- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Aktív témák
-
madster
tag
válasz venember83 #13498 üzenetére
akkor rosszul fogalmaztam...
Arra a listára gondoltam, ahol az összes lefutott kör van. FIA oldalán, csak nem találom.
erre azért még ráakadok
-
30z.Samu
félisten
válasz Motion_Blur #13494 üzenetére
És az is kérdés hogy Kubica hogy fog rajtolni...
Sic Parvis Magna
-
Motion_Blur
félisten
válasz 30z.Samu #13493 üzenetére
Azt én is Nekem az a fontos, hogy Kimi előrébb végezzen, mint Hamilton és lehetőleg dobogóra álljon. Az eddígi 2 futamon nagyon jól rajtolt, remélem a poros ívről is maga mögött tudja tartani Kovát, mert ha beragad mögé, akkor bukta a verseny...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
30z.Samu
félisten
Bravó Kubica!
Remélem holnap dobogós helyen lesz!Sic Parvis Magna
-
7Heads Drago
veterán
válasz !Overdose! #13490 üzenetére
Mert nem elég megbizható az autó.
De ez egy jelzés a többi csapat számára, hogy kivel is kell egy futamon számolni.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Motion_Blur
félisten
Ha valakinek megvan Kubica pole köre onboard, töltse fel plz! Thx
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
!Overdose!
őstag
válasz 7Heads Drago #13488 üzenetére
Malájziában Button futotta a 4. leggyorsabb kört mégsem mondanám, hogy a Honda a 4. legjobb csapat.
Sajnos.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
7Heads Drago
veterán
Bocs módosítom: 57 ezreddel.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
válasz !Overdose! #13485 üzenetére
Azért ne felejtsük el az előző futamon elért legjobb köridőt, amit Heidfeld futott.
Mclarent lazán verte.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Oliverda
félisten
válasz venember83 #13482 üzenetére
"... Egyszerűen a pályával nem barátkoztam még meg 100 százalékig. Most ebből a helyzetből kell a lehető legtöbbet kihoznom"- folytatta értékelését a Quick Nick becenévre hallgató versenyző.
"Nem tudom mi lehet a probléma, de biztosan nem az autóval van a baj, hiszen Robert az első rajtkockában végzett vele. A hosszabb etapokon én is jobb vagyok, mint egy körön, ezt láthattuk tegnap is"- zárta Heidfeld, akinek így a futamon lehet esélye előrébb lépni.Motion: Ne keverj össze magaddal kérlek. Köszi!
!Overdose!: Szerintem is Kubica autójában van a legkevesebb benya ha az első 6-8 versenyzőt nézzük, viszont ennek ellenére nagyon úgy fest hogy a BMW tudja tartani a Melbourne-ben bemutatott jó formáját.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
!Overdose!
őstag
Motion védelmében: Nagyon szép volt Kubicától és örülök a teljesítményének, de én úgy gondolom, hogy azért ez a pole nem biztos, hogy erőből volt. Ne feledjük, hogy Bahrein egy fontos piac lenne a BMW számára és az első pole pozíció, amivel tele lesznek az újságok nem rossz reklám! Egyszó, mint száz szerintem Kubica jön ki holnap először tankolni.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Motion_Blur
félisten
-
george11
addikt
válasz Oliverda #13481 üzenetére
De gonosz
Nagy Kubicának a mai produkcióért. Remélem holnap is hozza ezt a formát.
(pedig Ferrari drukker vagyok vagymi )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Oliverda
félisten
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
proof88
addikt
Meg a McLaren-Ferrari-féle első kerekes légkiszippantós megoldás is átmehet majd valami dísztárcsás megoldássá.
-
manutdzoli
senior tag
válasz (Kolombusz) #13468 üzenetére
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
OTee
aktív tag
válasz D@ni88 #13475 üzenetére
Van ilyen, read only user szeretik őket a fórumokban.
Sztem vmit arra is kitalálnak, akár a cikkben említett teljes színezést pl.OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
OTee
aktív tag
válasz D@ni88 #13471 üzenetére
Elolvastad?
2007 eleje óta erre a megoldás a gumik tapadófelületének egyik árkába festett fehér csík, de a minta nélküli, slick gumik újrabevezetésével ez már nem lesz alkalmazható.Ps.: Kolombusz: nem frissítettem előtte, gyorsabb voltál
Szvsz OTee
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
SzalaiG
addikt
F1: Színes gumik jönnek [link]
Piros Ferrari - piros gumi
-
gV
őstag
válasz venember83 #13460 üzenetére
ha cserélt volna akkor sem az ingyen cserét használta volna fel, uis feadta az elöző futamot
-
soulcube
aktív tag
válasz manutdzoli #13464 üzenetére
Valahogy csak összekuporgatják a Ferrarival karöltve.
-
sekli
addikt
válasz manutdzoli #13464 üzenetére
na, de hova a fenebe sietett...?
-
D@ni88
addikt
Én egyszerűen azt nem értem hol kapott annyit Kimi Massától? 1-2tized arra aztmondom oké.. De 1-2 körben is csúnyán kikapott, ha Massa nem hibázik akkor megint csúnya, nem 3tized...
-
proof88
addikt
Azt azért ne felejtsük el, amit Trulli mondott múltkor, hogy a Ferrarisok bármit csinálhatnak az autóval, gyorsak. Még ha balul is sül majd el a rajt, a verseny elejétől kezdve meglesz a lehetőségük az előzgetésre.
-
D@ni88
addikt
válasz manutdzoli #13455 üzenetére
malaysiaba odatette magát Kimi a rajtnál
-
Thrawn
félisten
válasz manutdzoli #13451 üzenetére
A poros ívről rajtolva nehéz dolga lesz, örülhet ha a mögötte lévők közül nem éri be valaki. Izgalmas rajt lesz az biztos.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
D@ni88
addikt
itt most Massánál volt az erő. Kiminek ez ugye nem új motor? Massa meg tuti kapott mert kiesett. Egész hétvégén ilyen "szar" volt Kimi, sztem ez nem az ő pályája, de sztem a 2. helyet hozza
-
manutdzoli
senior tag
válasz proof88 #13444 üzenetére
Kimitől kitelik minden Malajziában is akkor volt gyors amikor ő akarta.Kivárásra játszik.Le kell rajtolnia Lewist,aztán követni massáékat,kerékcserénél pedig eléjük kerülni.Ilyen egyszerű
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
gV
őstag
válasz venember83 #13433 üzenetére
mit vársz tőle? neki Schumi Májkül pedig nem is angol a kerpeni úriember
tavalyi futamból kiindulva Felipe a 21. Kimi a 23. körben vételez majd benyát
a tavalyi időmérőhőz nagyon hasonlit az idei csak Felipe, Lewis -Ő tavaly a 19. körben tankolt- és Kimi hátréb került egyel
Kubicának sztem most nem 23 körig fog tartani az első etap
[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz manutdzoli #13443 üzenetére
Kiminek előznie kéne ahhoz hogy jó eredményt érjen el. Az meg nem jön össze általában neki. Mclarentől mióta elkerült csak csúszik lefele a tudása külső laikus szemmel. (egy volt Kimi rajongó) Versenysebessége még megmaradt szerencsére.
Gyors tipp: Massa
Kubica
Kova
Heidfeld
Trulli
Rosberg
Webber
Button v. AlonsoSzerintem is lesznek kiesések, meg összeakadások.
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem is itt van az idő elásva.
Túl sokat tankoltak a Ferrarikba. Illetve Massa hibázott is, legalább 2-3 tizedet benne hagyott.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
proof88
addikt
Szerintem is alakítanak majd szépen holnap a Ferrarik, szerintem Kiminek ma amolyan "most nincs kedvem hozzá, majd holnap..." hangulata van, meg ugye ki tudja, mennyire volt tankolva.
-
manutdzoli
senior tag
válasz Cosmic Gate #13439 üzenetére
Hidd el,jók lesznek a ferrarik.Kimi autójában lehet több üzemanyag van,az az ötvenhány kör pedig sok,akármi történhet.Nem hittem volna hogy hami 3.lesz.Bíztam benne hogy Kova elveri
-
proof88
addikt
Jó kis izgalmas időmérő volt, továbbra is az a véleményem, hogy holnap a fele mezőny nem fog beérni, rengetegen hibáznak és sokszor, a holnapi verseny nyomása alatt pedig még nehezebb lesz... ráadásul az autókat is meg fogja viselni a dolog.
Massa már megint beszélt mindenről, csak arról nem, hogy igen, hibáztam...
Kubicának gratulálok, de nem igaz, hogy nem képesek megtanulni, hogy nem [kubika], hanem [kubica] !!!
Button lehet, hogy tényleg 12. lesz, ahogy mondtam. -
manutdzoli
senior tag
Bravo Kubica.Szép volt.Ferrainak szurkolok,de amikor kubica megverte hamit,és jött massa a gyorskörön,azt kívántam hogy legyen a második kubica mögött. Megérdemelte.Érdekes futam lesz holnap.
-
Cosmic Gate
aktív tag
Kimi csalódás Bár nem gondolom, hogy versenytempóban ott lesz a BMW, azért szar ez a 2-4. hely, full poros íven
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz (Kolombusz) #13435 üzenetére
Megérdemelték. Massa megint hozta azt amit kellett volna. Pole-ban lenne a helye ilyen idők után.
-
Oliverda
félisten
Ha jól láttam Massa megint hibázott.
Jól összerakták Louis autóját, a 3. hely pedig a pálya tisztább részén van.
mod: Kimi eléggé beleszürkült a hétvégébe eddig. Hóól vannak a téli 1:30-as idők...?
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
Massának miért kell mindig mindent a külső körülményekre fogni?
-
(Kolombusz)
veterán
Kubica nagyon ügyes, nagyon örvendek az első helyének!
-
venember83
nagyúr
Oliverda: Kimi biztonságban van, Felipe nem ütheti ki a rajtnál. Ugyanez nem mondható el Lewisról és Robertről. Becopták?
13437: Hamilton angol, nem francia. Következésképp Lewis.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Szép volt Kubica. DC csalódás volt.
-
Vistaboy
veterán
Minden elismerésem Kubicának és a BMW-nek, nagyon jó már végre a McLaren és a Ferrari mellett egy harmadik istállót is a pole-pozícióban.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Zoza24
senior tag
nézzük csak vissza ki tippelte ezt...azt hiszem a pénz a banknál marad
Forza Italy!
-
Majstor
senior tag
Bravó Kubica
http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Integra
titán
szép volt kupica!
a hamilton lufi meg kipukkad?!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zoza24
senior tag
nah ez most mi?sztem van taktika beli különbség...lesz itt érdekes kavarodás holnap...
Forza Italy!
-
Thrawn
félisten
KUBICA POWA!!!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
soulcube
aktív tag
Ez hihetetlen. Kubica de komolyat ment !
-
t1
veterán
Kubika
-
Jofi81
őstag
Mekkorát ment Kubica!!!
-
venember83
nagyúr
Kubica
Massa
Hamilton
RaikkonenA lengyel csúnyán belerondított a tippembe.
[ Szerkesztve ]
-
soulcube
aktív tag
Hamilton vajon folytatja az időmérőt, soha nem szoktak kiszállni...
-
t1
veterán
"Button kiveri Webbert" LoL
-
venember83
nagyúr
Hova siet Massa, illetve ki csempészett altatót Lewis és Kimi piájába?
-
Jadro
veterán
A végén kicsit megijedtem hogy Kova nem kerül be. Abban a kavarodásban jól hátrébbszorult.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
mexx0407
tag
Gyerünk Massa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
soulcube
aktív tag
Trulli hozta a repülőkört. Bourdais pedig legyőzte Vettelt.
-
soulcube
aktív tag
Hmm... Villeneuve a Ferrarinál ?
-
soulcube
aktív tag
A gyorskör megkezdése előtt jól láttam, hogy füstölt Lewis motorja ?
-
Jadro
veterán
Na lássuk. Massára tippelek mint edzéselső.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Kraptor
őstag
válasz Motion_Blur #13367 üzenetére
Ez mükszik!!!!
-
gV
őstag
amit Motion linkelt még korábban az megy [link]
-
t1