, az teny, hogy a birok ezert (marmint jogtalan elonyszerzes miatt) buntettek, az egy kulon dolog, hogy ez helyes-e vagy nem. A lenyeg, hogy _nem_ a sikanlevagasert buntettek, ahogy allitottad...
csak 1 párhuzam voltSzerintem meg hianyos ismereteken alapulo tevedes...
#30075: Arnyekra vetodsz, okoska, tolem vitathatod a birok donteset, kar, hogy ez semmit nem valtoztat azon a tenyen, hogy LH-t nem sikanlevagasert buntettek...
-
törölt tag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Kubica mikor dolgozott a VB-ért eleget?...Robert egyszerűen úszik az árral, az autója nem elég jó hogy a VB címért kűzdjön.
Hamilton: Ez a sportszerűtlen vezetés egy nagy répaság, olyan megmozdulásra mondják sokan ami max nem megszokott, de ennyi.
Az egész mezőnyben alig pár ember..hirtelen talán Kimi és Kubica (bár neki volt necce, te tény hogy nem sok) mondhatja azt hogy túl kemény..
Akár Massa (pl. most), akár DC többször, de még többek hasonlóan keményen képesek viselkedni, csak nem ők vannak terítéken.
Újra visszautalnék MS parkolására...milyen kevesen voltak azok akik melléálltak. Nem rosszindulatból, hanem mert nem igen törödnek a másik bajával, umond profik.Szal énszerintem ez a sportszerűtlen vezetés egy nagy humbuk. Egyszerűen sokat van akcióban..és igen, nem nagyon tisztel másokat bármilyen régen is van az F1-ben, megcsinálja velük azt ami egyértelműsítheti a ahelyzetét.
Meg talán piszkálja őket, hogy nem lépett be a GPDA-ba..mittomén bár ott is vannak problémák.Massa: szintén nem sportszerűtlen, most ez egy ilyen helyzet volt, meg amikor Kimi-vel szemben néha kicsit keményebb volt, az is csak onnan származtatható, hogy biztosítani szeretné a helyzetét csapaton belül.
-
JJános
addikt
"Szemellenzo rulez, igy kell ferditeni." Így bizony, jól csinálod.
Hami abban a bizonyos levágásnál átment Kimi mögött teljes terjedelemben, ami azt jelenti, hogy nem volt előny.
AMD Power: Ez az, ezt már szeretem! Hami lesz a világbajnok! Szülinapom tavasszal volt, azóta nem ittam alkoholt. Remélem mielőbb lesz újra okom az ünneplésre.
És Hamiról még annyit. Legalább tízen szívesen cserélnének vele a mezőnyből, mert tavaly is, idén is a VB-ért van harcban.
-
IreN!CuS
őstag
tudtommal ezt az 1 kanyaros szabályt utána hozták létre,LH eleget tett az addigi szabálynak...de ezért szép proba volt
(nem szeretnék újra belemenni a Spai dolgokba,csak 1 párhuzam volt)nem azért de ha elönyt szerzett és után kimi újra elé ment azt csak ugy tudta megtenni h LH elvette a gázról a lábát,meg milyen elöny, a sikán elött 1 kanyarral ott volt a "seggébe",közvetlenül a sikán elött meg mellette akor mit adjon vissza?

-
lenox
veterán
válasz
mefistofeles
üzenetére
Szemellenzo rulez, igy kell ferditeni. Teljesen masrol volt ott szo. LH levagta a sikant, ezzel a szerzett elonnyel elozott. Meki fanek: de hat maga ele engedte. Ferrari fanek: igen, de nem annyira, mintha lefekezett volna, es beveszi a kanyart, tehat elonyt szerzett. Ezert volt szo a fekezes/maga ele engedesrol, nem azert, mert erdekelt volna barkit is, hogy levagja a sikant, ha ebbol semmi elonye sincs, sot, igazabol rosszabbul jar, aki atmegy a kaposztason, mivel elallithatja a kocsit.
-
Integra
titán
végre volt egy kis időm olvasni a cikkeket..
nem vagyok a legnagyobb pajesz fan, de esküszöm az utóbbi időkben frankón normálisan viselkedik, ami pedig az egyenes, kemény de korrekt véleményét és cselekedetét illet a ferrari vs mclaren ügyben, egyenesen le a kalappal.ami meg a két csapat kölcsönös fikázását illeti: LOL
egy dolog hogy a fia, meg az egész bizottság egy dillettáns idióta banda, de hogy ez a két csapat is mint az ovisok...remélem egyik sem lesz vb, hanem lesz valami nevető harmadik
-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Erkölcs az F1-ben? Azt felejtsd el.
Nekem is mindenki azt mondja ,hogy Kubica lesz a VB. Lewis Hamilton lesz a Világbajnok!

-
copin
őstag
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Erről Rutgerus Johannes Martinius van Nistelrooij gondolata jut eszembe, aki egyszer azt mondta, hogy miután (érvényes) gólt lősz, már senki sem kérdezi, hogy hogyan érted el. A lényeg, hogy megcsináltad.
Ezen a vonalon elindulva bárki megérdemelné a VB-t, de speciel egy Kubi VB-n kicsit beájúlnék. Már csak azért is, mert kelet-európai a fickó, emellett jó arc.
-
Motion_Blur
félisten
F1 Chinese GP Review (2004 - 2007)
Útmutató a sanghaji boxbejárat helyes bevételéhez, 2006
0:55-nél elég komolyat fog a Mester!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hali
Hová fajult ez a topic

-Hamilton: Nem érdemli meg a VB címet Raikönnen kilökése és túl agresszív (sportszerütlen) vezetése miatt=Nem VB-hez méltó
-Massa:Nem érdemli meg a VB címet Hamilton kilökése miatt=Nem VB-hez méltó
-Raikönnen:Nem érdemli meg a VB címet mert fél évig pontot se szerzett ennél többet kell érte tenni ezt sztem ö is tudjaKubica legyen a VB dolgozott eleget érte és akkor helyreáll az erkölcsi világrend

Mondom mindezt úgy, hogy Raikönnen fan vagyok=nem vagyok elfogult
Lehet kövezni

-
copin
őstag
Hétvégére tipp?
Futam:
1. Lonzi
2. Vettel
3. KimiArra lehet tippelni, hogy Massa hány pontot kap versenyen kívül?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hm... n+2
-
Ezzel a Massa vs Hami bulival kapcsolatban van egy érdekes megfigyelésem.
Mikor Spa-ban volt az emlékezetes Hami-Kimi ütközet 3 körrel a vége előtt, akkor minden felkent ferrari rajongó azért szidta (többek között) Hamiltont, hogy miért nem fékezett inkább, a kanyarlevágás helyett? Nos a hétvégi eset kapcsán ezt egyáltalán nem hallom...... Ugyan már, ha hibázott a brazil, akkor miért nem bírt magával és fékezett egy picit? Csak annyit, hogy Hami mögé bebújhasson. A kerékvetőn kívül volt félig, és szinte egyenesen ment. Annál a sebességnél aztán tekerhette a kormányt mint az őrült, akkora esélye volt, hogy ütközés nélkül visszajöjjön, mint, hogy két vak légy összeütközik egy kanyonban..... szóval semmi.
Azt már csak félve írom le még egyszer, hogy elég nevetséges a Spa-i, és a hétvégi Hamilton hibát (monnyuk szerintem Spa ban nem volt hiba) és a Massa manővert egy büntetési tétellel súlytani. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
2 kerékkel lent volt a pályáról szted ez normális?

módosítani akartam csak letelt az idö
,nem igy fogalmaztam volna meg but nvm
-
-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Nem lehet bettni egy autót arra a helyre, mivel nem marad ott,..Massa mindenképpen oda érkezett volna ahol Hamilton van.
Meg hát a kanyar íve és az ideális ív nem feltétlen követi egymást....sőt általában ritka az a kanyar aminek a belső íve az ideális...ha belegondolsz pl. a Magny Cours-i második kanyarba..a nagy jobbos, ott sem követi le a versenyző a teljes belső ívet.
pláne igaz ez egy sikánra, ahol a ráfordulási szög adja meg az ívet és az már a sikán első kanyarja miatt ritkán idális, a ráfordulási szöget meghatározza hogy hova jön ki az irányváltás.
De ez már lényegtelen is, a lényeg az hogy Hamilton attól még az 'ideális' íven volt (nem szeretem ezt mondani mert a sikán mindenképpen kompromisszum),...fogalmazzunk úgy hogy mindenképpen ideálisabb volt mint Massa-é
A lényeg, hogy bár ott volt a hely, mire Massa odaérkezett volna, addigra már Hamilton hátsó kereke volt ott...ha nem az oldalát találja el, akkor a hátsó kerekét mindenképpen.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igy Massanak mennyi marad?

Mert ugye van tesztkilometer korlatozas, ezert nem lehet nyakra-fore tesztelgetni sem, mert akkor kevesebb marad a szezonra, bar valtozhatnak a limitek is es a tesztnapok strukturaja is, mint emlitve volt (futamhetvegere kerulhet).
-
JJános
addikt
Nah jó nem nyílegyenesen. Oksa.
De ha a kicsúszásától nézed, akkor azért nem látszik, hogy el akarta kerülni az ütközést.
Hami egyébként nem tudta elkerülni, mert már rég nem látott a dologból semmit. Massa kicsúszott a kanyarból, és Hami elment. És a sebessége épp arra volt elég, hogy Hami hátsóját elérje.És ha Hami nincs ott, akkor Massa simán keresztezte volna az utat. Szvsz.
-
wildrain
addikt
És hozzá kell tenni, hogy Hamilton nem volt teljesen a kerékvetőn, pedig Massát megelőzve látszólag megtehette volna, övé volt a pozíció. Szóval ezt beleszámítva annyira nagyon nem volt esélytelen Massa manővere, mert a helye megvolt (a kerékvetőre húzódva), de a sebessége túl nagy volt.
-
lenox
veterán
Kulonben az a fura nekem, hogy pont Massan kell egyeseknek porogni. Kicsit elragadta a hev, vagy ha jobban tetszik, tul optimista volt, leginkabb elturta, kapott erte buntetest, ami persze Hami helyezeset/pontjait/idejet nem adja vissza, de ezzel szerintem nem kene gond legyen. A Burda-fele eset szerintem sokkal problemasabb ennel.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez rá is fér szerintem.

-
Pompi
nagyúr
Pont ezt gondoltam én is, de nem akartam már tovább szítani a feszültséget, de nálam nem ez jelenti a nyílegyenest.
Ettől függetlenül nem volt korrekt megmozdulás, de a nyílegyenesen direkt belement dolgot én nem látom ki belőle.JJános: érdekes, hogy szinte ugyanazt a framet ollóztuk ki (sőt a tiéden még jobban be van fordítva a kormány). Ha nálad ez továbbra is "nyílegyenes" akkor tovább nem is érdemes folytatni.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Orulok neki!
Jo kis videok, a Large valtozatoknak egesz jo a minosege es a felbontasa is. -
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Látom már kaptál alternatívát, de azért tolok még egyet, én ezzel szoktam lementeni:
Moyea FLV Downloader -
Motion_Blur
félisten
A Ferrari keményen megdolgoztatja Räikkönent a téli időszakban
"Kimi a télen kilencezer kilométert teljesít majd, ami harminc versenytávnak felel meg. Több időt tölt majd az autóban, mint egy teljes Formula-1-es évad során."

Pompi:

-
lenox
veterán
válasz
JJános
üzenetére
Ez teljesen hulyeseg. Ha megnezted a videot, latod, hogy el van forditva a kormany. Ez az egyenes nalad??? En csak annyit latok, hogy Massa nem engedte at a poziciot, elso kereket ott tartotta, nem volt eleg hely, ez lett belole. Elbokte, az oke, de semmilyen szandekos kilokesrol szo sincs.
-
JJános
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
Az érthető lett volna, hogy utána megpróbál mindent, de az akkor ott, hogy egyenest belement, illetve kicsit gépészkedett, de esze ágában sem volt kikerülni.
Egyszerűen nem tudott mást csinálni, hogy versenyben maradjon azt értem, de miért így? A nagy akarás mellett is nyilván tudta, ha abba az irányba megy tovább, akkor csatt lesz.Nem mondom meg mire gondolt. Én viszont csak arra tudok gondolni, hogy tudta mit csinál.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Már jönnek is le szépen sorban

-
törölt tag
válasz
wildrain
üzenetére
Ez igaz, itt most egy véleményen vagyok Lauda-val (bár én nem csalódtam..vagy ha igen, akkor nem annyira hogy szóvá tegyem), de mindenképpen hibaként értékelem Hamilton visszatámadását.
Amikor tavaly Interlagos-ban ezt megcsinálta, akkor is az volt a véleményem mint most...hogy a versenyzők nagy többségében benne van ez, állítólag így is tanítják, hogy ha betámadtak sikeresen akkor lehetőleg azonnal vissza kell venni a pozíciót.
Ennek több oka is van, de az egyik legfontosabb a versenyritmus, az előző versenyző még nincs ritmusban, a megelőzött viszont még nem esett ki annyira.
Na itt most egyik sem áll. Hamilton-ban valszeg több lényeges dolog is munkált, az egyik hogy borult az ideális versenytaktikája amit kielemeztek...és hamar vissza akarta billenteni a sorrendet.
A másik, hogy elrontotta a rajtot, és helyre akarta hozni a hibáját.
Egyikben sem szerepel a VB címre való odafigyelés, mert akkor nem ezt a megoldást választja....túl sok benne a rizikó.De mindenképpen több dolgot tudnak ők, ill. tud ő maga is, sejtheti hogy mi a végsebessége a Ferrari-nak, hogy hova van beállítva a Ferrari, a pálya mely részére....ezzel szemben az ő autója hova van állítva.
Talán...talán nem is lett volna esélye megelőzni akármelyik Ferrari-t pl. a célegyenes után, mert nem tud ott maradni annyira mögötte hogy szélárnyékból kibújva támadhasson...ezt kicsit kétlem, lévén bazi hosszú az egyenes.
Na de mindegy is, az a lényeg hogy valszeg több minden foroghatott a fejében az alatt a 2-3 másodperc alatt....de hogy a VB cím nem az ziher
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Inditsd a programot; Tools menu; inditsd a Grab++ -t. Utana nyisd meg a Formula1.com oldalt es inditsd a videot, vagy frissitsd az oldalt es inditsd a videot, hogy a Grab++ funkcio 'letapogassa'. Meg fog jelenni a Grab++ ablakban az .flv, ez esetben japan08insight.flv egeszen pontosan, bejelolod es mar le is toltheto. Ha a Firefox-szal nem sikerul a letapogatas es nem jelenik meg a file letolthetonek, valts a feladat kedveert Internet Explorer-re. A futamvideok-hoz mindig jo az FF (v2), meg pl. Youtube videokhoz is meg gyakorlatilag mindenhez, de pont ezt az embedded videot most nem vette eszre a FF2-Grab paros (legalabbis nalam), en is az IE segitsegehez folyamodtam, az mukodni fog.
Az .flv lejatszasahoz en FLV Player-t es/vagy VLC media player-t hasznalok.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-Mike-
üzenetére
Thx. Lel lehet menteni valahogy ezeket a videokat? Hunny írta még valamikor, hogy a highlights-okat le szokta menteni-
Az én véleményemet nem változtatja meg ez a néhány felvétel. Mindkettő büntis, de azért nem egy súlyú a két eset. Egyébként én azt hittem, hogy Massa-nál lesz egy mozdulat, amikor jobbra vágja a kormányt, és megforgatja Hamit. De annyira szűkült az ív, hogy erre nem volt szükség. Gyökér húzás volt Massa-tól. Hamilton legalább csak balfasz volt az elején. Igaz, hogy Kimi versenyét elkúrta, ezért jogosnak tartom a büntit.
A kis purdé meg valahogy nem tud érdekelni
(kéne az ő onboardja is
) -
törölt tag
Egyfelől nem ment bele Kimi-be...azaz volt esélye Kimi-nek. Másfelől innen volt értelme megtámadni a pozíciót..mehetett volna külső ívre is, de az teljesn felesleges.
Volt esélye rövidebbet fékezni, és volt esélye Kimi-nek kiengednie az autót....ez ettől még nem kisebb hiba...és nem is vitáznék azon, hogy Kimi okosan védte az ütközést, Hamilton pedig már utas volt a csúszó kerekein.De Massa belső kamerájából elnézve a dolog teljesen halálraitélt, Hamilton nem látja, és nem is számít rá, hogy Massa abból a pozícióból támadni fogja, Massa viszont látja...és mivel jó ideje versenyző, tudja is hogy nem fog elférni.
Az ott egy halálraítélt próbálkozás volt, de a versenyzés egy másállapot.Viszont nekünk külsősöknek már jóval könnyebb a dolgunk, Massa és Hamilton belső kamerájából megnézve mindkét esetet, Hamilton próbálkozását hamarabb megpróbálnám mint Massa próbálkozását.
Nem mintha odalennék az első kanyaros kifékezésért...és én is másként csinálnám mint ahogy Hamilton csinálta, de a két eset közül Massa próbálkozását egész biztos hogy kihagynám. -
hunnylander
őstag
Kalamajka ide vagy oda, a Fuji most is egy nagyon kulonleges versenyt latott (foto).
A rossz szajiz ellenere nekem tetszik a palya es az eddigi futamjai (neutralis nezopontbol tekintve). Jovore Szuzuka, aztan ujra Fuji.

-
borsi
tag
válasz
üzenetére
Én továbbra sem tennék különbséget a két eset között. Hami is húzodhatott volna egy kicsit kifele mint Kimi, és akkor itt is csak egy elfékezésről beszélnénk. Ha meg úgyis beleszáll, hát akkor aztán tényleg egyértelmű büntetés.
Abban viszont egyet értek, hogy ha Hamiltont büntizték a rajtnál, az objektívitás jegyében mást is kellett volna. -
hunnylander
őstag
-
wildrain
addikt
válasz
JJános
üzenetére
Durvának durva, de érthető, hogy nem hagyta magát, hiszen a vb-ért harcolnak, mindent vagy semmit alapon megpróbált visszajönni. Ugyanúgy a nagy akarás miatt követte el ezt a hibát, mint Hamilton a rajtnál.
De azért azt nehogymár megmondd, hogy közben mire gondolt, és mire nem...
-
törölt tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Massa vzz
...Hamilton-t még megértem hogy betalálta...az sok minden lehet érzelmi alapon, nehezen tudom elfogadni, de megérteni meg tudom.De hogy Bourdais-t minek kellett megfeszíteni azt nem értem. A képekből annyi már világos, hogy ők kb. akkor akadtak össze amikor már szélesítik az ívet....de Massa vagy nem szélesített, vagy Bourdais hamarabb szélesített nem tudom.
De egy biztos, Bourdais nem kekeckedett Massa-val, mert ő már akkor tudta hogy Massa-nak még ki kell jönnie, nincs értelme.
De Massa miért tartott rá Bourdais-ra azt nagyon nem vágom. -
JJános
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
Így van, egyetértek. És a Hami, Massa párharc is teljesen egyértelmű.
Hami látta, hogy Massa elfékezte magát, és simán be fog férni, ment is, és többet nem látott az esetből. Massa pedig miután kicsúszott kicsit, jött vissza egyenest Haminak, és mindent tudott, és látott premier plánba! És eszébe nem jutott, hogy ezt másként kellene csinálni, egy pillanatra is! A szándékosság innentől nem fikció, hanem kézenfekvő bizonyíték van rá.
És ez az, ami nagyon uncsi. Ezért kapott egy áthajtásost, Bourdaisért meg egy pontot. Megérte neki. Hami versenyét tönkrevágta, Bourdais pontjait is, ő viszont nagyon jól jött ki a dolgokból.
-
PazsitZ
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Most így elnézve talán jogosnak tartható a bünti, hogy Hami meg Kova bőven a pályán kívül gyorsítottak és kerültek "előrébb". viszont ebben az esetben érthetetlen miért nem kapott Kova is ugyan úgy büntit.
Bár hivatalos indoklás a késő fékezés nem
?
Szóval számomra még mindig nem indokolt az a büntetés.
Massa-Bourdais:
bourdais eléggé kihúzódott, Massanak csak körbe kellett volna szépen autóznia.
Bourdaisnak a "hibája" annyi, hogy nem akarta feltétlenül elengedni maszatot. De nem is kellett neki, mivel versenyben voltak... -
PazsitZ
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
Hogy a viharba ne mosnának
?
Az elméletileg, de még gyakorlatilag is női munka, bár én is csináltam már olyat
. Hát nem jó móka 
A múltkori Coulthard ötlet, megint felvetődött? [link]
Nem tudom ez most jó vagy rossz lenne
Ferrarinak mondjuk lehet jó, mostanában úgyse megy nekik a tankolás, rohadt fia, fújjj

-
-Mike-
addikt
Japanese Grand Prix - what do you think?
Onbord felvételek a hétvége vitatott eseményeiről.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nekem se volt szimpatikus. Ferrariba meg be ne üljön.

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Disznótoron egy centi disznóbelet nem mosnak ki, mert az a disznóölés utáni buli, akkorra az ilyenekkel már rég készen vannak.
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Én már voltam, az nem ugyanaz a műfaj!
De hogy jutott ez eszedbe?
-
Motion_Blur
félisten
A Formula-1-es kormánykerekek akkor és most
Nem rosszak ezek a cikkek

-
Motion_Blur
félisten
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Neked nem volt vicces, sajnalom. Ez kolcsonos, a te vicceidtol sem tudok mindig rohogve fetrengeni, van ez igy, de ettol meg lehet probalkozni mindkettonknek, hatha legkozelebb sikeresebb lesz a viccunk.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"Mosdassuk, mosdassuk csak Hamit, hatha kifeheredik a bore es akkor leszerzodtetheti a Ferrari."
Ebben mi a vicces? Ez egy jó nagy tahó mondat volt.
-
hunnylander
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ha melyenszanto 'szakmai' hszekbe kezdek, az a baj. Ha rovid, frappans vicceket irok egy-ket sorban, az a baj.
Akkor mit szeretnel pl. te? Milyen hsz-eket dijaznal tolem? Olyanokat ami egy az egyben a te szajizednek valo es teljesen a te velemenyed? Na az nem fog sikerulni, ha beleszakadnek se.

A poziciovisszavetel magyarazatat meg meg meg se koszonted, pedig teged erdekelt es te vartad ra a valaszt tolem, nem emlekszel?

-
Peat;)
veterán
válasz
hunnylander
üzenetére
Jövőre majd ugyanitt, most untam meg ezt az állandó rasszista mindenki dolgot már. Remélem addigra eltűnsz a fenébe vagy kikezelteted magad. További kellemes ámokfutásokat.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kiminek csak akkora a fustje, mint a langja.

Latod Lewis kormanymozdulatat? Kanyarodni probal...
...a szerencsetlen...O, ha be tudott volna fordulni a palyan, mar nyugisabban varnam a hatralevo futamokat...

-
Ősgyík
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt a jobb első gumit nem kicsit elfékezte Hamilton.Egy csík sem maradt épen.
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Egy csöppet bánhatják is a Ferrari-nál Alonso-t...akár tesztelte a fékerőelosztásukat akár nem.
Ez a mosdatás meg engem nem igazán érdekel...és nem is szoktam a más nézőpontot mosdatásnak nevezni.
De ha nem ez lenne megnevezetten az autóversenyzés csúcsa, akkor én is kivenném Lewis-t,elvinném az Amcsikhoz... aztán lehet nézni a '3körrel később maradok kint vajon előzök a pit-ben' meg a 'kiautózom a versenyelején az előnyömet, hogy ne előzzenek meg a pit-ben' tipusú formula one versenyzést....na de mindegy, egy a biztos, a hátralévő futamokon dől el minden

-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem kellene hülyeségeket beszélni, ..mint hogy Massa de még DC is Hamilton miattszenvedett hátrányt,...meg hogy Hamilton nem volt Kimi-nél előzési pozícióban..hogy téged is idézzelek, és akkor valszeg kevesebb magyaráznivaló lenne.
Ha meg unod hogy szerinted folyamatosan LH mosdatásáról szól az F1, akkor bizonyára több érdekesebb elfoglaltságot is találsz, ..talán nem bánod ha akit mégis érdekel, neadja ég másként látja, továbbra is foglalkozik vele.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A helyzet uaz...Hamilton jött vissza a pályára 23 körre megtankolva (17kör), Trulli üresen futja a köröket, és 4 körrel később kijön tankolni (21kör).
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Massa (es ezzel a Ferrari) piszkos pontjainak tisztara mosasa (illetve a kiserlet ra, mivel lehetetlen kuldetes), meg nem pusztan unalmas, hanem egyenesen undorito munka is. Nem lenne gyomrom hozza... kb. olyasmi melo lehet, mint disznobelet kimosni [ha voltatok mar igazi disznotoron]...

(Szemelyes velemeny volt, of course.
) -
IreN!CuS
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
el lehet gondolkodni,h miért kell állandóan "mosdatni" LH-t,nincs rendes szabálykönyv.nincs semmi sem....Részemröl is lezárva,unalmas buta *******-kel vitatkozni(nem csak rád vonatkozik
). -
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem kéne mosdatni, ha nem lenne, aki folyton be akarja feketíteni.
Azt hiszem a legutóbbi futam alkalmából Massa az, akit el kéne marasztalni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
IreN!CuS
üzenetére
"Trullinak volt nitroja h körönként 5 tizedel volt gyorsabb LH-nál?"

Trulli saját magához képest bukott 5 tizedeket (Live Timing rulz), miután bejött elé LH. Ne legyél már érthetetlen!
Téma részemről lezárva, kicsit unalmas már, hogy folyamatosan LH mosdatásáról szól az F1
Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.ha megint fogadtam volna 5ezerben, hogy a tied lesz az uccsó hozzászólás, már lenne vagy 40-45 rugóm...
Naplemente elott kezdodne, de csak azutan erne veget, igy lenne a leglatvanyosabb es megis esti, ejszakaban veget ero futam. Es igy meg a pilotaknak es a csapatoknak sem kellene szo szerint szenvedni az anti-aklimatizalodassal. Hidd el nekik nem volt olyan kellemes kuzdeni a napfeny ritmusat felvenni akaro bioritmusukkal. Volt egy cikk errol az egyik portalon, hogy kinek milyen nehezsegeket okozott.
ha a trendet követné az F1 akkor még mindig schumi nyerne mindent.
szted nem volt jó..?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?
. Hát nem jó móka