- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freebush
csendes tag
válasz
gorbep #28672 üzenetére
Én egy Scythe Mini Kaze ventilátort használtam az Asrock E350M1 gyári ventilátora helyett. Nagyjából 2.000 Ft az ára, nekem bevált. Csendes, de hátránya a fix fordulatszám.
-
Freebush
csendes tag
válasz
banderasz77 #28626 üzenetére
Én is megszívtam Win 8 alatt nem tudtam a hangot kiküldeni ezen az alaplapon. Win 7 simán megy. Túrtam a fórumokat, esetleg egy hang és/vagy Intel driver újratelepítés segíthet. Talán először a hangot rakd fel, utána a grafikusat v. fordítva.
Nézd meg mi az alapértelmezett hangeszköz. Vezérlőpult/Hardver és hang/Hangeszközök kezelése és itt mi van beállítva.
Talán segíthet, ha SPDIF-re van állítva, akkor a Biosban => Advanced mode/Onboard devices/ részen a SPDIF kimenetet HDMI-re állítod. -
Freebush
csendes tag
Frissítettem a korábbi Brazos alapú HTPC-t. Egy ASUS H81M-A alaplap és egy Haswell Refresh Intel i3-4150-es processzor az aktuális gép. Gondolkodtam egy olcsóbb processzoron, a másik lehetőség egy Pentium G3240 a Clear Video támogatás miatt, de HT miatt ezt választottam. Elégedett vagyok az internetes videók és a fullHD-s anyagok lejátszása problémamentes, a 23,976 képeldobást nem tapasztaltam MPC-HC alatt. A táp egy LC-Power ház kiszerelt egysége (Pico-psu talán?) 75W-os kockatáppal. Két órányi film nézés után a legmelegebb ponton 33C°, a gyári hűtő "Silent" profilon halk, nem hallani, pedig egy alaplapi tálcán van még a cucc. Viszont első összeszerelésnél nem "indult el" (nem volt videojel), BIOS frissítés kellett, amit csak a boltban tudtak megcsinálni, mert nincs egy régebbi processzorom.
-
Freebush
csendes tag
-
Freebush
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy AMD E-350-es Mini-ITX-es gépet használok HTPC-nek, FullHD-s tv-n. Többnyire online filmeket nézek, de úgy néz ki kevés a gép ehhez. Played.to, Youwatch és társait nézem, de akad a lejátszás, néha 1-1 másodperces fekete képernyőt látok a film közben. Cserélni szeretném ezt a konfigot, milyen processzort, alaplapot ajánlotok, ahol lesz elég erő ezekhez az oldalakhoz is? Kabini elég ehhez egy Athlon 5350-es procival, esetleg keressek egy erősebbet?
Köszi:
Freebush -
Freebush
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Hybridboxról? Trinity processzorban gondolkodtam eddig, hogy processzor- és grafikus erőben ne legyen hiány, de most akciós áron kapható a cucc, ezért kezdtem el ezen gondolkodni. Nálam a MindigTv-s rész fontos, ezért a jövőben építendő HTPC is a eköré épülne. Az ár mellett előny a kis méret és a szoftver és a hardver - remélhetőleg - alapos egymáshoz csiszolása.
-
Freebush
csendes tag
Szia!
A 320-as tényleg kevés, 500-1000Gb irányába is nézelődöm. Az XBMC-t nem ismerem, a Hybridbox a leírások alapján szimpatikus. Fontos a felvétel, a timeshift, probléma nélkül menjen a Mindigtv és egyes oldalakon a régebbi műsorokat vissza tudjam nézni, youtube és társai, ami lehet Flash v. Sliverlight.
Neked az Intel Atom megy rendesen?Üdv.: Freebush
-
Freebush
csendes tag
Sziasztok!
HTPC-t szeretnék építeni az alábbi összetevőkből:
Asus E45M1-I Pro alaplap
Cooler Master RC-100 ház
Leadtek Winfast DTV2000DS DVB-T tuner
WD 320 Gb
Kingston 4 Gb Ram
DVD olvasó
Conax olvasó USB
Win7 és HybridboxFontos a Mindigtv és Hybridbox kompatibilitás. Ezzel okosítanám fel a meglévő tv tudását. Kérdésem hogy ehhez milyen (lehetőleg halk) táp kell? 60-90W elég. Illetve ez az alap konfig megbirkózik-e gond nélkül a Mindigtv-vel? Esetleg elég egy USB-s tv kártya is és akkor mini-ITX-es alaplap is megfelelő (Deluxe változat beépített bluetooth-tal és wifivel).
Köszi: Freebush
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest