- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok!
Egy teljesen passziv HTPC-t szeretnek epiteni. A letezo legjobb CPU-t szeretnem ami meg elmegy passzivan. Sajnos otletem sincs, hogy hol kezdejem sem a CPU-nal sem a haz-nal De erdekelne olyan megoldas is amibe belehet epiteni egy felmagas dedikalt vga-t amivel kicsit jatszani is lehet.
Eloszor kivancsi lennek mindenfele otletre, aztam majd formalodik, hogy merre kotnek kompromisszumokat.
Az ar nem szamit, egyenlore csak latni szeretnem milyen lehetosegeim vannak.Elore is koszonom.
-
Radványi
aktív tag
válasz
radi8tor #26076 üzenetére
Most neztem rajta egy 1080p 3D avatart 20gb mkv es a 26 fokos szobaban 75% os paratartalom mellett annyira volt hangos a vege fele mint egy jo hutessel rendelkezo laptop, ha odahajolsz akkor hallani lehet hogy zug de a film kozben nem veszem eszre.
Illetve nekem most egy 7200rpm es hdd van benne, gondolom SSD vel huvosebb.Csak a TV hangszoroja szol nalam es a box a gyerek miatt a TV mellett van a polc tetejen kb 2-3 meterre tolunk mert hat kicsi a lakas.
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok!
Ma telepitettem fel az XBMC-t a ZOTAC ZBOX nano ad12 re.
As amikor lejatszok egy olyan videot amiben a hangsav 5.1 es akkor nincs hang ha a laptopomon jatszom le akkor van hang.
Gondolom nincs jo beallitva az audio tudnatok ebben segiten hogy mit erdemes beallitani?
Sajnos jelenleg nincsen 5.1 es hangrendszerem csak a TV beepitett hangszoroja.Illetve szeretnek bongeszot telepiteni tudnatok segiteni, hogy melyiket es hogyan tudom megtenni elore is koszi.
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok!
Az miert van, hogyChrome es Explorer nem birja a 720p-t es az 1080p-t
A 720p meg egesz turheto csak neha akad meg de az 1080p az szethullik
Felraktam az Operat es tokeletesen lejatszik minden tartalmat.Korabban irtam, ez volt a gondom a VLC vel is. Valaki javasolta az MPCHC ami szinten jol mukodik.
Illetve a hang es a kep csuszik 5-bol 4 alkalommal es csak akkor jon helyre ha ujrainditom a gepet.
KB 1-2 masodpercet csuszik akar bongeszoben jatsok le valamit akar file bol. -
Radványi
aktív tag
Lenne megegy kerdesem. A bongeszoben lejatszott videokkal is ugyanez a problemam. ott tudok kezdeni valamit hogy ne akadjon a stream megt 720p tol alacsonyabb felbontason is akad mar kiprobaltam mindenfele bongeszot es ugyanaz mindegyiknel.
-
Radványi
aktív tag
válasz
canniball #24005 üzenetére
Oke de nalam a vlc nem jatszott le semmit ezen a gepen miota megvettem, ami nagyobb volt mint 720p es a 720p vel is volt gondom csak a catalyst ben atalitottam mindent, hogy tamaogassam a teljesitmenyt es kikapcsoljam a ami terheli a gpu-t foloslegesen. Raadasul a 4GB ram bol 2Gb ot a gpu nak adtam ami szerintem sok.
Kiprobaltam egy 20GB os 1080p 3D avatart azt is gond nelkul vitte, a vlc azt nem tudta lejatszani csak folyamatos akadassal.
-
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok.
Nemreg vettem egy ilyen keszuleket. ZOTAC ZBOX AD12 Nano. Tudna valaki segiteni abban, hogy mi lehet a gond mert sajnos nem tudom lejatszani a full hd tartalmakat a kep megakad neha szethullik es igy elvezhetetlen. Azt gondoltam ez a hardver kepes erre vagy csak rosszul allitottam be valamit?Windows 7 64 bit Home E. fut rajta, 4GB Ram, 320HDD 7200 rpm
A legfrisebb drivereket szedtem le a gyarto honlapjarol, illetve az APU hoz az amd oldalarol.Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Razer Kaira Fejhallgató (Vezeték nélküli) INGYEN FOXPOST
- Razer Blackshark v2 Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest