Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz
Karima #49620 üzenetére
Nem én raktam oda, én is most vettem észre, mikor összeraktam a panorámát
Számomra kicsit feldobja a képet, ezért nem is szedtem ki, lehet hogy holnap már másképp gondolom. Nézek majd egy harmadolósat is, de ebben a sorozatban kifejezetten a középre szerkesztettség a lényeg (még 6db kép lesz).
-
Chapel
addikt
válasz
Karima #49574 üzenetére
Gyorsaság a kulcs, korábban linkeltem egy werk képet, úgy talán látod milyen kis "szerkezetet" gyártottam, igazi sufni tunning
Még a 60-as a canonnal csináltam, semmi vaku, fürdőben ismán villany mellett.
werk 1, werk 2
A 2.on láthatod miért nincso tt a kezem, ott sorozaton van a gép, az újjam a ravaszon és várok, mikor kapja meg, na akkor sorozat és táddááKb. amúgy 40-50 képet lőttem, ebből volt pár használható. Az tuti, hogy a fellobbanás pillanatát kell elkapni, mert akkor szórja a szép csíkokat is. De ez nem az a pillanat mikor meggyullad a gyufa! Mert késletetett biztonsági gyufa (minden mai) így ezt majd Te látod mikor van az a bizonyos pillanat.
-
Chapel
addikt
válasz
Karima #49572 üzenetére
Hehe, el van a gyerek ha gyufázhat
Anno én is játszottam vele, ez gondolom inkább teszt kép jelleg. Én 1-2 órás szórakozással ezeket hoztam össze, próbáld ki hogy oda méred a fényt a lángra, nekem sikerült úgy szépen kioltanom a hátteret. 1 , 2
Jó téma, mikor unatkozom mindig hasonlókat keresek, ehhez nem kell se napfény, se szép idő, se bogár
Milyen obi?
-
-
m3ss
veterán
válasz
Karima #49538 üzenetére
hmm hat ezek tenyleg eleg felejtosek, az elso ketto kivetelevel. mondjuk en mar az elson is csodalkoztam. vagyis jo az a kep, de orultem is magamnak, sztem az en macskas kepem se sokkal rosszabb. mondjuk minosegben nem ugyanaz a ketto
meg jok a szinek az oven...
ha mar macskak, megint explored lett egy cicas kepem, vki exploredeknal macskaorult(#49546) Karima nekem tetszik. jok a szinek, egbol, hangulat. ha vmibe bele kellene kotnom (az mindig megy
) talan a bal oldali sziklak, meg a jobb szelen levo kacsa nem kellene. nem zavarnak, de talan nelkuluk jobb lenne.
(#49526) Karima 1m+ expo? wow. el is kezdtem nanasi kepeit nezegetni, eleg jo tengerpartos kepeket csinalt, elo is szedtem egyet...kar hogy nem portreztunk montenegroban csak par fotot. eleg jo kepeket lehetett volna csinalni. kar hogy landscape modban maradtam
egy ilyet talaltam, milyen ez a poz? nincs tulzottan keresztberakva a lab? tudom vmi feny sem artott volna igy ellenfenyben, majd beszerzek vmi diffuzort meg vakut. mert valahogy kivilagositottam a temat, de jo zajos is lett...lehet telen majd portrezgatni kellene, mast ugy sem nagyon lehet. majd raallunk a temara kicsit..modell is meg en is -
válasz
Karima #49530 üzenetére
Mindkét váz kap egy google +1 et, és nem a szám növekszik, csak a vonal mögötte.
Szóval ha valaki keres jó állapotú 5dII vázat, akkor lesz két eladó, természetesen, szenzoruk tisztítva lesz és friss expószám infóval, legkésőbb tavasszal, ebből az egyik még garanciális jövő májusig. -
Chapel
addikt
válasz
Karima #49388 üzenetére
Az egyetlen dolog amibe nem tudnék belekötni az a cím: Woman Is a Woman. Ez legalább lényegre törő
A kommentek is zseniálisak, azokon röhögök percek óta, most a kedvenc ennél a képnél.
"Ennek a modellnek van kisúgárzása!"
-
-
válasz
Karima #48850 üzenetére
Egész jó képeket sikerült kihoznod a környezethez mérten... úgyhogy erről az oldalról nézve, hoztad amit lehetett. Azért azt senki nem gondolta, hogy profi modellek lesznek? Ki fizeti azt ki? Vélhetően modellközvetítő hívta őket, ergo ingyen modellek lehettek... vagy beígért későbbi lehetőséggel kecsegtetett lányok. Ettől függetlenül így látatlanban is sok munka lehet az előkészített helyekben, meg a leszervezésében.
-
Peethy
őstag
válasz
Karima #48850 üzenetére
Szeme alól a vaku fehéres csillogását még kivenném, de amúgy jó fotó! Nekem az előző is tetszett, kicsit kevesebb retussal megnézném azt is. Igazából nem is állt olyan rosszul neki ez a stílus, nyomtatásban ezzel a színvilággal egy magazinban biztos hogy tarolna. Szép munka.
-
m3ss
veterán
válasz
Karima #48833 üzenetére
ja hat akkor gondolom nem
sztem jo kep lett. mar parszor rakattintottam, bar nem tudom ez mennyire a te erdemed
mmint ottani vakuk voltak, es azokat tudtad hasznalni? softbox vagy mi? merre voltak a fenyek? hany vakuval lehet ilyen megvilagitast megoldani, 2 eleg? nincs tobb kep? -
m3ss
veterán
válasz
Karima #48722 üzenetére
jo a megvilagitas
nekem nagyon bejon az utomunka az elso ketton. mint kep is bejonnek, foleg az elso. talan az elson a bal felso sarokban az a sotet folt zavar, en azt szelektiven kicsit vilagositanam.
a harmadik nem jon be, nem tetszik a helyszin, zavarnak az autok is. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Karima #48722 üzenetére
Az elsőnél kicsit esetlen keze a jobb zsebben, mintha éppen vakarná... Jobb lett volna, ha a hüvelykujj kint marad.
A másodikon eléggé düllednek a szemei, bár ha ez volt a cél, akkor jó lett.
Az első kettőt kicsit több telítettséggel vagy melegebb WB-vel, és kicsit több kontraszttal megnézném.
A harmadikkal nekem nincs gondom, jó lett. Persze a több is inkább csak "kötekedés". -
m3ss
veterán
válasz
Karima #48670 üzenetére
sztem is tul vilagos.
(#48668) ballington
miert lenne kisebb panoramaban? mellette lenne meg 2 kep, gyutav allando. max ugy tunne.
amugy ilyesmi perspektivara gondolnek nagylatoval, eastsidernek van millio ilyen kepe, ne mondd, hogy fektetve/nagyobb latoszoggel nem mutat jobban. -
m3ss
veterán
válasz
Karima #48663 üzenetére
jah vilagos. teljesen jo a felho/viz aranya, ilyen szep egboltot mutatni kell. en is ugyanilyen gyutavval dolgozok, kopkodok is rendesen tajkepeknel, kell az uwa, vagy mergelheted a panoramakat a vegtelensegig
nyilvan igy is nagyon jo, meg lehet mar tenyleg panoramara allt ra a szemem. de ha lenne meg jobb oldalt 2 ilyen 18mm-es portre kep, nalam 5+++ lenne, igy csak 4.7
-
m3ss
veterán
válasz
Karima #48659 üzenetére
ez jo lett! jok a szinek, idopont, eg/viz aranya, szolid utomunka is bejon. mondjuk fektetve (12mm-en
) vagy par portre allasu panoramaban jobban mutatna. valahogy nekem furak ezek az allitott tajkepek. ritkan jonnek ki jol 18mm korul. end-ru is posztolt vmi hasonlo latoszoges/elrendezesu kepet a kreativ temaba jomultkor, ott is ugyanez volt az erzesem kicsit...
(#48654) pontyos ja ez igy nem az igazi, tobb kellene lentrol.
(#48652) szaby_gyerek tetszikelem -
válasz
Karima #48570 üzenetére
Nem nagyon fogsz más színvilágot látni és nem azért, mert nem tudnék más stílust kikeverni... hanem mert az embernek alapvetően egy kedvenc stílusa van, az ami a legközelebb áll hozzá... valamint miért változtassak és próbáljak a többiek közé beállni? Ezt szinte csak mi csináljuk... legalább is ebben a formában egyedül mi. Nem középszerű akarok lenni, sok stílusjeggyel, hanem egy stílust akarok minél jobban felfejleszteni...
(#48571) Real_Necro
Legalább 1-2 hét... úgyhogy türelem...
Ez már csak ilyen, rá lehet cuppanni rendesen.(#48572) rumos14
Köszi! -
m3ss
veterán
válasz
Karima #48522 üzenetére
nekem amugy bejon ez a kep. fako, mert sztem kicsit ilyen regies szepias utomunka van raeresztve, de lehet tevedek aztan majd coxer kijavit. en azoknal vettem eszre ilyen tonusokat (tonusgorbe jobb oldalat lentebb huzod, nem er fel egeszen a tetejeig) akkor jonnek ilyesmi kepek. ez mondjuk sztem pont hogy eleg kontrasztos ahhoz kepest, talan azert is fura?
(#48497) cOxeR ezek mondjuk annyira nem jonnek be. marmint ezek is jo kepek, de ennel jobb kompokat szoktatok csinalni
nem nagyon latszodik bennuk a koncepcio, odaalltak aztan hajra. vagy csak en vagyok mostanaban negativ kicsit
(szerk: mondjuk kicsit konstruktivabbra fogva, ebbol a szogbol ezzel az epulettel sokkal jobb kompot nem is nagyon lehetne. az elso kep tetszik legjobban ezek kozul, csak az talan kicsit lejt jobbra, vagy nem alltal kozepen? meg talan a par sem all egeszen kozepen. )
-
pisti
őstag
válasz
Karima #48311 üzenetére
Köszi, örülök hogy tetszik.
A képek nagy rész egy M42-es Jupiter 37A-val készült, a Verseny-es képek - ahol nem töltik ki annyira a képet az autók - pedig a Helios 44M-el. Használtam még egy cokin nd8-at hogy ne kelljen f22-ig rekeszelni.
szaby_gyerek:
Ennél a Renult-os eseménynél csak a célegyenes melletti lelátók meg a boxutca környéke járható be, a pálya többi része zárva van.
Valóban nem egy helyről készültek a képek. A két első a célegyenes ráfordító kanyarban készült, a többi a célegyenes elején lévő még gold tribünös részről. Ott még van egy kivetítő. részben ezért. -
Chapel
addikt
válasz
Karima #47703 üzenetére
Ez egyértelmű, nem is kérdés. Kérdezzük csak meg Coxer vagy Ropi kollégát, fb igencsak sokat tud nyomni a latba (hozni a konyhára effektíve ).
Én nem sokára megszüntetem flickr oldalamat (már régóta hanyagolom igazából), készül a saját oldal, amit pedig fb-on terjesztek majd; az ilyen lehetőségeket ki kell használni
-
törölt tag
válasz
Karima #47694 üzenetére
Eszembejutott kozben hogy mi nem nyul meg a minoseghez. Panoramio.com (alairasomban van a sajatom) azon vannak a google earth kepek. Akarmit feltehetsz nem csak tajkepet,semmit nem torolnek,es a view original image alatt a butitatlan eredeti file van mindig. Van valami meretkorlat amitol nagyobb kep nem mehet fel,de nem emlekszem mennyi asszem 5 mega...
-
kiskornel
addikt
válasz
Karima #47691 üzenetére
Ahha! Kezd bennem körvonalazódni, hogy mi a furcsa a képeiden. Nagylátós üvegből akkor tudod kihozni a nagylátós fííílinget, ha közelebbi tárgyakat is komponálsz bele. A messzi város, mint elem ez esetben nem jó. Messze van. Valami közeli hegy, domb, alakzat, stb... Tovább lehet növelni az érzést, ha lentről fölfelé, vagy fentről-lefelé fordítod a gépet ami meg is volt.
Szerintem valahogy így néz ki jól (vagy hát jobban): [link]
-
törölt tag
válasz
Karima #47694 üzenetére
Igen, butitja az is, de nem nehany10kbyte-osakra... Mondjuk az biztos, hogy ott nincsen like, de emiatt a minoseget ilyen szinten felaldozni akkor sem eri meg. Igy azert tenyleg egeszen mas a kepfeltolteses linken, ossze sem lehet hasonlitani, mintha nem is ugyanaz a kep lenne!
Az 500px.com-on ha 900px-re van meretezve a hosszu oldal akkor nem nyul a minoseghez, pl ez egy regebbi kepem ott, ingyenes account-on: [link]
Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest