Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Szerintem magadon és hamiltonon sírsz (vagy nevetsz), nem rajtam. Azt pedig, hogy egy gyerekesen viselkedő illetőt én meg is nevezek... méghozzá egy 23 éves korban, tehát az aggastály-kor küszöbén állóról lévén szó... hát hihetelen.
Második mondatod: te beteg vagy
szerintem megmagyarázni ne próbáld az esetet, hasonlítani a két héttel ezelőttihez meg végképp ne próbáld, mert csak nevetség tárgya leszel. Nem a szememben, mindenki szemében. Szerintem egy kis hatásszünet (pl. kuss) jobbat tenne a történtek fényében. -
simonzé
addikt
[OFF]Öcsém, ez a Palik nem piskóta.
Csak az utolsó 10 perc eredménye:
Variációk Mario Theissenre:
"Mario Tisszen"
"Mario Tájszen" (ez a helyes tipp főnök!)
Majd végül, hogy megkoronázzuk az inkompetenciát: "Mario Tiszien"
Pedig volt már vagy 8 BMW-s év az F1-ben, jó lenne már tudni a kiejtést.A Végén Cou bemondja, hogy elfelejtett inni, de sebaj, majd iszik helyette pezsgőt
Erre a **** Palik: "Coultharndak jár a pezsgő"Hogy nem ég le a bőr a képéről. Ő SZAKKOMMENTÁTOR!!!!! 2008 Magyarország.
[/OFF]De legalább a verseny tökéletes volt. Nagy Gratula Kubicának és a BMW-nek.
Két éve a magyar GP végén a versenyről hazafelé a Kubicásra kipingált Peugeot Partner sofőrjének átdudáltam az M3-ason 120-as tempónál, és lehúzott ablakokon keresztül átkiabáltam, hogy Kubica 2 éven belül nyerni fog, meg hogy ő a király. A csávó visszakiáltott hogy Baumgartner, és feltartotta a bal hüvelykujját.
Utána vagy 2 percig együtt dudáltunk 120-as tempóval. Felemelő volt.
Ja, a tippem bejött!
Kubica lesz a bajnok! -
Zé_Mester
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem tudom, hogy mi történt pontosan.
hát nem tom hol járt a kis drágának az agya, de sztem valami F1 félén vett épp részt.Nem volt szándékos, így nem számítok büntetésre."
ez meg egy nagyon átlátszó mondat. érzi hogy bűnös, és hogy bünti lesz a vége
remélem 5 helyes bünti lesz majd belőle a következő futamon.
-
ronaldo
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Azért tankolhattak kevesebbet, mert eredetileg is (szvsz) jelentősen több benya volt Kimi autójában. Ott pedig az volt a fontos a boxos esetnél, hogy előzzön. Még ha el is megy az a pár kör tankolás-előny, de előz és a következőre együtt jönnek ki. Tehát se előny, se hátrány. S mivel elég nehéz előzni ezen a pályán (a mclarent egyenesben elég necces lett volna, máshol meg nem lehet) így logikus lépésnek tűnt.
Amúgy jól gondolod, szerintem is Kimi autójában volt több üzemanyag. 15-16 liter teljesen hihető lenne (mármint a többlet).
-
[HUN]Dani
őstag
Ezt nézzemeg aki nem látta a futamot!
[link]
Hamilton, Rosberg, Kaikkonen incidens
A bokszutca kijáratában azonban még piros volt a lámpa, de ezt nem mindenki érzékelte. A szervizeléssel leghamarabb végző Kubica és Räikkönen még lefékezett a kijáratban, ám Lewis Hamilton későn eszmélt, és hátulról felöklelte Räikkönent. A vb-pontverseny éllovasai számára ekkor véget ért a Kanadai Nagydíj, hiszen a Ferrari és a McLaren is üzemképtelen lett. A Hamiltonba belecsúszó Rosberg orrkúpcsere után folytathatta. -
soulcube
aktív tag
A futam : Kubicáé
A legjobb teljesítmény : Massáé
A legnagyobb leégés a világon : Hamiltoné
A legjobb futam : Montréalé -
"szakértőink" megint kitesznek magukért a retekklubon... Mert h Kimi visszakapta amit érdemelt... anyám, hát még ha azt fogadnánk is el, h Kimi monacoban előzni kezdett és megdobta egy bukkanó, megfogta a kocsit, aztán az amúgy is ívről lecsúszó Sutilba beleállt mint a gerely. De figyelt, megfogta, aztán rosszul alakult, de ez... -
greatchaos
addikt
válasz
IRON STORM
üzenetére
én sem írom le a véleményemet róla, mert banolnának érte
-
shev7
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
huhuuu az a nem volt szandekos mondat miert van ott? Talan mar rakerdeztek nala?

VERSENYBALESET? a boxutcaban alltak. Az nem verseny volt
csak 80-rol kellett volna tudni megallni
az meg a nagyanyamnak is megy 
MOD2: en meg szamitok buntetesre, mert ha nincs ott kimi, akkor o is kiment ovlna a boxbol piros lampanal...
-
Olcsi
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
"Nem volt szándékos, így nem számítok büntetésre."
Szerintem a büntetés nem a szándékosságon múlik...
Figyelmetlen volt, ennyi, ettől még kiszabhatnak neki valamiféle büntetést, bár nem tudom, hogy ki sértette meg jobban a szabályokat... Mert azért Raikonnen és Kubica egymás melletti haladása sem volt szerintem a legszabályosabb... -
IRON STORM
őstag
Nagyon bízom benne hogy Hamiltont megbüntetik. Nem mondok jelzőket rá, pedig tudnék mit írni.
-
Viktor77
titán
Jólvan, Héder még mindig löki az ordenáré baromságait, 2 héttel a múltkori futam után is.
Mit keresnek ezek ott?
-
(Kolombusz)
veterán
JUPPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
-
AMD Power
titán
Hamilton: sajnálom a balesetet
"Nem tudom, hogy mi történt pontosan. Versenybaleset volt. Minden olyan gyorsan történt. Mire megláttam a piros jelzést, már késő volt. Nagyon sajnálom, és bocsánatot kérek. Nem volt szándékos, így nem számítok büntetésre."
-
[HUN]Dani
őstag
Kubica nyert! Szerintem megérdemli
Kimi kiesett
-
shev7
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hat annyira rovidet nem, kb annyit mint kubica...
Ze_Mester: majd holnap!
-
AMD Power
titán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ez elég valószínű.
-
Zé_Mester
őstag
videó nincs még fent sehol a Hami-Kimi csattanásról ?????
mert én nem találok sehol
-
7Heads Drago
veterán
válasz
vagamo
üzenetére
Szerintem ezért bünti lesz Haminak.
Rendesen elszállt az agya. Én csak azt nem tudom hogy a Mekisek mit csináltak, hogy Hami csak a 3-ik lett volna a box kijáratnál.
A Ferrarisok rövidet tankoltak nagyon. És itt lehet az amit írtam: kevés volt a benya a Mekikben és a BMW-ben is.
Ennyire nem ronthatta el a tankolást mindkét csapat. -
AMD Power
titán
Király vagy DC!

Még le is írom 5x ha így kívánod.

-
BMW meg Coulthard szépet futott, Glock is.

Massát meg úgy látszik minden évben megszivatja a Ferrari a tankolással, pedig biztos az elejében lett volna.
-
vagamo
őstag
Ahogy Hami apjának a fejét láttam, szerintem, nádpálcával verte el most a Fia fenekét!

-
greatchaos
addikt
ennyit hamilton vezetési tudásáról
-
7Heads Drago
veterán
Haminak nem sok esélye volt nyerni. Lassú volt a Ferrarikhoz képest.
Kimi idei versenyei kezdenek egy torpedós játékra hasonlitani. -
copin
őstag
Ma már jó napuk lehet a lengyeleknek. Heidfeld viszont pancser marad. Kimiért kár. Hami még a baleseteknél is taktikázik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
Úgy nézzétek DC-t ,hogy szerintem többet nem látjuk így.

-
szilu84
tag
nem értem mért nem tudott lefékezni Hami, lehet még nem tapadtak eléggé a gumik

-
ronaldo
őstag
Láthatóan frusztrálta a dolog, hogy a "hatalmas" nem egész 7mp-es előnyét le kellett adnia az SC miatt. Szerintem baromira nem nézett semmit, már a box utca kijáróban meg akarta előzni az egész mezőnyt.
Bár gyerekfejjel valóban nehéz az ilyen szituációkat kezelni, hogy nem minden jön össze neki...

-
pH érték
aktív tag
Baumgarter Zsoltot nem lehetne Heidfeld helyére beizzítani?

-
Gyusz
őstag
Kubica
DC, Heidfeld - kijárt már nekik egy jó eredmény.
Glock a végén bénázott egyet, de egész hétvégén jól ment.
Kovalainen nem tudom mit csinál már versenyek óta, Hamilton meg tényleg jól kezeli a váratlan helyzeteket
Massának külön dícséret jár, az előző versenyen is nagyon szépen vezetett, most pedig sokat és elég látványosan előzött. -
vagamo
őstag
De mi van a VIZSGÁLATTAL???
-
AMD Power
titán
De jó DC-t ott látni.
Többet szerintem már nem fogom....

-
shev7
veterán
válasz
venember83
üzenetére
kimi autoja a boxutca kijaratanal allt ahhoz nem kell traktor vagy nemtudom

-
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nem volt hátsó szárnya. Vagy odacsapta a falhoz Massa, vagy Kimi autója volt.
-
Verus
senior tag
Szépen "dolgozott" a BMW csapat!
Elismerésem.
Kubica pedig...
-
ronaldo
őstag
Ahogy Massa minden csetepaténál résen volt, illetve kihasználta a helyet úgy szegény Kovalainen akárkivel csatázott arra ráfázott.
-
7Heads Drago
veterán
Az Massa autója volt..., nem? A traktorral....
Megállt.
Kilehelte a lelkét. -
kdave9
tag
De régen hallottam már a német himnuszt. A régi szép idők

-
AMD Power
titán
válasz
-=Sziszi=-
üzenetére
Mentség nincs de primkónak nem kell lenni.

-
dragonfx
veterán
Szép volt Kubica, Szép volt BMW csak így tovább.

-
Zé_Mester
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hja, gratula Kubicának !!!!

a német hímnusz után megszokásból elkezdtem dúdolni az olaszt
a régi szép idők.... -
Oliverda
félisten
Rászolgáltak a győzelemre.
A VB pedig elég izgalmasan alakul.... 
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Hamitől ez nagyon amatőr volt. Erre a hibára semmi mentség nincs. Szegény Kiminek megint a semmiből kell vb-t nyernie
(Ezek után Hami az egyetlen aki nem nyerhet vb-t
)
Sajnálom a Renalt-t meg Alonsot szép versenye lett volna.
Gratula Kubicának
Már nagyon megérdemelte. -
7Heads Drago
veterán
Nem hallani sűrűn ezt a Himnuszt F1-ben.
-
Kraptor
őstag
Yoda faterja szomorúnak tünik...
-
D@ni88
addikt
Utolsó senkiházi HAMILTON.... áááááááááááááá
Kimi már 3at "nullázott"
Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Autós kamerák
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
szerintem megmagyarázni ne próbáld az esetet, hasonlítani a két héttel ezelőttihez meg végképp ne próbáld, mert csak nevetség tárgya leszel. Nem a szememben, mindenki szemében. Szerintem egy kis hatásszünet (pl. kuss) jobbat tenne a történtek fényében.
[/OFF]
Utána vagy 2 percig együtt dudáltunk 120-as tempóval. Felemelő volt.
Kubica lesz a bajnok!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Milyen helyzetben tud normalisan vezetni?