- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
j.bravo #48978 üzenetére
koszonom,j.bravo. Ha lesz idom, belebujok az LR-be es utomunkazok rajtuk egy kicsit
szerk: #48980-re: szerinted engem nem? most talaltam 7$-ert egy jo kis 125 oldalas LR4 develope modulhoz valo ebookot egy raktat presettel...mar csak idot kene ra szakitani...lehet kevesebb cod4 multi kene?
-
Balinov
titán
Igen, bevallom letortel, de orulok neki, hisz igy tudni fogom, legkozelebb mire kell hasonlo esetben figyelni.
Viszont a kompozicios hibarol tudnal bovebben irni?
Sajnos nem mostanaban fogom tudni megismetelni, kb 300km-re volt egy nemzeti parkban
Hamar idetevedtem, ebbol a par kepbol szerintetek van ertekelheto?
szerk: link lemaradt, bocs
-
-
Balinov
titán
válasz
kiskornel #48039 üzenetére
#48025) Sir Riccio: hát Ricsi. Elhelyezés, geometria jó... de hogy mit akarsz vele kifejezni, azt nem tudom. Onnan hiányzik 1 baba..
Szvsz a kepalairas teszi teljesse ezt a kepet "Coming Soon...
"
Nekem nagyon bejovos, Sir Riccio. Kaptal is +1 szavazatot a Goldenblogon
-
Balinov
titán
válasz
csaabz #48017 üzenetére
Scott Kelby-tol szoktak ajanlani a Digitalis Fotoskonvy c. sorozatot. Epp mult heten kerdeztem en is ugyanezt, egy kedves forumtarsunk (aldassek a nickneve) ajanlotta ezt az Interbook-ot. Tegnap meg is rendeltem, holnap viszi ki a GLS anyosomekhoz, apos meg hozza ki szept vegen.
Ezen kivul meg a National Geographic fotos konyveit ajanljak.
-
Balinov
titán
Sziasztok, elore is bocsanat az off-ert. Ismeritek a Praktica szuromarkat? Elvileg a Schneider Kreuznach gyartja, aki ha jol latom a B+W marka mogott van. CPL szurot neznek, de a Hoya-k eleg aranyaron vannak.
-
Balinov
titán
elnezest az off-ert, de segitene valaki annak az oldalnak a cimevel, ahol adott vaz es/vagy obi-val keszult kepekre lehet Flickr-en keresni?
-
Balinov
titán
válasz
*Ropi* #44438 üzenetére
*Ropi*, nagyonnagyon off-kent, de tudnal egy tipikus esetet mondani, amikor 1 kepet tobb oran, neadjisten 1 napon keresztul kell utomunkazni? Mikor van erre szukseg? Miket csinaltok konkretan egy ilyen maratoni utomunka soran? Tenyleg erdekel, nem trollkodasbol keredezem
-
Balinov
titán
Sracok, felig off kerdes. PS CS5-ben talalhato Adobe Bridge-hez be lehet loni, hogy egybol a Picasa-s sajat tarhely-re loje fel a kepeket?
-
Balinov
titán
batorkodom ide is belinkelni az amator fotos topikos kepeket
szivesen varok minden epito jellegu (akar jo,akar rosz) velemenyt
udv
Bali -
Balinov
titán
válasz
ClintEastwoo #36637 üzenetére
ugyanolyan poziciobol, magassagbol, satobbi ugy hogy kozbe fenyt mersz, exposure-t allitasz? Irigyellek, nekem nincs ilyen agysebesz kezem...fiatalkori rajongas a 36%+-ert megtette a hatasat
szerk: linket nagyon szepen koszonom
szerk2: de mi ez? se IE7-el, se Chrome-val nem jon be semmi ertelmes, csak egy keret
-
Balinov
titán
válasz
ClintEastwoo #36623 üzenetére
koszonom
a tobbinel mit csinalhattam volna jobban?
-
Balinov
titán
Jo estet Sracok,
szeretnek megosztani par kepet, 17-en keszult a St. Patrick's day jovoltabol.
Varom megtisztelo kritikatokat
udv
Balinovszerk: bocs a linkeles milyensege miatt. picasas linkeles ugylatszik mindig megszopat
-
Balinov
titán
válasz
kiskornel #35596 üzenetére
Szia,
nekem az elso eleg semmilyen, a masodik erdekesebb, bar en az eloterben a nadast kihagytam volna. A harmadik is jo, kulonosen a szikla es a rianas, hogy egy vonalban van, bar lehet en e ket targyi elemet jobban a jobbszelre raktam volna, hogy a rianas jobban vezesse a szemet.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
bigmasterg #34180 üzenetére
udv bigmasterg,
bevallom az elso es a harmadik otletes, de kulonosebben nem fog meg. Viszont a Tisztelendo urrol keszult kep remek, valahogy erezteti, hogy egy felszentelt embert abrazol
Lehet nem jo szot hasznalok, de sztem kifejezetten jol kiemeli a magasztossagot. Remelem erted mire gondolok
-
Balinov
titán
válasz
Tomate #33861 üzenetére
Szep,tetszetos mind, bar a topik hangulatat idezve:
1. Szep, de a kompozicio nem igazan fog meg, kar,hogy Tihany nem konturosabb.
2.Bar pontyos panoramait eleg nehez uberelni
3. Ez a szemelyes kedvencemHelyvalasztas:
A konnyem kicsordult, hogy iden nem lathatom a Balatont. Fured megismetelhetetlen.
-
Balinov
titán
válasz
forceberg #33839 üzenetére
Pedig ha tudnad, hogy igy is meg lett vagva..(aprop, velemenyetek szerint hogy kell az ilyet vagni) A hatterben igazad van, force, viszont az eletlent nem igazan ertem, ugyanis ViewNX-el megneztem a NEF-ben, hol a fokuszpont es pont a nagyobbik rovaron mutatja.
Tegyuk azert hozza, hogy azert ez a 18-55VR kitobival keszult
-
Balinov
titán
tudtam, tudtam.
kell tavaszra egy alvany, ugy latom, nincs mese. Pl. itt is nagy szivfajdalmam, hogy a vizeses nagyjabol szep es okes, viszont az eletlen kornyezett miatt egy hanyas az egesz (a fuszalat nem birtam lehajtani, igy is majdnem leburnyaztam). Ilyenkor jon ki,hogy a D5000 LCD-jenek kicsit keves a felbontasa, ha nagyobb felbontasu LCDn vissza tudtam volna nezni, nem lovok hasonlo beallitassal meg vagy 2 tucat homaly kepet...
-
Balinov
titán
Parom keszitette, szerintem otletes kompozicio.
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #31843 üzenetére
Huh,eleg impressziv. Es igy meg a doles is egyfajta reszeve valik a kepnek
-
Balinov
titán
Illetve errol mi a velemenyetek, hogy lehetett volna megtobbet kihozni ebbol a padsorok kozotti folyoso temabol?
Katedralis belulrol -
Balinov
titán
Sracok,
az ilyen helyzetekben, mikor epulethomlokzatot fenykepeztek (ez konkretan a Palma-i Katedralis) hogy javallott komponalni a kepet, hogy minel tobb reszlet bekeruljon? Talajszintre lemenni es felfele fenykepezni pl?
Sajnos 18-55VR kitobival nem fert bele kozel sem annyi,mint szerettem volna (ill. allitva igen, de akkor meg a ket oldaltorony nincs benne a kepben, ami szerintem sajnalatos), hatrebb meg a kiralyi palotatol egyszeruen nem tudtam jobban menni..
Koszonom a tippeket
Bali -
Balinov
titán
válasz
kricsi81 #31770 üzenetére
ezt nem ertem, de inkabb betudom zsenge korodnak,mintsem masnak... miert ne publikalja? ennyi erovel le kell fikazni az osszes legyes,pokos,szitakotos,viragos kepet, sot meg fejo pipacsos zseni kepet is,mert mar lattott a vilag hasonlo kompoziciot? ugye hogy santit a gondolatmeneted?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
runner 125 #30776 üzenetére
sajna keso este volt mar, vagy 9 ora es a setahajok mar bementek a kikotobe.
Fejo: mit ertesz ez alatt?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest