- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz
Vistaboy #15578 üzenetére
majd becsináltam, amikor hallottam a rádiózást
egyrészt a vicces, ám mégis gyémántkemény válaszon, másrészt, hogy milyen lelkesítést adtak a boxból. esélytelenül.lacikának meg lehetett volna annyi esze, hogy azoknak a magyar nézőknek, akik nem tudnak angolul, megpróbálta volna visszaadni, hogy mit is jelentett.
pl "nyomom, mint az állat", "kinyomom a szemét".
értem én, hogy szó szerint ezt jelenti, de így elveszett a poén, a katarzis.
mindegy is. bár csak ez lenne a legnagyobb probléma. most is többször elkezdett rötyögni-lihegni, mint vmi idóta. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Vistaboy #15458 üzenetére
Érdekes, hogy szinte mindenki Kovát visszasorolja hátrébb.
A te 3-ik helyed még neki a legjobb.
hunnylander: Te ezt olvastad? [link] Mert a bridgestones más véleményen van. Itt kizárólag az aszfalt hőmérséklet dönti el hogy pont melyik a jó még. Massa is keményen futotta azt a jó kört. -
hunnylander
őstag
válasz
Vistaboy #15458 üzenetére
Csuszkalt? Ezt ugy nevezik hataron autozas, ebben o a legjobb. 1 tizeddel maradt el kemenyen Kova lagygumis idejetol. Hoppa! Vedd mar eszre, hogy ez mekkora teljesitmeny volt. A lagygumit 3-6 tizeddel gyorsabbnak minositettek a szakertok es sok csapat mernoke. Sajnos Lewist felrevezettek a sajat kepessegei, a brilians Q1-es kore, amit kemenyen futott. Lewisnak meglehetett volna a pole, ha nem huz 19-re lapot, es nem ketelkedik a lagy gumiban a rivalisai peldajat kovetve.
Q: (Frédéric Ferret – L’Equipe) I have two problems for Lewis: first of all about qualifying. You seem quite unhappy with your lap, any mistake or was it because of the handling of the car or traffic or something else?
LH: I chose the wrong tyre. It didn’t give me the performance and the car didn’t feel great, no. -
Peat;)
veterán
válasz
Vistaboy #14595 üzenetére
Szerintem taktikailag is megérte ez az áldozat. A fő cél a 7. hely a három élcsapat után, ezt ne fejeltsük el. Na most ha 5-6 körrel előbb is jön ki, az élmezőnnyel versenyezve úgymond gyors tiszta köröket fog futni(ha lerajtolják többen akkor is), mikor meg visszajön tanoklás után a nehéz autóval már a töbiek autója lesz annyival könnyebb hogy biztos ne tartsák fel. Aztán mire azok kiállnak megint elől lesz. Szóval ha ügyesek akkor végig a maximumot tudja kinyomni az autóból, míg ez Trulliról és Webberről nem mondható el ennyire biztosra(nehéz az autójuk, simán lerajtolhatják őket), akikkel a 7. helyért csatázik. Pique is ott van, holnap kiderül melyik a jobb taktika.
Kubicának grat meg Bmw-nek.
-
JJános
addikt
válasz
Vistaboy #13832 üzenetére
Mondjuk azon a futamon, amit én néztem, Kubica volt az élen egy darabig! Te is ugyanezt nézted?
Hát ma integetős futam volt. Ami nem lenne nagy baj. Aki viszont nem integetett, Kimi, viszont szépen behozta az autót.
Hamilton meg nem is akart nyerni. Én legalább is úgy éreztem.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Vistaboy #11015 üzenetére
a kvalifikáció első etapja 15-ről 20 percre nő, míg a második etap marad negyedórás. A 3. szakasz viszont 10 percesre rövidül, és ezentúl az ott szereplő 10 pilótának a verseny rajtja előtt nem kell majd visszatöltenie autójába a 3. etapban elhasznált üzemanyagot sem. Ez azt jelenti tehát, hogy a vasárnapi futamon a legjobb 10 pilóta azzal az üzemanyag-mennyiséggel indul, amellyel az időmérőt befejezte.
[link]
[link]
[link] -
-Mike-
addikt
válasz
Vistaboy #6739 üzenetére
0 érv amellett h h nem tudnának kézzel lábbal elvezetni egy régi f1-est, szép teljesítmény. a sok zöld szemforgató szmájli sem segít leplezni a hozzánemértésedet. mehet tovább a több ezer nézettséget produkáló jutúbosvideó/linkelgetés/.
arra h tesód két pedál között is elvész nem térnék ki.
-
-Mike-
addikt
válasz
Vistaboy #6736 üzenetére
szerinted aki az f1-ig eljut, addig milyen autókkal versenyeztek 5éves koruktól? full bőr +automata váltósokkal?
inkább kiminek hagynék időt mert ő még nem ment olyan formula autóval amiben nincs kipörgésgátló. ha már úgy is olyan szépen tudsz agyonnézett youtube felvételeket linkelgetni akor kereshetsz a mai f1es pilótákról is archív felvételeket amikor nem szgép vezérelt kocsival küzdenek. istenáldjon. -
lacafaca
addikt
válasz
Vistaboy #6727 üzenetére
fiataloknak
na itt még kellett tudni vezetni is...nem volt a sok kütyü, csak az ember... -
manutdzoli
senior tag
válasz
Vistaboy #6695 üzenetére
Majd meglátjuk.Egyébként kíváncsi leszek a meki jövő autójára,mennyire lesz versenyképes.Mert minden páratlan évben nyújtanak jó teljesítményt.Emlékezzünk vissza:2003-ban majdnem nyert kimi lévén a meki,2004-ben messze voltak a címtől,2005-ben kimi nagyon szorongatta alonso,versenyképes volt az autó,2006-ban lassúak voltak,2007-ben ismét nagyon gyorsak lettek.A 2008-as év nagy kérdés még.Ha folytatódik ez a tendencia,hami nem fog címet nyerni.Ez csak egy feltételezés.
-
kerjani
aktív tag
válasz
Vistaboy #6679 üzenetére
Erről egy Palik-beszólás jut eszembe:
megy le a gumiról, megy le a gumiról..
Hami lement a gumiról (vagy a gumi ment le róla?)
és jajjdenemjöttbe (a boxba) -
venember83
nagyúr
válasz
Vistaboy #6629 üzenetére
Erdekes dolgok derulnek az ifjoncrol...
McLaren: most mondjam, h szarkavaro nepseg? Milyen elonyuk szarmazik abbol ha elveszik a pontokat a ket csapattol? Semmi. Ha Hamilton igy nyerne meg a vb-t az tobb mint szanalmas lenne... Remelem nem a picipuha Bernie ugykodik a hatterben...
-
D.Orion
veterán
válasz
Vistaboy #3497 üzenetére
Hát anno a kockára fékezett gumi is kibírta, csak a felfüggesztés tört el. Ha ez deffekt-et kap akkor szítcsapom a BR-t.
MOD1: A Ferrari-n a Marlboro felirat tényleg nagyon jól néz ki(szinte hagyomány), kár, hogy eu-ban mindenhol be van tiltva. Így legtöbbször csak a vonalkódban gyönyörködhetünk.
2: Zoza24: Az aszfalt tényleg nem meleg. Tojást nem tudsz rajta sütni
Palik hűlye, ennyi NC! Ezt már megszokhattuk tőle.
3: Hát igen, egyesek benzingőzőn fognak bejönni.
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest