Hirdetés
Aktív témák
-
madstunt
addikt
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
De van olyan. A nyugtatók és altatószerek sem mindig úgy hatnak, hogy a beadásukig emlékezni fogsz. Felipe már a Hungaroringen való ellátásakor szedálva lett.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
úgy mondod, mintha vicces lenne, pedig igen szép teljesítmény 4x bajnoknak lenni ott (is)!

-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Narkotikum? Beszívottan nyomta az időmérőt, vagy mi? Az orvosok már csak az esemény után szedálták, kétlem, hogy azok a gyógyszerek törölnék a gyógyszer alkalmazása előtti emlékeket.
-
breiner
aktív tag
Rossi f1-be jó lenne xd szerintem maradjon csak a két keréknél

-
hunnylander
őstag
válasz
andy83
üzenetére
Rossit nagyon kedvelem, de idén még biztosan nem fog ráérni F1-ezni.
De szeretném, ha a profi sportpályafutását F1-ezéssel fejezné be.

Persze kettesszámú pilóta lenne a Ferrarinál, de ő azt is értékelné (mert elmondása szerint nagyon bánja, hogy nem váltott, amikor lehetőséget kapott rá) és már az is tiszteletreméltó teljesítmény lenne, ha profi szintre aklimatizálódna a Forma-1-ben. Van hozzá érzéke.
-
rocket
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Legalabb oszinte, pedig Briatore a managere is

-
andy83
aktív tag
Mugelloban pár éve pl. 1másodperccel maradt el Massa és Raikonnen idejétől. És akkor sem tesztelt sokat, talán pár napot...

Ez azért nem rossz!

Na jó, de azért minimális az esélye, hogy beraknák éles versenybe is!

upd:
rocket: tavasz óta a két tesztpilóta sem ült a kocsiban, mivel teszttilalom van. -
rocket
nagyúr
válasz
andy83
üzenetére
Az idei Ferrari nem egy csoda auto.
Jol ment ahoz kepest, hogy eloszor ult benne, de masodpercekkel volt elmaradva az F1-es pilotaktol, azzal meg elesben siman utolso lenne Rossi, raadasul ugye nem lehet tesztelni, igy nem tudnanak gyakorlni se, mindenkeppen a 2 tesztpilota kozul az egyik lenne a legjobb valasztas, ok se sokat teszteltek a kocsit, de legalabb tudjak mifan terem.
Loeb se lenne jobb, megha o negykereken is versenyez, semmi koze a rallynak az F1-hez. -
andy83
aktív tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Én Rossi-t látnám szivesen a Ferrariban pár futam erejéig!

-
PazsitZ
addikt
válasz
Peat;)
üzenetére
Nakajima-t sosem tartottam túl sokra, de én tuti nem cserélném le Piquet-re.
Egyébként meg pont mostanság volt egy kép linkelve, amin még anno Wiliams papával beszélgettek a kis Piquet jövőjéről. Nem hiszem, hogy ha akkor nem, akkor majd pont most vennék fel oda...
Én ezt már tavaly év végén vártam, hogy beülhessen valaki más a helyére.
-
Peat;)
veterán
válasz
proof88
üzenetére
Tavaly időmérőn volt gyenge, most már a futamokon is szar tempót megy. Semmi előrelépést nem produkált, persze közben hihetetlenül vacak autója van/volt (szerintem Alonsonak köze nem lett volna dobogóhoz most sem...de a pontszerzés már kötelező lenne a kis brazilnak), de arca is van. Aki ócska vasban nem mutat semmit az sokra nem viszi már, a mezőny vb pilótái immár (Hami idei éve) mind bizonyítottak rosszabb autóban is. Williamsnek kéne elvinnie, a szponzorai jól tejelnek és Nakajima szintet szerintem elérné, főleg egy nagyságrendekkel jobban vezethető autóban. A toyota nem hinném hogy megvonná a motort ha kitennék a japánt.
-
proof88
addikt
Schumi: Élvezem a szabadidőt, nem térek vissza
Piquet vs Briatore
szerk.: tudom-tudom jó páran nem kedvelik Piquet-t, de azért nem olyan könnyű gyorsan vezetni egy F1-es autót... én azért reménykedem benne, hogy valamelyik csapatnál lesz helye jövőre, szerintem még jobb tudna lenni...
-
JJános
addikt
[()]
Elkéstem.
-
Nem sérült Massa szeme!! Azt is tudja, melyik a jobb és bal keze.
Mondta az RTL-nek Massa saját orvosa. Az itteni orvosok azt mondják, teljesen biztosan, azért majd pár nap múlva lehet csak tudni. -
Csabee.
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
szerintem is kár visszajönnie, Gené majd elbohóckodik, tesztel mint eddig, csak most élesben
-
hunnylander
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem annál jobb, minél hamarabb tér vissza. A túl sok kiesés pszichésen megnehezítheti a sikeres visszatérést, ami a régi formájának visszaszerzését és a trauma miatti félelmek leküzdését jelenti. Jó is, hogy nem emlékszik a történtekre, talán az agyrázkódásnak és/vagy a narkotikumoknak köszönheti ezt.
-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
Gené remek lesz úgyis készülni fognak péntekenként a jövő évre Kimi meg hozza a dobogokat h a eredményesség se szenvedjen csorbát

Felipe szerintem legkésőbb a Brazil GP-n visszatér, ha addig 100%-osan felépül, legalábbis én biztosan ezt tenném a helyében (sz*rnék rá h elmenet az év) hazai futam az hazai futam, kinem hagynám
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Sok értelme nincs a visszatérésének, ez az év mindenképp bukó neki és az egész Ferrarinak, meg a többi gyári csapatnak. Inkább gyógyuljon fel, ne siesse el a dolgokat.
-
hunnylander
őstag
-
Ijk
nagyúr
Kíváncsi vagyok az elkövetkező napokban még kiket talál ki a sajtó. Úgyis valamelyik tesztpilóta lesz a befutó, de arról nem lehetne ennyit cikkezni. F1-el kapcsolatban el kell felejteni az újságírókat. Meg vagyok róla győződve, hogy sok pilóta téves megítélésében is nekik volt/van szerepük.
-
Qru
MODERÁTOR
Schumi nem ül vissza a Ferrariba.
Szűkült a kör, marad Lonsi vagy a tartalékosok. -
törölt tag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
ez az első alkalom, hogy egyetértek a vén bohóccal
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
érdekes hír
de így csak Schumi húzná lejjebb a hirnevét :S én nem mennék a helyében. adjanak esélyt a tesztpilótáknak!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
Michael Schumacher favorit Massa pótlására
"...tavaly áprilisban vezette utoljára a Forma-1-es Ferrarit. Az F60-ast még soha, de idei szabályok szerint átalakított F1-es autót már tesztelt. Szuperlicence nincs, de ezt az FIA-től megszerezni valószínűleg formalitás lenne, így valójában semmi akadálya indulásának. Ha akarja, az év utolsó hét futamára valószínűleg övé a kocsi...."Hivatalos jelölt nincs, az ilyenkor szokásos menetrend szerint a két tartalékpilóta egyikének, Marc Genének vagy Luca Badoernek kellene beugrania. Niki Lauda exvilágbajnok szerint ők ”haszontalanok”, sem tudásukkal, sem hírnevükkel nem tudnak hozzátenni a Ferrarihoz.
Most milyen szerény volt, azt hittem saját magát fogja ajánlani az utolsó 7 versenyre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AirBooms
addikt
Nem csak az orvosi miatt kell évente újítani. Minden évben rengeteg szabály- és biztonsági előírás változik. Amikről mi hallunk, meg látunk, az csak a jéghegy csúcsa. Aki három évvel ezelőtti kocsikhoz és versenyszabályzathoz szokott, annak nem biztos, hogy most is menne minden. Szóval naprakésznek kell lenni, ennyi az egész (plusz orvosi).
-
horvathd
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A wikipédián az Appendix L-t megnézve annak 5.2 pontjában szerepel, hogy a szuperlicenc a kibocsátási évének végéig érvényes.
Megelőztek.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Ha jól látom, a visszavonásra itt se térnek ki Engem is érdekelne

-
copin
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem lenne fair a csapat irányába.
@Vandit. Érdekes elképzelés.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Alonsi idén nem hiszem hogy ferraris lesz
majd jövőre, csak azt nem tudom hogy mi lesz akkor ha Massa nem térhet vissza az F1-be, és Rai is tiplizik... jön Piquet?
-
Vandit.
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem tudhatjuk nem sérült-e látóideg mondjuk.
Úgyhogy majd a szemvizsgálat után lehet megnyugodni szvsz. -
wildrain
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Igen, a hamis hírek arról szólnak.
Bazsó Péter, a Honvéd Kórház orvos-igazgatója cáfolta azt a korábbi értesülést, miszerint Massa biztosan szemkárosodást szenvedett, amikor a Rubens Barrichello Brawn GP-jéről leszakadó rugó a Hungaroring 4-es kanyarjához vezető emelkedőn fejbe találta, és átütötte a sisakját.
Habár a sisakrostély nem tört el, a homloktájon keletkező vérömleny elvileg veszélyeztethetné a versenyző látását. A megszokott vizsgálatot azonban egyelőre nem lehet elvégezni rajta, mivel a szemöldöktáji duzzanat miatt még nem tudja kinyitni a szemét.
"Jelenleg túl korai erre válaszolni, nem tudnánk erre a kérdésre se negatív, se pozitív választ adni. Ilyen állapotban nem vizsgálható ez egy emberen" - szögezte le Bazsó.
Az A5.hu kérdésére, hogy mikor derül ki, Massa szenvedett-e maradandó károsodást, ami befolyásolhatja a versenyzői pályafutását, Bazsó azt felelte: "Nincs meghatározható időintervallum. Úgy egy hét, vagy tíz nap", majd hozzátette, hogy nem tervezik visszaaltatni a Ferrari versenyzőjét.
(a5.hu)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a hírek arról szólnak hogy még közel nem biztos hogy visszanyeri régi látását..
de reméljük alegjobbakat! -
wildrain
addikt
Nyugodtan rakhatod a gülüszemű szmájlit, nem nagyon érdekel, hogy egy bika mit gondol egy gyerekcsínyről.
Sokmindent megcsináltam akkoriban, és még így is messze voltam az legrosszabb gyerekektől.
Különben mostmár nem játszanék vele, de azért azt nem értem, hogy miért olyan durva kiönteni pár deci benzint egy falusi udvaron a földre, majd hátrahúzódva megpróbálni meggyújtani. Nyilván nem egy tányér benzint próbáltam begyújtani úgy, hogy felülről, fél méterről néztem. -
Vandit.
addikt
-
shteer
titán
-
bambano
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
tán csak nem szőröznének a jogsival, ha 19 éves ifjoncokat is a pályára engednek... van pár teszt, amit produkálnia kell (pl. x másodperc alatt ki kell tudnia szállni a kocsiból meg ilyenek), ha azokon átmegy, jogsit kaphat. Szerintem. Azt is gondolom, ha összeeresztenék a magyar fociválogatottal, lefutná az egész bandát, mint a pinty.
Csak a kérdés az, mit csinál egy lezárt karrier újralangyosításával... ő csak elrontani tudja itt a renoméját, javítani nem, annak meg semmi értelme.
Szerk: Exodus: esni már tud, azt bemutatta

-
Viktor77
titán
válasz
bambano
üzenetére
Viszont nem is kell semmit mutatnia (úgyis mutatna amúgy). Pontversenybe nem tud beleszólni, konstruktőri nem számít.
Viszont a jegyeladásoknak, nézettségnek nagyot jót tenne. Nem lennék meglepve, ha Bernie valamiféle "ráhatással" lenne mind a csapatra, mind az FIA-ra (Schuminak perpill nincs szuperlicensze), mind pedig magára Schumira. -
bambano
titán
válasz
üzenetére
Az ezzel a bajom, hogy MS az utolsó egy-két évében már erősen taktikázva vezetett, próbált inkább ésszel, kockázatmentesen autózni. Nem való már az ilyen versenyre, járjon taxival.
A kontraszt azért is nagy, mert az utolsó versenyén ehhez képest (gondolom a befejezés motivációjával) szétgyalázta az egész mezőnyt. Miért nem lehetett ugyanezt a parádét a korábbi versenyeken is? Szerintem már nem tudná annyira felheccelni magát, hogy valami érdemi eredményt is mutasson. -
proof88
addikt
válasz
8nemesis8
üzenetére
A brazil az utolsó előtti lesz, az utolsó pedig november 1-jén lesz Abu-Dzabin, a Yas Marina Circuit-en.
-
proof88
addikt
válasz
8nemesis8
üzenetére
Én jövőre várom vissza, hogy újra harcba szállhasson a VB-címért.
Persze ha még ez évben visszajön, az sincs ellenemre, csak nem hiszem, hogy menni fog neki.
Mondjuk a hazai pályájára visszatérhetne, addig még hónapok vannak.
Most jut eszembe most nem is ott lesz az utolsó futam, pedig úgy megszoktam már, hogy a brazil pályán búcsúzunk a szezontól. -
8nemesis8
veterán
Kíváncsian várom Massa szeme vajon sérült e
Nagyon remélem, hogy nem, akkor talán még évvégére visszajöhet, bár lehet nem kéne erőltetni ezt, sőt lehet, hogy nem is engedik. Ugye a test elég nagy fizikai hatásnak van kitéve egy futam alatt. -
Nowhereman
őstag
Ahhoz, hogy egy gőz, vagy egy gázelegy be tudjon robbanni, ahhoz adott térfogyatszázaléktartományban kell lennie(pl. 20-60% V/V) Ha túl sűrű, vagy híg, nem robban! Az üzemayagoknak pedig a gőzük robbanásveszélyes, mert folyadékként tényleg kell nekik az az extrém viszony, ami egy robbanómotorban vár rájuk! A nyilt téren földre locsova egyikre sincs esélye - max meggyulladhat!
-
Nowhereman
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Kezdődik ott, hogy a FIA sem tud két téglát gondolatban egymásra tenni.
1/ ha valami árulás van az autón, akkor nem mehet ki a pályára
2/ a boxutcában tolatni tilos
mi van, ha a félreszerelt verda már kiment a boxutcába? - akkor most itt legyél okos, Domonkos!A büntetési rendszer röhelyes. Monacoban előre fogadkoztak, hogy a sikánlevágás boxutcaáthajtással büntetik - volt ki többször is vétett, de senki nem kapta meg a büntit. Tavaly meg a semmiért rávartak Bourdais-ra 25mp-et utólag ala áthajtás.
Erre, ha korektek akarnak lenni, akkor a Renault rajthoz állhat, de a csapatpontokat a következő két futamon nem zsebelt adnának. A csapat hibájáért nem kell a versenyzőket a nézőket és a versenyszervezőket büntetni/mert hogy Barcelonára a jegyeket már visszafelé váltják a hispánok, az tuti!/.
-
breiner
aktív tag
Jobban van Massa

-
dokar
addikt
válasz
venember83
üzenetére
ne becsüld le a benzingőz robbanóképességét, a többi pü

-
P00By
nagyúr
SATO!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimrod
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Sőt, akkor már hozzuk vissza Mika Häkkinen-t is.

-
proof88
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mármint Kimit tavaly? Vagy most Massa? Vagy mi?

-
Oliverda
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem a benzincső miatt büntették meg hanem azért mert amikor kiengedték majdnem beleszállt oldalról az egyik Force India-ba.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Úgyhogy majd a szemvizsgálat után lehet megnyugodni szvsz.
de reméljük alegjobbakat!
(reméljük)