-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
gorbep #22635 üzenetére
Nem ajánlotta fel senki, pár napja meg nem olvasom a a hitgyüliseket, és soha nem mondták nekem. De gondolom ezt is csak én képzeltembe.
Kocsis példa
Aztán a kocsin ha lecseréled a kereket tud gyorsabban menni mérhető mérhető a tapadása? De a fránya kábelekkel soha nem lehet semmit kezdeni.
Akkor aki nem érti a kocsis példát az nem férfi, aki nem vesz drága kábelt az szegény
na egyre jobb dolgokat produkáltok és egyre jobban lenézitek a másik oldalt.Miért baj az, ha valaki másfelől akarja megközelíteni a témát és nem úgy mint ti, miért baj, ha nem hiszek a fülemnek mert tisztában vagyok vele, hogy a hallás nem csak attól függ, hogy leülök oda? Miért baj, ha a materiális világban szeretnék erre választ kapni? Miért fáj ez nektek? Miért? Miért kell egyből a másiknak neki esni? Mivel vagytok jobbak nálunk, hogy ha valaki ellent mert mondani egyből le van szólva, hogy ő hülye és nem ért semmihez ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest